Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #80700 üzenetére
Gyűjtsd össze, hogy mi van és rakd fel egyben egy hirdetésben. A helyi smasszert megkérdezzük, hogy a lakás felújítós topikba belefér-e hogy berakd a linket. Persze tudom, hogy elvileg nem, de hátha.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MrSealRD
veterán
válasz GabN73 #80694 üzenetére
Én mondjuk szeretek korán bemenni. Mire eljön a reggel 9-es stand up, addigra 1-2 feladat is megvan, meg képbe tudom hozni magam...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #80703 üzenetére
Tudom.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #80676 üzenetére
G4 túlárazott. Igaz én csak Borát vezettem tényleg sokkal élhetőbb mint egy G Astra de meg is kérik az árát.
Én vennék egy Corollát és jónapot. Vagy a békalámpás, vagy az újabb, ha pakolós kell ott a Verso és napszemüveg (ahogy DeF mondaná).
macilaci78: Nekem egyszer csinált ilyet, kiléptem majd beléptem újra és jó volt. De nekem is van offline navi is tarcsiba (Here).
mod:
Trékom? Telenyomor jobb. Pl a telken nálunk sincs a Trékomnak térereje, nekem meg LTE-n hasítanak a bitek.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #80707 üzenetére
Céges? Dobd ki. Nekem is akartak adni de nem kértem. Bevitték a számom a flottába és kész. Nem fogok két teló hurcibálni. Főleg nem azt az űbergagyi nagyifont amit adni akartak...
Bora: Paszentosabb mint a G Astra az biztos. Amúgy ne panaszkodj, én Horvátországba mentem egy Insigniával. Na az felért egy büntetéssel.
#nincsbennetarcsi
-
rizso
addikt
Kolcsonadom legkozelebb a kis Fusit, majd egybol aldas lesz az Insignia
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #80709 üzenetére
Nem, a saját számom lett betolva a flottába. Így kényelmesebb nekem.
mod:
rizso: Havernak az van (1,4i) teljesen rendben van. Pedig hátul is utaztam már benne hosszútávon. Élhető.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rizso
addikt
Tudom, hogy élhető, de azért az Insignia csak jobb Mondjuk ez az összehasonlítás meg részemről nem korrekt, valószínűleg te a kategóriatársakhoz képest tartod büntinek az Insigniát...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Tim82
félisten
No, Kapolcs még úgy is jó volt, hogy az éjjeli viharnak köszönhetően kiderült, hogy a sátrunk mégsem elég egy szeles-viharos-esős éjszaka átvészelésére. Kár érte, kiváló ügynök volt, veszünk újabbat, nagyobbat, jobbat.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Melack
veterán
Keresek még két használt autógumit. A jelenlegi 2 kevés
Macilaci: a hosszabbítót viszem, most ugrott be, mikor a sajátom kettévágtam
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
Ezek nagyok, és alig olcsóbban mint a G4, le kellett volna csapni bandus(?) haverjának Tigrájára 260-ért a múltkor.
Tényleg Ford puma? vagy 206CC ehh, senkiháziaké a.....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Mondjuk ami még tetszik az a Colt
Ja, és mielőtt valaki felveti: azért nem megyek a milyen autós topicba, mert a krém úgy is itt van (meg ahogy korábban DeF is felvázolta a szaktopic lélektant, mind megmagyarázná, hogy vegyek nagyamerikait/20évesOT-t/kockaladát/2lityósszívóbenyásprémiumot/mega@omtudjamégmit, de a kicsi-megbízható-benyás-városbanrohangálós-2003utáni paramétereket telibesz*rnák)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #80716 üzenetére
Pont olyan ez a kalvaria, mint DeF-nel a telefonvasarlas.
Nezel mar mindent, tolja az okosat mindenki es semmi se jo. Aztan majd veszel valamit, amivel meglepsz mindenkit, mint a DeF.
Mondjuk annyi a kulonbseg, hogy te jobban elnyujtod ezt a dolgotI humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
-
hszilard666
veterán
Gúd mórning!
Irány az iBánya. Szeretem.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz MrSealRD #80702 üzenetére
9-kor standup, eh, általában benn sem vagyok addigra Nálunk 11:30-kor van, a legkorábban is 10-kor tartja az egyik csapat.
Qru, Mercutio corollát csak ajánlani tudom, másfél éve van egy 1.4-es 2002-esem (aka. a békalámpás utáni), nagyobb motorral jobb lenne, de első autónak kiváló.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tele von Zsinór #80724 üzenetére
Sima, kell egy TS és jónapot. Vagy ha azt akarod, hogy a lasztni is sportos legyen: Celica TS
Ugyanaz a motor van mind a kettőben. Nem tudom, vezzetél-e már VVTL-es motort de nagyon addiktív. Én egy Celicában próbáltam... Majdnem meg is vettem azonnal.
#nincsbennetarcsi
-
MrSealRD
veterán
válasz Tele von Zsinór #80724 üzenetére
És meddig vagytok?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
A cica engem nem zavar, elég érett vagyok, hogy lesz*rjam, inkább az elektronikai hibák aggasztanak (meg a hirdető íráskészsége...), aztán lehet, hogy Saint -nak lesz igaza és lesz egy fóbia (gyanúsan olcsó ennyi idősen klímával)
Tele von Zsinór: Abból a nem gyanús példányok 7, de inkább 800-ról indulnak
-
Magnum_
nagyúr
válasz Magnum_ #80729 üzenetére
Egyebkent arra lonek a helyedben. A tetoszerkezetet leszamitva olcso az uzemeltetese, de fun car is, 1.6B eleg, el is fersz Te benne, ha a tetoszerkezet ok, akkor csak a klasszik franszia butasagok johetnek elo (nyilvan hosszutavon koltsegmentes olcso autora matematikai eselyed van, de elenyeszo).
Es lehetoleg ezust szinben, mosas szempontjabol halas (en tudom) es van sok ezust a hahun. Persze nem szin alapjan veszunk autot, mert ha a fekete lesz baba, akkor azt kell, csak irom, mivel ugyse mosnal kocsit tul gyakran.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
ehhez hasonlo, hasznalatlan, eredeti Samsonite sminkes lada elado! Benne vannak kis vaszon fakkok (kivehetoek) + egy ekszeres dobozka is, meg tukrocske, az is kiveheto. Szamzaras, eros rugos szerkezettel.
Kis szerszamos ladanak is alkalmas (apam eloszor azt hitte, hogy az )
5.000,-Kepeket este tudok atkuldeni.
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
Fekete fb és google háttér, chrome kiegészítő: [link]
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #80736 üzenetére
Megszokás kérdése a dolog. Én azért többet punnyadok gép előtt.
üdv, föccer
-
GabN73
addikt
Valakinek nincs "stúdiós" ismerőse?
Le kéne tesztelni egy Midi kontrollert, hogy működik e minden rajta
-
Chaser
legenda
válasz Magnum_ #80730 üzenetére
azért nem olyan egyszerű a 206-osok élete főautónak ennyi km-rel már nem venném meg, ha csak városba kell és kis fogyasztású vmelyik 1,3-4-es diesel, klímával is elvan még városban
nekem ezüst volt, xt, gyári wrc szerű légterelővel, én ismertem az előéletét, így csak a kuplungot szoptam be_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
GabN73
addikt
-
Magnum_
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #80742 üzenetére
Hamár TF.
Tegnap voltunk a lánykával strandon. Áldom magam, amiért rajtam volt a napszemüveg. Kegyetlen, hogy milyen testek szambáztak fel-alá. Mondhatni kortól függetlenül.
1518 éves lánykák is feszes seggel, szép cickókkal. Bráááh,Viszont egy csomó ilyen
farokraszemrevaló való csajnak nyakig szőrös, sző szerint hájas, tohonya faszija volt. Némelyiknek a hasán annyi háj volt, hogy a fürdőnadrág nem látszódott ki. És nem egy ilyet láttam. És tényleg nem szar csajokkal rohangáltak. Nem értem én ezt a világot...üdv, föccer
-
Tim82
félisten
-
Magnum_
nagyúr
válasz föccer #80743 üzenetére
Hat mi ezt tudjuk.
Ok a GD-k, de ezt is tudod.
Orulok is, hogy TL nem egy GD. Meg is becsulom, azt gondolom.
Egyebkent elszomorito, igen.GabN: nekem van, szep bordo, apro ezust pettyes. Nagyon elegans, gordongekkos.
Teszko FF, talan 750,- volt, vagy 250,-.[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
neo kontra smith? az egyenlet így egyensúlyozza ki magát vagy mi?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz GabN73 #80745 üzenetére
Egy vidéki kisvárosban voltunk. Nem állt a parkolóban annyi x6-os, mint amennyi ilyen párositást láttam. És a csajok sem undorral lépegettek mellettük.
-
Chaser
legenda
válasz Magnum_ #80742 üzenetére
nyári autónak elgondolkodtam rajta én is ha rendben van a fő problémás rész, ami gyanús h nem ennyiért, ha rohangálós autó kellene akkor ugyanez kisebb diesel motorral, sztem vezetni az egyik legjobb ezeket, de ha valaki belenyúl akkor lehet rájuk költeni rendesen, kevés hozzáértő szerelő van 206-hoz
szóval mi az a tl asszonynál/leendőnél/stb?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok