Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz
KINKY_007 #17699 üzenetére
értem! szóval akkor az annyira ne érdekeljen engem! amúgy is télen jégen,hóba nem használnám a bömöst. a meleg garázsba pihentetem.
csak azért kérdezem,mert még soha nem volt hátsó kerékmeghajtású kocsim. trabant,wartburg,dacia,suzuki. ilyen nagymenő kocsikkal jártam..
-
Casanova*
veterán
szasztok! E36 kupéba lehet beleszereltetni kipörgésgátlót? nagyon sok E36 kupéba nincs kipörgésgátló.
-
aero.
veterán
Ma láttam egy hófehér F10 M5-öt. Szerintem nem ment a fordulat 2500 fölé, de amit az a kipufogó kiadott, te jó isten, mi van ott, ha nyomja neki.
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gebriel #17688 üzenetére
Megneztem, es eddig nem ugy nez ki, hogy az a baj. Tiltasig forgatva meleg motornal nem gozol, nincs feher fust, es hutoviz szag. Beleneztem a tartalyba is, szinten magas fordulaton nezve nincs bugyborek, az olajszintem sem no. Valahol elmegy a hutoviz, az viszont biztos.
-
hdman
őstag
Ide is beteszem:
325tds-sel van valakinek tapasztalata (1999)? köszi
-
-
aero.
veterán
Az új LCD műszerfal működés közben, asszem sport mód.
-
Highend55
tag
-
Casanova*
veterán
válasz
MPowerPH #17674 üzenetére
Cím:
Budapest, Nagytétényi út 48. állítólag a legjobb BMW szerelő,listán az első legjobb szervíz. ő hozzá vidd a kocsid! E46 tulaj,bmw fanatik,ért a bömbikhez. -
MPowerPH
félisten
No, kiértem Angliába, Liverpool-ig elég durva volt az út Calais-ból, katasztrófa az angol közlekedés.
Elég fura volt a másik oldalt ülni, de szokható, még azért beletelik egy kis időbe. Száguldozni itt nem lehetett, millio telepített kamera. Bezzeg az angolok tolják neki, kamera előtt is 130, nem is értettem.
Autó összességében jól fogyasztott, bár nem siettem, 8,8l-el beérte nagy átlagban. Németben volt egy kb. 400km-es szakasz, ahol 220 tempomattal jöttem végig, ezt leszámítva végig betartottam a korlátot. A dortmundi és amszterdami kitérővel együtt 2300km körül mentünk. Sajnos itt a pályán Milton Keynes közelében elkezdett emelkedni a vízhőfok. Félreálltam, és bizony hiányzott a tartályból 0.6dl. Újratöltöttem, de 250km múlva mikor lejöttem a pályáról megint melegedett, és megint kevesebb volt a víz. Szóval nem tudom mi lehet a gond, keresnem kell majd egy megbízható szakit, aki megnézi. -
Sajnos nem sok minden maradt fent abból a korszakból. Már az is nagy szám volt ha valakinek betárcsázós nete volt ilyen szinten ismert videomegosztók mint a yt meg talán még nem is voltak az ezredfordulón. Pedig volt pár érdekes BMW akkoriban amit szívesen megmutatnék. Szlalomversenyre összekukázott E21 turbó, volt egy full utcai hófehér M5 motoros E30 kabrió. Nagy királyságnak számítottak ezek 2000 környékén.
mod:
Hehe, az E21 fent van: [link]
Azt hiszem 2002-es felvétel. Műegyetem rakpart, rakparti szlalom party.
-
lorcsi
veterán
válasz
Gebriel #17663 üzenetére
mostanában valahogy a legtöbb bemutatott azuóknál észrevehetőp, hogy van még vagy 23-4 modell amire simán hajaz :S
ez szerintem elég gázmiért nem tudnak megint valami ehhez hasonlót, iylen újabb a többivel szakító formát kialakítani megint. tök egyértelmű..és még csak hasonló ívet sem lehet találni más márkával
-
lorcsi
veterán
-
Zewa
senior tag
Dragon! Kölcsönkérni egy Bimmeres ismerőstől, bontóstól nem jáccik?
12l nem horror amúgy főleg ha tolod neki. Me' há Béjjemwé és tolod neki. Jó barátomnál a kiváló műszaki állapotú 316i E36 evett ~10-t. De volt amikor 16l megettünk vele. -
Gézengúz
addikt
válasz
dragonfx #17655 üzenetére
Nekem sem volt semmi jele..Ha bent volt ha nem volt bent, mindegy volt neki, de a fogyi....Nah az a nem mindegy..
Én schmiedmann-nál megtalált cikkszám alapján kerestem és ezt dobta ki, de mint mondtam ez Siemens vezérlés és automata...
Ha gyengébb is az uni. de a semmitől sokkal jobb hidd el..
-
válasz
dragonfx #17648 üzenetére
Pontosan ezért nem fogom bmw szervízbe vinni az autót(azok a csögök többet keresnek, mint én), ha sikerül megvenni, van már egy megbízható szerelőnk, és a bmw is ugyan olyan autó mint a többi, nem kell másképp szerelni(jó persze van olyan része ami más, de az alapok nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest