- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Feccho86 #4441 üzenetére
a pocsolya fix arra való, hogyha feltetted a patch-et,akkor vizes pályán eltűntek a pocsolyák. Erre csinálták a pocsolya fixet,ez viszont száraz pályán nagyon sokat visszavesz az fps-ből. Bugról nem nagyon tudok. Más "crack"-ről nem tudok, csak nem "virágbolti" verziód van?
2) én pl úgy nyomom, a legtöbb pályán (nem mindegyiken, van amelyiket csak professional módon), a segítségek mindig ki vannak kapcsolva, és általában nyerek
(de nem én vagyok itt a nagy talentum, sokkal jobbak is vannak nálam
)
nem tudom,ebben mi jó, azon kívül, hogy jól tapad, az én köridőm ott 1:28 körül van,a fent említett körülmények közt
-
Rototti
senior tag
válasz
Feccho86 #3997 üzenetére
Amikor elkezdenéd a versenyt feljön egy kis ablak, ahol be lehet állítani azt, hogy hány körös legyen a verseny, meg a long/short weekend-et stb. Itt kell a difficulty-ra ráállni és entert nyomni. Ott vannak a részletek.
A force ex-et sem ismeri fel, de ettől függetlenül be tudom állítani az EDIT-ben a pedálokat, gombokat és utána már a ffb-t is engedi, ha jól emlékszem.rocket: Pont ezt a drasztikus fps-csökkenést tapasztaltam én is a pocsolya-fix után, szóval amíg nincs rá megoldás, addig inkább mellőzöm a tócsákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Crypto Trade
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kaposvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Macbook White 13" unibody
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest