- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Hát no-cd patch-et nem tudok ,de miniimage használatával kikerülhető a CD használata.
Remélem ez nem számít warez-nak:
[F1 miniimage]
Le kell tölteni hozzá az Alcohol 52 %-ot, bemountolni ezt a miniimage-r,és így műxik. Én is így használom. -
Rototti
senior tag
Pénteken lesz a móka (meg szombaton is). Nem tudom, ki mikor ér rá, én kb 5-6-tól leszek fenn.
Steady74: Hát, monaco-t lehet inkább érdemesebb kihagyni, vagy hanyagolni, amíg elég összeszokott lesz a csapat.
Pénteken Rolly fog szerót csinálni, ha lesz elég ember, ezért aki szeretne jönni, annak érdemes lesz őt felvenni barátnak, hogy meg tudja őket hívni. -
plaschil
aktív tag
Monaco-t ne is emlegesd. Most voltam. 5. helyről indultam, első pár kanyar után 2. voltam. Erre elkezdtek lökdösődni, persze hogy mindenkinek letört mindene, és mint általában, én szívtam megint, utolsó előtti lettem.
Amúgy én nem értem ezt a játékot... hát pont kanyarba, amikor lassít az ember, akkor lesz megint visible az autó? Hát így persze hogy aki elől van, abba belemegy a hátulról érkező. Főleg kedvtelésből. Utálom az ilyen embereket. És ezt minden áldott versenyen eljátszák velem.Én még olyat is szoktam, ha pl ketten vagyunk, és kicsúszik a mögöttem lévő, bevárom hogy versenyezhessünk, ne csak fusson utánam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest