- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsu
aktív tag
Mindenkinek a tanácsát köszönöm. Igyekszem megfogadni őket.
Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
Na, akkor neki állok gyakorolni.
Bár amikor TT-n néztem a leggyorsabb embert a Melbourne pályán... Na akkor elment a kedvem az élettől.
Azt hittem, hogy ott már király vagyok, de nem. Nagyon nem.Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4211 üzenetére
Értem, köszi a gyors választ. Amiben én voltam ott sajnos nem volt egyenrangú a kocsik tulajdonsága.
Amúgy a neten nagyon elver mindenki. Néha néztem az időket, hát azért néha felmerült bennem, hogy itt is van valami cheat lehetőség. Remélem, hogy nem, mert az illúzióromboló lenne. -
Katsu
aktív tag
Hali,
Gyors kérdés: Miért van az, hogy belépek valakihez játszani, kiválasztom az autómat, majd bejön valaki és elveszi tőlem. Hiába voltam már ready. Ráadásul visszavenni már nem is tudom... Ez azért bosszantó!
-
Katsu
aktív tag
válasz
Steady74 #4197 üzenetére
húúúú, ez jól hangzik.
Lanon belül nem volt ilyen lehetőség, azért hitterm azt, hogy nincs a játékban.
Csütörtök délután nyomhatunk valamit. Annak örülnék. Legalább kipróbálhatom magamat.
De kezdjünk valami egyszerű pályával, pályákkal. Pl.: Melbourne, Valencia, Spa. Nekem ezek már nem ismeretlenek. A többi még eléggé.Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
válasz
pincer01 #4190 üzenetére
Hali Pincer,
Ezt én értem, de ez a Live funkciója és ha jól értem csak barátok közt tudsz chatelni, de akkor is csak eggyel és nem "konferencia" módban. Amit valjunk egy 8-10 fős bandánál elég necces.
Én a megszokott chat panelt hiányolom a lobbyból, amíg vársz a többiekre, addig tudj chatelni bárkivel, esetleg leírni egy-két hasznos infót, ledumálni, hogy ki milyen kocsival szeretne menni stb... Nyilván nem fogom felvenni a "fenetudjahonnanjött" embert a live-on, csak azért, hogy megírjam neki, bocsi, de azzal a kocsival én szeretnék menni.
Remélem most már tiszta, hogy mit hiányolok.
Amit mondjuk simán el tudok képzelni, hogy egy patchel akár be is tudna konvertálni a codemasters brigád.
Remélem Pincer online veled is találkozhatok. Én ígérem, hogy lehúzódok, ha gyorsabb vagy. Bár mindig necces eldöntenem, hogy melyik oldalra illik ilyenkor húzódni.Vagy az mindegy? A szándék a fontos?
-
Katsu
aktív tag
Szóval kész van a dolog. Megvettem a játékot, elkészítettem a Live-ot.
A nevem pedig KatsuGfWL lett. Legkorábban csütörtökön tudok majd normálisat játszani.
Ha gondoljátok, akkor vegyetek fel. Bár a játék nagy hiányosságának találtam azt, hogy nincs chat felület lobby közben. Így nem igazán tudunk egymással kommunikálni.
Na, jó éjt mindenkinek!Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
válasz
Rototti #4178 üzenetére
Akkor ma megveszem és csütörtök környékén ki is tudom majd próbálni. Addig meg elintézek minden regelést meg hasonlókat. Illetve, ha kész leszek, akkor megadom a GamerTagemet? Azt hiszem ezt szokták.
u.i.: bármi infó jól jön, ha kell valamire külön figyelnem, akár regeléskor, akár a live használatakor.
-
Katsu
aktív tag
válasz
Rototti #4175 üzenetére
Szia,
Köszönöm a gyors választ, így viszont felmerül bennem egy másik kérdés: Így megéri az online dolgot? Gondolok itt ara, hogy ezek szerint "mindig" más Hostol és ki tudja, hogy az most egy 10 éves Vér Pisti vagy egy "profi" felnőtt játékos.
Remélem azért hamarosan kialakul valami magyar F1-es online társaság.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Tervezem beszerezni én is ezt a játékot, annyi kérdésem lenne, hogy mennyi online szoba szokott lenni általában? Illetve van már kialakult magyar banda, ahova akár újoncok is betévedhetnek egy kis mókázásra? Én teljesen új vagyok az F1 világában, a szabályokat is csak innen a játékból tanultam meg. Igyekszem minden segítség nélkül játszani, de ezt még kormánnyal is nehézkesen valósítom meg.
Van már pár kedvenc pályám, ahol egész jól tudok teljesíteni, de ha hosszabb a pálya 10%-nál, akkor nagy az esélye, hogy hibázok.
Szóval, remélem párszor összefutunk egymással online. Szeretem a kihívásokat, de nehezen viselem a kudarcokat.
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- sziku69: Szólánc.
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest