Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz KINKY_007 #17699 üzenetére
értem! szóval akkor az annyira ne érdekeljen engem! amúgy is télen jégen,hóba nem használnám a bömöst. a meleg garázsba pihentetem. csak azért kérdezem,mert még soha nem volt hátsó kerékmeghajtású kocsim. trabant,wartburg,dacia,suzuki. ilyen nagymenő kocsikkal jártam..
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
KINKY_007
aktív tag
-
Casanova*
veterán
szasztok! E36 kupéba lehet beleszereltetni kipörgésgátlót? nagyon sok E36 kupéba nincs kipörgésgátló.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
aero.
veterán
Ma láttam egy hófehér F10 M5-öt. Szerintem nem ment a fordulat 2500 fölé, de amit az a kipufogó kiadott, te jó isten, mi van ott, ha nyomja neki.
-
MPowerPH
félisten
válasz Gebriel #17688 üzenetére
Megneztem, es eddig nem ugy nez ki, hogy az a baj. Tiltasig forgatva meleg motornal nem gozol, nincs feher fust, es hutoviz szag. Beleneztem a tartalyba is, szinten magas fordulaton nezve nincs bugyborek, az olajszintem sem no. Valahol elmegy a hutoviz, az viszont biztos.
Don't Tread On Me
-
hdman
őstag
Ide is beteszem:
325tds-sel van valakinek tapasztalata (1999)? köszi
Sopron city :)
-
dragonfx
veterán
-
nagyúr
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #17684 üzenetére
amugy ez nekem is igy volt.
meg így is van.
azt írták ez bmw betegség.
nem szereti ha maxon van hanem minimumon.
azt írták lehet valahola rendszerbe van.
és ilyenkor viszont kitolja....
esetleg vizpumpa termosztátcsere...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
aero.
veterán
Az új LCD műszerfal működés közben, asszem sport mód.
-
Highend55
tag
-
Casanova*
veterán
válasz MPowerPH #17674 üzenetére
Cím:
Budapest, Nagytétényi út 48. állítólag a legjobb BMW szerelő,listán az első legjobb szervíz. ő hozzá vidd a kocsid! E46 tulaj,bmw fanatik,ért a bömbikhez.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
No, kiértem Angliába, Liverpool-ig elég durva volt az út Calais-ból, katasztrófa az angol közlekedés. Elég fura volt a másik oldalt ülni, de szokható, még azért beletelik egy kis időbe. Száguldozni itt nem lehetett, millio telepített kamera. Bezzeg az angolok tolják neki, kamera előtt is 130, nem is értettem.
Autó összességében jól fogyasztott, bár nem siettem, 8,8l-el beérte nagy átlagban. Németben volt egy kb. 400km-es szakasz, ahol 220 tempomattal jöttem végig, ezt leszámítva végig betartottam a korlátot. A dortmundi és amszterdami kitérővel együtt 2300km körül mentünk. Sajnos itt a pályán Milton Keynes közelében elkezdett emelkedni a vízhőfok. Félreálltam, és bizony hiányzott a tartályból 0.6dl. Újratöltöttem, de 250km múlva mikor lejöttem a pályáról megint melegedett, és megint kevesebb volt a víz. Szóval nem tudom mi lehet a gond, keresnem kell majd egy megbízható szakit, aki megnézi.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
8th
addikt
Sajnos nem sok minden maradt fent abból a korszakból. Már az is nagy szám volt ha valakinek betárcsázós nete volt ilyen szinten ismert videomegosztók mint a yt meg talán még nem is voltak az ezredfordulón. Pedig volt pár érdekes BMW akkoriban amit szívesen megmutatnék. Szlalomversenyre összekukázott E21 turbó, volt egy full utcai hófehér M5 motoros E30 kabrió. Nagy királyságnak számítottak ezek 2000 környékén.
mod:
Hehe, az E21 fent van: [link] Azt hiszem 2002-es felvétel. Műegyetem rakpart, rakparti szlalom party.
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
8th
addikt
válasz dragonfx #17661 üzenetére
Brutál volt az még 1998-ban is. [link] Egy kezemen meg tudom számolni hány utcai autó tudta megverni. Két ilyen Alpina is kijárt akkoriban. Egy ezüst meg ez.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
lorcsi
veterán
válasz Gebriel #17663 üzenetére
mostanában valahogy a legtöbb bemutatott azuóknál észrevehetőp, hogy van még vagy 23-4 modell amire simán hajaz :S
ez szerintem elég gázmiért nem tudnak megint valami ehhez hasonlót, iylen újabb a többivel szakító formát kialakítani megint. tök egyértelmű..és még csak hasonló ívet sem lehet találni más márkával
eladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Zewa
senior tag
Dragon! Kölcsönkérni egy Bimmeres ismerőstől, bontóstól nem jáccik?
12l nem horror amúgy főleg ha tolod neki. Me' há Béjjemwé és tolod neki. Jó barátomnál a kiváló műszaki állapotú 316i E36 evett ~10-t. De volt amikor 16l megettünk vele."Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Gézengúz
addikt
válasz dragonfx #17655 üzenetére
Nekem sem volt semmi jele..Ha bent volt ha nem volt bent, mindegy volt neki, de a fogyi....Nah az a nem mindegy..
Én schmiedmann-nál megtalált cikkszám alapján kerestem és ezt dobta ki, de mint mondtam ez Siemens vezérlés és automata...
Ha gyengébb is az uni. de a semmitől sokkal jobb hidd el..
-
dragonfx
veterán
válasz Gézengúz #17653 üzenetére
mondjuk igen lehetséges.
az univerzálisakra azt mondták xar.
és lehet nem is az a baja.
müködik megy vele a kocsi nem fulladozik.mér lenne xar?
vagy neked is ment semmi jele nem volt mégis kevesebb lett a fogyid?
te hol vetted?mennyiért?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
nagyúr
válasz dragonfx #17648 üzenetére
Pontosan ezért nem fogom bmw szervízbe vinni az autót(azok a csögök többet keresnek, mint én), ha sikerül megvenni, van már egy megbízható szerelőnk, és a bmw is ugyan olyan autó mint a többi, nem kell másképp szerelni(jó persze van olyan része ami más, de az alapok nem)
[ Szerkesztve ]
-
-
dragonfx
veterán
válasz KaiotEch #17646 üzenetére
Hát nem futsz bele mivel itt konkrétan a 35d motorrol van szó.
mondjuk arról nem szól fáma hogy ok szervizelte a fószer, de lehet rajta volt a chipp. aztán volt csekély 700nm nyomaték.....ennyit semmi bír el.Max egy 6.0ás V12.A megoldás ott vana közepén, a szervíz mondta a bmw.vel ápolt jo kapcsolat miatt nevüket ne emlitsék...vagyis ezek szerint a bmw ugy áll hozzá ritkán de előfordul a tömeggyártás miatt ilyne és akinek van 25 millioja és nem áll mellé a fortuna az nyelje a 4millios javítást...
szomoru de a bmw is idejutott, profitmaximalizálás, lexarják, bár lehet egy müncheni szervíz nem igy állna hozzá ehhez.
Valljuk be mikor a szerelő a havi 150-200e.s fizetését megkapja és belegondol...baxki ez a szemét köcsög 20milliot ki tudod adni én meg mennyit keresek, mikor tudnék ilyet venni??..valszeg telibexarja és a legegyszerűbb megoldást ajhánlja.ami perszevalszeg a legdrágább is.Az sincs leszögezve konkrétana cikkbe hogy csaka 35d motor és csak a dízelek ilyenek.ezek után elgondolkoztató ujabb bmw vétele....
ez a kispicezett, szétnyomatékolt motrok ezért nem szimpik nekem.de a tény a gyár nem ajánlja, de akinek kicsi fizikai, kmiai hozzértése van, jozan paraszti ésszel belátja ilyne hogy örkéletű lánc, meg alkatrész meg olaj...ilyen nincs.nem volt és nem is lesz
Sok helyen olvasható a neten 150-200k környékén a láncot is cserélni kell, ha biztonságban akarod magad tudni.De azért az a második papirusz vicces ám.... ...feltételezhetően a szakadt lánc a hiba ok..mi eza duma feltételezhetően? ...30e.t fizetett az ember.rakják ki oda a födre a szakadt láncot és mondják na itt a gond.egy bmw.re szakosodott szervízbe ahol normálisan állsz oda valszeg igy is járnak el.régóta hirlik hogy a bmw wallishoz nem rédemes szervízbe menni nem cska az árak hanem a hozzá nem értés miatt is.sok bmw.s szaki dolgozik ám az országban.akiknek nincs márkaszervíz minősitésük, de tudásban magasan verik a mezőnyt.ők se dolgoznak olcson de még mindig félárba a wallishoz képest.
Meg van a sokadik megközelités....nagyot röhögök és azt mondom ne adj isten nálam ilyen történik...60e.ből benn van egy ugyanolyn motor mint most....és pont ennyi.és kussolok és inkább állom a 12es fogyit de nem kell milliokat egy motorcserére költenem.
Én ezért mondom e46nál ujabb bmw.t nem vennék, tulbonyolitott, kispicezett, szarráelektronikázott kütyük...ahol egyláncszem, lásd a cikkben szó szerint , meghibásodik aztán fizethetsz mint a hülye....
És azért pöpec állapotú e46 még mindig státuszimbolum ezt valljuk be, ebben az országban."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
KINKY_007
aktív tag
Eddig is nagyon tetszettek az M3-ak, de ez még ütősebb lett. Mondjuk az eredeti performace ülés nekem jobban bejön.
[ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
hdman
őstag
-
Gebriel
veterán
Tegnap Visontán Drift nap volt.
Jó volt látni a sok BMW-t ahogy adta ki magából a lóerőt és az ügyes pilótákat ahogy irányították a vasat.Halkan jegyzem meg, hogy azért a japcsi skyline, és silvia brutálisak voltak, vertek mindent.
-
Casanova*
veterán
BMW Chiptuning Optimalizálásról mit tudtok? Az üzemanyag fogyasztás 10-15%-al csökkenhet,teljesítmény és nyomaték többlet kb.+15-25%-al megnövelhető típustól függően. ez parasztvakítás ,vagy tényleg igaz?!
-
Casanova*
veterán
válasz KINKY_007 #17635 üzenetére
hát ez a bmw elég béna. az 1200 lóerős gép nem semmi,azért nem néz ki olyan jól! a bivaly erős motorját áttenném bmw E36 kupéba
[ Szerkesztve ]
-
KINKY_007
aktív tag
-
dragonfx
veterán
-
Tomics
addikt
True story
PH! addikt since 2004
-
KINKY_007
aktív tag
-
Casanova*
veterán
válasz KINKY_007 #17625 üzenetére
az lesz! hozzáértő szerelővel fogom megnézetni. olvastam a feketéről,hogy motorja teljesen rendbe van,sárvédőíve rozsdás egy kicsit. az üléseket kiakarom majd cserélni sport bőrülésre. az nem érdekes!
sokan esküsznek az is-re. miért is?? szívós,pörgős motor,kedvező fogyasztás. az igaz,hogy városban kb. 8 litert eszik? átlagfogyasztás 7-8 liter.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz Casanova* #17620 üzenetére
A külföldi kék sokkal jobb állapotúnak néz ki, mint a többi, és nincs is annyira felcicomázva. Ami számít, hogy abban sportülések vannak, amiben jobban esik kanyarodás. A 140 le nem lesz túl virgonc, de sokan esküsznek az is-re. Színre nekem is a fekete jön be, de nem azt venném meg. Ha teheted nézz meg többet, és amelyik megüti a mércéd, arra alkudj, aztán nézesd meg egy szerelővel is.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
MPowerPH
félisten
No, elhoztam az autómat a szerelőtől. Le lett műszakiztatva, plusz olaj lett cserélve, futómű be lett állítva a kormánnyal együtt(olaj lett cserélve abban is), és meg lett nézve a throttling box is. Nincs vele probléma, egyszeri EML hibát kaptam szerencsére. Ki lett pucolva, és ennyi.
Futómű is pöpecül állt, pedig már 2 éve nem volt állítva. Csak a jobb első kerékdőlésen kellett igazítani komolyabban. Mondta is a csávó, hogy fura, mert a szélesített nyomtáv+széles gumi kombo bizony gyorsan megeszi a szerkezetet. De szerencsére tip-top, még szilentet sem kellett cserélni. (na igen, ahol én járok vele, normálisabbak az utak, mint itt Bp.-n...) Plusz megvettem a bosch ablaktörő lapátokat(egy vagyon ), kint sűrűn használni kell majd, az legalább bírja. 70k-t fizettem...Don't Tread On Me
-
Casanova*
veterán
ugye ezek mind 1.9 m44-es motorosak??
-
Casanova*
veterán
szasztok,srácok! szerintetek melyik éri meg jobban?
ezüst 318is
ebbe nincs kipörgésgátló..sötétkék 318is
ebbe sincs...még sose vásároltam bmw-t, majd most lesz meg az első bmw-ém, suzuki swift után
egy-két jó tanácsot adjatok hozzáértő igazi bmw-sek!
mi az ,amire nagyon figyeljek várláskor? milyet nem szabad venni? max mennyit ér egy ilyen E36 318is bömbike?
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Highend55
tag
válasz MPowerPH #17606 üzenetére
Olvasgasd ezt a hivatalos angol fórumot ha erdekel az e46 m3 [link] Mindegy melyik M-es Bmwt veszel éves szinten nagyon sok pénzt fog felemészteni főleg ha belenyúlsz egy kótányba. Ami 7k GBP körül adnak az meg nem véletlen annyi! Amit még nem tudsz ha olyat látsz,hogy Cat D = Category D ez azt jelenti,hogy nagyon dúrván volt sérülve.. (a,b,c,d-ig van)
-
Highend55
tag
Amiket írsz teljes mértékben egyet értek énis így gondolkozok !
Kinti fórumokat sokat bújom ott azt írják éves szinten e46 m3 kötelező szervizköltség (2hátsó gumi is benne van ) 2000GBP + fizesd a biztosítását (group 20) + tankold is mellette.. Na a szerelő meg a másik kint én még rendes jól dolgozó szerelővel még nem sikerült találkoznom,ugyhogy minden nagyobb dolgot itthon csináltatok meg.Egy multinak dolgozok sofőrködök,semmi dolgom csak vezetni A -> B -be Belfaston belül.
Félretett pénzem meg beforgatom,de hogy hova az maradjon most az én titkom
Kint se könnyű de ha keményen tolod kifizetődőbb jóval mint itthon,most fog véget érni a 2hónapos szabim szept 5.én indulok vissza Amúgy volt egy e46 330D-m is amit nemrég adtam el azzal is teljes mértékben elégedett voltam Bmw 4ever ! -
orvil
tag
válasz Highend55 #17605 üzenetére
az elozo kerdesre a valasz:
- miben nyomod: mit melozol
- kocsi bmw - ezt megvalaszoltak a kommentek.erre az temara visszaterve: igen, sajnos a biztositas meg a jarulekos koltsegek az egyeduli visszatarto erok a rendes M-es gep vasarlasatol. pl en esetemben azert is nincs M-es jel a vason, mert durvan £2500-tol indul csak a biztositas eves szinten 1 osszegben, haviban meg tudjuk, hogy rajon a +25%kamat. raadasul az elso ev mindig kedvezmenyes, masodik evben ez meg dragabb :-D
sajna mivel ezek az M-es joszagok elegge ki vannak hegyezve, igy az elettartamuk is 3x kevesebb itt-ott, kovetkezik az alkatresz meg a rendes szerelo kerdes .... jo szerelot talalni lehetetlen, aki jo az pedig min £80fontos oraberert dolgozik, vannak kiadasok.anno mikor kijottem en is elterveztem az M-es korszakomat ... meg nem mondtam le rola, de durvan zsebbenyulos a tema, nem a kocsira akarok keresni. aztan lehetne trukkozni a renszammal, de minek, 1x megfognak kocsi ugrik, ejjel meg hagyd kint kulfoldi renszammal a kocsit az utcan, utaljak a bevandorlokat, foleg a bmw-s kelet europaiakat.
-
MPowerPH
félisten
Egyébként van egy másik járható út... Egyik ismerősöm egy E90 320D-t hajt, igaz gyárilag csak a 163 lovas, de jelenleg 240Le körül van.(chip+turbo nyomás+katalizátor kikap, helyette egyenes cső) És havi 8k km-et megy vele minimum, 1 éve lett meghúzva, azóta hibátlan. Az új 30i-ket nyomatékból megeszi reggelire...
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz Highend55 #17605 üzenetére
Megoldás a magyar rendszám. Persze regadót ki kell fizetni, de itthon nem is annyi a biztosítás.
A zsebbenyúlós alatt mit értesz/értenek? Mondjuk egy adott éves futásteljesítmény mellett mekkora költségekkel kell számolni átlagosan?dragonfx: Nem kell mindig taposni, az úgy nem poén. Néha racelgetni normális keretek között OK, de állandóan nem poén. Jó érzés, ha az autóban amiben ülsz tudod, hogy rengeteg tartalék van.
Egyébként van. Nissan 350Z, Skyline, (300ZX). Aztán ott az S60R, vagy a Saab 93 Aero, Mazda 6 MPS... Utcsó 3, és az első 3 más kat. de kb. ugyan az a teljesítmény.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Highend55
tag
válasz MPowerPH #17596 üzenetére
M3 persze csakis manuálba,kinti forumokat sokat olvasom èves szinten nagyon zsebbenyúlós.Angol biztositàs horror rà azt kihagytam..10k font alatt nem nèznèk alapból m-es Bmwt.Nameg sok miles al se ..Ilyenkor arra gondolok,hogy hànyan megtaposhattàk neki.. Tavaszig dűlőre jutok,hogy melyik irànyba mozdulok.
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #17602 üzenetére
neee már...ezt felejtsd el.ugyis tolod neki.
ha meg nem tolod minek van 350 lovad.se a hagját se az erejét nem hazsnálod ki és ugy eszik 10et.de akkor kb egy 6lityo fogyasztású 1.3as swift lehagy az elfogyosávba.
a rendeltetésszerű hazsnálattal egy 15ös átlaggal lehet számolni szerintem.
én mindig azon az oldlaon avgyok, mindneki olyna autot vegyne amit ki is hazsnál.
én ami enyémbe van azt kiautozom. ..90%ban
most lenne egy 300 lovas autod azt átlagbana felét hazsnálnád akkor minek van?csak mert sprolni akarsz vele.akkor evgyél 150 lovast.
ellustul ugyis.
szabályokat batartva már .12es turbos auto is megteszi.100ig az is ugrik. ha tudsz váltani.m3nak nincs japcsi ellenfele csak amx valami szénnétuningolt.na jo a lancer evo meg az wrx sti...de ezek is inkább jampizos pályaautok.
de bármelyiket veszed tuti nem kimélőbe hazsálták, e90 335, e46 m3, lancer evo, wrx si....mindegyiknek nyomták...azt meg látatlanba sneki nem mondja meg emlyik bírja jobban.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest