- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
pH érték #347 üzenetére
Én már fél éve egy LOGITECH Driving Force GT-t használok, többnyire Race 07-hez, de néha jön egy kis RBR, RFactor. De most már jön az F1 2010, WRC mellé
20 ezerért be tudtam szerezni itt újonnan(PH segítségével hozzáteszem).
De boltban tudtommal 30-ért lehet beszerezni, szerintem a legjobb kormány ár érték arányba a logitech termék listájáról, ha gondolod nézz utána
Egyébként szerintem maradj PC-nél...és nem a "warezolhatóság" miatt :/ -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pH érték #350 üzenetére
Nem akarok senkit le- meg rábeszélni a konzolokra, de a hosszú évek azt mutatják, hogy az extrém játszást nem nagyon tolerálják a benne lévő alkatrészek a melegedés miatt. Ha meg valami megnyeklik benne, lehet vinni javíttatni 10-20 meg 30 ezerért. Egy PC sokkal hűtöttebb és bármikor be tudsz avatkozni. Igaz egy gémer gép sokkal drágább, néha cserélsz ezt azt, de nem kell mindig a legújabb cuccokat beletenni és tökéletesen futnak a játékok. Ésszerűen jobbnak érzem a fenntartását egy PC-nek, mint 1 konzolnak. A játéklemezekről meg ne is beszéljünk, mert az csak hab a tortán és ide nem lehet olyat írni!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pH érték #348 üzenetére
Én is komolyabb boxra számítottam
, de jó volt látni, hogy számít a vezetési tudás, változó feltételek miatt.
Hát a csávó nem igazán érzett rá a tapadásra, enyhén szólva se tudott megfelelően váltani, aztán amikor a gumik már nem voltak 100%-osak, nem is tudott a pályán maradni.
És akkor az eső még le se szakadt. Gyakoroljon még 1 kicsit.
Mért az ilyenek kapják meg elsőnek a gémet???
Szánalmas!
Hozták volna ide nekem, majd én megcincáltam volna a fordulatot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest