Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #80952 üzenetére
nix. ez Feleségem gépe, de valami backupot tettem rá még anno kb. 100GB méretben.
közben levittem a bootot bruttó 2,5 percre a daemon kilövésével (köszi rgeorge) meg a szinkronizációs központ kiiktatásával.
ez így már nagyjából jó leszen egy hdd-től sok éves rendszerrel.
-
Spet
addikt
válasz Melack #80957 üzenetére
Jah, hogy tekiknek, hát az más, úgy feleződik az akváriumok/terráriumok, lehetséges száma.
Egyébként végső megoldás a húsosláda (nem szép, de praktikus). Annó a 30 cm-es ékszerteknős nagyon jól elvolt benne (más kérdés, hogy a macskának a mancsát nem akarta elengedni, eleinte )
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
Túl jó a fogászom.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #80963 üzenetére
Fáj a fogam és nagyon sok fájdalomcsillapítónyi távolságra lévő időpontban tud fogadni.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
-
rizso
addikt
válasz DeFranco #80941 üzenetére
Ha jól rémlik ez még 12.7mm-es. Chaser, valid?
Akksira meg rákérdeztem a konktaktnál, amint jön válasz, megírom
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
DeFranco
nagyúr
levettem a hátlapot, hogy kitakarítom kicsit, ez fogadott:
inkább szépen visszatettem a fedlapot
amúgy is kellene egy rendes műszerész csavarhúzó készlet, mert az a kétpálcás lapos ellix ami van, már rojtosra van nyalva, és nem kéne szétcseszni vele a csavarokat.
lehet azért a ventibe belenézek alaposabban (bár por sem ott sem a bordán nem látszik). ez a hőcsővel együtt jön le, kezdjem a proci felől a bontást? hagyományos paszta szokott ezeken lenni, vagy készüljek valami turpisságra?
(azt nem tudom miért forgatja ide-oda a képet, egyszer fekve jelenik meg egyszer állva, sorry)
tényleg 5k körüli összeg egy caddy bele? rablás.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #80968 üzenetére
Szerintem kb. mindegy, hogy a ventivel kezded, vagy a proci felől. Utóbbi helyen négy csavart, a ventinél meg kettőt (vagy talán hármat, ha takar egyet egy kábel) kell kicsavarozni, meg nyilván a ventinél le kell húzni a csatlakozóról a drautot.
Maga a venti a fotó alapján egészen tisztának néz ki.
A paszta valószínűleg valami nem túl jó minőségű, hamar keményre száradó szürke izé lesz.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
összefűztem két gondolatot, a kérdés az volt gyakorlatilag, hogy egyben kell-e levenni a széjpöjgőt meg a heatpipe-ot, össze vannak-e gyógyítva.
nyilván kicsavarom és megtudom, csak hajtott a kíváncsiság.
@Qru: van valami ilyen pasztám, pár éves de még bontatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #80971 üzenetére
Ja bocs, azt pont kifelejtettem, elvileg egyben vannak (pótalkatrészként rákeresve egyben is árulják őket).
Illetve magát a ventilapátot ki lehet szedni külön is, azok a mini csavarok tartják.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
válasz DeFranco #80968 üzenetére
Nem jon be a kep, de megcsinalom neked a pasztazast es takaritast.
Tim tanitott, o meg pro, pont ugy csinalom a teljes processt, ahogy O tanitotta.Mas: most kaptam a hirt, hogy felmondott a kozvetlen fonokom. Akivel nagyon(!) jo a viszony.
Ez vagy nagyon jo lesz nekem, vagy iszonyat szar.I humbly and respectfully decline™
-
-
TROG AIR
aktív tag
Köszi a választ : (#80912) DeFranco (#80904) Spet. (én is fölélövök inkább.)
430 pozitív , 0 negatív....
-
fant0mi
őstag
válasz DeFranco #80985 üzenetére
Ez ugy van, hogy ha az aug 10-es lejarat _elott_ 30 napon belul csinaltatod meg a muszakit, akkor az ket (vagy annyi amennyi) ev mulva aug 10-ig lesz ervenyes, tehat egy 2016.07.26-os vizsgaval is 2018.08.10. lesz a lejarat.
Szerk.: latom nem arra valaszoltam amit kerdeztel. Na mindegy, ettol meg ez igy van.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz DeFranco #80985 üzenetére
Ha meg 30 napon belul jart le a muszaki, akkor az csak szab.sertes, helyszini bunti ha megfognak.
Ha a vizsgara kapott idopont a lejarat utan van, akkor ocsmanyirodaban kell kerni utvonalengedelyt, penzert. De az csak arra jo hogy eljuss a vizsgabazisra anelkul hogy a rendor megbuntessen.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz fant0mi #80988 üzenetére
én is ezt gugliztam ki. szerencsére közben tudtam időpontot intézni. 2-án jár le, vidám voltam, hogy tök jó majd aug végéig valamikor betolom, 'szt most esett le, hogy azért meg kellene nézni, jól emlékszem-e a trökkre.
hát nem.
parafaktor, hogy aug elején megy a szervizem szabadságra, elvileg betolhatnám én is mert patent, de skerázok kicsit, inkább megcsináltatom velük. (bár most kicsit felhúztam magam, mert 28k lesz a móka, de végül is adnak egy szolgáltatást, van egy ára el lehet dönteni, hogy kell vagy sem)
de kiderült, hogy van időpont, így 2-án reggel viszem.
@rgeorge: köszi neked is
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Spet
addikt
Szóval akváriumok, akinek kell jelezzen PÜ-ben (nem fikázni padláson jártam,
kdurva meleg volt, árat nem szültem munka alatt)
60,5x30x29,5 (HxSZxM, ha jól emlékszem ereszt egy kicsit, de most jelenleg passzolom)
45x20x28
45x28x21
22,5x40x36 (oldalhosszXátló oldalak közöttXmagasság)[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Siriusb
veterán
De jó, hogy pont a felhőszakadásban kellett átmennem Soroksárra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok