Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
negro
őstag
válasz SeniorTilla #48380 üzenetére
Horvatban nekem semmi negativ tapasztalatom nem vol. Jo hat gorogben meg nagyon lazan vesznek mindent. Kisebb varosokban sisak nelkul motoroznak de meg thesselonikben is elofordult. Friss jogsis robogosok ketten, sisak itt se.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
H.Ezredes
őstag
válasz SeniorTilla #48393 üzenetére
Igazából nem szeretek.... Ezt is csak azért mert full egyedül voltam a pályán..... Ezt az egyet csináltam többet nem....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
veterán
-
H.Ezredes
őstag
Kapott a gép egy kis optimalizálást... De ez még nem a végleges 100-200 ~12s
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
KAMELOT
titán
válasz FIREBLADE78 #48387 üzenetére
Ha még garancia alatt van tessék bevinni orvosolják a bajt, természetesen ingyen.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
adrian14
tag
Próbálom rendbe hozni a kicsikét és már nagyon sok minden ki lett benne cserélve. Amikor ezt csinálta akkor pont negyedig volt a tank. És amikor megérkeztünk akkor tankoltuk tele. Holnap megyünk a szomszéd városba, majd kíváncsi vagyok hogy teljesít.
-
Drago1
tag
válasz adrian14 #48385 üzenetére
Hát ja egy E46 nem mai darab meg a 3.16i sem hosszútávok bajnoka ,ha rendbe van rakva azért bírják a strapát. Trafó,gyertya bajjal is tud rángatni stb bár a torpanás azt nem hiszem hogy az okozná.
Mikor csinálja meddig van a tank ?Állítólag az N45 N43 16i széria nem szereti ha a tank negyed alatt van ,mert nehezebben szivattyúzza az üzemanyagot ,vas motorost nem ismerem.
-
CharlieDrop
veterán
válasz SeniorTilla #48380 üzenetére
Ez kemény. Remélem nekünk nem lesz semmi gáz, bár Szarajevó is útba lesz
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz KAMELOT #48382 üzenetére
Kb 15k. Hát pl egyenletesen nyomom a gázt,kis gáz és pl megyek 30-al v 40 v 50-el és egyet ránt az autó. Nem olyan feltűnően h lefejeled a kormányt,de érezni. Régen nem volt ilyen emlékeim szerint. Vagy csak ilyen fos a váltó? Nem váltást érzek,mert azt szokott,ha érzi,hogy nem fogok gyorsítani és egyel feljebb bassza. Megvagyok lőve. Vagy hülyének fognak nézni szervizben ( nehogymár pénzbe kerüljön nekik elven) vagy tényleg gond van. Vagy szarni bele,jövőre úgyis el lesz adva és szopjon az új tulaj
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Newlachka
őstag
működő inpát tud valaki linkelni?
van egy de nem bírom működésre bírni -
Drago1
tag
válasz Shadowbull #48379 üzenetére
Helyiek nem mennek nagyon más szigetre főleg nem Tenerifére az már másik megye főleg nem az országba Spanyolba mert ott szerintük hideg van biztos szép az is meg kisebb
-
KAMELOT
titán
válasz FIREBLADE78 #48381 üzenetére
Mi az hogy megtorpant? Mennyi km van benne most?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
FIREBLADE78
addikt
Ma is eljátszotta 30-nál a megtorpanós dolgot. Ebből szerviz lesz. Remélem még van rajta gari. Mert,ha csak 2 év akkor inkább nem viszem, viccelek
-
veterán
Nekem a horvátoknak a mentalitása nem tetszik. 4 éve voltam kint náluk nyaralni, azóta csak a hajóvizsgán. Az a nyaralás botrányba fulladt, összeakadtunk egy helyi menő csávóval, aki olyan bártor volt, hogy 5-en támadtak meg a parkolóban (miután összeszólalkoztunk, de mivel ott egyedül volt, nem volt semmi ellenállás). Nem tudtak nagy kárt tenni bennem ,de lerúgták a kocsi visszapillantóját, és a kifolyt elektrokróm folyadék megmarta másnap reggelre a fényezést az ajtón. Egy igaz balkáni gyáva féreg volt a gyerek. Persze ilyen itthon is van, meg máshol is.
