- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
19100 - 19001
79863 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szokeherceg
tag
-
negro
őstag
Olyan irdatlan nagy km allasokkal dobaloztok, hogy meg de egy kibaszott magan ember hol megy ennyit? Meg ceges autok se mennek evi 100ezret! Ezek nem teherautok amiken 3 sofor is dolgozik felvaltva. A nagy atlag evi 15-20ezer km-ert megy az atlag feletti meg 25-ot a ceges autok tobbsege meg 40-50-et! BMW-bol meg nagyon nem sok ceges van meg kint se az meg a masik...
Uj auto temara meg tennyleg csak annyit, hogy nekem E39 28i -re 3 ev hasznalat 13 eves kora utan es 260 ezeres valos km allas utan kellett koltenem lenyegesen az autora (elotte max fekbetet) mert akkor koptak el a lengokarok, osszekotok, csapagyak, lengescsillapitok (persze nem egyszerre) es cserekor az eredeti gyartasi evben bekerult alkatreszeket vettuk ki az auto alol minden esetben! Ahogyan a motort is 300 ezernel kellett generaloztatnom. Sose hagyott ott ut szelen lassan 6 ev hasznalat alatt amugy. Hogy ujabb modelek mint birnak nem tudom de egy szo mint szaz ha egy bmw valos ~150 ezer kilometerrel kerul uj gazdahoz es nem alaztak szet akkor jo eselyel tudhat le vele meg ugyanennyit nagyobb osszeg raforditsa nelkul.
-
dragonfx
veterán
-
ESP
őstag
-
dragonfx
veterán
-
KINKY_007
aktív tag
-
C.Brigante
veterán
-
ESP
őstag
Vagy inkább te

Inkább nem mennék bele... Amit látok magam körül új autókat senki nem költ semmit.
bömniből van 320D, X3 2.0D, 335i, 730D ismerősi körben 2-6éves korig bezárólag újonnan vásároltak. Így első tulaj. 0ft-t ment rá nekik. 335i-n beszart a turbó, garis csere.
Családban is van jó pár csak és kizárólag dízel VW, Audi. Szintén nulla költség.
Akkor fog rá költeni ha kifog egy olyat amit pályázásra használtak, beleugrott évi 80-100e km majd 4évesen 400-ról 160-ra visszacsavarják és eladják.
-
dragonfx
veterán
-
ESP
őstag
-
dragonfx
veterán
-
ESP
őstag
-
Ferdzsoo
addikt
Hát ismét tanácstalan lettem.
-
dragonfx
veterán
-
Ferdzsoo
addikt
-
KINKY_007
aktív tag
Hidegen, meg kintről azért nincs olyan szép hangja, de a bmw (is) tényleg ügyes a vezető köré épített dolgokban, tényleg nehéz onnan megállapítani, hogy mi hajtja. A 330 már 6 hengeres, nem úgy, mint a 320...
330XD helyett már vehetett volna audit is, nem nagy a különbség... -
Ferdzsoo
addikt
-
KINKY_007
aktív tag
-
ESP
őstag
Aha... Ezt tipikusan az szokta hangoztatni akinek még nem volt normális turbódízel autója ami megy is.
Én élvezem, hogyha odalépek neki 3.-ban 2000 furdulattól amikor betölt 2.2-t a turbó még fütyül a gumi

Nem vagyok benzin ellen, de szívó benzint nem vennék ma már főleg nem ekkora autóban. Akkor turbós legyen.
Egyébként meg nem hiszem hogy az a korosztály aki azért veszi a bmw-t hogy tiporja, ha az lenne akkor nem 5M-ért keresne autót hanem 500e ft-ért.
-
ESP
őstag
-
KINKY_007
aktív tag
-
C.Brigante
veterán
bár, ahogy elnézem ha 5m körül nézel ott már fiatalban nem sok illetve szinte nincs is benzines. Max. marad a dizi manuális váltóval, az még vállalható sztem hamár 5m-át szánunk autóra!
-
ESP
őstag
És dízelnél tipikusan ezeket írják, turbó, nagynyomású szivattyú, befecskendezők.
Turbó ha kukába való lenne könnyen meg lehet nézni. Ha lóg a tengely alkudni kell. De azért hogy meghaljon eléggé szarrá kell hajtani és egyből leállítani pár százszor utána. Nem kell paráznod.
Ha meg tönkrement akkor nem 1 cég foglalkozik turbó felújítással. Nagynyomású szivattyú meg nem megy tönkre egy 4éves autóban.
Én még ha fizetnének se vennék szívóbenzinest. Elavult technika.
-
Ferdzsoo
addikt
-
KINKY_007
aktív tag
-
ESP
őstag
-
Ferdzsoo
addikt
Értem amit írsz. Többen mondták hogy a benzines szervize sokkal olcsóbb.
Lehet annál kéne maradnom. Csak nagyon kevés a választék benzines bmw ből.
Akkor inkább kérdezek egy olyat hogy milyen bmw-t érdemes venni jelenleg 5m-ból? Valószínűleg egy benzines nem autómatánál akkor jóval kisebb az esélye egy félmillás szervíznek.
-
Z0mbi
senior tag
Nalam a szent haromsag: szivo, benya, manualis

