Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz MPowerPH #16952 üzenetére
"Benzin adóját meg tessék csökkenteni, azok az autók nem jelentenek egészségügyi kockázatot."
A benzines motorok meg a Toluol-t fossák a pofánkba. Ez is rákkeltő hatású, erősen egészségkárosító vegyület. Ez talán jobb mint a dízelek által kifosott szénpor? Ez sem jobb.
Toluol: "Gőzének belélegzése szédülést, tüdőkárosodást, idegrendszeri károsodást okoz. Teratogén hatású (magzatkárosodást okoz). Irritálja a bőrt és a szemet. Mérgező és mutagén, máj és vesekárosodást okoz. Csökken a vérben a vörös vértestek száma."
Hallgasd meg a Totalcar Égéstér 20. adását annak is a 25:00-től kezdődő szakaszát.
...
-
8th
addikt
válasz dragonfx #16967 üzenetére
Miért lenne szégyen? Én 2009ben teljesen lenulláztam magam anyagilag. Eladtam mindenem. Az autómat is, bankbetétem feltörtem, hogy rendezni tudjam az adósságaimat de nem volt elég. Most igyekszem újra talpra állni nem a nulláról. Mínuszban vagyok a mai napig. Azon dolgozom, hogy újra egyenesbe jöjjön az életem és ez bizony nem könnyű de ez van. Manapság senkinek sem az.
...
-
8th
addikt
válasz whitezo88 #17463 üzenetére
Dehogy . Haveri körből egy srác tavaly passzolta el a bömjét. Eladás előtt rendbe rakatta kicsit és 100ezer forint alatt (kilencven valamennyi, nem emlékszem pontosan) megállt a gátlók felújítása + szilentek cseréje + toronycsapágyak cseréje + futómű állítás + ki-beszereléssel, munkadíjjal együtt. Persze az sem kevés pénz de mint ha egy másik autóba ültél volna akkorát javult a futómű holott előtte sem volt igazából legatyásodva. Az új tulajnak 2-3 évig biztos nem kell komolyabban hozzányúlnia maximum évente 1x elviszi beállíttatni és annyi.
...
-
8th
addikt
Sajnos nem sok minden maradt fent abból a korszakból. Már az is nagy szám volt ha valakinek betárcsázós nete volt ilyen szinten ismert videomegosztók mint a yt meg talán még nem is voltak az ezredfordulón. Pedig volt pár érdekes BMW akkoriban amit szívesen megmutatnék. Szlalomversenyre összekukázott E21 turbó, volt egy full utcai hófehér M5 motoros E30 kabrió. Nagy királyságnak számítottak ezek 2000 környékén.
mod:
Hehe, az E21 fent van: [link] Azt hiszem 2002-es felvétel. Műegyetem rakpart, rakparti szlalom party.
[ Szerkesztve ]
...
-
8th
addikt
válasz MPowerPH #20283 üzenetére
"Kollár Szabolcs szerint a legtöbb hazai chiptuning hibája, hogy azok egyáltalán nem veszik figyelembe az emissziós értékeket. Ez főleg a dízeleknél szembeötlő, amelyek ordító fekete kormolással tudatják, hogy valami nem a gyári odabent."
Itt komolyan leestem a székről a röhögéstől. Ezt a szar dumát és pont tőle. Úgy füstölnek a keze alól kikerült dízel autók mint a gyárkémény és ő szól le másokat, hogy azok nem figyelnek az emissziós értékekre. Szabikám, hát már ennyire szarul megy a bolt?
...
-
8th
addikt
válasz MPowerPH #20307 üzenetére
OFF:
"Egy gondja volt, ami pont a DPF. Azt ki kellett szedetni, eltömődött, de ugye ezt írták is. Továbbá kiszedette az EGR-t is... Egyébként az autó nem füstöl, legalábbis láthatóan nem."
Tudod ez pont olyan mint a radioaktivitás. Szemmel azt sem látod de ha tartósan ki vagy téve neki akkor biztosan belebetegszel.
[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest