Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Egy normál/jó állapotúnak tekinthető E46 318i/320i Touring-nak mi manapság a piaci értéke? Netek 700e-1500e között látom őket, ami igen nagy szórás.
-
Ļantos
aktív tag
Sajnos továbbra sem tudok csatlakozni a bluetooth-hoz, nem látja a telefonom. Pipa van a négyzetben. Viszont ma próbaképp benyomtam a segélyhívó gombját és azonnal tárcsázott, elnézést kértem majd leraktam. Ezt hogy? Nincs csatlakoztatva a telefon, de ezekszerint mégis jó kell legyen a kihangosítóbenne. Miért nem láthatja a telefonom? Volt benne két párosított készülék, azokat már töröltem.
-
Drago1
tag
Sziasztok készen vannak a fékek új tárcsál betétek Zimmerman sport + féknyergek letakarítva drótkorongal és fekete hőálló festékkel szétszerelve ,befestve + visszapillantótükröket és az A és B oszlopokat lefújattam lakk feketére ,így már minden ami nem szürke fekete rajta ,már csak a kipufogóvéget cserélem le a gyári lakk fekete végre és kész a "Shadow line" autó
-
Chrys_
addikt
Nézitek a 24h Nordschleife streamet?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz molnarpeter #48592 üzenetére
Megoldjuk. De még 1 év mire lesz belőle vmi.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
molnarpeter
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #48591 üzenetére
Van egyszerűbb ha már adott az időlimit, hívd fel az illetékesek figyelmét a dologra, esetleg hagyj cetlit. Amúgy mintha az Outlander nem zárna kábelt, szóval ha odaférsz a töltőhöz, nem feltétlenül probléma
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz adrian14 #48589 üzenetére
Igen, TIK-el oldalában van egy eon-os. Mindig egy micimicis (micubisi) döglik ott éjjel-nappal. DE jövőre tuti összekarcolom,ha nem takarítja el onnan. Ki van írva,hogy max 3 óra és otthagyja fél napot. Garázsunk 200m-re van töltőtől. Nekem aktuális a hely.
Igen,az tényleg hulladék.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #48586 üzenetére
Na azert! Mert a 40e-vel nem lennel elorebb, megint csak egy 2l-es motor. X5-be 7-esbe hogy rakhatnak ilyet nem is ertem
[ Szerkesztve ]
-
adrian14
tag
válasz FIREBLADE78 #48588 üzenetére
Látom Szegedi vagy. Talán még a Démásznál is az, es az Epamnal is van egy a felso-tiszaparton. (Bar azt lehet csak az ott dolgozok hasznalhatjak.)
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz FIREBLADE78 #48584 üzenetére
Nem sokáig lesz ingyen árammal kocsikázás, szóval ezen ne agyalj nagyon sokat.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Gsx-rr #48582 üzenetére
Miért szutyok? 50d jobb lenne,csak sajnos dízel. Hibrid jó lenne abból a szempontból,hogy 25 km-t ingyen megyek,illetve nem is terhelem a gépet a rövid távval. Nincs cégautó adó stb.
Rosszabb esetben 40i, akrapovic rendszerrelMacbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
veterán
válasz Ļantos #48581 üzenetére
Az használja, aki ezzel akar bizalmat ébreszteni a gyanútlan szerencsétlenekben, akiket átver. Évek óta megy ez az ipar, csodálkozom, hogy van még valaki, aki elhiszi...
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #48573 üzenetére
Remelem nem az a szutyok 40e
-
Chrys_
addikt
de durva
-
H.Ezredes
őstag
F10 520D 2011 ~220E Km
A tulajdonos észrevette,hogy folyamatosan max fokozaton megy az autó ventilátora illetve,hogy irdatlan módon melegedett az olaj / víz..... Persze ha tönkremegy a motor / kigyullad akkor meg jön a rácsodálkozás..... Itt jön amit már számtalanszor leírtam....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
FIREBLADE78
addikt
Jövő hét szerda szerviz. Lehet egr szarakszik. Lehet az is közre játszik,hogy 90%-ban városi használat van. Remélem egy évet kibírja,aztán jöhet a hibrid.
-
szimi57
őstag
Mennyit érhet egy garnitúra?
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
nagyúr
válasz molnarpeter #48569 üzenetére
Bosch lett, kiderült van ismerősöm Bárdiba 50%-os kedvezménnyel
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #48564 üzenetére
Ezért nem rángat, csak megáll mint a szög, és nem lehet addig beindítani, amíg nem töltöd fel az adblue-t. De előtte vinnyog és csesztet 2000 km-en keresztül, a végén már hisztizik.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz SeniorTilla #48557 üzenetére
Én azért kedvelem a doktor úr hirdetéseit olvasni, mert minden betegágyat (tisztelet a kivételnek) képes úgy beállítani, hogy ő tesz neked szívességet azzal, hogy eladja.
Rosszul rémlik vagy valóban az S85 motor az egyik híresen hajtókarcsapágyasságra hajlamas motorja a BMW-nek? Biztos jó ötlet akkor a 20W60, de legalább Motul.
-
H.Ezredes
őstag
Egyik ügyfelünknek könyörögtünk,hogy ne rakasson air ride-ot az E60 alá..... csak berakatta mert,hogy az milyen jó lesz.... Egy igazi fostalicska lett az egész autó... használhatatlan fos.... Semmire nem volt jó csak,hogy ha állt akkor nézett ki jól.... Minden túlzás nélkül mondom,hogy pattogott az autó rossz úton abszolút használhatatlan volt csak 20-30-al lehetett ott értelmesen közlekedni belül siralmas volt a komfort stb stb... Eljutottunk ~1 év után oda ,hogy rájött amit mi is mondtunk neki és most ki akarja vetetni és azt akarja,hogy rakjunk alá rendes futóművet mi..... Soha nem raknék be ilyen fost autó alá....
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
E92 LCI kapott egy kis frissítést meg egy kis ültetést
Közben én azon agyalok,hogy pro-kit-et vegyek az E60 alá vagy sportline-t az E39-et se ültette meg a pro-kit igazából de jó lenne ha valakinek lenne ezzel személyes tapasztalata
-
Gézengúz
addikt
válasz SeniorTilla #48557 üzenetére
Hogy mi van a csóka feleségével?
-
veterán
válasz davidsone #48555 üzenetére
Szép a pohártartó, és a kőoroszlán
Az érvényes magyar okmány pedig a P-s rendszám.
Á persze, nyugdíjas idős ügyvédnő használta német kisvárosban, pályára ki sem tette vele a lábát! Zolyoni doktor ÚÚÚÚr felesége volt az
Persze 5 milláért mit akar az ember? Ez is egy a sok lehúzós hirdetés közül, kíváncsi vagyok, mikor kerül ki róla cikk a totalcarra.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Nem BMW001 keresett manuál e60 m5-öt/váltót? Facén van egy sérült!
-
KAMELOT
titán
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Ļantos
aktív tag
Vettem egy 218 lóerőset. A menü magyar nyelvű, van benne olyan, hogy bluetooth-t bekapcsolása + telefon párosítás. iPhone-al próbálom de se a kocsi nem találja a telefont se a telefont nem találja kocsit. Létezik olyan, hogy ez csak így benne van a menübe és nincs benne gyakorlatilag a Bluetooth modul?
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #48539 üzenetére
Ja és nézd meg, mennyi kell bele minimum. Nekem a sharanba legalább 13 liter kell, kevesebbet nem érzékel, hiába öntöd bele. A bömösnél nem tudom, nincs benne adblue.
-
Gsx-rr
veterán
Az neked kitart meg oszig!
-
nagyúr
légtömegmérő a hibás az E46-ban - ezt mondták most nekem a telefonba
milyen márkájút ajánlanátok?
(E46 Coupé, 2000, 318ci, M43TU)
[ Szerkesztve ]
-
MoP_FX 57
őstag
-
negro
őstag
válasz FIREBLADE78 #48538 üzenetére
Felujitas. "Lecsiszoljak" ki kenik a repedest folyekony borrel, festes. Nyilvan allapot fuggo nekem ennyit montak ra anno.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
negro
őstag
válasz SeniorTilla #48540 üzenetére
Markazon csinaltam anno
-
H.Ezredes
őstag
Aló hangon 35K-t mondtak / ülésre de a pontos árakhoz látnia kellene az ülést.... Nem 1 kárpitost kérdeztem... Csak a 2 első ülés ~70K és ez csak a 2 első ülés semmi más ha még kérsz egy kis ápolást stb lazán 100K vagy felette... 15-ért vittem volna.... Ráadásul ezeket az üléseket valaki már csinálta az látszik az elmúlt 2-3 év használata alatta kopott vissza így.... Ez már legyen az új tulaj gondja...
(#48536) SeniorTilla
Nah igen amikor egy kormánybőrözés lazán ~20K körül mozog egy ülést 15-ért nem csinálnak meg.... Legalább is én nem találtam olyan embert
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Benzinkúton 2000.-Ft 10 liter. OIL kút.
Semmi extra nincs benne, ioncserélt víz és karbamid, asszem 33%-os oldat.
-
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
Ti hol szoktatok venni adbluet? 1000 vhány km-re elegendő van már csak. Most fogom először tölteni.
-
negro
őstag
válasz SeniorTilla #48536 üzenetére
Ulesenkent 15k. En 15 ert csinaltattam anno a kormanyt is, ket retegbol hogy vastagabb legyen a fogasa, illetve perforalt es sima bor. Ergo extras munka volt. Aki tobbet ker oda nem kell vinni.
-
veterán
-
H.Ezredes
őstag
válasz Skimaster #48530 üzenetére
Kollégám ismerősei épp E46 30D-t akartak venni. Ő mondta nekik,hogy nekem ugyan E39-em van de 30D. Elmondta nekik mik lettek megcsinálva rajta meg megmutatott pár képet az autóról és egyből mondták,hogy mindenképp megnéznék másnap délután eljöttek megnézni nagyon tetszett a kocsi de nem akarták,hogy vigyem őket mert,hogy akkor tuti egyből megveszik.... Mondták ez az első autó amit megnéztek még azért meg akarnak nézni 1-2 kinézett E46-ot,hogy ne az első autót vegyék meg rögtön....Kértek nagyon,hogy ne rakjam fel az autót hirdetni várjak vele a jövő hétig én mondtam,hogy igazából szeretném eladni de nagyon kértek rá meg,hogy ha fel is rakom hívjam fel őket mindenképp... Másnap délelőtt hívott is a srác,hogy kell és jönne is így felrakni se tudtam sehova mert gyakorlatilag egyből elkelt...Ennyi a sztori
-
Newlachka
őstag
Pásztói találkozóra megy valaki?2019.07.27
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok!
5E24 pressure sensor pontosan ez milyen hiba? (BMW e46) -
KAMELOT
titán
válasz SeniorTilla #48525 üzenetére
Ez mind csak attól függ, hogy vigyáz rá az illető. Enyém sincs rosszabb állapotban 400+ km-el.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
veterán
válasz H.Ezredes #48516 üzenetére
Nem rossz ez, csak hát benne van a kor és a km
A Lexusnak így néztek ki az ülései 440e km-es korában, igaz cserélve voltak kb. 250e-nél, de használtra. A régiek olyanok kb, mint most neked a BMW-ben. A lexusról tudni kell, hogy sokkal puhább benne a bőr, puhább mint a nagy hetesekben az individual:
Az ötösben a fekete bőrön csak a sofőrülésnél van használati nyom, a többi hibátlan. 365e km. Ez sokkal keményebb anyagból van.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz KAMELOT #48519 üzenetére
Saját tapasztalatból már magában a /45 /55 váltás is sokat szokott dobni az utazási komforton. Tudsz bedobni egy képet, hogy hogy áll az autón?
@davidsone:
Nekem a leghasznosabbak gyakorlatilag ki vannak írva a vezetőoldali piperetükörre egy post-iten. Digitális vízhőfok is hasznos tud lenni légtelenítés után. A műszeregység tesztelésével már-már csajozni is lehetne. -
KAMELOT
titán
-
H.Ezredes
őstag
válasz MoP_FX 57 #48514 üzenetére
~20éves HASZNÁLT autóról beszélgetünk....Azért ez az autó nem múzeumi darab volt.... Nincs szétkopva meg kiszakadva.... Ne legyen már elvárás,hogy kopásmentes belső legyen ilyen fokozott használat mellett.... Ha ~2M Ft-os kategóriába adtam volna akkor még azt mondanám,hogy annyiért elvárható is lehetne akár..... Az a baj sokan csak azt nézik,hogy milyen az ülés az,hogy kiesik a motor / váltó / futómű / fék az nem számít Itt a bőr állapota volt a legutolsó szempont... ( Egyébként rengetegszer takarítottam ki az üléseket meg kentem be bőrápolóval.... ) Nem sok tulaj veszi ki az üléseket és takarít ki mindent....
Vagy ez ennyire vállalhatatlan ultra fos kategória??????
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz Anubris #48512 üzenetére
Azért ez-az E39 nem olyan csúnya főleg,hogy kitakarítottam rendesen.... Fel se raktam az autót sehova egyből elvitték....
De azért a 35D-ből nem ülnék vissza semmi pénzért
[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
válasz FIREBLADE78 #48509 üzenetére
Ez a szartartály 1 büdös forintot nem ér.... Bontásra se venném meg nem,hogy használni..... Ezt felejtse el a haverod..... Vegyen ~2M környékén egy normálisabbat és arra költsön.....
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #48509 üzenetére
Miért nem nyomja rá most vásárlás előtt? Ilyen fostalicskát nem szabad megvenni, mert csak issza a pénzt, és nem ér semmivel többet.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
Nem nekem kell. Szarba nem ülök. Haver erőlködik ilyen szarokkal. Ha rányom még 1,5 millát,jó lehet?
-
NoZoli
tag
válasz FIREBLADE78 #48500 üzenetére
Ha foglalkozol bontással, lehetséges! Máskülönben, érdemes inkább a neppereknek meghagyni.
-
veterán
-
davidsone
addikt
válasz SeniorTilla #48504 üzenetére
mi az ajja more?
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
veterán
Há hozsne érne tesó! Sokat ér!!! Makulátlan, tip-top vas, a sógoromék hazsnálták, nadzson vizsázstak rája! Én izs megvenném, csák hát még nem gyütt meg a segíly
-
davidsone
addikt
válasz MoP_FX 57 #48461 üzenetére
Van, sőt! Jártam ma a Polltomnál... Hát nem lettem okosabb Utólagos riasztó van benne arra gyanakodtam. Ma reggel kettesben megtoltam és láss csodát hosszú napok próbálkozása után ma beröffent azóta folyamat indul. Ez most mi???
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
szimi57
őstag
Úgy tünik kuka.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest