Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Haziko eladva.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Jaja, tegnap elott este lezsiroztunk mindent, ma megtortent a csere.
Saint: pc haz, irtam ide a topikba is.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sketchifun
senior tag
Mercedes E class, vagy CLA class.
De elgondolkodnéka WRX STi-n, és egy 0km-es EVO IX-en is. Az X szerintem randa.
Kár hogy nem vagyok fogorvos...
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
-
GabN73
addikt
Kvestyön:
Ha szaktopicban kérdezek annyit, hogy valaki nem ismer valakit, aki tudna segíteni javításban, akkor az már hirdetésnek minősül? ....
-
Melack
veterán
Reggelt!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
Gyál után olyan tej-köd van, hogy csak na. Még jó, hogy nem kocsival kellett jönnöm.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
föccer
nagyúr
válasz GabN73 #81216 üzenetére
Szerintem sem számít annak hirdetésnek.
Jó reggelt urak!
üdv, föccer
-
CoolBoy323
nagyúr
Szerb hatarnal migrik ehsegsztrajkolnak, mert nem johetnek be. De ok csakk tovabb mennenek olaszorszagba vagy franciaorszagba.
Nen lenne egyszerubb egy terkepet adni nekik?
-
MurdR
veterán
válasz CoolBoy323 #81222 üzenetére
Ismerik a visszautat szerintem, nem kell oda térkép.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #81222 üzenetére
Majd etetik őket a szerbek. Mégse dobâlhatunk át a szomszéd telkére mindenfélét, felhördülne az EU!
Eljönnek olyan helyről, ahol nincs mit inni és nincs megfelelő minőségű ivóvíz oda, ahol éhségsztrájkolnak. Tüntetőleg inkább kapálják meg a kerítés környékét...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
Mindig elcsodálkozom azon a bölcs humanizmuson, amiről most épp ti tettetek tanúbizonyságot.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #81225 üzenetére
Dolgoztam velük Röszkén. Persze, nyomorultul élnek, kilátástalan a helyzetük, de nem vagyok érte felelős és nem feladatom megmenteni őket. Van belföldön is éppen elég rászoruló, akivel lehet foglalkozni.
Ha már migráns, mindnek a kezébe adni egy kapát, Kecskemétig egy sort kapálna és mehetne Isten hírével.
Frau Merkel inkább importálja a vasmacskát, az egzotikus kultúrákat és betegségeket.Tim82: politikai, vallási, gazdasági menekültek vannak vegyesen. Embertelen, ha egy rezsim önkényesen kikiált egy réteget valamilyen ürüggyel, aminek pusztulnia kell. Vonatkozik ez vallásra, etnikumra egyaránt.
De hogy egy ország lakosságának nagy része nem tud emberhez méltó módon megélni, az miért exportálja a megélhetési gondokat és nekünk miért kell importálnunk?
De szerencsére jogállamban élünk, majd választott honatyáink eldöntik, mihez vágunk jó képet. Segítek, ahol tudok az utolsó adóforintjaim erejéig.[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
Mercutio_
félisten
Kékhernyón csóka vadliját betakarja egy Spock tetkó.
#Livelong&prosper
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Spet
addikt
válasz Mercutio_ #81214 üzenetére
Valami Taiwan-i cég gyártja, gondolom nem annyira híres, mint a Coccolino Snapdragon és pacsuli kombó.
Mediatech chip-el legtöbbször én eddig tabletekben találkoztam, de hogy telefonban ilyen lehet passzolom.
Van még ahol elméletben árulják, de a +garancia súlyos +ezesek.
Reggelt mindenkinek.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #81228 üzenetére
Remélem, nem tervezel mostanában nyugat-európai országba kiköltözni és munkát keresni, kellemetlen meglepetés érne, amikor az ottani lakosok nagyobb részétől pont ugyanezt az érvelést kapnád az arcodba.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz CoolBoy323 #81233 üzenetére
Oké, persze, természetesen - ezt nyilván a fogadó ország lakói is pontosan így látják...
macilaci78: egy szóval sem mondtam, hogy örülni kellene neki, egyszerűen csak nem fogom a helyzetért a menekülteket en masse hibáztatni, mint ahogyan azt gyakorlatilag mindketten megtettétek.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Itt a Fehérvári úton mindig történik valami. Jelenleg ugye a rohadt útépítés (augusztus vége helyett januárig szenvedünk majd), tegnap meg 3 rendőrkocsival jöttek ki a házhoz, mert valami őrül örjöngött és nekivágott pár embernek egy útelválasztót. Mint kiderült drogos és piás srác volt...
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #81238 üzenetére
Megerdemeltem baze, es ne valami csillioforintos nyaralast kepzelj el azert
I humbly and respectfully decline™
-
GabN73
addikt
Köszi a válaszokat
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #81228 üzenetére
Az a gond, hogy Te is meg Maci is a végletekig leegyszerűsítve álltok a kérdéshez, nagyon nagy ignoranciával és a problémát meg annak megoldását prolikompatibilis két bitre deriválva.
Amit mondjuk tegnap mosolyogva hallgattam a metrón egy ordítva csevegő fiatal kváziértelmiségitől de Tőletek többet várnék, mert képesek lennétek rá.
Ez az egész bevándorlási- és menekülthelyzet jóval de jóval komplexebb annál, mint hogy ennyivel el lehessen intézni, rengeteg érv és ellenérv áll egymással szemben, rengeteg körülményt nem is ismerünk, rengeteg következménnyel kell számolni minden megoldásnál.
Nem azt mondom, hogy azt kell a zászlóra tűzni, hogy "az idegen szép", meg lehet is az az álláspontotok, ami, de ez így kocsmapolitizálás.
Ofc. azt csináltok amit akartok, de én is olyan visszajelzést adok róla amilyet akarok. És szerintem ez a helyzet, amin lehetne javítani.
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
DeFranco
nagyúr
válasz Magnum_ #81244 üzenetére
én vennék egy szép miatát a többi pénzt meg szétosztanám köztetek
viccen kívül nem tudom hogy mit vennék. azt tudom, hogy milyen pereferenciáim vannak (és milyenek nincsenek) aztán kb. az lenne, hogy kérdezgetnék olyan embereket akiknek az értékítéletében megbízom. valszeg valami volvo suv lenne a megoldás egyébként ha mondanom kellene valamit és nagyon ütnének, hogy tegyem meg.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Ha elmesélném, hogy erről mit gondolnak a német rokonaim és azok ismerősei és a városukban élők többsége erről a kérdésről akkor minimum 1 hónapra banolnom kéne magam.
Szóval ez maszlag amit Merkel nyom, a német polgárok ugyanúgy a francba kívánják ezt az egészet mint a magyarok többsége. Egyszerűen a III. birodalom népirtása miatti túlkonpenzáláson még mindig nem lendült túl a politikai elit náluk. Ott kezdődik hogy integrálhatatlanok ezek a migránsok. Egy torz kép él Merkelben, mert akik eddig mentek azok integrálódtak, mert dolgozni mentek ki de ezek aki most... csak megélni. A kettő meg marhára nem ugyanaz.#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest