Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
E36 projektek itt szinte mindet elolvastam. látni mennyi munkával jár így rendbe hozni egy bömöst. és milyen sokat költöttek rá... és ők mondták legjobb,ha BMW fan gondos tulajtól vesz az ember bömöst. ők,akik rendszeresen karbantartják,gondozzák az imádott drágaságukat.
-
orvil
tag
válasz
Casanova*
üzenetére
ok, majd megkerdezek par bmw fant, mit olvastak a neten es annak alapjan dontok.
most eppen (megint) gumivasarlas elott allok, megkerdezek majd par embert a neten, mint ajanlanak. igaz, ok mashol laknak, teljesen mas stilusban vezetnek, teljesen mas utakon vezetnek es a tapadas nem erdekli oket, biztosan meg tudjak mondani, milyen gumira van szuksegem (vagy a neten utananeznek).
"kívül-belül csillogjon,plus M-es cuccok. gyári kerék csere alufelnire,gyári futómű csere sportfutóműre,stb."
ez mellesleg miert jo ez kezdo vezetonek? miert kell valakinek lecserelni a futomuvet sportfutomure? itt megint elakadtam. a sportkormany miert jo? az M-es cuccok dobnak valamit teljesitmenyben?
-
Casanova*
veterán
ha neked nem gyenge a 316i. nagyot tévedsz!!! kérdezz meg pár bmw fant. senki nem ajánlja, még a 318i-t sem. haverom is bánja,hogy 316i-t vett. facebookon van magyar E36 klub. sokan 316i motort lecserélték 318is-re vagy nagyobb motorra.
316i nem BMW!!! suzuki lehagyja. szégyen!!! és csizmás mondta van pénze.
most van egy eladó 318is tip top. minden ki van benne cserélve. új fényezés,új sportfutómű,tuning féktárcsák,stb.. M-es cuccok. belül új kárpit,új sportkormány.... gyári új 18-as felnik. 1250000 ft. szerinted jó ár érte??
csizmás kandúrnak mondom: ha veszel olcsón pl. 700 ezerért jó motorikus bömöst. kívül-belül csillogjon,plus M-es cuccok. gyári kerék csere alufelnire,gyári futómű csere sportfutóműre,stb. ez másfél milkába is kerülhet. ez sok időbe telik míg tip top lesz
tip top állapotú 1,2 milkáért jobban megéri! ha tényleg olyan állapotú,műszakilag is.. persze erre is kell majd költeni,de nem annyit.. ez csak a véleményem! -
orvil
tag
válasz
Casanova*
üzenetére
"mit számít az,hogy milyen kocsijaim voltak. bmw fan fórumokat olvasgatom."
igaz, nem szoltam, ez mar feler a ketkezi, valos tapasztalattal a fotelbol.
"csizmás kandúrnak van pénze"
ezt vajon mibol vetted le? nekem meg nem jott at, csak az, ha lesz jo melo akkor lesz penz, mellesleg nem ram tartozik, kinek mennyi van (nincs) a zsebeben.
mihez hasonlitva gyenge az a kocsi? 100 lo es 1200kg-s kasztni nalam nem gyenge kicsit sem. nezz korul az utcan, milyen kocsik futkaroznak. benzin az kb 100 lo es a kasztni is hasonlo sulyu. de ok persze nem az M3-as teljesitmenyehez hasonlitjak a kocsijukat es nem is az 1 liter benzinen kattognak, mondanam ujra, valos tapasztalat alapjan irj, nem a forumon olvasottakbol mert eleg hulyen jon ki.
-
Casanova*
veterán
vezettem 316i-t,meg 318is-t. pár havernak E36 kupéja van. tip top állapotúak. sokat meséltek mennyit költöttek rá,stb... sok okosságot mondtak.
-
Casanova*
veterán
mit számít az,hogy milyen kocsijaim voltak. bmw fan fórumokat olvasgatom. minden bmw fan ezeket írta. ne ezt kérdezz ,hanem írd le,hogy mi rosszat,hülyeséget írtam??? E36 kasztnija nehéz 316i motornak. elég gyenge,lomha. akkor már inkább 318is! ugyanannyit fogyaszt a két motor.
csizmás kandúrnak van pénze. miért ne vehetne pl. 1,3 milkáért top E36-t?! most lesz jogsija,attól még vigyázhat rá,vezethet óvatosan.
-
orvil
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
pontosan. vegyel valami olcso es nagyjabol megbizhato kocsit, amit nem sajnalsz:
- ha koccolnak
- megkarcolnak
- lenthagyni a parkoloban
- nezni elhervadniaztan lesz vele rutinod, nem akarod minden nap kiporszivozni es kipolirozni, igaslo verzio ... rutinszerzesnek. idovel lesz vele gond is, szij nyuszit, gumi leereszt, stb, aztan abban is lesz rutinod, hogy a mindennapi apro csepro kocsis dolgokat hogy kezelj le, nem kell egybol treler, mert ott mered hagyni valahol ejszakara, max az ablakot verik be, stb .. erted.
aztan mikor osszejon a penz, mar jol es magabiztosan vezetsz, nem riadsz meg egy kerekcseretol pl, van szerlo eg tudod hogy hova kell nezni, na az lesz a pillanat, mikor elmesz bmw-t venni, es tudni fogod, hogy neked kell e az automata/manual 5 meteres sedan/kissebb 3-as, kell e a sportules meg a hulyegyerek felni ... es ezzel a tapasztalatoddal sok idegeskedest es penzt sporolsz meg magadnak, nem masnak.
szerintem itt a forumon a sracok 90%-a ilyen rutinnal hozta ossze eddig, persze vannak kivetelek, mikor egybol beulhetunk az 5osbe mert apu kinovi, vagy beleugrunk valamibe aztan meg 5 evig siras mert ketyeg a hitel, de az szerencsere ritka.
szivvel kell kocsit vennni, az igaz, de inkabb esszel :-D
-
Casanova*
veterán
316i-318i igenis gyenge. sokan megbánták,hogy nem erősebb motorosat vettek. pl. tip top állapotú E36 1,2-1,4 milka ft. teljesen rendbe van külsőre,belsőre és műszakilag igen jó állapotba van. tip top nem jobban megéri ,mint egy 800000-1 milkáért olyan kocsi,amire költeni kell sokat külsőre (M-es cuccok,stb..),belsőre. mi itt a hülyeség??? csizmás kandúrnak mondtam ne 318i-t nézzen,hanem 318is. nem jól mondom?
2 milkás kocsi igen drága,azt én annyiért nem venném meg. de az amit linkeltem tip top m3-as bömöst. azt megnézném! csak mutattam párat,hogy ilyen hasonló bömöst nézzen! persze hozzáértővel át kell nézni jól a kocsit,hogy tényleg műszakilag is jó állapotba van-e.
én csak mondtam neki,hogy tip top állapotút nézzen kipörgésgátlóval 96 évjárattól! mi rosszat mondtam???
szerintem semmi hülyeséget nem mondtam eddig. -
orvil
tag
válasz
Casanova*
üzenetére
az, hogy irkalod hogy ez a modell szar mert gyenge, az a modell szar, mert xy, meg ez meg az. altalaban akkor illik tanacsot adni (foleg kezdonek) ha van mogotte par ev tapasztalat, sajat kocsival nem a haveromeval!!!!!
belinkeltel itt egy 2 millas csodat, amire a legy sem mer raszarni, de az elso fekvorendornel leszakad minden, es folyamatos szervizt igenyel. nem ugy van, hogy a sracnak meg jogsija sincs, es nemetben akar kocsit venni?innen mar csizmasnak is szol: lehet elsonek nem egy kikent/kifent vagy a masik veglet a veteran kocsit kellene megvenni, hanem valami szemetet, amivel megtanulsz vezetni es lesz bonuszod a biztositonal mint 1 ev, majd mikor kiismered magad (talalsz szerelot, szivsz a kocsival, gumit veszel, papirozod, megkarcoljak) akkor majd lesz egy realis alapod megitelni, melyik bmw kell neked, mi lesz az a keret amit havonta kocsira akarsz szanni, stb.
persze mindenki kicsit almodozik, szep, stilusos regi bombi, valaki ///M-ben almodozik (pl en), de mivel mindannyiunknak volt mar valos tapasztalata kocsikkal, kereses, vasarlas, karbantartas, szerviz, muszaki, biztosito, neadjisten kar-ugyintezes, igy mar nagyjabol tudjuk meddig er a takaro mind loerok mint a penztarca szempontjabol. nekem mar volt par kocsim az eletben, jo is, rossz is, es majd minden bmw modellt vezettem rovidebb/hosszabb tavon, es pont ezert tudom meddig er a takaro, mi az a kocsi, amit tenyleg fent tudok tartani es a VALOS igenyeknek megfelel. eloszor lodd be, mire kell a kocsi, majd utana vedd meg.
ha mutogatni akarod magad, akkor a lehetosegek tarhaza vegtelen, lehet szep kocsit faragni mindenbol, lehet 2 millaert minden semmirevalo sz@rt belerakni, ami max a versenypalyan vagy hangnyomas mero versenyen kell, de ha kozlekedni kell a kocsi, akkor erdemes atgondolni parszor ... veteran ugyanez, szivas/szivas hatan, inkabb hozzertoknek/vastagonak/rutinosabbaknak ajanlott, nem kezdesnek. persze vannak kivetelek, minden penztarca es elhivatottsag kerdese, de a kezdeti lelkesedes hamar elfogy, a kocsi pedig elhervad a garazsban/parkoloban amig te buszozol. -
dragonfx
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem is és a 113 lovas az még m40...
96 előtti 18is is jo neked....semmivel nem másabb....felfurtak 100cm3 rajta.
-
Casanova*
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
jaja! olyat keress,amibe van kipörgésgátló .96-97-től nézd meg a videót, tekerd a végére! ilyen meglepetést tud okozni a kipörgésgátló nélküli autó. videó 318is 141 L az már gyors motor,dinamikus vezetni. 316i-318i lassú lomha motor.
-
KINKY_007
aktív tag
válasz
whitezo88
üzenetére
Aki azért rákölt ennyit egy kocsira, nem valószínű, hogy nulla vezetői tudással rendelkezik, mert akkor jó eséllyel nem is ismerné ezeket az alkatrészeket. A gyaníthatóan a gépben lévő szinterkuplunggal el sem tudna indulni...
A 70-es évek bmwi meg egy e36-os vezetése fényévekre van egymásról. Első autónak én biztos inkább e36-ot vennék (alkatrész, biztonság, légkondi, stb...) -
whitezo88
nagyúr
valahogy nem bírom az utcai Need for Speedes emberkéket. Menjen pályára, murvára. Sajnos sok ilyen között a hülyegyerek, aki vezetni nem tud csak egyenesbe nyomni a gázt mint az ökör. Igaz ilyen más autósoknál is van. És ebből van sok baleset, lásd Gebriel linkjeit.
más: olvasgatom a kocsim gépkönyvét, és érdekes módon az automata váltós E46 fogyasztásban és gyorsulásban is rosszabb. Bár van akinek fontos a kényelem
318, 320ba nem tudom minek kell automata.
fogyasztás meg valós, 11, 6.1, 7.9-et ír város-vidék-vegyes viszonylatban, tényleg ennyi kb. -
Casanova*
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
na de kolléga!! ilyen hasonló tip top kocsik vannak ezerrel németbe! nem igaz,hogy nem találsz ilyen masinát!
-
-
Casanova*
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ez nagyon tuti gép!,nagyon rendbe van. beszéltem a sráccal,egyelőre nem adja el,majd jövőre!
van még jobb!!!!!!! ennél jobbat nem igen találni. egyedi IDB E36 kupé Eredeti wiesmann motorsportos erős motorral BMW 328i e36 megkéri az árát rendesen.
ezeknek az a lényege (IDB) hogy tele van olyan ritkaságokkal amikre évekig vadászhatsz...és ha te akarod megvenni és beSZERELTETNI (mert egyikünk se szerelő) akkor többe fogsz kijönni mint 2misi ha veszel egy átlag 28i-t 1.3 körül
ilyen RS2 felni gumistól simán 300körül mozog ebben a széles méretben, ritka GT toldat kb. 300k. ezt érdemes megnézni!!! ha rendbe van a futómű,egyéb kopó alkatrészek. nem igen kell költeni rá... -
Casanova*
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
318i? ezt felejtsd el! inkább akkor 318is 141 lóerős -et keressél! és 96 évjárattól,amibe van kipörgésgátló.
igaz ez nem németbe van,de ez sokkal jobban megéri! jó ár érte! [link] igazi élmény lehet ezt vezetni. ilyen sportbelsőben... ilyen hasonlót keressél! 96-tól , 318is a belépőszint.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
[link] egy kis köpködést szeretnék kérni erre

-
KINKY_007
aktív tag
Én is ezért gondolkoztam az EVO-n. Egy gyári VIII-IX-re félmillióból 500 LE-t lehet kihozni. Csak egy kicsit hozzányúlva 20 liter a fogyi, és 43 literes a tank. Tényleg gyors, meg hangulatos, de közlekedési eszköznek nem a legjobb. Ha a igazán jót akar menni az ember, akkor már inkább kétkerék...
-
orvil
tag
tegnap este edzes utan ablakok lent, szaguldozok a varosbol kifele palyara erre a korforgo elott valami iszonyat hangos turbulefujas es a brutal durrogas lassitasnal, egy fenycsik elszaguld mellettem .... ugy 70el mentem a korforgoban, szoval kepzelhetitek a masik sebesseget, el sem hittem ...
na, irany utana, nezzuk mi az ... masik nagy korforgo vegen lampa, mitsu evo nemtomhany kek, nagy szarny ,bukocso ... nem az a hulyegyerek tuning, es nagyon morcos hang ...
sikerult beallnom pont a vonalhoz o pedig beszorult egy masik kocsi moge, nalam az elony. korforgo vegen visszaforditos kanyar, ott max 40 aztan ami a csovon kifer, kb 160ra eleg hamar aztan hallom a hangot ....
viiiiiiiiiiii - csatt - viiiiiiiiiii - csat - viiiiiiiiiiiiii - csatt, fenycsik eldurrant mellettem de nem kevessel nyomott le, mintha alltam volna ....
utana megint nagy korforgo, abba is olyan sebesseggel belecsapodott mar nekem fajt. kipu langolt minden valtasnal es gurgulazott mikor fekezett .... 700LE .... azzal a hanggal a fejemben aludtam el, ocsem .... :-D -
dragonfx
veterán
válasz
Gebriel
üzenetére
huhhh ilyet tul lehet élni?

nem ismerte az utat a gtr.s vagy éppen azaz hogy nagyon?kiegyenesitette de továbbment eze szerint, amugy amikor ugratot, utána még bőven lett volna féktávja belassitani
kár sokat várni egy kocsira ugysem leet tökéleteset kifogni.vagy együtt tudsz élni azzal hogy hibátlan használt auto nincs vagy vegyél ujjat.
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Van még időd ne kapkod el. Nekem egy évebe telet mire össze jött, hogy melyik aztán a végén még sem az lett.

-
Gebriel
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
a fekete a legjobb.de 525i.t vegyél.kasztni sulya és azonos fogyasztás miatt.
sárga e39 528i...uristen.
évi 5e km talán mo.n hihető de még itt se... -
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Akkor jól elbeszélgetünk egymás mellett.

-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ahhoz kevés a 4000€

-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
5000km/év

Mennyire reális? -
Mr.Csizmás
titán
[link] neki milyen nyűgje lehet? tetszik a színe, a belseje is, relatíve kevés km-es, ...

-
dragonfx
veterán
15 éves autonál en várjuk azt nem hajtották már meg....
-
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Teljesen mindegy a típus, meg az ajtók száma. Milyen volt az előző tulaj az számít.
-
aero.
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
átugranál e36, e34-re?
-
aero.
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Erre szerintem még a híres angol tudósok sem tudnának statisztikát készíteni.

-
Mr.Csizmás
titán
illetlenül megtöröm a csendet a kérdésemmel: ha négyajtóst szándékozok venni, több az esélye annak, hogy egy normális példányt fogok ki, mintha egy kupét néznék, aminek valszeg nagyobb eséllyel lehetett vmi padlógázas hülyegyerek tulaja?
-
whitezo88
nagyúr
mi a neve az ajtók középső függőleges fóliájának, ami alapesetben fekete? (E46) szét van kopva, fényező kicseréli, ha hozok neki. ez az: [link]
jövő hét végén lesz amúgy kicsit felcsinosítva. sok a festékkopás, kavicsfelverődés, sérülés rajta. kijavítja, lefújja, polír, lakk. Apámét már megcsinálta, elképesztően sima és hidrofób, kosztaszító lett, és csillogó- Erre is ráfér. -
hdman
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
jajj, neeee

-
orvil
tag
meg is van, webes:
"Amennyiben társaságunktól megrendeli az online származásigazolási szolgáltatást 2,900 Ft + áfa díj ellenében, úgy a gépjármű eredetiség vizsgálatát megelőzően információt kaphat a gépjárműről."
occso
"Mindezt 2.900,- Ft / gépjármű áron, pár munkanapos határidővel tudja Önnek biztosítani. Írásos igazolást adunk Önnek arról, hogy a gépjármű okmányaiban szereplő adatok megegyeznek a gépjármű származási helyének gépjármű nyilvántartási adataival, a gépjármű elidegenítési tilalom vagy körözés alatt áll-e."
es gyors
valszeg van emberuk az okmanyirodaban azert ilyen olcso
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
orvil
tag
sms nincs, csak webes, de marha draga (gondolom sokat ker a BM)
probaltam csinalni de diszkreten tudtomra adtak hogy nem kellene, pedig az egyik rokonom eleg magasan ul de meg igy sem. gondolom valakinek mar van ra terve es kozelebb ul a tuzhoz. ott bukik a buli, hogy BM adatbazist kell lekerdezni ... meg az ado .... a befolyo osszeg fele elmenne adoba, aztan meg fizetni valami allami szervnek a lekerdezesek utan, serverek, serverterem, stb, es mire megterulne pont ramnyitnanak a jobb kapcsolatokkal rendelkezok ... jo pelda a netrisk, nincs vetelytars, a srac MO egyik leggazdagabb embere, lehetetlen ranyitni ugy igazibol.
sajna ittkint kismillio sms oldal van, kb vagy 50, itt mar eselytelen ....
£1.5 - ert kapsz 1 sms-t amiben benne van hanyadik tulaj, milyen biztosito kategoria (abbol derul ki hogy torott, kistorott, fullosan vege, stb), eredeti szin, meg csomo hasznos dolog apropenzzert, de itt van is piac, veszik az autokat rendesen, en is vagy 40-et kuldtem mikor kocsitvettem .... -
orvil
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
hiaba csak egy kamu totalcar kerdes meg par forum hozzaszolas de tanulsagos.
5000 euro az 5000 euro, meg 50 euro is penz hiaba 25 eves a kocsi ha ennyibe kerul akkor ennyi.
pl otthon havertol kolcsonkersz 500ezret es a kozjegyonel lepapirozzatok, hogy a kocsi a fedezet, gondolom ez sem a forgalmiban, sem a BM-nel nem kerul be a nyilvantartasba. aztan neked kell a penz, eladod a kocsit es lelepsz, az uj vevo pedig kifizette a kocsit, de hoppa, tartozas van rajta, most mi lesz? neki papirja van arrol, hogy ....
nem az a lenyeg hany eves a kocsi, hanem hogy full vadidegen embertol fogod megvenni, akit eletedben nem lattal, eloadhatja neked a meset es mivel nem lattad soha igy jo esellyel megeszed.
ugy latom benned az a kep dereng, hogy majd valami 60 eves oreg bacsi kitolja a kocsit a garazsbol amiben van 100ezer km es ujan vette meg 85-ben. igen, vannak ilyenek is 1 evben 1x, nem te fogod megvenni, hidd el foleg nem 5ezer euroert.
hiredetesben leirtak 80%-ban nem felelnek meg a valosagnak, a tulaj el akarja adni, es mindent megtesz ennek erdekeben, ez tiszta sor, fenyezi a kocsijat, elhallgat dolgokat, stb ...
mikor majd a kezdben lesz 5ezer euro szerintem el fogsz azon gondolkozni hogy:
- honapokat (esetleg eveket) guriztem meg sporoltam ezert a penzert most meg vegyek erte egy olyan 25 eves kocsit, aminek bizonytalan az eloelete, nem latok bele a motorjaba meg ugy egyatalan biztosan kolteni kell ra meg vagy sok100 esetleg 1000 ojrót, biztosan kell ez nekem?
- ha gond van hova futok, van szerelom? a helyi szerviz oradija 70euro/ora, vajon atb@sznak? (igen, at fognak nem kicsit mert ebbol elnek)tudom, tudom, elhivatottsag, meg minden, de eloszor legyen a kezedben a penz plusz meg legyen a szamlan mellette hogy ne gatyasodj le kozvetlen a kocsi vasarlasa utan, ez a nehezebb feladat, majd a kocsivetel sem lesz konnyu.
mellesleg egyik kocsinak sem tesz jot, ha garazsban all, az autonak az a jo, ha hasznaljak, persze esszel.
bocs ha negativ szinben tunik fel a tema, de meg van mit tanulnod, es inkabb itt olvasgasd meg probald elkepzelni, mint elesben ...
-
orvil
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
a biztosito nem all szoba veled amig nem a tied a kocsi, max ajanlatot kapsz toluk de infot nem, erre vannak jo kis sms-szolgaltatasok 3euro es megmondja hanyadik tulaj, mi az eredeti szin, meg rengeteg info, de nem erre gondoltam, hanem hogy van e a kocsin valamilyen "terheles" rajta.
-
orvil
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
eloszor azt erdemes megnezni, nincs-e valami sár a kocsin, azt nemetben nemtom hol lehet, otthon az okmanyirodaban megmondjak, mert hiaba van adasvetelid es fizetted ki, ugrik a kocsi vagy fizethetsz meg tobbet. hirtelen nem ugrik be, mi is a pontos neve ennek a jateknak, mikor a torzskonyv a tulajnal van de van valami sár a kocsin, ki tudja mi a neve ennek, a belugyes adatbazisban is bennevan ha jol emlekszem ....
-
orvil
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nagy hiba! lángos a fejre, es ugrott a penzed. nezni ures zsebbel kell menni, max kis "foglaloval", a teljes osszes soha ne legyen nalad, vagy legyetek min 3-an.
-
whitezo88
nagyúr
ez gyönyörű, kívül-belül!
bár a dízel meglepett, hogy van ebből is. [link] -
Gebriel
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
5000€ azért nem olyan nagy köteg....
Mondjuk ha 50€ teszik akkor már azért mutat valamit.
-
orvil
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ehhez nem art sok embert ismerni es a kp sem sértés

-
orvil
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
az a kocsi sosem jut el a hirdetesig, mar aznap 10en varnak ra, ez tapasztalat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
orvil
tag
válasz
moszka
üzenetére
a hangsuly azon van, hogy 15 eves kocsit nem fog senki karbantartani, majd hulye lesz kinti szervizkoltsegek mellett. az uj kocsival semmi gond, ergo 15 eves kocsit megint csak attol fogsz megvenni, akinek annyi penze van hogy gyalog hazamenjen ...
csak egy pelda:
spanom mk4 GTD-je pont 10 eves, ujan vette 0km-el. full-full a kocsi, sportulestol elkezdve minen lehetseges gyari extra. 170ezer merfold benne, februarban muszaki.
hibak:
- szelvedon hajszalrepedes
- vezermuszij csere (vizpumpas buli)
- fekpofak elol-hatul cseresek
masik spanom szervizeben protekcioval ramondtak par100 fontot, ez meg inkabb el fogja adni, de nem kolt ra.
szoval par100 fontot zsidrak kolteni, inkabb vesz ujat 20onX ezerert .... na ilyen a kulfoldi gondolkozas.a fenti urnak aki 7kiloert akar bmw-t venni: csodak nincsenek, ennyiert nem fogsz megbizhato kocsit talalni az altalad kivant parameterekkel, ha megis talalsz valamit es minden sz@r pont nalad jon elo (Murphy torvenye) akkor megint csak 1 arc leszel, aki fikazza majd a markat.
-
Brae
őstag
válasz
moszka
üzenetére
A gömbölyű Swift szerintem hihetetlen csúnya, az elődje is sokkal szebb volt, ilyet semmi esetre sem vennék.
PD TDI-t sem vennék, bár az 1.9-es nem szar, de az szintén nem ez az árkategória. Úgyhogy marad a Golf 3, mert az tetszik is, bírja is, az általam megjelölt keretből jót ki lehet fogni, van hozzá normális szerelőm és nem is eszik sokat. Amit meg megspóroltam a gázolajon összeget, abból majd veszek pár év múlva egy 6 hengeres tisztességes autót
-
moszka
tag
Ha van 800e ft-ja bömösre amire aztán még jócskán költeni fog szerintem itt mindenki tudja...
Akkor lesz 900e inkább stift-re amire meg nem fog
Bemegy a bontóba 100ból betesznek neki egy klímát.De de ez nem suzuki topic majd ő eldönti ilyen kicsi kerettel mennyire akar befürödni

-
Zewa
senior tag
válasz
moszka
üzenetére
Khm.. Azért egy normális Sift ami 5ajtós és van benne klíma az nagyon nem 900k. Mondjuk nem is értem miért hoztad fel mert ha valakinek 800eft-ja átírással együtt az nem fog 900-ért autót venni..
90lovas G4 TDiből 2,5x annyi van eladó mint a 110lovasból. Utóbbi sem mind az. Volt róla szó a másik topicban. Előfordul de jóval ritkább mint az sima lendkerék.
Venne a halál PD-t. Adagolós E46 320d, annak egészen köze van már egy autóhoz.

-
moszka
tag
Kettőstömegű van benne valóban.
Viszont azt 400-450e km fele kell cserélni vagy még ott se ha normálisan van használva.De 900-ért már kapsz patika 2007-2008 Swiftet kevés km-el. Biztosan azt vennék ennyi keretből. Ha bömbiből találsz is olyat ami korrektnek hat pikk pakk rámegy 200-300e. Nézd meg mennyibe kerül egy 1pár tárcsa.
mod.:
Erre le kell csapni. Rohadt jó áron van.Zewa:
110lovasban már az van ez 100%
90lovas -ról nem tudok.Viszont G4-ben csak PD-t vennék és abból is csak 131lovast.
-
Zewa
senior tag
Ezek szerint az a 800k valójában csak 700. Egy vezérlés csere is illendő lenne mert viszonylag kis kiadással megóvhatod magadat egy hatalmas szop@stól.

