Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pincer01
üzenetére
Amikor loading és autosave van, addig nem nyitom le a LIVE ablakot, mert lefagy exe hibával. Amúgy csak nagyon néha iszonyatosan belaggol vagy 10 s-re. Egyébként most már jó lett a gém, a HDD-m ment gajra és az meg kinyírta az egyik SATA portot. Szal most ideiglenes vinyóval, de legalább megy.
-
Steady74
addikt
válasz
pincer01
üzenetére
Na, mégsem dobtad ki a játékot?
Vegyél be nyugtatót vagy egy felest dobjál be, mieltt leülsz 
Tegnap jókat játszottunk, igaz nem jött ki a lépés nekem, viszont Rollyra megint külön szabályt kell alkalmazni, kizárólag 5-6-7 sebességi fokozatokat használhat, többet, nem.

-
Rolly Dy07
senior tag
-
-
Katsu
aktív tag
válasz
pincer01
üzenetére
Hali Pincer,
Ezt én értem, de ez a Live funkciója és ha jól értem csak barátok közt tudsz chatelni, de akkor is csak eggyel és nem "konferencia" módban. Amit valjunk egy 8-10 fős bandánál elég necces.

Én a megszokott chat panelt hiányolom a lobbyból, amíg vársz a többiekre, addig tudj chatelni bárkivel, esetleg leírni egy-két hasznos infót, ledumálni, hogy ki milyen kocsival szeretne menni stb... Nyilván nem fogom felvenni a "fenetudjahonnanjött" embert a live-on, csak azért, hogy megírjam neki, bocsi, de azzal a kocsival én szeretnék menni.
Remélem most már tiszta, hogy mit hiányolok.
Amit mondjuk simán el tudok képzelni, hogy egy patchel akár be is tudna konvertálni a codemasters brigád.
Remélem Pincer online veled is találkozhatok. Én ígérem, hogy lehúzódok, ha gyorsabb vagy. Bár mindig necces eldöntenem, hogy melyik oldalra illik ilyenkor húzódni.
Vagy az mindegy? A szándék a fontos? 
Üdv: Katsu
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pincer01
üzenetére
Nem tudom pontosan mi lehet. Nekem is szokta váratlanul, inkább online. De lehet, hogy a ratyi net miatt van. Még olyat is szoktam csinálni, hogy a Win7 Aero-t leváltom sima skinre, hogy több grafikai erő álljon készen, dehát 5870-nél majdnem mindegy lenne.

Szerintem valami buggos még, főleg a DX11 miatt, remélem 1 újabb kis ráncfelvarrás megoldja, mert szerintem nem csak mi szívunk vele. Igaz pocsoja fix bent van, rem nem az a bűnös, mert anélkül nem szép az eső. Ja és 3 esős versenyből 2 lefagyott online. Gyanús.
Kár, hogy ma neked távoznod kellett a német futamról. Kíváncsi voltam rád. Legközelebb.
Még annyi, hogy több hűtést adtam az egész gépnek, hátha csak melege van.
Úristen!!! Most esett le.
Lehet hogy annak a fránya USB modemnek van melege! Hát persze!!
Na azt is lehűtöm valamivel! Jó hogy eszembe jutott. Basszus.Na léptem futni, meg kondiba, aztán jövök. Leszek olyan 4 körül TS-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Diabetes - Cukorbetegség
- LG LCD és LED TV-k
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vegyél be nyugtatót vagy egy felest dobjál be, mieltt leülsz 

Lehet hogy annak a fránya USB modemnek van melege! Hát persze!!
Na azt is lehűtöm valamivel! Jó hogy eszembe jutott. Basszus.