Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pH érték
aktív tag
Azt hogy tudom állítani verseny közben, hogy ha szárad a pálya, akkor ne újra az intermediate gumikat rakák fel hanem mondjuk az optiont?

-
pH érték
aktív tag
Szerintem érdemesebb várni vele pár hónapot és akkor biztos csökken az ára valamelyest.
-
pH érték
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Mindenképpen meg fogom venni, a játékot, mert majd szeretném neten is kipróbálni hús vér emberek ellen. Na nem profik ellen, mert én se vagyok az
. -
pH érték
aktív tag
A konzolra gondoltam. 80 körül van egy ps3 hozzá még egy G25 kormány 60 ezer szóval 140 ezer egy ilyen mulatság. Bár ha maradok a pc nél akkor csak a kormányt kell megvennem. Nincs valami olcsóbb és használható komárny mint a G25? Egy alap Logitech-em van, de az kalap >#&@.
Valami műanyag akrámi elromlott benne szóval már nem az igazi: [link]
-
pH érték
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
A Box kiállás egy kicsit gagyira sikerült, de amúgy a többi jónak tűnik.
-
pH érték
aktív tag
Nagyon szemezek ezzel a játékkal. Jelenleg még csak PC vel rendelkezek, de sokan mondják, hogy az ilyesmi játékok at inkább konzolon használjam. Ha maradok a PC-nél akkor milyen kormányt célszerű venni, illetve milyen konzolon fut a játék élvezhetően?
(most nézem, hogy PS3-on és Xbox 360-on is megy, csak árat nem találok, hogy mennyiért dobálják ezeket manapság
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest