Hirdetés

2021. február 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Szakadjon rátok az ég!

  Ennyi volt a Minority SafePack-sztori – az Európai Bizottság jól belerúgott a nemzeti kisebbségekbe

  Most sokszor, egymás után nagyon sokszor elszámolok tízig mielőtt bármit is írnék... :((

  8th 1 hónapja 53

 • Ehhez nem fogsz hozzászólni 1.

  De nem ám. A hozzászólók egyik fele nekiállna cigányozni a másik fele meg nyomná a belvárosi belterjes szélső-liberális agymenését szóval ezt az egészet megelőzendő senki sem fog hozzászólni.

  A hír. Sokadjára teszem fel magamnak a kérdést, hogy mégis mi a szar folyik ebben az országban? Itt már tényleg mindenkinek elment a józan esze? Miért nem rohad el a rácsok mögött egy ilyen pondró? És vajon hogyan tud belenézni a tükörbe az aki egy ilyen embert házi őrizetbe kienged? Tény: meggyilkoltak két fiatalt. Elvettek két életet. Egy életre megnyomorítottak két családot. Szó szerint leszurkálták őket mint egy malacot majd a földre került már védekezésre képtelen állapotban lévő srácokat a tanúk elmondása szerint a most szabadlábra helyezett rejtett erőforrás nagy erővel többször fejbe és arcon rugdosta, mert biztos ami biztos ugye. Nem holmi gyerekcsínt követtek el, nem bolti lopást vagy valami piti garázdaságot. Felfegyverkezve csoportosan elkövetett emberölésben vett részt és hét hónappal a történtek után az egyik elkövető otthon karácsonyozik. Mert valaki úgy döntött, hogy az neki jár. Mert megérdemli. Az áldozatok és családjaik meg újfent magasról le vannak szarva. Csodálatos. Csodálatos bazdmeg.

  Folytatás...

  8th 3 hónapja

 • Agyérgörcs...

  Az agyérgörcs kerülget. :W

  Ismét letöltendőt kapott a zuglói kokainos gázoló

  Nos. Rendőr ismerőstől tudom, hogy lassan már ugyanannyian vezetnek valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt mint alkoholos befolyás alatt. Ez számomra baromira rémisztő. A közlekedési morál alapból balkáni szinten van kis hazánkban ráadásul már alkalmi drogosok is kamikazeként közlekednek közöttünk. Ha néhanap fennakad egyik másik akkor is kap valami himi-humi büntetést és le van tudva a dolog.

  Még nincs egy hónapja, hogy két ismerősömet egy a vezetéstől eltiltott visszaeső részeg barom legyilkolta az autójával. Négy gyerek maradt utánuk árván. Két család életét tette tönkre csak mert nem bírt a vérével. És mit kap majd? Három évet? Négyet? Abból jó esetben leül kettőt talán kettő és felet és folytatja ott ahol abbahagyta. Az ilyeneket nem érdekli, hogy eltiltották a gépjárművezetéstől (lásd. M. Richárd) kocsikáznak kedvükre továbbra is. Szarnak ők az egészre. Ha tízszer megfogják tízenegyszerre is vissza fog ülni a volán mögé. Botrányosan enyhe ítéletek születnek az ilyen ügyekben. Még ha halálos kimenetelű balesetet okoznak akkor is felháborítóan enyhék az ítéletek. És persze azt is lecsökkentik mert jó magaviseletet tanúsított a delikvens.

  Folytatás...

  8th 4 hónapja 74

 • Beautiful Budapest 1938

  8th 5 hónapja 14

 • Bántalmazta diáktársát egy fiatal Komlón

  Az alap hír:

  - Brutálisan megverte diáktársát, a rendőrség elvitte a bántalmazó fiatalt
  - Megrázó felvétel: egyetlen szó nélkül rontott neki iskolatársának egy komlói fiatal
  - Megszólalt a komlói diákverés áldozata

  Persze mint mindig most is bebizonyosodott, hogy minden éremnek két oldala van.

  Barátnője lábán nyomta el a cigarettáját, ezért megverte egyik osztálytársát egy hetedikes diák Komlón

  Szó sem volt brutális verésről csupán kapott néhány pofont. Nem vagyok már fiatal a szemem világa sem a régi de én valahogy a harmadik videón nem látom a brutális verés nyomait a bántalmazás másnapján nyilatkozó "áldozaton".

  Folytatás...

  8th 5 hónapja 1

 • Tapasztalataim a magyarországi METABO szervizzel (frissítve)

  A történet ott kezdődik, hogy múlt tavasszal vásároltam egy METABO STEB 65 Quick szúrófűrészt.
  Némi vívódást követően végül azért esett a választásom a METABO márkára mert korrekt anyagminőségű átgondolt felépítésű egész tartós szerszámgépeik vannak faipari vonalon. Megvásároltam. Ahogy megérkezett a gép online beregisztráltam a három éves XXL garanciáért majd eldobozoltam a gépet. Első hiba: nem próbáltam ki azonnal! Pár hónap múlva anyám felhívott, hogy új ágyat vásárolt és menjek rakjam már össze neki. Összeraktam, öröm boldogság. Igen ám de az ágy pokoli magas volt, ha leült felült az ágyra nem ért le a lába a földre. Megszületett a döntés vágjam rövidebbre az ágy lábait. Rendben. És itt csatlakozik be a fűrész a történetbe. Elbaktattam a gépért, vezetőlécért, vízmértékért és pillanatszorítókért. Precízen megmértem, milliméter pontosan feljelöltem a vágás helyét és stabilan rögzítettem a vezetőlécet. Vezetőléc mentén vágtam végig mert tökéletes végeredményre törekedtem. Második hiba: ez volt a fűrésszel az első vágásom. Amikor megláttam, hogy a vadiúj nem éppen olcsó fenyő ágykeret lábát mennyire ferdén vágta el ez a szar kis híján a földhöz basztam a gépet mérgemben. Lehet azt kellett volna mennyi bosszúságtól óvott volna meg a későbbiekben. Na mindegy, kézi fűrész elő és azzal vágtam el a másik három lábát. Azok egyenesek is lettek. Eldobozoltam a gépet azzal, hogy majd foglalkozom vele ha lesz rá időm.

  Folytatás...

  8th 5 hónapja 50

 • Ehunyt Szilágyi István

  Sajnos nem békésen ágyban párnák között ahogy kijárt volna. Hívjuk istennek sorsnak karmának bárminek, de remélem a fia az élettől kamatostól visszakap minden rosszat amit évtizedeken át az apjának okozott.

  Nyugodjon békében.

  8th 10 hónapja 42

 • Rendőrök vitték el a babát, akit nem akartak a szülei anyakönyveztetni

  Dusnokon rendőrautókkal állták el a kisfiút szállító kocsi útját. Az is felmerült, hogy a szülők nem akarják beadatni a kötelező védőoltásokat.

  Környékbeliként több ismerősöm is megosztotta a szülők felhívását facebookon. A hozzászólások alapján azonban hamar tisztulni kezdett a kép. A szülők végig titokban tartották a terhességet, az édesanyja egyáltalán nem járt terhes gondozásra és a gyermeket is otthon titokban szülte meg. Napokkal később amikor elkotyogták az örömhírt kiment a háziorvos és a védőnő, hogy megnézze a babát. Őket sem engedték be ezért a körzeti megbízottól kértek segítséget akit szabályosan elkergettek a család ismerősei. Ezt követően jöttek ki és vitték el a gyereket. Tehát bőven volt előzménye az ügynek szó sincs szegény áldozatokról akiktől a szemét rendőrállam elrabolta volna a gyereket, hogy azt anyakönyveztetéssel idézem "Magyarország rabszolgájává tegyék". Van baj a fejekben...

  Update 2020.09.11

  KIHALLGATÁS 2020.09.01. KALOCSA

  Ma van egy tárgyalásuk. Kíváncsi vagyok a következő videóra. :D

  8th 1 éve 141

 • „Az igazságból elveszett az i." - Hofi

  Másfél évet kapott a terményét védő gazda

  Én sem tettem volna másként. Számomra Zoltán a nap hőse.

  8th 2 éve 28

 • Kőröstárkányi vérengzés

  Az 1919 április 19.-ei nagyszombaton történt népírtás története

  Wikipédia

  Az 1919 -es kőröstárkányi vérengzés története egy túlélő leírásában

  Kőröstárkányi református templom udvarán felállított emlékmű

  A bejegyzéshez szándékosan nem lehet hozzászólni.

  8th 2 éve

 • Az elmebetegek köztünk járnak (megszületett az ítélet)

  Nehéz ilyenkor nyomdafestéket tűrő módon megnyilvánulnom. Inkább nem is mondanék semmit. Íme az index.hu híre.

  És, hogy ki is ez az L. Csaba? [link] és [link]

  Ütném... :W

  update 2019.01.05.: [link]

  update 2020.02.07.: [link]

  8th 3 éve 26

 • A lombikbébiprogram minden formája bűn

  Veres András győri megyéspüspök szerint tudatlanság áll a lombikbébiprogram hátterében, és a tudatlanság mértékétől függ, hogy az mekkora bűn.

  A napokban a pápa rendesen kiverte nálam a biztosítékot erre jön a megyéspüspök úr és rátesz még egy lapáttal. A katolikusoknál mindenkinek elment a józan esze?

  8th 4 éve 114

 • Ezt is megéltük gyerekek

  Egy radikális portálon futottam bele a hírbe délután. Mivel korábban volt már rá példa először azt gondoltam ez is csak egy a saját szájuk íze szerint elferdített hír így ránéztem egyéb oldalakra úgy mint 24.hu, magyar idők, index, 444, magyar nemzet. Nem hittem a szememnek. Érdekelne a véleményetek. Az egyén biztonsága tényleg előrébb való egy nemzeténél?

  Véleményeket csak kulturált és szalonképes formában! Inkább számolj el tízig ha kell húszig mielőtt billentyűzetet ragadsz. Köszi

  8th 4 éve 123

 • Beleerőszakolják a mentőket a 112-be

  A rendőrség és a tűzoltóság után sajátos módon a mentőszolgálat is csatlakozik az Egységes Segélyhívó Rendszerhez – tudta meg a Lánglovagok.hu.

  Köszönet illeti meg a sok barmot akinek nincs jobb szórakozása minthogy a mentőkkel szórakozzon. Remélem anyátokhoz is öt perc késéssel indul majd ki a ROKO. :((

  8th 4 éve 183

 • Mindig van lejjebb

  Oké. Kész. Soha többé nem nézek tévét. Miért? Ezért! Csak erős idegzetűeknek!

  8th 4 éve 33

 • Szcientológusok zaklatják a veronai tragédia gyászoló családjait (frissítve!)

  Mivel a prohardver lapcsalád közösségének egy része szemmel láthatóan még mindig nem nőtt ki a pelenkás korból és a bejegyzés tartalma felett nagyvonalúan átugorva rögtön nekiállt "habonymédiázni" és politikai irányba terelni a témát így a moderátorok más lehetőség nem lévén letiltották a hozzászólási lehetőséget. Véleményed lett volna? Hozzászóltál volna? Nem fogsz. Miattuk. Lehet nekik megköszönni.

  korábbi bejegyzés:

  [link] Ennek az egyháznak álcázott biznisz szektának tényleg semmi sem szent?!

  8th 4 éve 13

 • Betiltották az Igazi Csíki Sör gyártását. Igazi Csíki Simli?

  Update3, 2017.12.27: A szappanopera folytatódik

  ...............................................................................................................................

  Update2, 2017.03.28: Peren kívül megegyezett a Heineken Románia és a Csíki Sör Manufaktúra.

  ...............................................................................................................................

  Update1, 2017.02.13: Szilágyi N. Sándor: Igazi Csíki Simli

  Hoppá, hoppá. Így azért sokkal árnyaltabb a kép.

  ...............................................................................................................................

  Az eredeti bejegyzés:

  Folytatás...

  8th 4 éve 58

 • 10 éve történt

  2006 : l'autre révolution hongroise - az elveszett forradalom?

  A hozzászólásokat érthető okokból nem engedélyezem.

  update. Bárhová is lett feltöltve napok leforgása alatt törlésre került. Amint újra hozzájutok az anyaghoz saját szerverről megosztom, hogy soha többé ne törölhesse senki. Ennek a dokumentumfilmnek egyszerűen hozzáférhetőnek kell maradnia az idők végezetéig. Nem merülhet feledésbe az a karhatalmi véres brutalitás ami 2006 őszén történt! Elég volt a tények elferdítéséből és a történelemhamisításból! Tiszta vizet a pohárba!

  Update2: Újra elérhető!

  Update3: Pesty László dokumentumfilmje

  8th 4 éve

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.