Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz bugizozi #81600 üzenetére
Erdos termeszeti reszen keszult fotok, pl a fuvon allsz makkosban, nem hogy nem eletszeru, de optikailag sem hat jol. Pl a var, ahol betonon, terkovon allsz, jobb eredmenyt ad. Szerintem. Pl var. Varkert bazar. Rakpart kb akarhol.
En pl kisforgalmu elhagyatottam utcai fotokat is lonek, nekem azok tetszenek. Szabadsag ter pl, de nem a fuvon, ott a kornyezo utcak is jok.I humbly and respectfully decline™
-
-
lorcsi
veterán
Mostanaban egyre többet lehet belefutni az it szektor koder részének munkaerohianyaba..
Pl. : [link]
Itt nem is a kezdő fizura fektetnem a hangsúlyt, hanem a biztos munkahelye -akar cegvaltassal 5-6 évente..lepkedve a ranglétrán
Persze az sem elhenyagolhato, hogy a netto 200 kapásból garantált..keves helyen van igy..
Szerintetek ?
Mi a véleményére ezekrol az előrejelzésekrol ?Meg talanmeg is erne belefeccolni azt a nagy dellat abba a felevbe..evbe..ha utana le van tudva a munka..és nem kell totálisan atkepezni magam
[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Magnum_
nagyúr
Friss, puha kutyakakiba leptem...
I humbly and respectfully decline™
-
zsolti72837
addikt
Valaki tud olcsón Samsung E2370 telefont?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
hszilard666
veterán
válasz lorcsi #81603 üzenetére
Néztem én is egy bő éve ezt a szakmát, de valahogy nincs kedvem látástól mikulásig gép előtt ülni egy monoton irodában.
Más:
Nem tud nekem valaki segíteni költözni? Holnap délután este kéne elhozni egy asztalt, egybszéket meg pár dobozt budakeszitől az oktogonig. A munkabér 4K, max 2 óra az egész. Cipekedni nem kell, csak fuvarozni.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DeFranco
nagyúr
25. oldalon levő racsnis bitkészletet ajánlom, egész jó szett, minden értelmes benne.
-
DeFranco
nagyúr
Bp. IV. ker. Szigeti József u. útba esik valakinek jövet-menet?
nem extra fontos, csak gondoltam rákérdezek, fáradságot nem ér a projekt.
-
lorcsi
veterán
válasz hszilard666 #81607 üzenetére
A biztos jovo/ jo kereset nem kedv függő - sajnos
eladó: vadi új soundcore motion+
-
föccer
nagyúr
Blááá, elegem van. Lassan ideje lenne befejezni a melót. Tegnapra, nem mára.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz DeFranco #81609 üzenetére
Kollégám ott lakik 2 sarokra. Mi kéne, ha vóna?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #81607 üzenetére
Mekkorák a bútorok, illetve össz térfogat? Ajánlom a topik ügyeletes szállítóját.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Morgika.
Lent volna ma egy bizniszem a Hold utcaban. De nem lett, mert a csavo nem tudta megtenni, amit kertem, igy nem lett jo neki a cucc.
Elmondtam neki, hogy merje le a kipufogojat. Hat nem sikerult.I humbly and respectfully decline™
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
MurdR
veterán
Reggelt
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Melack
veterán
Röggölt!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #81621 üzenetére
Tolómérőre gondolsz?
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #81623 üzenetére
Hehe, van már ilyen elven működő mintamélység-mérő gumihoz, egész jól használható és azonos mélységre kb azonos értéket is mutat. Ám a 100-ad pontossággal mutatott érték zavaró lehet, mert kis mozdításnál is változik, és kicsit furán hat. Holott max 1-2 tized a különbség, ami szemmel alig vehető észre.
Vannak nem öreg analóg multiméterek is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz tomcsi23 #81624 üzenetére
Én a tolómérővel szoktam mélységet is mérni, mert hát alkalmas rá.
És igen, engem az zavar, hogy a kijelző pontossága messze meghaladja a mérés pontosságát, akkor meg minek?
Unokabátyám esztergálással foglalkozik, náluk 0,001 mm a megengedett tűréshatár, de nem is a Lidl-ben veszik a műszereket.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #81625 üzenetére
Igen-igen, értem én,
csak akkor mi hajcsa?, méretéből adódóan a kisebbel jobban lehet a gumit megmérni, szóval jó az arra.
Igazad van, lehet inkább veszek egy rendeset....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
válasz tomcsi23 #81611 üzenetére
aug 8-tól él
@Melack: jó, ha nincs franciakulcsod már, de a legjobb egy normális dugókulcs készlet. az ilyenekkel általában a legfontosabb csavarokhoz nem férsz hozzá. ofc. van hogy oldalról kell támadni, arra viszont tényleg vagy ez vagy a franciakulcs
@föccer: megy pü mindjárt
-
Mizsala
tag
válasz Magnum_ #81615 üzenetére
Hogyan kell választani kipuff véget egyébként?
Amikor kidobtad a hirdetést, akkor én is lemértem a verdán: külső átmérő 55mm. Rozsda miatt inkább 56mm
De van ezekben a végekben az a felfogató bizbasz. Amiatt nagyobb átmérőjűt kell venni 2-3mm-el, vagy a cső átmérőre kell odafigyelni?
Szóval ha van kipuff vég amire 55mm van írva, akkor azt kell megvennem, vagy az 57mm-eset, mert belelóg belülre az a felfogató bizbasz? Meg egyébként is rá kell csúsznia valahogy a végnek a cső végére nem? -
Magnum_
nagyúr
válasz Mizsala #81629 üzenetére
Oszor is csiszold le, majd hozd at hozzam, hogy lekezeljuk cinkspray-el.
Az enyemben feszito bizbasz van, de az tipusspecifikus.
Vannak univerzalisak, amit csavarral lehet rogziteni.
De igen, kb 57-60mm-set nezz, HA nem talalsz tipusspecifikusat (mert ha nagy a kulonbseg, akkor csunya is tud lenni).(VAG buzi haver is mondta tegnap, hogy nagyon szep lett az enyem. Pedig o az a typ, aki csillio dollarert veszi meg a gyarit adott esetben)
[ Szerkesztve ]
-
Mizsala
tag
válasz Magnum_ #81631 üzenetére
Köszi szépen a válaszokat. Akkor nézek majd valahol a méretemben, illetve ha egyszer hazajutok az akna felé, akkor majd lecsiszolom és lefestem felrakás előtt.
Egyébként csak ilyen ormótlan nagyokat láttam mindenfelé... Nekem csak egy kicsi kellene, hogy ne a rozsdás vég látszódjon kifelé, hanem a szép krómozott.Szerk: tekintve hogy a hátsó dob sem gyári már, így tuti nem típus specifikusat kell keresnem, hanem valami univerzálisat.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mizsala #81632 üzenetére
Homasitaban sok meret van. Csak kiindukasnak. Hogy miket keress.
Az lenne a tuti, ha olyat talalnal mint en, ami konkretan arra a csore valo. Vagy uni, de minimalis elteressel es jol rogzithetot.
Apam B vectrajan is volt, de ott is ilyen 2mm elteres volt, aztan azt meg pikpak felhegesztettek.Amugy durva, h az agyonkimelt, 4.5eves kocsimon az acel cso felszine se volt mar tuti, nem rozsdas, de mondjuk oxidalodott es csak odabafnak egy ilyen csovet.
Az audin bezzeg gyarikag szep krom veg volt.[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #81637 üzenetére
Jó, itt egy normál méretű is qrva drága.
Qru: krómtisztító, ha meg políros a cucc, mehet rá a sidol is.
-
Magnum_
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Szilarddal mi a hajzat?
-
zsolti72837
addikt
Tudtok ONLINE valami jó Magyar-Angol fordítót?
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsolti72837 #81644 üzenetére
Gugli
-
GabN73
addikt
2 napja 200%-on dolgozok, merhá' úgy kell elmenni szabadságra, hogy ami fontos/sürgős, azt nem kell megcsinálni ...
-
Mercutio_
félisten
válasz GabN73 #81646 üzenetére
Ma már szabin, de még volt kis távmunka
Lehel tér - nyugati körül kaja nyugati posta melletti "gödörben " lévő helyen tudom, hogy korrekt, más tipp?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest