- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiercell
aktív tag
Sziasztok!
Megint nekiálltam F1-ezni, hosszú idő után. Viszont van egy súlyos problémám a játékkal.. Laptopon nyomom tv-re kötve, külső hangfallal.Na most ez teljesen jól működik single playerben. Viszont ha multizom, akkor a külső hangszórón a rádió/mikrofon beszélgetés hallatszik, a beépítetten pedig a játék megy, na most a 2x2 w-os lapi hangszóró elég kegyetlen ehhez a játékhoz
Valaki találkozott ilyennel, vagy tudja a megoldást? Gugli kilőve...
-
spiercell
aktív tag
válasz
Steady74 #4241 üzenetére
Ma játszottam egy órát, ennyire még sosem idegesítettek fel a játékosok, mindig volt valaki aki vállalta hogy belémszáll, meglök és úgy előz meg. Én sem bírtam az idegeimmel és elkezdtem vadászni (főleg azokat akik már ártottak nekem az ő technikájukkal többé-kevésbé be is vált) Igaz, hogy csak egyszer sikerült nyernem egy 7 futamos bajnokságban, de végül 2 ponttal megnyertem 110 lett összesen. Valenciában tegnap meg megörököltem tőled az első helyet az utolsó kanyarig...
Amúgy adeon911 néven ismerősebb lehetek
-
spiercell
aktív tag
Sziasztok!
Elcsesztem, nem állítottam át az e-mail címemet usa-ra amikor regisztráltam. Nincs sok eredeti játékom, ami van az sem nem live-os. (steam) Szóval regisztráltam a játékot megpróbáltam belépni és kiírja h az országból nem elérhető. A profilt nem tudom törölni az xboxlive-ról, és hozzácsatolta a hotmailemhez is. Ilyenkor mi a teendő valaki tud valami megoldást rá, vagy buktam a multimat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ilyet se láttunk még, 1000-rel promótálja az AMD az X3D-s CPU-it
- iPhone topik
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest