Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz macilaci78 #132197 üzenetére
Nagyon jól ismerem a Trófea kínálatát, nem is ezzel van a legfőbb baj, hanem a svédasztalos megoldással.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz HUTCHDB #132192 üzenetére
Trófea nem jó. Pont az lenne a lényeg, hogy egy asztalnál legyünk egyfolytában, ez a svédasztalnál nem tud megvalósulni. A többi tippet is köszönöm, a Csalánosi-t ismerem, sokszor voltunk ott családdal, én még ekkora adagokat bármiből sosem láttam. Mondjuk egy ízben a pincér javasolta, hogy hátszínt ne rendeljünk, mert a szakács nem tudja elkészíteni, igaza volt (a vegyes tálban is volt, amit én rendeltem, ehetetlen volt az összes okból)... Ott a parkolás sem triviális hétköznap.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet!
Kicsi öt fős cégünk keres év végi ebédhez helyszínt. Home offiszolunk, így ez az egyik, ha nem az egyetlen alkalom, amikor együtt van mindenki. Tavaly az újbudai Trófeában voltunk, nem mennék oda még egyszer. Parkolási lehetőség nagyon fontos lenne, belváros és hasonló terhelt részek kizárva. Köszönök minden javaslatot. Valamiért a 11. kerület szokott felmerülni (főnök Érden lakik), itt a VakVarjút ismerem még.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz macilaci78 #131469 üzenetére
A 30 perces jegy nem az első érvényesítéstől (=utazás megkezdésétől) 30 percig érvényes?
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Kábelek (vegyesen usb, 230v, ethernet stb.) milyen hulladéknak számítanak? Hulladékudvarokon leadható e-hulladékként (különös tekintettel a nyári módosításokra)?
-
rgeorge
addikt
válasz Atomantiii #130089 üzenetére
Szerintem nem, építési terület az a rész is.
-
rgeorge
addikt
válasz macilaci78 #129990 üzenetére
Holnaptól a Puskás és Népliget között nem jár majd az 1/1A villamos.
-
rgeorge
addikt
válasz radi8tor #129590 üzenetére
Mindkettő... Csak a P+R az, ahol lehet parkolni, vagy máshol is belül? Ha lehet belül valahol, akkor ahhoz be is kell tudni valahol hajtani.
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Népligetben mostanában mi az autóval behajtás módja? Hétfőn reggel (6:15)-re kell az EKE tábor busz parkolójában lennünk, Zuglóból elég macerás odajutni is egyáltalán.
A P+R gondolom dugig van mindig, bár talán ilyen korán még nem, oda legalább talán be lehet kunkorodni a Könyves Kálmánról Zugló felől.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Tud valaki olyan urológust, aki házhoz megy? Tudom, furcsa, de egy nagyon rossz állapotú, otthon ápolt betegről van szó, akit valószínűleg nem engednének többet ki semmilyen kórházból, rendelőből sem. Az is jó, ha telefonon konzultálni lehet vele bármikor.
-
rgeorge
addikt
válasz macilaci78 #128569 üzenetére
Bocs, de a BudapestGO-ban teljesen normál vonaljegy is vásárolható, előre. Érvényesíteni kell metróban ugyanazon az oszlopon QR kóddal, ahol a jegyet is, egyéb járművön kívül és a vezető mellett lévő QR kóddal. Az (30 és 90 perces) időalapú jegyek is megvásárolhatók előre, az első érvényesítéskor indul a stopper.
-
rgeorge
addikt
Jó reggelt! Kedd kora este, 19:00 után mi szokott lenni a helyzet az Etele P1 v. P2 P+R parkolókban? Van esély ott parkolni vonaton érkező elé menve?
-
rgeorge
addikt
válasz oriic #127968 üzenetére
Érvényesítés után érvényesített lesz. Használt pedig 80 perc után automatikusan, mint közben kiderült.
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! BudapestGO appban vettem vonaljegyet, első ajtón felszálláskor beolvastam a kódot, sofőr elfogadta, a jegy átváltott érvényesítettre. Hogyan lesz ebből használt jegy?
-
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet. Sajnos decemberben egy temetés vár a családra, de néhányan, közöttük pont nagyon közeli rokon, külföldről nem fog tudni ideutazni. Van esetleg olyan megbízható fotós/videós ismerőse valakinek, aki egy temetésről (urnatemető, mesterséges fény) tud online közvetítést készíteni? Nyilván a család egyik tagja sem fog tudni ilyet ott a helyszínen levezényelni érthető okokból.
-
-
rgeorge
addikt
válasz ReFleXx #122626 üzenetére
Nálunk legjobban a Mr. Muscle dolgozott, pont mosogatóban. Igaz, egy teljes flakon ráment, de lement, aminek le kellett mennie. Két medencés, közös lefolyó.
-
rgeorge
addikt
válasz darvinya #120236 üzenetére
Ügyféltájékoztató és Ügyintéző Rendszer (ÜCC). A telefonos NAV ügyfélszolgálat, amire külön kell kódot igényelni (TEL). Nagyjából. Én sem emlékeztem rá, pedig januárban csináltam egyet, de a googli első találata volt.
-
rgeorge
addikt
válasz FoxiestFox #120146 üzenetére
Itt is (bár épp nem rendelnénk). Az Android app is ugyanúgy halott.
[ Szerkesztve ]
-
-
rgeorge
addikt
válasz Tim82 #119373 üzenetére
Köszönöm. Akkor ezek szerint normális esetben már kellett volna kapnom valamiféle értesítést? Az a furcsa, hogy az EVA megszűnik, tehát mindenképpen meg kellene változnia a vállalkozói státuszom, akkor is, ha nem jelentkeztem be volna KATA alá. Nem olvastam arról sem, hogy a NAV csúszásban lenne a váltással kapcsolatban, csak mintha arról lett volna hír, hogy még sok EVÁ-s vállalkozó nem jelezte, hogyan folytatná.
-
rgeorge
addikt
válasz Mr.Csizmás #119368 üzenetére
Nézem a tárhelyemet naponta többször is, pedig rögtön kapok emailt is mindenről. Már kétszer kaptam is más tárgyban üzenetet NAV-tól, de erről semmit sem.
-
rgeorge
addikt
BUÉK!
EVA-KATA váltásról lenne kérdésem. Dec. 12-én adtam be online a nyilatkozatot, amit be is fogadott a NAV. Azóta síri csend, nem kaptam értesítést. Van itt valaki hasonló helyzetben? Egyáltalán kapok értesítést (a NAV tájékoztatóból ez következne)? A naprakész eBev törzsadataimban még az EVÁ-s adószám (*-3-*) szerepel.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Hol lehetne házalni két IBM szerverrel (egy x3250 és egy x3650), mentek 3 évet egy szerverparkban, azóta pihennek kihasználatlanul, nem tudjuk mire használni. Egyáltalán eladhatók ilyen szervek még?
-
rgeorge
addikt
válasz kelna91 #117461 üzenetére
Itt csak a bögrét, festéket és az eszközöket adják: madebyyou. De az eredmény mosogatógép álló lesz.
-
-
rgeorge
addikt
Ha esetleg valaki ismeri ezt a tanfolyást, netán ismer azon majd résztvevőt, keressen meg privátban kérem szépen!
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
válasz DeFranco #114950 üzenetére
Hehe... Pont onnan rendeltem de kifogtam egy olyan éttermet, ami pont a lezárások közepére esik...
-
-
rgeorge
addikt
A parkoló megvan, legalábbis a maps-en is látszik (maps alert), be is lehet hajtani, nem is ezzel volt a gondom, hanem a behajtási helyhez való odajutással, amit a google teljesen hibásan jelzett.
[ Szerkesztve ]
-
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
-
rgeorge
addikt
Jó reggelt! Holnap reggel lesz egy utam autóval a Nyugati pályaudvarba (Lánchíd pesti végétől mondjuk). Google maps javaslata:
Ez nem annyira jó, mert a Bajcsyról nem lehet egyenesen továbbmenni...
Waze:
Ez kicsit bonyolult, miért nem visz a Bajcsyról az Alkotmányba és onnan tovább a Szent István körútra?
Ha manuálisan belenyúlok a Google Maps-ben, akkor már jó lesz neki:
Mondjuk a google az Andrássy felé is megbolondul, pedig elég lenne az Oktogonon balra menni, de azt valahogy nem akarja.
Tud valaki esetleg jobbat az utolsónál?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Új Buda Center center közelében tudtok normális éttermet (nem a Trófea...) szombati ebédhez? Kritérium: húsleves és rántott hús legyen (kisfiam változatos étrendje...).
-
rgeorge
addikt
válasz DeFranco #109666 üzenetére
A taxis szerint, ha ezt egy részeg csinálja, akkor 35.000. Az ülés makulátlan volt, a padlón volt néhány csepp. Szaga sem volt az autónak. A policy érdekel, mert ugyan jeleztem előre, hogy bankkártyával fogok fizetni, a 10.000-et először kp-ban kérte volna. Messze nem volt igaz, hogy aznap már nem tud dolgozni, erre hivatkozott.
-
rgeorge
addikt
Tudomásotok szerint mi a taxitársaságok hozzáállása ahhoz, ha hajnalban ügyeletre menet a gyermek némi nyomot hagy az autó belsejében? Taxi4 10000-t gombolt le rólunk. Főtaxi visszafelé (itt már időben előkerült a zacskó) viszont nem fogadott el borravalót, mondván nem szórakozni voltunk.
-
rgeorge
addikt
Jó reggelt! Nem tudtok egy jó gyógytornászt Zuglóban? "Kézrehabilitáció törés után" projekthez kellene. Beutaló lesz, olyat keresek, akihez könnyen be lehet kerülni. Akár magán is lehet, bár elnézve a jelenlegi állapotot sok kezelésre lesz szükség.
-
rgeorge
addikt
válasz tomcsi23 #109049 üzenetére
Ok, nyilván. De nem én vezetek ráadásul, még 2 hétig gipsz lesz a jobb kezemen, jobb egyben így nem a majrévasat sem tudom megfogni.
-
rgeorge
addikt
válasz Magnum_ #109036 üzenetére
Jó hírek ezek... Ma visszük szervizbe az autót, jan. 21 óta be se indítottam... Mint hógolyónak a pokolban. De legalább a téli gumi új, pár hónapos csak.
-
rgeorge
addikt
Kórházi kezelés utáni "táppénz" kérdésem lenne. Ilyenkor a kórház s zárójelentéssel ad egy igazolást a benttartózkodás időszakára, a továbbiakra a körzeti ad. A dokim ráírta a kórházi igazolásra, hogy x. dátumtól keresőképtelen vagyok, és jövő hét végén tudja a következő igazolást adni. A cég könyvelője akadékoskodik, hogy neki a "rendes" lila papír kell. Vélemény, tapasztalat?
-
rgeorge
addikt
válasz gzbotii #108230 üzenetére
A kerettől függ, hogy mennyi idő beleműteni a lencsét, egy alsó damilosba mondjuk 2 perc. Mennyi volt így a lencse egyébként és milyen gyártmány?
-
-
rgeorge
addikt
válasz gzbotii #108168 üzenetére
Az hogy lehet, hogy nem a véglegest adják? Évekkel ezelőtt, amikor lejárt a személyim észrevette az ügyintéző, hogy a lakcímkártyán nem pontosan szerepel a nevem, azonnal cserélte (miután átvette tőlem, nem adhatta vissza hibásan), és kb. 5 perc alatt adta is az új kártyát javítva.
-
rgeorge
addikt
válasz Magnum_ #108004 üzenetére
Ok, én ennyit tudok. Az ügyvéd már természetesen dolgozik az ügyön, pontos leltárral fordulunk a tulajdonoshoz, hogy mit szeretnénk elvinni. Köszönöm a segítséget.
-
rgeorge
addikt
válasz Mercutio_ #107995 üzenetére
A bérlő cég régóta tartozik a mienknek, a bérleti díj ránk eső részét se fizettük, mert az is törlesztés volt. Sőt, augusztusban újra kért és kapott kölcsönt a bérlő a mi cégünktől, azt sem fizették vissza.
-
rgeorge
addikt
válasz Magnum_ #107992 üzenetére
Köszönöm. Munkavállaló vagyok. A dolog bonyolult, mert nem mi vagyunk a bérlők, hanem a másik cég. Ha jól értem, zálog csak a bérlő, tehát a másik cég tulajdona lehet, a mi cuccainkra nem érvényesíthető. Sőt, vannak nálunk javításra váló eszközök, amik nem a mi tulajdonunk.
-
rgeorge
addikt
Ez az év kitűnően kezdődik: kisfiam dec. 31 hajnaltól a következőket produkálta: vírusos hasmenés, cérnagiliszta és bárányhimlő. A munkahelyen pedig a társcégünk, aki az irodát bérli elmaradt 3 hónap díjjal, és tegnap zár- és riasztókódcserével kizártak minket az irodából. Még jó, hogy a notebookomat hazahoztam.
Mi ilyenkor a jogi helyzet (nem ismerem a bérleti szerződést)? Azt írta a tulajdonos, hogy ha nem rendezik az elmaradt díjakat, akkor elszállíttatja az ingóságokat egy raktárba. Ilyenhez lehet joga a bérbeadónak? Ehhez nem kellene végrehajtás vagy valami hasonló?
Namost a mi ingóságaink a szerverek és egyéb értékes informatikai eszközök. Ha ezekben kár keletkezik szállításkor (kezdjük ott, hogy a szervereket leállítani sem tudják nélkülünk), akkor ezt ki téríti meg?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet és 850 Ft.
Saját hibás autókárt (nem röhög, nekitolattam egy fának tök sötétben, a Fóka tolatólámpájánál pedig egy gyertya fénye is erősebb) fizet egy átlagos CASCO? Asszem 10%/50000 a kondíció.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz Petyyyyy #106533 üzenetére
Ez az egy fiók, nem ATM. Külön van fiók és ATM kereső.
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Petyyyyy #106527 üzenetére
Pedig ez a kereső megmondja, hogy a XI. kerületben csak két Takarékpont ATM van, de egyik sem a Bartók Bélán.
-
rgeorge
addikt
válasz Vasinger! #105760 üzenetére
Akkor az állatkerti shop...
-
rgeorge
addikt
válasz macilaci78 #104280 üzenetére
És mentek is azzal a kispolákkal? A hegedűk még csak-csak, de a nagybőgő??? Milyen vonósnégyes egyébként, amelyikben nagybőgő van? Nem klasszikus, az biztos... Hacsak nem basszusgitár...
-
rgeorge
addikt
válasz sketchifun #103739 üzenetére
Mennyivel mehetett a Clio? Be volt vajon kötve az utas?
-
rgeorge
addikt
Elektronikus, két A4-es papír igazolja, hogy a rendszámot regisztrálták, szerencsére már nincs matrica.
-
rgeorge
addikt
Zuglóiak figyelmébe: elindult a parkolási ügyfélszolgálat, lehet időpontot is foglalni a lakossági engedély kéréséhez. Ha van készen kitöltött nyomtatvány (PDF Alert!), akkor kb. 10 perc (és 2000 Ft), amiből 9 a két db. számla nyomtatása. Csak arra a zónára érvényes, ahová a lakcímkártya szól.
-
rgeorge
addikt
Akkor a vízi vb. Valamiért ma magasabb a készültség. Voltunk délelőtt a Duna Arénában, láttuk mi is a helikópátereket.
-
rgeorge
addikt
válasz DrojDtroll #102679 üzenetére
-
rgeorge
addikt
válasz Magnum_ #101880 üzenetére
Nem úgy, ahogy Kern András köszönt vagy 15 éve a Nagymező utcában Kamarás Ivánnak a túloldalra: "Hülye Kamarás!".
-
rgeorge
addikt
UV-t nyilván kap, mert nem garázsban tartom. De keveset fut az autó, így a sózásból is keveset kap, ráadásul azt inkább a téli kapja, amiből még mind a négy szelep ép. Mindenesetre, ha a gumi nem sínylette meg ezt a sokáig tartó leresztett állapotot, akkor jól jöttünk ki a dologból.
-
rgeorge
addikt
válasz tomcsi23 #101526 üzenetére
Persze butaságot írtam, a nyári gumik 4 évesek, tehát a szelep is annyi volt. A télik 13 évesek...
-
-
rgeorge
addikt
válasz rgeorge #101521 üzenetére
És a folytatásos regény hepiendje: tényleg a szelep volt a bűnös, mire leértünk a kisfiammal a parkolóba, már lényegében készen is voltak a szereléssel. Kicsit haragszom a gumisra, akinek kutya kötelessége lett volna két évente cserélni a szelepeket.
-
rgeorge
addikt
Na úgy néz ki, hogy csak a jobb hátsó gumi ereszt, a jobb elsőben csak kevesebb a levegő. Az is valószínű, hogy a szelep a gond, mert fújtam bele levegőt egy kis mobil kompresszorral, és a szelep felől sziszeg a levegő, ami mozgatásra erősödik. Találtam egy mozgó gumist, aki kijön nemsokára, akkor okosabb leszek.
-
rgeorge
addikt
Esetleg van ajánlott mobil gumiszervizes? Ha tényleg mindkettő jobb oldali kerék gázos, akkor talán az lenne a jó megoldás.
-
rgeorge
addikt
Én is erre gyanakszom. Ha látom a gumikat, talán okosabb leszek. A szelepek is régiek, főleg a hátsó, az elsőt már cserélték pár éve, akkor a körúton eresztett le, még szerencse, hogy volt parkolóhely ott, ahol észrevettem és a jobb oldalt, ami a járda felől volt.
Vannak mobil gumisok, de elég drágán dolgoznak, igaz, gyorsan is. A körúti akció 500 forint volt, annyit adtam a gumisnak, amikor eldöcögtem hozzá a mankóval és kicserélte a szelepet, kérni semmit sem kért...[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Dehogy, aszfaltút. Vasárnap jöttünk haza délután, tegnap délután mentünk vele kb. 20 perces utat oda-vissza. Nem emlékszem semmire, amin átmentem volna, padkázás nem volt. Mátrában a szálló parkolójában állt végig, nem voltunk ilyen szempontból kockázatos helyen.
-
rgeorge
addikt
válasz DeFranco #101498 üzenetére
185/65 R14. Még nem láttam ugye az autót, a jobb elsőben nem vagyok biztos, hogy az is le fog ereszteni. Megnyugtat mindenesetre, hogy ez nyugalomban történt, nem útközben. Van valami mobilpumpám a kocsiban, este majd fúvok belé ájert, aztán reggel ránézek. Nem megyünk most sehová. Nyilván nem tesz jót a guminak se meg a felninek se, hogy így áll, de ez van.
-
rgeorge
addikt
válasz oriic #101490 üzenetére
Ilyen ez a mai nap. Én 7:15-re mentem vérvételre BKV-val, mikor beértem a munkahelyre utána, kiderült (feleségem akkor indult el és a parkolóőr szólt), hogy az autónk jobb hátsó kereke teljesen leeresztett, a jobb első is laposka. Hétvégén a Mátrában voltunk, tegnap még egy rövid városi út volt. Az jó lesz, ha kiderül, mindkettő defektes, remélem, csak a szelep, bár a jobb elsőt már egyszer cserélték. Ja, és két éve a bal elsőben volt egy facsavar. Két defektes kerékkel mozdulni sem tudok, kereshetek mobil gumist. Ráadásul egy nem is túl régi Continentalról van szó, nem szeretném már most lecserélni.
-
rgeorge
addikt
Valaki járt mostanában (gyereknapon vagy azután) a Gellérthegyen? Elkészült a csúszdapark?
-
rgeorge
addikt
Zuglóban tud valaki jó bőrgyógyászt, akihez ma is be lehetne jutni?
-
rgeorge
addikt
válasz macilaci78 #100554 üzenetére
Én nem üzletkötő voltam, nagyon nem.
A telefonosokat én is hárítom. Múltkor (talán ide is beírtam) egy EUB-n keresztül próbálkozó Groupama-st. A második hívása után írtam egy levelet az EUB-nak a telefonszámokkal, hogy mégis mi lesz az ajánlat, azóta nem hív (pedig beígért időpontra egy 3. hívást is). Tegnap is próbálkozott egy Aegon-os, azt is elküldtem.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
Pénzügyi kérdésben fordulok a bölcsekhez. Elnézést, ha a soraimmal megsértek bárkit, aki a területen dolgozik, mindennel kapcsolatban, amit leírok, a fórumot látogatókat kivételnek tekintem.
Feleségemet a munkahelye betámadta egy nyugdíj/biztosítás stb. ajánlattal. Közvetítők jöttek, a Grawe biztosító valamilyen szolgáltatásával. Egyrészt kérdezném, hogy úgy általában mi a vélemény a Grawe-ról, másrészt, hogy mostanában mi a követendő út a nyugdíjjal kapcsolatos szolgáltatások kiválasztásában. Én korábban és több, mint 10 évig dolgoztam olyan cégnél, ami pénzügyi szolgáltatást nyújtott, és üzletkötőkkel szerezte az ügyfeleket. Nagyon sok üzletkötőt ismertem meg, többel napi szinten egy légtérben dolgoztam, és emiatt nagyon jól ismerem az általános észjárásukat, motivációikat. Feleségemmel is ilyen üzletkötők beszéltek, hozták is a szokásos formát, triviálisan látszik onnan is, ahonnan én látom ezt, hogy a saját hasznukra dolgoznak, nem a cég vagy a feleségem érdekei mentén. A sürgetésük is arra utal, hogy valami határidő lejár egy számukra kedvező akcióban, nagyon nem szeretném támogatni az ő megélhetésüket.
Elvben a családban van egy sokkal komolyabb és megbízhatóbb pénzügyi tanácsadó (sógorom vállalkozásához felveendő hitelhez adott segítséget), leginkább tőle kérnénk tanácsot.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
rgeorge
addikt
válasz bandus #100267 üzenetére
Minden reggel ott megyek keresztül (gyalog a Bethlen Gábor utcán a Keletiig), sokáig délután is, csak visszafelé. Nekem nem lenne kedvem otthagyni az autót. Esetleg az István utcában az Állatorvosi környékén. Nem túl bizalomgerjesztőek a járókelők, na.
-
rgeorge
addikt
Csak ősztől lesznek ezek fizetősek. A parkolóórák telepítését már előkészítették, legalábbis a mi környékünkön.
-
rgeorge
addikt
Ne tessék rászoktatni a népet a Dózsa György túloldalára, mint P+R lehetőségre, mert ősztől az is fizetős lesz, és pont emiatt. A felvonulási téren konkrétan Tetris van reggelente, ahogy látom. A Péterfi környéke telített és kissé kockázatosnak tűnik parkolás szempontjából, egyébként sem szabályos fizető övezetben az egész napos parkolás... Az Arena parkoló pedig tökéletes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest