Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Megint megy a balhé, hehe
kgyuri vs sompir
-
Patrick
addikt
Gyerekek, az f1game-en még mindig a csalózás megy?

K.Gyuri akkora egy áhh.. hagyjuk.
Aki megelőzi az csaló, de már ez megy egy ideje, hát nem szánalmas?
Azt hiszi magáról, hogy ő itt a legnagyobb F1-es.
Megszakadok a röhögéstől... 
-
Patrick
addikt
válasz
whabaky
üzenetére
Ha már Ausztrália, manuális váltóval 1:31.0-t megyek. ez még messze van az itteni időktől... de legalább egy tegnapi versenyen 1 körön keresztül tudtam tartani magam a 4. helyen. És csak a 8. körben köröztek le, ez mindenképpen rekord nekem.

Igen, a videó nagyon jó lett, grat Rolly

-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Huhú, az ott én vagyok.
Csak sajnos, na mindegy, Rolly ment jobbra én meg egyenesen semmi vész. 
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Okés.

-
Patrick
addikt
TT-ben kipróbáltam a manuális váltást, hát hogy mennyivel rövidebb a fékút, aztakenyerét neki.

-
Patrick
addikt
Gondoltam benézek F1-re.
Lássuk mi van a társakkal, akiket anno felvettem, pár darab eltűnt... Igazából egy két admin arról a szót nem érdemlő oldalról.OFF
K. Gyurinak üzenném innen, hogy én ritkán találkozom szánalmas emberekkel, de felnőtt létedre Te bizony nagyon keményen beletartozol. Amit művelsz és műveltél az felháborító. Nem csak velem szemben, hanem sok más játékossal szemben is.
Csak egy mondatot tanulj meg még az életben:
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos! A többire magadtól is rájössz.ON:
Van kedve valakinek csapatni picit? Gyakorolnám a manuális váltást.

-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Bár ez nem kapcsolódik ehhez, sajnos nem tudtam lenni, de nem értem miért kell csalni... ahogy azt sem, hogy egy adott pályán, hogy mennek 1 perc alatt...
Ilyen téren a ranglista nem feltétlen mérvadó sajnos. -
Patrick
addikt
Este 10-ig dolgozom, utána meg teszkó... fakk...
Már a garázs is bezár, mire hazaérek... -
Patrick
addikt
Kaptam egy mailt az xboxtól, hogy kapok tőlük egy ajándékot, egy xbox kontrollert. Elvileg ez ingyenes, de még is kéri a cím stb-n kívül a bankkártyaszámot.
"Szeretnénk megköszönni, hogy csatlakoztál az Xbox LIVE játékosközösségéhez. Fogadd hát el tőlünk ajándékba ezt az ingyenes avatarkelléket - egy Xbox 360 kontrollert! "
Ti kaptatok ilyen mailt? Mert egy kontroller azért nem lenne rossz.

-
Patrick
addikt
Squash után jövök is, aztán meglátjuk lesz e ma valami.

-
Patrick
addikt
Frankó, akkor első időpontnak Péntek estefelé 6-7-től.

-
Patrick
addikt
válasz
hermanyi
üzenetére
Akkor legalább fejlődtem valamit.
Igen, minden segítséget kikapcsoltam, gumikopás, benzinhasználat volt. A manuális váltót nemsoká elkezdem gyakorolni.
Kifogyott a benyád? Ejj.
Majd meg kéne beszélni egy időpontot valamikorra aztán egy PH-s akár 12 fős online buli mehetne.

-
Patrick
addikt
Kemény.
Csak azt nem értem az illető mit képzel magáról és egyáltalán kinek hiszi magát? Szánalmas ami ott folyt, valaki nem tud veszíteni és totálisan nincs tisztában magával a játékkal és azzal, hogy is tevődik össze egy tökéletes kör és mik szükségesek ahhoz. És mind ezt felnőtt fejjel.
Én nem vagyok valami nagy ász ebben a játékban, szeretem az F1-et, ennyi. De ha jól tudom a kínai pályán történteket írták le, bár igaz, csak egyszer sikerült ott 35.777-et mennem, akkor ezek szerint már én is csaló lennék, mert nevem sincs és úgy verném meg a tisztelt admin urat.

2011 elkezdődött...

UI:
A búnyós részről nincs képed?

-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Mindjárt fel is nézek multiba.

-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
GP-ben.
-
Patrick
addikt
Amúgy Kínában nyomattam egy olyan 10 kört. Legjobb időm 1:35.777
Csak a váltó volt automata, a többi help mind off. Többiek?
-
Patrick
addikt
Már megint mi megy ott szánalmas, az f1game oldal színvonala igen csak csökken fórum szinten...
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
No amíg, uzsonnáztam, megnéztem a videókat.
Királyok, jól mész Te is. Grat. 
Istambulba azt a csávót bizony ki kellett kerülni, király volt.

Amúgy dx9-11 között mivel, hogyan kell váltani? vagy át kell írni valamit?
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Oké, meg vagy, még tegnap éjjel felvettelek.

-
Patrick
addikt
Pár embert akkor itt fel is vettem friendsbe, aztán majd adunk a lóerőnek.

-
Patrick
addikt
Leszünk páran jóvan.

-
Patrick
addikt
Cod hát az tök jó.

-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Királyság, Rototti jössz?

-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Az utolsó mondat milyen igaz.

No, akkor látom vannak páran, akik rég tolták, valamikor majd nyomhatunk egy fun-t.

-
Patrick
addikt
Rototti. Hát ez nem semmi volt. Pár dolog, észrevétel, mert ha bár én nem vagyok profi, hobbiszinten tolom az F1 2010-et, és ezelőtt meg F1 Challenge 99-02-t toltam sokáig, anno régen, még bajnokságban is voltam és aztán meg rfactor, fsone mod.
No a lényeg. Hol is kezdjem.

Az ausztrál pályán nagyon jól mész. Vannak páran akik nem képesek felfogni, mi miért, mitől van. Ez elég szomorú. Kezdjük is az elejével.
Kormány. Azt hiszem ezt nem kell magyarázni miért előny. Manuális váltás. Ezt a videón is hallani, sokkal rövidebb féktávokat lehet így venni és ez más F1-es game-nél is így volt. Valamint ha jól váltasz fel, ott is lehet időt hozni. 3. ha jól tudom az ausztrál pályát nagyon vágod, egyébként látszik is. Na meg gyakorlás, gyakorlás gyakorlás, jah és egy remek setup ezek mellé. Elég rövid és tömör voltam. Mindenkinek vannak kedvenc pályái, van amelyiken jobb, van amelyiken gyengébb. A gyakorlásra visszatérve, az ember, legalábbis én, volt oylanom, hogy rosszul vettem be egy kanyart, hittem azt én, közben úgy sokkal gyorsabban lehetett bevenni, időveszteség nélkül. Az ember mindig tanul valamit, nem elég ha mész 100 kört, lehet hogy 200 kör után jössz rá, hogy hoppá ezt más hogy is lehet venni...
ja igen, amit még láttam, minden segítség ki van kapcsolva neked, hallom, hogy óvatosan lépsz a gázra stb.Azt hiszem ezekben egyetértünk. És hogy miért kell csiterezni nem is értem, alig jött ki a játék és már ez megy, picit szánalmas, persze az adminnak már az sem tetszik ha az adminntársa jobb időt fut? Van egy rakat pálya... de, nah a többi no comment.

Ha valamikor lesz időd vagy kedved esetleg másoknak is tolhatnánk egy PH-s online versenyt.
UI:
Egy kérésem és kérdésem lenne, a beállításokban a kormány beállításánál a szaturációt és a holtjátékot mennyire állítottad, ha nem titok persze.

-
Patrick
addikt
válasz
bendeguz76
üzenetére
Szép kört ment. Profi.
Én nem is írom le mennyit megyek itt. 
-
Patrick
addikt
1:18.113 - Hockenheim
Az jó idő?6. voltam, valami angol gyerek ment 1:16.6 körül.
-
Patrick
addikt
Fuh, jó ez a game.
Ma jött meg 1-kor. Mentem is onlineba, hát nem egyszerű, lehagynak rendesen, de azért van akivel tudok küzdeni. Mondjuk sok az agresszív sofőr. 
-
Patrick
addikt
Sziasztok.

Állati a játék, tolom kormánnyal ezerrel. Hungaroringen gyakorlok, egyenlőre alap setuppal 1:21.885.
Valaki ment már ezen a pályán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ! BONTATLAN! WD BLUE Sata SSD 1TB,2.5,560/530
- Samsung Galaxy S23 Ultra
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
kgyuri vs sompir

Ilyen téren a ranglista nem feltétlen mérvadó sajnos.