De én máshol soha nem tapasztaltam ilyesmit. Elmentem nyaralni, békén hagytak, sőt kedvesek voltak, és mindenki jól érezte magát. Ezek a szaros horvátok, akikkel összehozott a sorsom, megmutatták mi az az igazi balkán.
Az éttermekben is a lenézést, vagy inkább az irigységet? tapasztaltam.
A parton is. A vénasszonyok képesek voltak ledobálni a törölközőnket a sziklákról, mert az az övék, az ő helyük. A gyerekek kiszedtek pár tengeri sünt a vízből, erre odajön néhány bennszülött asszony és horvátul ordítanak bele a fülünkbe. Mintha világnyelv lenne.
Tengerük van ez tény, de az egyik legszegényebb élővilággal (amit én láttam) és legopálosabb vízzel. Mindenhol máshol sokkal szebb strandokat, vizet és élővilágot láttam (persze ez annak mindegy, aki csak a partra megy ki napozni, nem sznorkelezik).
Még nem volt hajójogsim, de görögben simán béreltem 8 személyes motorcsónakot 50 EUR/nap áron, 25LE-vel, ami a vízen egy ilyen kis műanyagtestű, ponyvás csónakkal nagy élvezet. A horvátoknál ilyet nem lehetett, csak ha EREDETI horvát jogsid van, van honosított. Görögben egy rendős se jött oda a csónakokhoz, a horvát rendőrök vadásznak rád, és 2k-tól indul a bünti, ami helyszíni bírság.
Inkább megyek oda nyaralni, ahol jól érzem magam
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
negro
őstag
válasz SeniorTilla #48311 üzenetére
Azert megy oda mindeki mert ez van a legkozelebb ha sosvizet akarsz latni. En voltam jo parszor, autoval persze. (Emlekszem 10-en eves korombol a csaladi nyaralasra mikor szet lott tankal is talalkoztal az ut szelen meg az aknakra figyelmezteto tablakra...) Utoljara 7 eve de mar akkor is tetten erheto volt a dragulas es ahogy hallom azota meg durvabb. Hozzateszem mi mindig jottunk mentunk ezert csak is apartman jott szoba. (en btw sose ertettem miert jo kifizetni fejenkent ~400.000 forintot egy 5* ba ahonnan joforman ki se teszed a labad. Nem latsz semmit a kozegbol max a szaloda 10km-es korzetet) Altalalaban 1 het alatt orszagon belul el autoztam 4-500km-ert es rengeteg szep hely jott utba. A tenger szidasat nem ertem mert eszement szep helyeken furdultam meg. Pont, hogy pl ami csalodas volt az Olaszorszag eszaki resze. Gorog az nagyon szep de igenytelenek sok helyen. Meselhetnek... 4 eve lehuztam egy szezont egy 5* -os Grand hotelben! (nem mosogattam )
Vissza terve horvatra nekem pont ezert lesze opcio Montenegro majd talan jovore ha idom engedi. Meg szebb mint a horvat resz de olcsobb, cserebe meszebb van, cserebe viszont nincs annyi turista. Repulos reszt adom. Szeritem akkor eri meg ha ilyen 2000 km -re mesz. Ott mar sokat lehet sporolni idoben es penzben. Arrol nem beszelve, hogy egy nyaralas resze az ut is. En imadtam a hegyeket, alagutakat, hidakat, az adria menten levo utakat. Repcsi csak lerak de semmi inger nem er ut kozben max a dagadt melletted akitol nem fersze el. Tomeg kozlekedest utalom es a repules is az. Illetve egy 1,5 oras repulo utert cserebe a +3-4 oras procedura ami ezt megelozi nem igazan szimpatikus.[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
veterán
válasz KAMELOT #48373 üzenetére
1000 EUR? De jó lenne. 5 fős a család, ennyiből nem nagyon jött ki még sosem A máltai nyelvtanfolyam lenne 2000 EUR a fiamnak, 10-14 nap iskolától függően (plusz költőpénz). Na ott már nekem is elment az agyvizem... Eddig a VAC volt a legdrágább napra lebontva, pedig a fiam a szakosztály kvalifikálásával ment ki, azaz neki fizettek mindent, benne volt a magyar válogatottban. Zen Bu Kan Kempo, Portugália, VB (1 arany 1 ezüst). Kimentünk vele mi is, az egész család.
Amúgy végre egy téma, ami aktuális, és sok fórumtársunkat érdekel. OFF TOPIC
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Tegnap jottunk ki Horvatba nyaralni es a kocsi az autopalyan ketszer gyorsan egymas utan 3500as fordulatrol megtorpant 2500as fordulatra, majd 100km-t mentem vele a szallasig problema nelkul. Valaki tapasztalt mar ilyet? Melyik alkatresz fog elromlani szerintetek? (E46 316i 99 m43b16 )
3hete Ausztriaban kezdett forrni a hutoviz, mint kiderult kontakthibas volt a venti... -
KAMELOT
titán
Ez most bmw topik vagy hogyan szórjunk el 1000€ nyaralásra topik?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
veterán
-
Drago1
tag
válasz SeniorTilla #48368 üzenetére
Mi december vége január elején vagyunk ott ,akkor tartós 25 fok van az óceán sem hideg ,de ha a szigeten lementek délre Porto Rico városba ott egy öböl a strand ,nagyon szép és mindig süt a nap ,mert a felhők nem tudnak eljutni arra a részre,Las Palmastól 1 órára van kocsival ,az egész szigetet meg 6 óra hossza körbe kocsikázni.
Fél úton Las Palomas-nál meg sivatag van homok dűnékkel ,onnantól már nincs felhő mert Las Palmas a főváros felett megállnak ha van mert a város hegyek között van .
Fent a hegyekbe a falvakban meg minden nap akár eshet is egy picit,magas a pára meg hidegebb van ,több éghajlat van azon a kis szigeten ,elég komoly!Február Március 25-30 fok lehet igazán nyáron sincs 35 foknál melegebb. -
veterán
-
nincsnév007
őstag
jó lenne eljutni, csak sok a program pedig még közel is van
-
Drago1
tag
válasz SeniorTilla #48355 üzenetére
Grand canarian voltál már ?Las Palmas ,ott mindig nagy hullámok vannak és minden ház más színű,Venezuellaiak,Kubaiak ,marokkóiak és spanyolokból lettek,más világ mint tenerife ha ott vagy nézz át hajóval közel van és akkor kapsz egy kis Dél-Amerikát is meg színeket.Nekem oda születtek az unokatesóim éltem ott egy évet ,meg minden évbe megyünk télen .
Tenerife az inkább csak nagyon Spanyol! -
Drago1
tag
-
Chrys_
addikt
Én most szombaton ide megyek, levezetek emiatt 444km-t : BMW Power-Day
-
KAMELOT
titán
válasz nincsnév007 #48360 üzenetére
12-16 akkor szombaton találkozunk.
Lesz gyorsulási verseny is?[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Gsx-rr
veterán
-
KAMELOT
titán
válasz Gsx-rr #48358 üzenetére
Ha hazaérek pénteken akkor szombaton ellátogatok ide. Elmegyek megmutatom a roncsderbi kocsimat ami jelenleg most 180hp körül lehet.
Más: nyaralni nem járok, mivel időm sincs nagyon, másik meg hogy minden nap más országban vagyok. Otthon szetetek lenni, meg az edzőteremben a súlyok között.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #48357 üzenetére
Oda ahol az ember jol erzi magat. en iden Torokorszagba az egyik legjobb hotelbe megyek. Imadom a semmittevest logatom a labam, igaz nincs Jbl hangszorom
Utana valami Gorog sziget apartman,autoberles csavargas
Varosnezos meg iden Azerbajdzsan lesz. Azt ajanlom mindenkinek.Utazos temat lezartam, vissza a temahoz. Soltvadkerti Bmw talira megy valaki?
-
Gsx-rr
veterán
válasz SeniorTilla #48355 üzenetére
Tenerife? Az is mint más a tucatúrízműs fellegvára. Tele van Magyarral. A kint dolgozókról ne is beszéljünk.
Majd rajossz a Wizzair-en
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gsx-rr #48347 üzenetére
Én jövőre Tenerifére megyek, ott még van látnivaló, nem csak a futószalag turizmus. De kinek mi tetszik, az a jó, ha a tömeg nem oda megy ahová én akarok menjenek csak máshová.
-
CharlieDrop
veterán
válasz SeniorTilla #48346 üzenetére
Ismétlem: kinek mi?
pl itthon nincs medencén.
Meg tök jó hogy kiszakadok, itthonról dolgozunk.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Drago1 #48349 üzenetére
Gyárilag általában ezüstre szokták fújni a "polgári" kiviteleket. Konkrét autón sok a fekete is, azt én is valami fényes verzióban tudnám elképzelni, az alá pedig szebb volna egy elsimított felület a sima öntvény helyett talán Végülis legegyszerűbb az ezüst volna.
[ Szerkesztve ]
-
Drago1
tag
Sziasztok van egy Glacier Silver f31 3.20d xdrive megy jövőhéten féktárcsák ( sport lyuggatott ) + betét cserére elég koszos a féknyereg,gondolkozom hogy megpucoltatom és lefestetem.
Kérdés milyen színű legyen ami visszafogott ,hisz nem M pakettes ,felnik gyári 18-as ,gondolkoztam a sötét kéken ,de mondtam nem M-es így szerintetek legyen fényes fekete vagy szürke inkább ?
A sötét kék nem gáz ,hogy nem M-es a kocsi?
-
Gsx-rr
veterán
válasz SeniorTilla #48346 üzenetére
Ugye azt tudod,sok udolohelyen pl nalunk(ahol en elek es dolgozom)is ahol a luxusturizmus a fo uzletag ez annyira nem kivitelezheto. Nezd meg,hogy duborog a Maldiv szigetek, Sechelle. Ott nehezen fogsz ismerkedni a helyi elettel es csatangolni egyedul. Azt meg hagyjuk,hogy ide valaki nem akarna elmenni 10 napra es a labat logatni. Amugy fakultativ programok kereteben azert lehet valtozatossa tenni a nyaralast.
Nezd meg a Torok rivierat! A vilag legjobb szallodai nehez veluk versenyezni vendeglatas teren!
Viszont abban a tersegben nem fogod megismerni a Torok kulturat.De mondtam mar! Jojjon mindenki hozzank nyugodtan.
Bar itt sem fogsz a helyiekkel es a kulturaval ismerkedni egyedul.
Bar ha ennyi eleg,hogy egy kave a helyiekkel akkor az nem gond, de en ezt nem neveznem valami nagy kalandnak.Dominikamindenkinek.hu
Ez a steril dolog meg baromsag. Kulonbozoek vagyunk el kell fogadni igeni a legtobb embernek erre van szuksege ,hogy pihenjen es kikapcsolodjon a nagy Europai hajtas utan!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz CharlieDrop #48345 üzenetére
Ennyi erővel itthon maradok és áztatom a s*ggem a medencében és a jacuzziban, és iszom a hideg söröket. Mondjuk most a hétvégén is ez megy
Ha már elmegyek valahová, szeretem körbejárni a helyet, megismerni a helyi kultúrát, gasztronómiát, piacokat, ilyesmi. Imádtam Tuniszban a piacon alkudozni az arabokkal, vettem is két tőlük kongát. Az ebéd után a taxisunk meghívott kávézni egy kávézó teraszára, 2 nővel és egy lánnyal!!!!! Aki ismeri őket tudja mit jelent ez. Néztek is rendesen. Életemben nem ittam még olyan finom mentateát, mint ott.
Ha kihagyod ezeket az élményeket, akkor steril lesz a nyaralásod, síelésed, stb. Nem egy életre szóló élmény.
-
-
MODERÁTOR
válasz Gsx-rr #48323 üzenetére
Szóval azt hiszem valami nálad nagyon félre ment azzal kapcsolatban amit írtam az utazásokról.
A legkevésbé sem vagyok ellenére a normális szállásoknak, sőt azt tudom mondani hogy öreg vagyok már a sátorban veretéshez (általában legalább Mariott szintű helyeken szállok meg meló miatt, és megyek évente 120k km-t levegőben, átlagban 80-90 repülőúttal) - így pont a rengeteg külföldön töltött idő miatt, hisztis vagyok a szutyok szállásokra. Egyszerűen annyit vagyok távol otthonról, hogy nem szeretek szar körülmények között aludni, ha már nem a saját ágyamban alhatok.
Én a jelenséget nem értem, hogy valakik csoportosan elmennek egy szigetre (lásd pl. Rodosz), és ugyan az a gép elvisz 150 embert, akiket szétszórnak utána 5-10 szálloda között (nagyon maximum ennyi hellyel van pl. a korábban idecitált Neckermann leszerződve az adott szigeten).
Az utasok egy jelentős része ezek után a szállodát sem hagyja el, hanem ott döglik. Nem néz körbe, nem barangolja be a szigetet, nem bérel autót, nem csinál semmit, amivel a kikapcsolódása több lehetne mint a szálloda medencéje mellett süttetni magát.
Gyerekkel más a történet, ott a gyerek mint faktor sokat borít az egyenleten.
Nem óhajtottam félre érthető lenni, meg senkit megsérteni, ezért elnézést. De te is kicsit hirtelen kaptad fel a vizet, amúgy feleslegesen.
Ha akarsz még válaszol erre, ha nem akkor nem, de utána lőjjük le a témát mert abszolút OFF.Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
kissusuly
csendes újonc
Sziasztok! Ugy nez ki lassan eljon az ido hogy elmenjunk megnezni par autot! Az alany e90 330D (231le). Tudnatok segiteni abba hogy mi az amit jobban at kell nezni ezeknel a kocsiknal es mire kell figyelni? Elore is koszonom!
-
szimi57
őstag
válasz KAMELOT #48337 üzenetére
Kiszürni nem lehet. Arra jó, hogy összehasonlits zajszinteket, akár két azonos, vagy éppen különböző zajforrásnál. Mondjuk erre jó a fül is, de ez precizebb és el tudod tárolni. Ha valaki még jobban bele akar merülni a dolgokba használhatja pl. a Sound Sprectum Analyzert ezzel kimutatható, hogy melyik frekvencia tartományban kövötkeztek be változások.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
Nem várok semmiféle megerősitést, nincs rá szükségem. A zajmérés vagy éppen a vibráció mérés egyébként diagnosztikai eszköz is! Ránézel az eszközeidre néha és össze tudod vetni az előző mérésekkel.
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
szimi57
őstag
válasz molnarpeter #48335 üzenetére
Közvetlenül nincs, csak közvetve. Meg kell próbálni olaj nélkül.
-
szimi57
őstag
válasz KAMELOT #48332 üzenetére
A legjobb helyet valszeg nem találtam el. A vesétől kb. 1 cm. távolságra, a középvonaltól kissé jobbra tartottam a telót. Egy másik telóval nagy eséllyel más az érték. Nem kalibráltam be. Ezzel mértem.
[ Szerkesztve ]
-
szimi57
őstag
válasz CharlieDrop #48331 üzenetére
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy tul van olajozva és az nem gáz Az 5w40 ujkorában is ilyen ingadozó vonalat hozott.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Gsx-rr #48323 üzenetére
Megyek hozzád,de aztán Maldívra megdobsz egy 50%-os kedvezménnyel.
Ma felhív egy tag,hogy Dávid vagyok mi a helyzet? Mondom semmi,otthon vagyok. Busszal mentél haza? Nem,miért mennék? Milyen Dávid vagy? Hát a bmw-s! Engem mindig megtalálnak a barmok. Vki innen volt?[ Szerkesztve ]
-
veterán
vereti a szálloda medence mellett a T-s előfizetés mellé ingyen kapott JBL BT hangszóróból a mulatóst.
ezzel írtad le a legjobban a dolgot
-
veterán
F11-nél néha nem megy a csomagtartó kinti kilincsével a nyitás (bentről és a távirányítóval megy). Gondolom a zár vacakol. Neten nem találtam infót, hogy kell leszedni a burkolatot róla, hogy meg tudjam nézni. Van tippetek?
-
Gsx-rr
veterán
Szerinted az egy gepen levo Magyar ugyanabba a szallodaba megy es egyutt tolt egy hetet?
Amirol meg kiborulva irogatsz ugy hivjak pihenes!
Kepzeld mindenkinek masok az igenyei, ha te satrazni meg csoves szallasokon akarsz tengodni akkor az a te dolgod azert ne nezd mar le azokat akik mondjuk a csaladjukkal gyerekekkel a luxust szeretik! -
MODERÁTOR
válasz SeniorTilla #48319 üzenetére
Ne is emlegessétek... Beindult a turista szezon, és mocskos mód semennyire sem lehet megmozdulni Ferihegyen a hajnali órákban (a Ryan check in is átkerült az A terminálra). Előre utálom az Evetkéket és Tihamérokat (elég időt töltök Ferihegyen hozzá hogy zavarjon az, hogy szegényeknek fogalma nincs arról hogy működik egy reptér meg a légi utazás, és mindenkit feltartanak).
És jönnek majd a travel services gépek, az utazási irodás, charter járatos közönség. Na ők utas szempontból általában a legalja. Logouton írtam erről egy bejegyzést, és akkor érteni fogjátok mi a problémám.
Soha nem értettem azt a típusú utazást, amikor elmegyek a Neckermannba, rábökök a katalógusban egy szállodára, ahova rajtam kívül még egy komplett gépnyi magyar turista megy, és együtt magyarkodunk körbe egy hetet egymás mellett. Mintha itthon lennék.
Majd a szállodából ki sem mozdulva zabál a Józsi, mert all inclusive, úgy hogy a tenger ott van tőle 70 méterre. Érted, nem megismeri a helyi kultúrát, beszél az ottaniakkal, ismerkedik a történelmükkel, hanem vereti a szálloda medence mellett a T-s előfizetés mellé ingyen kapott JBL BT hangszóróból a mulatóst.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Gsx-rr
veterán
válasz SeniorTilla #48319 üzenetére
Mindenki tudja,hozzam kell jonni nyaralni!
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #48316 üzenetére
állat!
-
veterán
Az a baj, hogy a magyarok többsége csak a mainstream legolcsóbb offos utazási hirdetésekre megy rá. Ne Sartit meg Paráliát nézd, ahol a lengyelek garázdálkodnak (meg a bunkóbb magyarok is), hanem normális helyeket. Pl. VourVouRou. Gyönyörű hely. Pedig csak 30 km-re van idébb, mint az a mocskos Sarti.
-
Drago1
tag
válasz FIREBLADE78 #48316 üzenetére
-
FIREBLADE78
addikt
Az újra Plusz gyenge a 25d és okádok a dízeltől. Vagy hibrid lesz vagy 40i. Nem érdekel,ha 15 litert eszik. Legalább jó hangja lesz .
Én sem megyek hosszú távot,ezért is haltam meg mire elmentem tavaly Hollókőre.[ Szerkesztve ]
-
Drago1
tag
Szót értek velük nem fura a mentalitásuk ,az egész családom a balkánról való nagy része szerb ,de pl öregapám Horvát Rijekáról való,mikor megyünk mi inkább a dalmátokhoz megyünk egész délre.
Bolgároknál dolgoztam egy évet Burgas-tól 150 km Stara Zagorában ,homokos a part olcsó minden ,jók a csajok a tenger zöld és zavaros .
Israelben éltem egy évet még 2001 körül Eilat-on az maga a paradicsom ,unokatesóim Kanári szigeteken születtek ,ott szoktunk lenni mikor itt karácsony van Gran Canarian ( nem Tenerifén ) szép az óceán és mindig van nagy hullám mindegy mikor mész mindig hullámzik .
Munkámból kifolyólag rengeteg helyen voltam .Horvátokhoz egy baráti társasággal szoktunk menni és annyira jó élmény ,hogy ezért is rögzült Horvátország.
A balkáni bugrissággal meg nem kell foglalkozni ,van bennük egy ilyen makacsság ,tartás ,ha maga Erzsébet királynő menne le ,azt is pont leszarnák .
Ami régi vágyam az Görögország ott még soha nem voltam a mentalitás hasonló lehet mint Izraelben !
-
Xero
nagyúr
Ha a low cost partokat nézzük, akkor inkább a bolgárok. Horvát part nem jó, arányaiban drága és nem olyan hűde jófejek. Görögök nagyon jófejek, part elmegy, de iszonyú kosz van. Bolgárok nagyon jófejek, nevetségesen alacsonyak az árak és a part is nagyon rendben volt. Ár/értékben ezek közül magasan a bolgárok jönnek ki a legjobban szerintem, igaz se Görögországban sem Horvátországban nem jártunk be mindent, tehát nem reprezentatív a példa. Zakynthoson egyedül a hajóroncsnál a tenger tisztasága és kéksége volt mellbevágó. Na azt Európában nem sok hely tudja produkálni.
-
veterán
válasz Drago1 #48308 üzenetére
Pont azokhoz a gané horvátokhoz kell menni? (oké tudom, a fél ország oda jár, de nem tudom, miért. Én egyszer voltam, elég volt. Azóta csak a hajóvizsgát mentünk letenni náluk, majd talán még hajózni is, de akkor is északra, ott állítólag normálisabbak az olasz hatás miatt) Sokkal jobb helyek vannak, kulturált társadalommal, mint a horvátok, mert ők nem azok. A tenger is egy kalap **** náluk, csak messziről szép. Görögország sokkal jobb minden tekintetben, persze nem minden része. Messzebb van igaz, de megéri. Ezekkel a kocsikkal nem nagy durranás 1000-1200km-t levezetni, én kifejezetten élvezem. Vagy Olasz, főleg fent északon. Jajj, de messze van még február!!! Idén nyáron Szardínia lesz, kocsival, két család, komp, miegymás. Ha igazán jót akartok, egyszer el kell menni egy hajós körútra is. Imádtam. A miénk volt a legnagyobb hajó minden kikötőben. Mondjuk 22-en voltunk egy csapatban, azért az nem rossz
A repülő utálatos futószalag, ahol össze vagy zárva olyanokkal is, akikkel nem szeretnél. A becsekkolás egy borzalom, a ki szintúgy. Főleg a manapság menő fapadosokon. Ha két haver megy valahova kézipoggyásszal az oké, de családdal, gyerekekkel nyaralni én nem megyek repülővel, csak ha nagyon muszáj. Mennyivel kényelmesebb beülni a kocsiba és a saját magad ura lenni, minden ott van kéznél, nem kell méricskélni a bőröndöket, cipekedni, taxizni, autót bérelni.
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz FIREBLADE78 #48307 üzenetére
Mire van akkor a kocsi? Nekem kettő út van betervezve idénre, egy Olasz Laggo Maggiore (ez mondjuk munka egy része), illetve egy Provance (ha belefér valahogy a nyárba munka miatt)... egyértelműen csak kocsival, szépen elgurulgatva, csak a nagy szakaszt pályán megtéve. Eszembe nem jutna repülővel menni, max ha sietek... de egy utazáshoz az út is hozzá tartozik, vagy hát nekem aki szeret vezetni, közben nézelődni... nem csak a boltból való szatyorcipelés miatt ülök a kocsiba.
Amúgy mennyiért tervezed eladni az x5-öt? -
MoP_FX 57
őstag
válasz Drago1 #48306 üzenetére
Szerintem is ez a jó hozzáállás, meg kell csináltatni, ami olyan, és akkor levan róla a gond. A probléma ott jelentkezik, hogy a többség már a vásárlás pillanatában addig nyújtózkodik, ameddig a takarója ér, nyilván tisztelet a kivételnek. Esetleg utána még egy olajcsere erejéig leszervizelik. El tudom képzelni, hogy 20 évvel ezelőtt ez még többé-kevésbé meg is állta a helyét, de nem manapság az 5-10 éves használt prémium autókkal.
-
Drago1
tag
válasz FIREBLADE78 #48307 üzenetére
Ha használni akarom az autót akkor le kell menni vele horvátba egy évbe egyszer ,mert minden itt van 20 km-es körzetben ahova járok és van a háznál egy benzines bömbi is pont ezekre a kis távokra .
Tényleg ritkán használom csak azért vettem mert tetszik és szeretem vezetni ,évekig megtartom szerintem még 5 évig biztos az új g30 elejével még barátkoznom kell ,hátha a facelift javít rajta ,nekem kezdi elveszteni az igazi bmw arculatát,de lehet csak szokni kell a látványt egyenlőre az F31 sokkal jobban tetszik nekem.
Kereskedő minimum 300 K de inkább 500 K-val kevesebbet ad az autóért ,jobban megéri kiárulni ha van az embernek ideje ,csak akkor meg viselni kell a sok hülyét ,meg a telefont hogy a vevő 4 hónap múlva fel hív ,hogy csíkoz az ablaktörlő vagy kopott a gumi
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Drago1 #48306 üzenetére
Nem erről van szó,hogy ne csináld meg rendesen. Természetesen meg kell csinálni normálisan! Nekem,ha fizetnének akkor sem mennék kocsival horvátba vagy messzebb. Inkább repülő. Olcsóbb,gyorsabb, kényelmes ( mivel pár órát szenvedsz). Gumi még olcsó volt. Itt 250k. Nem is fogom beadni kereskedésbe,amikor lesz jövőre autó csere.
[ Szerkesztve ]
-
Drago1
tag
válasz KAMELOT #48293 üzenetére
Kinek mik az igényei ,neked pénz kidobás,én meg megyek a családdal horvátba egy olyan biztonságos és műszaki állapotban lévő autóval amit szeretek vezetni és öröm beleülni ,meg persze nem kell remegni hogy 150-200 körül elszakadhat a lánc ,mert ha szakad az a drága nem ez amit ráköltöttem.
Most hoztam el a fékeket kedvezmény nélkül 270 ezer ft lett volna 4 db tárcsa 4 betét (sport),igaz akár nem is vehettem volna azt majd ha lekopik legfeljebb nem állok meg, vagy használom a kéziféket ha lassítani akarok,akkor már is csak a vétel árat kellett csak rákölteni
Vagy vehettem volna Juratek-et az lényegesen olcsóbb,bár lehet hogy rázni fog, meg hamarabb melegszik az is lehet hogy nem bír annyi km-et ......ez a része már mindenkinek a saját igénye döntése ,pénze hogy milyet vesz rá prémiumot vagy jó az alsó kategóri.
Pl nem veszek rá csing cseng gumit sem ,hanem megpróbálok a prémium közeli vagy prémiumot venni ,biztonsághoz az is hozzá tartozik ,hiába körbegumizni az autót 18 coll-al defektűrővel minimum 200 ezer ft ,vagy veszek használtat ami lutri vagy veszek kínai szart ,ami nem biztos hogy meg fog a családdal egy rizikós helyzetben ,vagy nem veszek rá majd ha lekopik eladom az autót vagy vágok bele mintát és akkor megint csak a vételárba került ,sőt lopok gázolajat azt még a tankolásra sem kell költenem
-
Chrys_
addikt
Mennyibe kerül az NBT EVO retrofit F11-be DAB+-szal együtt és ki foglalkozik ilyennel?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz SeniorTilla #48301 üzenetére
Az biztos. Érzem,hogy kurva anyáznak mibű vetted stb
-
veterán
válasz H.Ezredes #48295 üzenetére
Aki prémium autót tart fent, annak fizetnie kell. Akinek nincs rá pénze, az jár ford focussal, meg a többi sz*rral és örül magának, hogy mennyit NEM kell költenie. De higgyétek el, hogy legmélyen belül Ő is irigykedik a sok BMW-re, AUDI-ra és MERCI-re, LEXUS-ra. Egyrészt ezek az autók bitang jók, egy lapon sem lehet említeni egy szürke átlagautóval egy BMW-t. Másrészt, ahogy Gaben mondaná: Van Benne Egy Érzés....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest