Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
Tud valaki egy BMW-hez értő szakembert, aki életvitelszerűen szereli ezt a márkát, lelkiismeretes és Székesfeherváron található?
-
H.Ezredes
őstag
Itt egy F11 . Ebben ~ 190E Km van 2013 / 11 . Gyakorlatilag te felnagyítod ezt az egészet Úgy nyomkodtam,hogy már fáj az újjam..... Mivel csend van ezért a mikrofon még a legapróbb hangot is felnagyítva veszi fel... Élőben egyáltalán nem recseg így ahogy nyomkodom és amúgy is csak erős nyomkodásra jön pár hang de ha mész vele fogod a kormányt nyomkodod a gombokat rendben van.... Menet közben nincs recsegés se semmi....
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Gsx-rr
veterán
válasz mr_kickass #46395 üzenetére
Koszi! Ertjuk,de unalmas! Remelem nem gorgeted tovabb foloslegesen!
-
mr_kickass
tag
válasz SeniorTilla #46391 üzenetére
Jol van, latom senkinek nem jott le, hogy a nivo szo masik jelentesere utaltam a hozzaszolasban, meg ugy sem, hogy utana explicit megmagyaraztam.
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #46393 üzenetére
OK, az más az első olajcserénél én is csodálkoztam, hogy van pálca, előtte úgy tudtam, hogy nincs már. De gondolom Ezredes úrnak van igaza, volt-nincs-volt a helyzet.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz SeniorTilla #46392 üzenetére
Mielőtt oltogatsz. Végig bújtam a netet,jutubot illetve a menüt is. Régen is tudtam,hogy a masina magának méri,de manuálisan is megakartam nézni és ezért merészeltem megkérdezni,hogy én vagyok e ennyire vak vagy tényleg nincs?! Eddig az összes vezetett kocsimba volt pálca. Nekem ez még új.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
veterán
Nem. Van egy csinos kis függőleges oszlop, és ott jelzi a szintet részletesen, mintha megnéznéd a pálcával, csak sokkal kényelmesebb és nem leszel olajos
FIREBLADE78:
most komolyan: egyszerűbb beírni ide 3x, mint a menüben 10 másodperc alatt megnézni? Ujjujujujjjuj
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz mr_kickass #46383 üzenetére
F11-ben van nívó nekem is
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #46388 üzenetére
Google translate a kamera keperol is tud forditani
-
aero.
veterán
válasz FIREBLADE78 #46385 üzenetére
Csak kiirja hogy min meg max nem? Ha nincs kozel a minimumhoz, akkor nem kell ratolteni. Magic
-
FIREBLADE78
addikt
Végén azt hittem hogy én vagyok ennyire balfasz. Vmit tekergettem. Reméljük nem esik szét út közben
Menüben csak kocsi által mért cucc van. Az is kiírja,hogy tölts hozzá x dl olajat?Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
H.Ezredes
őstag
válasz mr_kickass #46383 üzenetére
Ez nem igaz !!! Pl mai F11 LCI 30D-ben is volt nívó..... Az újabbakba visszatértek a nívópálcára. De tényleg van olyan modell amiben van a másikban meg nincs....
[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
mr_kickass
tag
válasz FIREBLADE78 #46381 üzenetére
Nem, az E szeriak utan mar az osszes BMW nivotlan, szinvonal semmi.
-
veterán
válasz FIREBLADE78 #46381 üzenetére
Nem tudom van-e benne, de a menüben is meg tudod nézni a szintet, nem kell nívózni
-
FIREBLADE78
addikt
Gyerekek! F15-ben nincs nívó? Nem találom.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
snorbi82
senior tag
válasz SeniorTilla #46379 üzenetére
Igen, ezt ismerem és használom is... De most nézem, hogy amit kinéztem autót nincs alvázszám.
mikor megnéztem személyesen, akkor meg nem írtam fel...
BMW 118 MIPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
veterán
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok! Valaki tud alvázszám alapján infót adni nekem? Privátban! Előre is köszönöm!
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
KAMELOT
titán
Ma beléültem a kocsimba, ami 15 éves, elkezdtem nyomkálni a kárpitot meg mindent, de semmi nem recsegett, ropogott, nyekergett!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Skizz
addikt
Hello,
E60 530xd esetén milyen szilenteket-egyebeket érdemes cserélni futómfelújítás esetén? Gátlók-stabok-rugók cseréje megvolt. Szilentek közül kb. az összes gyári, 300e km-rel.
köszi
-
thefiroo
csendes tag
válasz CharlieDrop #46371 üzenetére
Szia !
És a tiéd mennyiért árulod és milyen ?
Üdv -
-
lali81
tag
válasz thefiroo #46366 üzenetére
nekem volt ilyenem 2 évig nyomtam neki 163 lovas kéziváltósnak. Kuplungot, kettőstömegű cseréltem, Mitsu turbó van rajta, az a gyengéje pl, meg a szívósorból a műanyag lapkák nem árt ha ki vannak szedve Nekem gyárilag nem volt benne DPF. Arra se árt figyelni ha van benne. Amúgy én közel 50e km-t mentem vele, nagy gondom nem volt, imádtam a nyomatékát.. CCC is szeret megmakkani de már olcsón javítják (persze ha van benne) Ne full fapadot vegyél ha nem valami jól felszereltet: bőrös ülésfűtés, xenon navi, automata, ha kombi akkor panorámás, stb..nagy a választék.
[ Szerkesztve ]
-
-
Shamat
aktív tag
'99-es évjáratú E46 328i első kormány összekötő stabilizátor rúd után érdeklődnék. (Nem a stab pálcákra, hanem a hosszú rúdra gondolok). Keresgélem már egy ideje a neten, de mindenhol csak a pálcákat dobja a google. Valószínűleg én pancserkodom, de ha valaki tudna egy helyet ahol korrekt áron lenne, azt megköszönném.
DEAD LIKE ME
-
thefiroo
csendes tag
Sziasztok !
A közeljövőben szeretnék venni egy e91-es Bmw-t ahogy utánajártam arra jutottam hogy az m47es motor lenne a legmegbízhatóbb .
Ebben megtudtok erősíteni ?
Valamint mire kellhet figyelni vásárláskor van valami típushibája a modellnek ?
Előre is köszönöm
Üdv! -
H.Ezredes
őstag
Ha erőszakosan nyomkodom az autót nálam is vannak hangok.......... Az-az igazság,hogy menet közben ezek nem recsegnek meg nem arra tervezik,hogy valaki direktbe nyomkodja őket...... Bármilyen F01-F10-el mentem menet közben egyik se adott ki ilyen hangokat mint amiket a tiéd álló helyzetbe nyomkodva de még egy E90 se..... Tegnap is mentem egy E91-el 2010-es 22X.XXX Km-el és kussba volt menet közben nem recseget nem ropogott pedig elég fos utakon mentünk vele....
-
CharlieDrop
veterán
válasz SeniorTilla #46363 üzenetére
Ó, ez még régi N57-es 3 literes 25d volt
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
veterán
válasz H.Ezredes #46358 üzenetére
F11 360e km-rel, 2013-as van nekem. Semmi nem recseg, ropog benne, nem nyikorog (az ülésem csinálta pár hónapig, ha megnyomtam a hátam hátrafelé, akkor nyikorgott egyet. Ez már jó ideje elmúlt magától, nem csináltam vele semmit.) Ezen kívül semmi bajom a kocsi belterével, kifejezetten szeretem. OK, nekem van softclose, ez rádob az összképre egy nagy pozitívat
Én is érzékeny vagyok minden zajra, az összes autómnál addig mentem utána, amíg nem sikerült megoldani, ha zörgött valami. A BMW az eddigi legcsendesebb, és érzetre is nagyon jó minőségű anyagokból van összerakva. Volt előtte Lexus RX-em, a legnagyobb felszereltséggel, vajpuha bőrökkel, légrugózással, stb, de az sem volt ilyen. Pl. a kapcsolók, a gombok, a hitvány kapcsoló-megvilágítások, a navi, a lassú elektromos csomagtér-nyitás, a zajos elektromotorok az ülésekben és a kormányban, stb. mind-mind osztályon aluli volt, max. egy Toyotában lenne elfogadható. A barátomnak, akitől ezt a lexust vettem, most van egy új RX-e, ami gyönyörű autó, de pl. a félméter széles navija egy használhatatlan sz*r. Nem is értem, hogy tehetnek a japánok egy ilyen buta navit egy 25 millás kocsiba. Ja, és szűkek az első ülések!!! Ezen feleségem döbbent meg legjobban, mert nekünk a régiben sokkal kényelmesebb és szélesebb volt az ülés.
CharlieDrop:
Nekem is 25D van, és érdekes módon halkabb a 4 hengeres motor a 30D hathengeresénél. Sőt, még a 730D-nél is. Nem is azt mondanám, hogy halkabb, hanem más az orgánuma. A 4 hengeres mélyhangú, a hatos pedig egy traktorral emlékeztet. Ezen akkor döbbentem meg kicsit, amikor kb. két éve ideadta a barátom az 530D-t, próbálgatni kicsit. Elég határozottan jelen van a motor zakatoló hangja az utastérben, főleg városi menetben. Amikor megvettem az enyémet és elmentünk vele kipróbálni, mondta is, hogy csendesebb a 25D, mint a 30D. Pedig elvileg fordítva kellene, hogy legyen, hiszen a hat henger kiegyensúlyozottabb járású.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
CharlieDrop
veterán
Naja, amit a múltkor próbáltam 25d, szépen csendben volt, a motor is sokkal halkabb (jó, jobban szigetelt, mint az e91), nem véletlenül szerettem bele.
De azt hiszem el kell engedjem ezt a vonalat, vagy jól kell eladjam az e91-et, de ez egyre messzebb van...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Ck.
addikt
Pedig nem egyedüli eset. Legjobban a kormány és a pedál idegesít, azokat nem kell szándékosan nyomogatni ahhoz, hogy zenéljenek. A pedált igyekszem cseréltetni, de a kormány az ilyen és semmit nem lehet vele kezdeni.
A konfigurációs polcon levő elérhető kormányok, amik sose voltak még autóba szerelve, ugyanúgy recsegnek a króm díszítésnél. A bemutató autók úgyszintén.[ Szerkesztve ]
-
H.Ezredes
őstag
Neked eleve bevallottan van ilyen perverziód,hogy minden szart nyomkodsz a kocsiban..... Elhiszem,hogy zavaró és még rajtad kívül van pár ugyan ilyen ember akik ugyan ezt csinálják és megtaláljátok egymást,hogy recseg a kesztyűtartó meg a pedál de sok más F10-et ismerek személyesen is amiben a tiednél 4-5-6X több a Km és van amelyik lassan már 9!!!! éves és nincsenek ilyen bajai.... Az igaz a belét a kocsinak senki nem nyomkodja úgy ahogy te........ Vagy veled van a baj vagy egy szar autót fogtál ki.... De furcsa,hogy neked minden recseg minden szar a 4 éves ~ 250E Km-t futott F11-ben meg minden kussol nem recseg semmi de a ~350E Km-t futott F10-ben is ugyan ez van..... De a te 2 éves 50E Km-es kocsidban minden szar minden recseg. Más meg gondtalanul csendben utazik
[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz SeniorTilla #46343 üzenetére
Örülök, hogy a Tiéddel ilyen elégedett vagy, de sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy a német trió közül a bajorok eléggé le vannak maradva a beltéri anyagok minőségében, összeszerelésében.
A net tele van a gázpedál nyikorgással, kesztyűtartó zörgéssel és egyéb minőségbeli problémákkal, sajnos nem egyedüli eset és nem fapados autókról van szó, de egyébként a fapadokban is ugyanaz a kapcsoló és pedál van, mint a királyi példányokban, úgyhogy ez sem lehet indok. A nagyobb szakportálok is rendre megemlítik, hogy egy Audi vagy Merga mennyivel jobban össze van rakva.
Pl a ma 19 éves ex A6-osom ajtaja a mai napig úgy csukódik, mint az álom, a zsanér ki-be rántja az ajtót, gyenge érintésre is határozottan ugrik az ajtó és finom klattyanással csukódik, ellenben E9x, F1x,F3x esetén úgy kell bevágni, mint anno a Zsigánál, éppen hogy csak egy minimális rásegítés van a zsanérnál.
Tudom, hogy ott a soft close, mint extra, de az alap zsanérokkal miért nem tudják olyanra csinálni az ajtót, mint egy Audinál?Visszatérve a minőségbeli kérdésedre, íme egy kis beltéri muzsika: [link]
F10 2016, ~ 60 ezer km. De ugyanúgy ide írhatnám kollégám F30-asát is. Nem egyedi esetek, elhiheted, hogy idegesített annyira a dolog, hogy megnéztem pár másik bimmert is, némelyik "0 km-es" szalon modell is képes produkálni hasonlókat. Szerintem ez nem oké.
És ez most nem flame keltés, továbbra is kedvelem a márkát, csak kezd oszlani a rózsaszín köd.[ Szerkesztve ]
-
kissusuly
csendes újonc
Köszönöm a segítséget!
-
H.Ezredes
őstag
válasz totyika93 #46351 üzenetére
pontosan ez a probléma
(#46352) kissusuly
ZF 6HP19 van rajta. Maga a váltó jó mai szemmel egy picit lassú de fel lehet szoftveresen javítani a váltót váltási idők stb az alaphoz képest kb dupla olyan gyorsan vált sebességet / reagál mint előtte de még úgy is elmarad a 2 generációs 6HP váltási / reakció idejétől. Leginkább a turbina szokott tönkre menni meg a siklócsapágyak elkopnak... Ha turbina felújításkor ki vannak cserélve ezek a csapágyak is illetve különböző tömítések mellé akkor elég sokáig jó lehet utána. Lamellákra nem jellemző,hogy szarrá kopjanak főleg nem egy "gyenge" M54 30i motor alatt mivel a teljesítmény kevés a nyomaték meg alacsony hozzá... Igazából olajat kell cserélni benne mindig és meghálálja...
[ Szerkesztve ]
-
kissusuly
csendes újonc
E60 530i (2003-2005) automata váltója milyen? Szabad egyátalán ilyen autót venni? Ha baja lenne a váltónak, mennyibe fájhat egy felújítás?
-
KAMELOT
titán
válasz SeniorTilla #46346 üzenetére
Elmész kerülsz vele és ha nem jó akkor visszaviszed csinálják meg. Nekem idáig mindig gépen centírozták és mindig jó volt.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
H.Ezredes
őstag
válasz SeniorTilla #46342 üzenetére
[link] De nem hiszem,hogy ide fogok lejárni mindig ezért
(#46347) totyika93
Elektromos vízpumpa , szíjhajtás olajpumpa lehet problémás a hengerfejben az olajjáratok is lehetnek problémásak N52B30-as motor egy jobb konstrukció
(#46348) Banderas1976
Bármi lehet de látatlanba.... Ha megfelelő helyen van az autó biztos megfogják oldani a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
Banderas1976
csendes tag
Segítség kellene, hàtha valaki belefutott màr hasonlóba.. E87es 1es Bmw-m van, egyszer csak megjelent a motor hiba jel. A diagnosztika egyszerre mutatott folytószelep hibàt, valvetronic hibàt, és valami bitsoros adat interfész jel hibàt. Létezik hogy minden egyszerre adja meg magàt, vagy ezt valami elektromos hiba okozhatja, esetleg beàzàs?
-
totyika93
tag
Sziasztok!
N52B25 motorokkal mik lehetnek a problémák?
Vezérlést megvételkor cserélek! -
veterán
-
KAMELOT
titán
válasz SeniorTilla #46342 üzenetére
Xarú centirozzák ki a kereket neked? Én addig el sem megyek onnét ameddig nem jó minden!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
jpeetr
aktív tag
-
veterán
Beltér minőségi problémák? Egy F10-ben (ha jól emlékszem azod van)? Nagyon jó minőségű és igényes az F11 beltere, egy vw, audi vagy lexus nyomába sem ér. Anno azért nem vettem A6-ost, ami kívülről most is tetszik, mert beültem és elfogott a hányinger a belterétől. A BMW viszont igazi prémium. Mondjuk felszereltség kérdése is. Ilyen autóból nem szabad fapadosat venni. Ja, és nekem nem nyikorog a gázpedálom
-
veterán
válasz H.Ezredes #46292 üzenetére
Hali, hol csináltad a centírozást? (ami jó lett végül) Én is szívok évek óta a gumisokkal, ha lenne egy aki rendesen meg tudja csinálni, oda járnék. Csinálj neki egy kis reklámot
-
Dyingsoul
veterán
válasz cziczas #46324 üzenetére
Pont ezt az autót néztem én is... Nem mertem elmenni megnézni mondjuk én ezt le sem vettem volna róla. Én is lekérdeztem a rendszám alapján és ennyit tudtam csak megállapítani hogy ez bizony behozott autó. De ez mekkora sunyiság már, hogy átalakított autó és nem is írják ki vagy esetleg ott helyben sem tájékoztatnak.
Viszont ne láss bennem vetélytársat mert annyira nem kell nekem, hogy küzdjek érte.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
KAMELOT
titán
válasz Newlachka #46319 üzenetére
Neked ezek az igények aláírom.
Gyors számolás után ezt kaptam. 54 000km / 2 év megpsóroltam 4000 eurot. , hogy gázzal mentem benzin helyett! Most ebből a lovettából csinálok egy generált!
Akkor biztos a haverom is a H2 Hummer-ral csóró mert gáz van neki benne!?![ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Ck.
addikt
válasz chess001 #46317 üzenetére
Ez sem igaz ilyen formában, konkrétan kigyulladt B47-el szerelt F10/11-ről nem hallottam, ez egy viszonylag újabb konstrukció, de persze nem kizárt, hogy ez is érintett.
Mindenesetre visszahívás van erre is, az én EGR hűtöm már cserélték is, úgyhogy ez a része letudva.CharlieDrop:
Hát hogy nézne már ki, ha Priusszal nyomulnék és mellette BMW lenne a PS username?[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
válasz CharlieDrop #46326 üzenetére
Nem az, kaphatok egy linket, láttam már, de nem találom...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
chess001
aktív tag
válasz cziczas #46324 üzenetére
Esetleg azért érdemes vele foglalkozni, hogy tudd, hogy mit kell messzire elkerülni...
Nem tudom, mire használnád a kocsit, de hátsókerekesnek a lamellás sperr után van értelme, addig inkább csak a tudat boldogít. A 2,5-es is kellemesen megy már, a 2,8, 3,0 már lejjebb megindul, de a 2,8 meg a 3.0 között nincs sok különbség. Ami érdekes, hogy a 3.0-hoz adtak már 6. sebességet is.A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
cziczas
csendes tag
Sziasztok!
Nézelődtem és nocsak mire bukkantam... [e46 328ci] meg is néztem élőbe, nagyon tetszett egy dolog nem hagyott nyugodni, hogy a képeken még eléggé zöldek a fák így minimum fél éve behozhatta külföldről és azóta se kelt el .. vajon miért?! Mikor megnéztem már rendszáma is volt, lekérdeztem idén januárba hozták MO. forgalomba... aztán sokszori nézegetés után rátaláltam a hibára!kézifék.... jobb oldalt kopottabb ülés.... kulcsos zár nem baloldalt, hanem jobb oldalon... ÁHÁ! szóval ez egy jobbkormáynos autó volt!!
Kérdésem a következő, ha rendesen letudnám alkudni "jó áron" ez egy élhető autó lehet?! Vagy az ilyen átalakítgatásokból nem sok jó szokott származni ?
Mennyire necces egy ilyennek pl a műszakiztatása, légzsákok kinyílnak egyáltalán? vagy netán egy elbaszott kábelezés miatt esetleg kigyulladhat az egész kocsi?! ilyen és ehhez hasonló kérdések ütötték be a szeget a fejembe...Szerintetek? érdemes egy ilyennel foglalkozni?
// Hardverapró értékelés : 28 pozitív ; 0 negatív //
-
chess001
aktív tag
Ha valakit érdekel M47-es E91, a barátom lejjebb vitte az árát. Nagyon jó gép, hanem nem kézi váltó lenne benne, akkor már nem lenne aktív a hirdetés...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Newlachka
őstag
válasz KAMELOT #46299 üzenetére
nekem? ülésfűtés,elektromos tükör,multikormány,combtámaszos ülések(netán alcantara/bőr).Ki a toszt érdekel,hogy gázos? Nem vagyok én csóró,hogy gázt tankoljak...+ mennyi idő alatt térül meg az az 1300 euro ha gázzal közlekedsz csak?1-2 év? addig rádobsz erre a kocsira simán 5-700-at..amit ér ez a fapados max most.
-
-
Ck.
addikt
Egyébként a beltér minőségi problémai miatt eléggé elment a kedvem a márkától, már már Lexusokkal és Priusokkal is szívesebben szemezgetek, de német vonalon maradva egy Mercivel is vszinű jobban járnék a belső minőséget illetően.
Pár ilyen gázpedálhoz hasonló dolog még történik és tuti eldurran az agyam...de anno elkövettem egy nagy hibát, hogy a Playstation accountomat részben a BMW-ről neveztem el, így ha akarnék sem tudnék más márkára váltani a jövőben, sikerült saját magamnak ellehetetleníteni más gyártó esélyét. .[ Szerkesztve ]
-
Ck.
addikt
válasz chess001 #46307 üzenetére
Bármelyik bármikor kigyulladhat, nem N47 specifikus a dolog. Ugyanúgy érintettek a visszahívásban a 6 hengeres társak is.
A nyikorgó gázpedál pedig végképp nem motor specifikus. De amúgy az F10 pedálja nyikorog, N47 viszont nem abban, hanem az E92-esemben volt.
Ne keress értelmetlen összefüggéseket. -
Ck.
addikt
válasz molnarpeter #46304 üzenetére
Semmi baja nincs az N47-nek megfelelő karbantartás mellett és egyáltalán nem pénztemető. Bármikor vennék újra egyet.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
kaptam be egy kavicsot [link] tudok ezzel mit kezdeni? meg tudják csinálni ilyen szélvédő javítók? Veszprém megyében lakok, remélem nem kell az egész szélvédőt cserélni, kb egy kisujjnyi nagyságú. Korábban is volt ilyenem, de ott elindult a repedés és azzal nem tudtam már mit kezdeni. köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest