Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whabaky
tag
válasz
Rototti
üzenetére
Igazából azt, hogy Te állítottál-e a gyári, Logitech progiban valamit, vagy csak a játékban állítottál valamit?
Kicsit más téma... nem rég raktam újra a gépemet és most nem világít a led a kormány közepén. Jó, persze, ez nem számottevő, de valami driver hiba lehet, vagy valami hasonló. Force feedback-et és egyéb beállításokat sem érzékel (előző telepítésnél minden OK volt)

Úgyis nemsokára újrahúzom a rendszert, úgyhogy akkor talán már jó lesz és a beállításokat is érzékelni fogja. Mondjuk így minden nemű force feedback és egyéb társai nélkül kicsit fura vezetni, lehet majd a vezetésem, időim is változni fognak, ha újra jól fog működni
-
whabaky
tag
Itt ahogy elnézegetem az időket, nagyon megy Nektek

Mióta kiadták, azóta toljátok? Mennyit nyomattátok csak a TT-ket?
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy van aki Logitech Driving Force Ex-el tolja?
-
whabaky
tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ez Melbourne?

Hát óriási grat, az a fél másodperc az azért odavág
végeztem a vizsgaidőszakkal, úgyhogy mától én is többet leszek fent

-
whabaky
tag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Igen-igen, azt tudom, hogy a gumikopás egyenesen arányos a távval, de magamból kiindulva 1-1 nagyobb kicsúszás után jobbnak látom gumit cserélni, mert könnyebben beszitál olyankor a kocsi a kanyarokban, illetve mondjuk egy Monaco-n 50% alatt szerintem 1x ki kell úgyis állnom első szárnycserére

Mondjuk Titeket nem féltelek ilyen téren, mert még gyerekcipőben járok hozzátok képest

-
whabaky
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ja, hát mondjuk az igaz, hogy időben és "térben" vannak különbségek, de ha össze tudunk gyűlni 8-10-en, akkor lekörözések is lesznek szép számmal (senki ne vegye magára, magamra értettem
), illetve a boxkiállások is lehetnek izgalmasak 
Szerintem egy próbát akár meg érhetne egy 50%-os

-
whabaky
tag
Üdvözlet

Benne lennék én is egy hétvégi 50%-os csapatásban. Akár a 100%-ot is kipróbálnám, ha csak az lesz
Tehát +1 -
whabaky
tag
Köszi srácok ismét a meghívásokat a versenyekre

Sajna ma még úgy sem ment mint eddig, úgyhogy én mára fel is adom
Majd max holnap, ha valaki lesz
-
whabaky
tag
Hát srácok, köszönöm mindenkinek a játékot, de elteszem magam holnapra.
Ismét sokat tanultam, és próbálgattam a beállításokat... hát Valencia nagyon nem feküdt
ezúton is elnézést szeretnék kérni Steady-től, hogy az elején véletlen keresztbe raktam előtte az autót Valenciában

A videó linkjét pedig várom, hogy lássam végre mi folyik ott elől mindig

Jó éjt mindenkinek. -
whabaky
tag
válasz
Steady74
üzenetére
Rendben, köszönöm szépen
Akkor meg fogom nézni az oldalt amit ajánlottál, mert soha nem értettem multiban, hogy miért vagyok olyan gyengusz, mikor a carrierben nyerem (néha necces
) a futamokat.
Na, majd próba cseresznye, aztán lehet este megint felmegyek egyet "tesztelni"
csak lenne már vége a műszakomnak
-
whabaky
tag
válasz
Steady74
üzenetére
Jaaa... tehát az elmentett beállításokat tölthetem be és annyival "jobb vagy rosszabb" az autóm az alaphoz képest (értem ezt az egészet a multiban), illetve ez alá sorolható a gyors beállítás is. Tehát összegezve, van értelme multiban is állítani az autón, mert lényegében változik a kocsi menetstabilitása, tempója.
ha jól értelmeztem az utolsó 2 hsz-ed, akkor már értem

szerk.: jaja, a TT-st az időmérőre szoktam néha állítani

-
whabaky
tag
Sziasztok

Most lesz egy nagyon "ámátőr" kérdésem, kérlek ne kövezzetek meg érte

Mint pl tegnap este is, úgy volt beállítva a szeró, hogy minden autó azonos tulajdonságokkal bír. Tehát elvileg egy Lotussal is lehet olyan köröket menni mint a RB-al (ha jól értem).
Namost, lehet félreértettem valamit. A fent leírtak alapján a beállítások (gyors, illetve finom beállítások/átállítások, pl: fékerő, leszorítóerő, vagy vízes-száraz beállítás, stb) változtatnak az autó menetstabilitásán, vagy gyorsaságán? Ugyebár logikusan, ha azonos tulajdonságúak az autók akkor nem, de arra is gondoltam, hogy ugyanolyanok, de a beállítások által változik az autó sebessége, leszorítóereje stb.
Most ezek közül melyik igaz?
Nem vagyok béna az autó, illetve technikai sportokban (ez a hobbim
), de a játékra vagyok kíváncsi. Igazából tegnap lehetett volna rá alkalmam, hogy kipróbáljam, de elfelejtettem
A sok meló, meg a jó kis vizsgaidőszak elveszi az eszem

A válaszokat előre is köszönöm és mégegyszer elnézést, ha hülyeséget kérdeztem

üdv,
whabaky -
whabaky
tag
Köszi srácok, egy élmény volt

Van még hova fejlődnöm, de idővel minden javul
Élveztem még így is, hogy kaptam a lekörözést, mert igazán meglepő volt végre kék zászlót látnom a játékban 
Egyenlőre a kormányhoz szokás nálam az elsődleges, aztán közben a pályák ismerete, majd pedig a beállítások...Még egyszer köszönöm, és annak ellenére, hogy talán 1 makulátlan köröm sem volt, remélem, hogy még game-elünk együtt

-
whabaky
tag
Remélem, hogy nem csak 5-en leszünk

-
whabaky
tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Mármint, hogy itt találkozunk a fórumban is innen megyünk csapatni?

-
whabaky
tag
Sziasztok

Akkor mikor lesztek fent, illetve hogy találjuk meg egymást?

whabaky néven vagyok live-on is, úgyhogy aki gondolja vegyen fel, szívesen mennék én is egyet game-elni
-
whabaky
tag
Sziasztok

Ha még belefér egy "kezdő" kormányszökevény a keretbe, akkor szívesen csatlakoznék én is
Akkor előreláthatólag péntek késő délután - este felé lesz egy kis csapatás?
-
whabaky
tag
válasz
Patrick
üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a rengeteg helpet, és hogy segítettetek, de ezzel az újrarakásos minden előről mizériával valami oknál fogva sikerült, pedig mindent ugyan úgy csináltam, mint előzőleg. Nem értem miért, de legalább most már minden ok és megy

Még egyszer köszönöm, hogy ilyen segítőkészek voltatok

szerk: köszönöm
élvezni fogom 
-
whabaky
tag
válasz
polonic
üzenetére
Megadtam neki, hogy Magyarország, meg a címemet. Most megnéztem még egyszer a régió választási lehetőségeket, de azt írja, hogy nem lehet átváltani Magyarra, mert már az.
Újraraktam a játékot és most nekiugrottam még egyszer előről az egésznek, az eddigi profillal. Esetleg lehet vaksi voltam és valahol meg kell adni a profilban ip címet, vagy esetleg nem jó neki a dinamikus ip cím (mármint routeren)? -
whabaky
tag
Üdv.
Próbálkozok már 1 órája újból a felcsatlakozásra, de azt kapom, hogy nem tudok csatlakozni a live-ra (csak ugyebár angolul), hibakód: 0x80151801
Illetve utána rányomok, hogy mutassa a többi opciót (hogy miért is nem) és ezt kapom:
Network adapter: ok
internet ip address: Not signed in
local ip, system link address: ok
pc account: pc.0000000000 (itt sok nulla van)
upnp: not signed in
pc id: oka routeren engedélyeztem (ismét) az upnp-t és így sem jó. Most megpróbálom újradobni a játékot, hátha valami változik.
szerk: próbáltam keresni az xbox.com-on hibaelhárítást, de csak boxhoz vannak, pc-hez nem

-
whabaky
tag
válasz
polonic
üzenetére
Így van, a routeren. Máson nem állítottam, mivel a win tűzfalat alapból kikapcsolom (telepítés után), illetve avastot is kikapcsoltam addig a 2-3 óráig amikor már tanácstalan voltam, és úgy próbálkoztam, így ilyesfajta probléma (tehát port, upnp) nem hiszem, hogy gond lehet.
-
whabaky
tag
válasz
Patrick
üzenetére
Igen, az odáig okés. A következőképpen jártam el:
Beregeltem az általatok megadott oldalon (Xbox live) -> beléptem, majd elindítottam a játékot. Frissítés és minden egyéb megtörtént, aztán amikor kérdezte a gamma, hogy offline vagy online profil, az online-t választottam, beírtam a felhasználó nevem és jelszavam és ott nem futott végig a "csík" hanem kidobott egy hibaüzenetet (amit most fejből nem tudok, de a lényege annyi, hogy volt egy opció arra, hogy megmutassa mi a baj a csatlakozással. A ppoe, vagy valami hasonló engedélyezése, pedig beállítottam a routeren, illetve még egy valamire panaszkodott, arra pedig portnyitást javasoltak mindehol, azt is megtettem, de így sem történt semmi a továbbiakban.)Nemsokára végzek melóban (2kor) aztán hazakocc után nekiugrok még egyszer, aztán meglátjuk mi lesz. Addig azért várom még a jótanácsokat és tippeket. Köszönöm

szerk: természetesen akkor amikor felraktam múlt héten használtam a helpet és a gúglit is, de ennyit még nem szívtam játékkal :S
-
whabaky
tag
válasz
polonic
üzenetére
Akkor lehet beszívtam azt a cd kulcsot
mert a WLM-es (márha a messengerre gondolsz ezalatt) címem is gmail-es, meg a beregelt címem is live-ra.
Valahogy ki lehet venni a beregelt cd kulcsot a beregelt windows live-xbox live-ról? (vagy tegyek le róla és fogadjam el, hogy megszivattam magam, mert sehol nem írták, hogy milyen címekkel nem lehet regelni?) -
whabaky
tag
válasz
polonic
üzenetére
Ezt követtem én is, de az nem lehet, hogy mivel PC-m van azért nem akar működni az xbox-os szolgáltatással?
Illetve még egy kérdésem lenne. Korábban olvastam, hogy a cd kulcs másik profilba átvihető, most nemrég meg azt olvastam, hogy profilhoz kötött. Most ez hogy is van?
esetleg kaphatnék egy linket, vagy leírást valakitől, hogy hogyan kell pontosan beregelni, úgy Magyarországról, hogy menjen is a multi
Illetve kérdésem még az lenne, hogy az nem gáz ugye, ha gmail-es címről regelek.

-
whabaky
tag
Sziasztok!
Megvettem (pontosabban havertól kaptam karácsonyra
) az F1 2010-et, de lenne egy kis problémám...
Visszább olvasgattam, de nem találtam bővebb infót, illetve semmi pontos dolgot.
esetleg, ha netalántán átsiklottam rajta akkor sryA gond a következő. Próbáltam multira csatlakozni, de ugyebár mivel magyarországon nem lehetséges, így belpróbáltam a következőt:
reg windows for games...-re co.uk-s emailcímmel (hotmail) -> kerestem gúgliban angliában post code-ot (valósat) -> és még így sem enged be... külömböző hibakódokat dobál ki (amiknek utánanéztem és ahányszor változtatok valamit, mindig mást hoz be), tehát nem tudok rácsatizni.
Engedélyeztem a routeren a portot (most fejből nem tudom, de valami 4096-volt vagy melyik), illetve kikapcsoltam minden védelmet a gépen, úgyhogy a kommunikációval nincsen gond.Kérlek segítsetek, hogy tudjam neten, multiban is tolni. (esetleg tanácsot adni, hogy mit cseszhettem el, vagy mit csináljak másképp. Esetleg egy jól szájbarágós leírást is elfogadnék
nem hülye vagyok, csak múlt héten elcseszerintettem rá 4-5 órát és semmi)Válaszotokat előre is köszönöm

whabaky
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- World of Tanks - MMO
- Amazon Kindle
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- The Last Of Is 1-2 ps5 játék eladó!
- PS 5 játékok Konzolboltból garival. Beszámítás, csere van. 11 28
- Tesoro GRAM MX One (TS-G11UNL) mechanikus billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na, hazamegyek melóból, aztán ki is próbálom.

mert a WLM-es (márha a messengerre gondolsz ezalatt) címem is gmail-es, meg a beregelt címem is live-ra.