(es ezek ellentete a gonosz!
turbo, dizel, automata) najo ez nagyon le van sarkitva. De szerintem aki ezeket bevalallja azt tudja mire szamithat egy csiga cserenel, egy magasnyomasu pumpa vagy valto mokolas... Persze a benzin se hibatlan konstrukcio... egy biztos en konkretan nem vennek automatat se turbot. CSAK uj autokent.
Nem tudod a paraszt elotted olvasta e a hasznalatit, hagyta lehulni a csigat vagy narancssarga szineben lekapcsolta a motort. Vagy hogy az automatanak hany kilometere van hatra...
Igen a benyanal se tudod hidegen mennyire nyomtak ki a szemet... szoval sok a lutri itt. Ezert probalnam en csokkenteni a hibalehetosegek szamat.
Persze van akinek indokolt az automata. ott nincs mese... ki kell kohogni a szervizt ha kell. Ennyi.
Dehat ez mind mind szubjektiv velemeny
-
KINKY_007
aktív tag
Ha a hengerfejnek/vezerlésnél lenne baja, azt azért egy szaki észreveszi. 5 milliónál alap egy szakszervizes bevizsgálás.
Ami gond szokott lenni az a turbo, abba nem látnak bele, egyik percről a másikra meghalhat.
Ha sokat mész nagyon jó az autómata/tempomat.
Bmwnél azért 5 milláig elég nagy a választék, érdemes a külföldi premier selectiont is nézegetni, kulcsra készen átadják neked azt is.
A 320i nagyon gyöszös, pláne automatával...
Ezekbe az automataváltókba nem kell belenyúlni, nem költségtényező. -
dragonfx
veterán
ha nem modellfrissiset akarsz ne ragaszkodj az utolso érához egyből olcsobb lesz az ára.de ezek azért már modern autok nem lesznek olcsoak soha.
a km.t dízelnél kár nézni nagyrést visszatekert max családon belül találnom olyat ami valos kb.
dízelnek szervízköltsége nagyobb.a legtöbb dízel automatával van a nyomaték kényelmes hosszu utak miatt, deee....ha a mocin vagy a válton valami lefossa magát amire azért 150-200k..pláne nem kímélő üzem után számítani lehet akkor a 600k könnyen akár megduplázodhat.
.és ugye ki hogy hajtotta nem tudhatod.
szerintem a 320i jobb választás.ott azért ha csak nem töröd meg vagy a motor nem fossa le magát és manual váltós akkor nehéz 600k.s szervízt összeszedni.jo persze ne a wallishoz vidd.van jopár szaki aki az ujjakhoz is ért mégis fele olyna árba dolgoznak.de egy bmw pláne ami fiatal sose lesz olcso.azzal számolj ha hozzá kell nyulni akkor ritkán lesz 5 számjegyes a számla összege.
a 25d szerintme kb annyit ehet mint a 20i.
a 20d kevesebbet de ott meg ugye moci+váltó necces.
ezt te tudod mennyid van rá mit vállalsz be és milyen távokon fogod használni mennyi dieig akarod megtartani.szerintem amelyikbe 100e km alatt van 5+ évesen az gyanus.kb 10x át kéne nézni hogy igaz e.
ja és akár benyást akár dízelt választasz ha ragaszkodsz az automatához akkor +1 liter + 1 elég nagy rizikofaktort vállalsz be.[link]
pl ez??..a legolcsobb mégis irto kevés a km benne.és még bmw szakszervíz is árulja.csak 3 sebből vérzik...
-
C.Brigante
veterán
megmondom neked őszintén én konkrétan nem vennék dízelt + automatát. Azért linkeltem neked azt mert dízelt írtál, h azt szeretnél... A szerviz igénye evidens, h klasszisokkal kisebb a benzinesé. Nekem egy e46 van amióta megvettem 10ft nem kellett ráköltenem, jó nem az 5 millás kategória de itt is lehetne mit költeni ha úgy van. Elötte Audi a4-em volt, szerettem de valahogy engem is elkapott az érzés, h ha tehetem csak bmw mostmár!! Én a legpuritánabbat választottam, 316. Sokan mondják, h huuuuhaaaa az marha gyenge lehet.... nekem nem az, elég ami benne van, nem szoktam gyorsulgatni a lámpánál. Biztos szép érzés a nagy ló majd egyszer kipróbálok egy nagyobbat is, egyelőre elégedett vagyok ezzel. Jó érzéssel tölt el, h bmw-ben ülök szarok rá, h nem megy!!
ja egy fontos dolog, nyáron 7.2 átlag most télen 8.5 -ben vagyok fogyasztásban! az összes autóm többet evett ennél eddig... audi, volvo, fiat, mazda mind 1.6-os!! (ez nálam ilyen fétis) 
-
ESP
őstag
-
Ferdzsoo
addikt
Pl egy 2010-es 320-ból amit linkeltél is sikerülhet olyat kifognom szerintetek amire rövid időn belül akár 600k szervizet is rá kell költeni?
Mert akkor újra kell értékelnem a BMW szervízköltségek fogalmát. 
-
Ferdzsoo
addikt
Nem beleszólás, ezért írtam, hogy reagáljatok.
Ezeket nézegettem még, csak nemigazán értettem miért nem olcsóbbak.
320i pl ez? -
dragonfx
veterán
ha 2008 vagy fiatalabbit akarsz akkor 5 millio kevés lesz szerintem.pláne automatával és dízelell.
a 320i.vel jobban járnál pedig.ezek szerint a modellfrisis ledes lámpásokat nézted.
a 20i se eszik 10nél többet már.és megbízhatóbb egy benzines szerintem.
egy ilyen autonál simán beleszaladhatsz egy 500k.s szervízvbe.beleveszeme gy olajcsere komplettba szerintem 100k.... -
C.Brigante
veterán
bocs, h beleszólok, de 5M én biztos nem adnék azért a kasztniért amit az 5-ös szériában kapsz ebből az árból. Viszont a 3-as szériában klasszisokkal szebbet (újabb hatásút úgymond) kapsz érte! de persze izlésekről nem akarok vitázni...
pl ez is kivisz a világból -
Ferdzsoo
addikt
-
Gebriel
veterán
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
Autó cserém lesz május körül. Tudom még odébb van, de szeretnék képbe kerülni a jelenlegi magyar használt BMW piac sajátosságaival, fogalmazzunk így.

A kiszemelt áldozat 525d 2008 és afölött. Persze nemsok választási lehetőség van 5m-ig bezárólag.
De azért több mint egy tucatot össze tudott gyűjteni a használtautó is, pedig az autómata az elvárásként került a "extrák" közé.
A km. állások igazából egyáltalán nem izgatnak felőlem lehet 200k is a gépben, (persze lehet az is 300-ról lett visszatekerve,) nem az a mérvadó mennyit mutat a kijelző, sokkalinkább milyen állapotban van az egység.Mik azok az esetleges típushibák, vagy elhanyagolások, amik a vásárlás után is sokba kerülhetnek még ennél a szériánál? Nem azt mondom hogy egy fillért nem vagyok hajlandó rá költeni, (mondjuk 200-300k-ig bezárólag,) de azért egy 600k-s szervíz vásárlás után nem esne jól.

Esetleg miért nem ajánlanátok?! Milyen átlagfogyasztással lehet kalkulálni kb.? 10l-nél többeket azért nemigen hallottam. (Értem én hogy használattól függ)
Érdemes bevizsgáltatni vásárlás előtt? Én sajnos már olyan összeesküvés elméleteket látok magam előtt hogy a helyi BMW-s arcal jóban van az eladó és az meg term. adja majd a szépet átvizsgáláskor, stb. stb. stb.Nézegettem még a 320-asokat is 2009-től felfele, de alig olcsóbbak mint az 5-ös, ezt nem is értem hogy miért...
Így kikerültek a fókuszomból.Egyenlőre ennyi, és előre is köszönmö a segítséget!
-
ESP
őstag
-
dragonfx
veterán
ne egy 16ost vegyél.20i.t. nem anynival több.átlag 10 kell annak.de manualáson.ez az 16i automatával 10et elszik szerintem.
a váltóba jol tudom 120e.ként kell oljata cserélni.vagy talán már ez is a soha nem cserélős kategria? -
ESP
őstag
Automatával lesz az inkább 10lityó
-
Alvin_ti4200
félisten
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a 116 LE-s 1,8-as motorral (316i E46, 2003 vége) mik az általános tapasztalatok (mire kényes, mi a típushibája, eszi-e az olajat, ilyenek)?
Továbbá, ami valószínűleg nagyobb probléma forrása lehet: mi a helyzet a hozzá társított 5 sebességes tiptronic automata váltóval (mennyi pl. a benne lévő olaj csere periódusa, meddig bírják normális karbantartás mellett, mennyiért javíthatók/cserélhetők)?
Ez a kombináció milyen fogyasztást produkálhat egy 35% 70-80 km/h, 65% 50-60 km/h utak sorozatával (ingázás a peremkerületek között) teljesen normál, nyugodt használattal (de nem agyonspórolva, csészeleveleket nézegetve)? 8-8,5 liter?
Egyik jóakaróm (bár jelenleg még inkább a rosszakaró státuszban van a levele miatt
) terrorizál az alábbi kiemelt hirdetésselTipikus E46 betegségek? Gondolom, a futóműben lévő szilentek, lengőkarok, miegymás kapnak rendesen ezeken a Svájchoz nagyon hasonló minőségű utakon.
-
Z0mbi
senior tag
Szia
Nem E87 en
de megneztem videokat, leirasokat es meglepodve tapasztalom hogy sokan panaszkodnak arra hogy a mutatvany utan a lufi visszajelzo piktogram vilagit a muszerfalon. De azt senki nem irja hogy ok lehuztak e a mutatvany elott az aksirol a kocsit...
Letezik hogy nekik ezert van bajuk? Az a tuti nem ha lehuzom a testet az aksirol es azutan huzom le a lufit.
Es gyanitom ezutan nem fogja eszrevenni hogy az babralva lett...koszi
-
dragonfx
veterán
-
MPowerPH
félisten
-
Zewa
senior tag
E36-on?
Nem rég E46 sportkormányát upgradltük, cimborámmal. Kábelkötel: 6k, bontott gombpanel: 10k, csak összedugdostad, oszt' csókolom, tempomat is működött mindenféle flanc nélkül.
ps.: Amit el akarnak el is visznek.
Annyit lehet tenni hogy minimális csökkenteni az autó értékét rabló szemszögből és megnehezíteni a dolgukat. Pl. UV gravírozással, rejtett kapcsolóval stb..Egy E46-al nem fog szívni hacsak nem valami különlegesség, mert talál helyette másikat.
Érdekes hogy pont a tiédet akarták elvinni, mert inkább a dízeleket lopják. (valszeg 18i kellett pont) -
ESP
őstag
Váltózár és egy rejtett kapcsolós indítágátló.
Mivel már nincs meg a verda így leírom mi volt benne, amikor ellopták csak egy Defend lock váltózár volt benne.
Utána került bele egy GSM-es riasztó ami azt jelenti hogy fel lehetett hívni az autót telefonon, zárni/nyitni, motort leállítani, behallgatni az utastérbe, bebeszélni az utastérbe stb. Illetve egy indítás/rablásgátló 2 kapcsolóra rákötve amin kódot kellett bepötyögni.
-
whitezo88
nagyúr
-
ESP
őstag
-
whitezo88
nagyúr
-
ESP
őstag
-
KaiotEch
nagyúr
-
Z0mbi
senior tag
-
MPowerPH
félisten
-
Tálydi
senior tag
pusztulat

-
MPowerPH
félisten
-
Shodan
őstag
csavarok, patentek kimondottan bmw-hez nem tudjátok hol beszerezhetők?
az ajtóbehúzó karban van egy sülyesztett csavar az tűnt el, de sehol nem találok ugyanolyat -
dragonfx
veterán
én meg remélem a brazíl idegméregre.

lexarja a rendőrség persze.erre csak az a skullo a megoldás ja. továbbiakban meg garázsban, örzött helyen, saját kertbe tárolni.
gondolom a gyár feltételezi aki bmw.t vesz annak alap hogy kertes házba él és felsőbb régioba keres ergo nem probléma egy 20e.s parkolo bérlése. -
MPowerPH
félisten
-
Z0mbi
senior tag
eh... kar hogy itt nem tudom leirni amit gondolok csak csillagal lehente..
Sajnos nekem is volt feltorve/ellopva autom mar. Remelem a bmwm nem lesz. Tudnam az ilyennel miert probalkozik a tarsadalom. Ezekbol semmi nem lesz. 0.5Euro egy 9mm es skulo.
Szoval egyutterzek, remeljuk anyja gyogyszerere kereste a penzt. -
dragonfx
veterán
-
s7evcsenko
addikt
-
whitezo88
nagyúr
-
Z0mbi
senior tag
-
Gézengúz
addikt
??
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Érdeklödnék.
Van egy 118d-m, amibe szeretnék olajat cserélni.
A könyve longlife-01-et ir, de erröl nem sokat találtam.
2005-ös a vas, 160k van benne.
5w-40-et szeretnék beletenni... ez mennyire jó ötlet?
Köszi -
Gézengúz
addikt
-
whitezo88
nagyúr
szerdán nagyon lapos volt a jobb első, jobbra is húzott. másnap fújtam vissza, 0,8 Bar volt... ma délben indulás előtt vettem észre miért: egy csavarral sikerólt centrírozni a gumimat, ami szépen beékelődött két lamella közé. Holnap irány a gumis, remélem meg tudják csinálni.
-
dragonfx
veterán
-
Z0mbi
senior tag
-
Shodan
őstag
Ha meg suzukit vettem volna annyiért, akkor meg azt mondanák hogy ennyiből miért nem vettél egy bmw-t.
Ennyi keretből ezt láttam a legjobbnak, ha lett volna 200-300-al több se veszek coupét. Ha meg még+200-300 akkor már e46 és lépegethetünk így tovább egészen pár miskáig. -
Shodan
őstag
-
Zewa
senior tag
Én azt mondom inkább vegyen valaki egy top állapotú compactot mint egy lerúgott kópét. Némileg olcsóbb az alkatrész és talán könnyebben olcsóbban lehet, jót jobbat kapni.
Belseje valóban ocsmány, kívülről sem tettszik viszont amióta mentem egy 323i-vel nem tudok rá "gyűlölettel" gondolni mert az M-es futómű, ez a teljesítmény elég jó vezetési élményt ad szerintem.

-
profi91
tag
-
Gézengúz
addikt
-
profi91
tag
-
Gézengúz
addikt
Ha már 2ajtós.....Mért jobb egy madárseggű mint egy kópé? 1 dolgot el tudok fogadni, hogy jobban lehet bele pakolni....de most tényleg ezért veszünk BMW-t, vagy valami egészen másért...
Ráadásul a hátsó futómű még E30, ahogy a műszerfal is...
Kópéból még a motorválaszték is sokkal nagyobb....
-
Shodan
őstag
Igen remélem az autóval nem lesz probléma, holnap viszem szerelőm megnézi, ha nincs gond lenyelem. Írtunk papírt mikor foglalóztam, de szerintem abban csak a kocsi típusa volt benne.
Csak ma láttam miután átvettem a forgalmiban. Motor miatt voltam ideges inkább, de most már elolvastam jópár fórumot és több helyen írják hogy kb egyenlő a két motor.
Bizományos kocsi volt egyébként, tehát csak behozták nekik. Arra is gondoltam lehet ők se tudták, de ha korrektek akkor miért nem hívtak fel, mert ugye a vizsgán úgy is kiderül.De mindegy már nem kattogok többet rajta.
Csak pont ezaz hogy mégse azt kapsz amit vettél. Most örülnöm kéne neki mert már két nepja azt vártam hogy mikor hozhatom el, és mehetek vele.
Így most megpróbálom ezt az egészet figyelmen kívül hagyni és inkább örülök neki.
jupiii -
Z0mbi
senior tag
-
Shodan
őstag
Thx már nálam van. És már itt is a probléma...
az autót 96/11-es ként árulták 318ti compót. Most hoztam el nézem a melóhelyen a papírokat forgalmiba 95/3 van
német behozott. 1.9es ként, a forgalmiba 1.8 gondolom a régebbi m42 motorral van így az m44 helyett.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
vásáláskor forgalmi nem volt mert ugye behozott kocsi.
gyorsan elkezdtem nézegetni az m42 es és 44-es között a különbségeket. Mennyivel szenvedek hátrányt így? ahogy néztem nem sok mondjuk 5LE meg kicsit nyomatékosabb a m44 ha minden igaz. ezenkívül bármi amit tudni érdemes? kovácsolt és egyéb apróságon kívül.
Nem is én lennék ha nem jártam volna így

az évjáratot még lenyelem, mert tényleg jó állapotban van, szerelőnél még nem volt holnap viszem. ha vissza is veszik átírást gondolom úgy is bukom. Miért kell ebbe a rohadt orszagba állandóan cigánykodni.
Legutóbb iphoneommal jártam így... -
Z0mbi
senior tag
-
Shodan
őstag
-
Z0mbi
senior tag
Ok nem spammelek sokat igerem. Utanaolvastam en nem felek osszemocskolni a kezem meg kozel all hozzam a szoftver szakma

Idezek:
Electric/folding mirrors can be made to work with the key-fob when locking/unlocking the car, but it needs to be coded by the dealer or someone with access to coding - needs ASP_KOMFORT_EINKLAPP (or SPIEGEL_KOMFORT_EINKLAPP) changed to aktiv (will be non-aktiv atm). Also needs to have the windows closing/opening from the fob set to aktiv - but this setting is standard.Szoval egy 100dollaros kabel kell hozza (ilyen) es maris el lehet kurni az ECU-t

Vagy megegyszerubb... egy csoka azt irja ha a bezaras gombot nyomva tartod tovabb behuzza... persze ezt mas nem erositette meg. Ha hazamegyek kiprobalom.
-
Z0mbi
senior tag
-
dragonfx
veterán
ne már hogy egy 2008as bmw.be nem teszik bele az AE, gyári riasztot ami ablakfelhuzos?
hehe amugy majdnem belezsaladt egy csunyaságba én arra gondoltam hogy a visszapillantó záráskor felhajlik magától..
-
Z0mbi
senior tag
villog. De ezt kulon be is tudom allitani hogy villogjon a beallitasoknal (azt is hogy a feklampa vagy az elakadas villogjon) Na megnezem a VIN akkor

KoccSzerk:
na megneztem. Bakker az oreg se tudta mit ad el...de mikor vette akkor se volt rola goze se
A VIN alapjan van benne riaszto. es advatage csomag is. Juhuuu... az ablakot akkor se huzza fel de akkor ezekszerint a riaszto lelkivilagat kellene elolvassam/utananezzek.
Koszi megegyszer -
whitezo88
nagyúr
-
Z0mbi
senior tag
Riaszto nincs benne szerintem. Ezt az elado se tudta megmondani. Az ok hogy a tukor alatt villog egy piros led de az nem csak disz? Hogy tudnam kideriteni hogy van e benne? Emeljem meg az autot vagy eleg ha bezuzom az ablakot es ha visit akkor van benne..
Jo lenne ha lenne benne mert ez az ablakfelhuzas az elozo gepemen volt es nagyon megszoktam, allandoan ugy fogom igy hagyni az ablakokat.Az hogy szeria e az AE abba nem vagyok biztos...nem az 1 esben. ez 2008 as es ilyen a lampa:

A DSC rol:
Figyel egy ilyen feliratu gomb az elakadasjelzo felett, ezt 3mp ig nyomvatartas utan 'mokas' uzemmodba kerul a kocsi
persze nem fogom lefustolni a gumikat en az autoimat mindig tul nagy becsben tartom ehez... -
dragonfx
veterán
hehe nehéz lesz az espmiatt lefüstölni vay a kikapcsolás az széria...
hát pedig szerintm széria az AE már kb 2006 ota...még az 1esbe is.biztos hogy gyári lámpa van benne?vagy nincs kiégve?
viszont az ablakbehajtás az a gyári risztó feladata szerintme behuzni, de ha jol tudom ez igencsak durva feláras extra....ilyen e60 535d fölött szokott széria lenni kb.... -
Z0mbi
senior tag
116i 1.6 122 paci, 4 kerek... :-D
En naiv azt hittwm az angel eye az alap minden bombosbe de nem. Na majd eccer lesz hozza az is. Kaptam teli nyarit is. Gyari alun vannak a nyariak. Sajna tenyleg a gyariak. Bar nem olyan kopottak csk 5 evesek.
Villany tukrok nagyon tetszenek csak nem tudom meg hogy lehet ravenni hogy bezaraskor behuzza oket. Soha nem volt gepi mosoba mosva ez az achilleszem :-) ugyhogy nagyon szep allapotu. Mit mondjak meg...kep meg nincs ha lesz publikalom.
Hat ennyi. Ismerkedek vele. Elso hatsokerekesem. Leszamitva az 1500ost amin tanultam meg 18 eve... Szoval igen tudok hoban driftelni..de ezzel majd fankot is fogok tudni nyoni..a telit ugyis le kell rola fustolni majd ;-) jovore uj kell. -
Gebriel
veterán
-
ESP
őstag
-
aero.
veterán
-
whitezo88
nagyúr
-
Z0mbi
senior tag
egyebkent ha a tekergetes szobajott eldicsekszem:
67k-t ment az auto 2008 ota. Elso tulaj. Az idos ur a wallisnal vette a kocsit, oda vitte mindig szervizbe, minden pecset a maga idejebe bepecsetelve, a wallisnal megneztuk minden stimmel vele. (egyezik a szervizkonyv a szamitogepes adatokkal)
Valamint a kocsi belul olyan allapotban van hogy csak na... (nem ugy mint a masik 5 amit megneztunk ugyanabben a kategoriaban)
Ugyhogy megkockaztatom: ez tuti nem volt tekerve
-
Gézengúz
addikt
-
ESP
őstag
-
Z0mbi
senior tag
nem nyert
ugye jon a nagy ikon inditaskor hogy tankolni kene... az also sorban meg a teljes km mellett a megtett kilometer szerepel lenullazas ota es ezutan a felkialtojel hogy volt egy figyelmeztetes (hogy tankolj te marha)
Szoval ennyi

Egyebkent E87 rol beszelek.
Viszont ha mar igy egybegyultunk es mindenki jol kimulatta magat a kezdo bmw sen
megkerdezem hogy a hifit hogy a francba lehet kivenni. Belerakatott az elozo tulaj egy nokia BT kihangositot., Eleg gazul mutat. Mindezt ugy hogy gyarilag benne figyel az eredeti bmw s kihangosito 
(a nokiat ki akarom venni belole)
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
-
19100 - 19001
79863 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 21901 21900 - 21801 21800 - 21701 21700 - 21601 21600 - 21501 21500 - 21401 21400 - 21301 21300 - 21201 21200 - 21101 21100 - 21001 21000 - 20901 20900 - 20801 20800 - 20701 20700 - 20601 20600 - 20501 20500 - 20401 20400 - 20301 20300 - 20201 20200 - 20101 20100 - 20001 20000 - 19901 19900 - 19801 19800 - 19701 19700 - 19601 19600 - 19501 19500 - 19401 19400 - 19301 19300 - 19201 19200 - 19101 19100 - 19001 19000 - 18901 18900 - 18801 18800 - 18701 18700 - 18601 18600 - 18501 18500 - 18401 18400 - 18301 18300 - 18201 18200 - 18101 18100 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Medence topik
- OLED monitor topic
- Crimson Desert
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

turbo, dizel, automata) najo ez nagyon le van sarkitva. De szerintem aki ezeket bevalallja azt tudja mire szamithat egy csiga cserenel, egy magasnyomasu pumpa vagy valto mokolas... Persze a benzin se hibatlan konstrukcio... egy biztos en konkretan nem vennek automatat se turbot. CSAK uj autokent.
ja egy fontos dolog, nyáron 7.2 átlag most télen 8.5 -ben vagyok fogyasztásban! az összes autóm többet evett ennél eddig... audi, volvo, fiat, mazda mind 1.6-os!! (ez nálam ilyen fétis)

Annyit lehet tenni hogy minimális csökkenteni az autó értékét rabló szemszögből és megnehezíteni a dolgukat. Pl. UV gravírozással, rejtett kapcsolóval stb..
Kár az automatáért....

német behozott. 1.9es ként, a forgalmiba 1.8 gondolom a régebbi m42 motorral van így az m44 helyett.