BMW-t ebből a kosárból a helyedben kihagynám és az említett olajkályhák felé fordulnék esetleg Fastra Isuzu vagy Gastra is jó,de ez mára milyen autót vegyek topikba illene.
Kényesebb? Nem feltétlenül. Előfordul kettős tömegűvel de nagyon ritka G4 TDI-ben. De ez mind1 is mert 700k környékén csak szörnyen lerúgottak lesznek, szóval felejtős. Marad a G3.
Foschwagenek mellett legyen egy kis autó is a topicban. Nem vagyok egy E36 fan de szerintem ez így nagyon okés.

-
Brae
őstag
válasz
moszka
üzenetére
G4-nek a futóműve nem olyan strapabíró, emellett a beltér is gusztustalanul leharcolt lesz a festett gombok kopása, meg a gumírozott, foszlásra hajlamos (vagy nem tudom mi van rajta) ajtóbehúzó miatt, bár ezek nem nagy dolgok. Meg aztán, ha jól tudom G4 TDI-kbe már kettőstömegű lendkerék van, a sima adagolós nem pd tdi-be is, míg G3-ba sima, bár a 110 lovasba lehet, ott is az van, ezt nem tudom biztosan. Emellett 800k-ért G3-as TDI Golfok krémjét kapod meg, míg G4-ből a hitványabbakat.
Valóban ez elég sok km, ezért is tartok egy picit a BMW-től.
-
Brae
őstag
Évi 35-40000km-re kellene. 800k-ba be kell férnie az átírásnak, olaj, olajszűrő, légszűrő, üzemanyagszűrő, fékfolyadék indokolt esetben féktárcsa és betét cserére még futja ezenfelül, de költségesebb dolgokra már nem.
Egyébként beletrafáltál, mert a BMW mellett pont a 3-as Golf TDI meg a mosolygós Passat B4 TDI a másik jelölt, ezekből (legalábbis Golfból) lehet kapni patika állapotút 800k-ért. Van adagolós TDI 4-es Golf is ennyiért, de azt nem szeretnék, mert kényesebb.
KINKY_007
Mert tetszik, az astra és társai meg nem. Egyébként amit most hajtok VW Jetta is 105 lovas és kb. ilyen súlyú és semmi bajom menetdinamikával, mondom nem vagyok az a vérbenforgó szemű hülyegyerek, aki kinyomja a gázpedált a hűtőventilátorig. Az E30-at meg imádom, semmi gond nincs a hátsó futóművével, műszerfala is tetszik. Legszívesebben amúgy azt vennék, de az már tényleg nem napi használatra való.Casanova*
Mennyiért adja? -
KINKY_007
aktív tag
105 ló visz 1250 kg-t, plusz a benzin, vezető. Nem lesz valami virgonc, konkrétan erőlködni fog egy emelkedőn, vagy előzésnél. Biztos, hogy kell neked hátsókerekes, 105 lóerős kompakt? Suzuki, astra, vagy egy halom másik elvisz A-B között, és nem kell aggódni, hogy nem értenek hozzá, prémium felárat fizetni, stb...
Az e36-os compact belseje az kb e30 szint, a hátsó futómű is onnan való.
A 323ti jól hangzik, de az már sportváltozat, biztos kapott is kiképzést... -
Zewa
senior tag
Jól értem hogy évi 40-50ezer km-es futásra kéne autó?
800k mellett számoltál az átírás illetve a kötelező cserés dolgoknál felmerülő költségekre?Szeretem nagyon a BMW-ket de én ezek a feltételek mellett én nem ezt választanám. Hanem: -Jujj ezért most mit fogok kapni- inkább egy TDI Seat/VW vagy egy SDI Fábia.... Évi 50e km-bél -430e ft üzemanyagköltség.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- PlayStation 5
- OpenMediaVault
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
úgyis az aláírt adásvételi szentesíti a dolgot először.
Akkor lesz 900e inkább stift-re amire meg nem fog