- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
orvil
tag
válasz
KINKY_007
üzenetére
sajnos en is most elem a 3. motormentes evemet, igazabol crossmotor az en iranyom meg enduro, a gyorsasagi csak olyan bolondozas volt, de beleszerettem a ducatiba mikor az asszony vett maganak egyet, es a vegen mar tobbet hajtottam mint o :-D
nemreg sikerult garazst szereznem, majd sok mas dolog lefoglalt, de most lassan beerett a motortema, es szemezgetek a duksikkal.
volt egy elvetemult otletem, hogy veszek egy hypermotardot, de rajottem nem nekem valo :-Dgezenguznak: nem szuletni kell, hanem tenni erte.
-
orvil
tag
válasz
KINKY_007
üzenetére
jaja, eleg draga szorakoztatas volt (kb 500font)

motor nem HD hanem duca

bar ez a HD tervben van idosebb napjaimra:
sima kis Spori egyedi kiegeszitokkel barati aron, sajna most nem vennem hasznat, de kesobb meg jol fog jonni, imadom a HD-kat, tyuk-tyuk-tyuk-tyuk....zorr-zorr....tyuk-tyuk-tyuk-tyuk
-
KINKY_007
aktív tag
Mondjuk ez a legcsúnyább része a 6-osnak...
Az E46-ös coupé tényleg nagyon szép, főleg az m3, csl verzió.
Az e9x képen nem olyan szép, de élőben nagyon ott van. Drága jószág, mert a 18-as kerék is kicsinek néz ki rajta, az e3/46-on meg szépen mutat
Belül mondjuk nekem az e36 az etalon, azóta nagyon visszafogják a sportos érzetet. -
Highend55
tag
Autóm elkészült már mentem vele itthon 2000km-t ! Az új futóművel sokkal használhatóbb lett a magyar utakon is !
[link] -
orvil
tag
kerekcsapagy-hub meg 4 csavar = 100ropi, holnap lecserelem .....
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Ugye ugye, diesel. Fogyin azt a pénzt hány km alatt spórolod meg?

Na de hogy segítsek is. Elvileg a szerelőmnek van kapcsolata turbok terén. Az egyik rokona a garrett tulajának a fiához ment feleségül, és így nagyon jó áron jönnek a drágaságok. Kérdés, hogy a 25D-be milyen való?! Ha kell adok elérhetőséget, de ne hivatkozz rám.
Talán még felújítást is vállalnak, persze az idő. -
Tomics
addikt
-
orvil
tag
bal elso kerekcsapagyam ciripel, ilyet sem lattam meg :-D
csere, asszem 70k/darab, raadasul a jobb elo kerek pedig raz, azt meg gorgoztetni kellene, azt viszont itt nem csinalnak.
"titta olom titta bodottag" -
Vangelis
félisten
Olcsóság

-
MPowerPH
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
7-essel nem jó csapatni, főleg nem kanyarodni.

Jövő tavasszal nekem is tervben lesz egy autó vétel, igaz jobb kormányos. Pénz meglesz, de jelenleg nem tudnék dönteni... BMW is van a listán, de csak 3-as jöhet szóba. Kis méregzsákok nekem jobban bejönnek mostanság, pl. Focus RS, EVO IX, mind egy árban vannak egy 335D-vel. Csak ugye más a stílus. Vezettem már mindegyiket, és a BMW csak egy dolog miatt fogott meg. A fogyasztás.

-
KINKY_007
aktív tag
válasz
Gézengúz
üzenetére
Nekem a 3-asnál tűnt fel nagyon, hogy forgatja egy helyben a hátsóját az audi

BMW-ben is van xdrive, az is elég fejlett.
Ha hátul kaparna az s5, lehet el csábulnék.
Nekem mondjuk egy bmw hátul hajt, nem négy henger, nem dízel és lehetőleg kézi váltós, mert amúgy elveszti a báját... -
Gézengúz
addikt
-
-
dragonfx
veterán
válasz
Gebriel
üzenetére
mér nem teszed?
ha annyira jol megy a cégednél neked akkor hajrá.nem nekem nem lada kel, de mások az elképzeléseink egy kocsiról, ez szerintme nem probléma.
de hogy írjam az igazat is, te is tudod ez pénz kérdése, ha futná rá akkor már nekem is fekete piros csikos momo corse feszülne a kocsim alatt M-küszöb és M-löki befigyelt volna, ezek mind matt feketére fujva, a géptető carbon fóliával, és hogy összehang legyen kicserélném fekete hátteres lámpásra az első pillancsokat.
, és hoyg azért a motor is kapjon egy 4in1 leömlő jöhetne ez csak maga 55e+1 jo hátsó dob.....egy 40/20as ültetés beleférne 16"on....szoval mindne pénz kérdése....nekem sajnos most nem adatik meg, majd lezs jobb.
....ez van.most nem kell azzal jönni menjek oda dolgozni.....ez az e38 nagyon vad,üt.
-
Gebriel
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Arra elég egy lada is.

Viccet félre téve, nekem pl rohadt rossz érzés, hogy ha valami baja van a BMW-mnek, oké hogy csak egy tárgy, de azért szerelem.
Meg, meg is hálálják..Ha csak annyi érdekelne, hogy menjen akkor már egy ilyenbe ülnék.
Fogyasztást jelenleg pont leszarnám...
-
dragonfx
veterán
válasz
Gebriel
üzenetére
mindenkinek más az igénye....egy 10-12 éves autotol akár mégha bmw, de inkább ugy mondanám pláne ha bmw(a tulajok és a bonyolultság miatt) ne várjuk azt tökéletes hibátlan legyen....
ha nem kell első kanyarban 150-200at rákölteni akkor megérte a vétel.
és itt nem arra gondolok hogy jajj ezt is ki kéne cserélni mert 70%os hanem ahhoz hogy menjen. -
Jojo5
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
320Ci volt, de mivel nem volt feliratozva, és nem kérdeztem a gazdát ezért hülyeséget nem akarok mondani, a lényeg, hogy így 230k KM-el is eszméletlen, bár a gyerekeknek kellett rá költenie, ugye a futóművet cserélte M-esre, a gumikkal együtt, most meg a jobb első keréknél szétment valami és folyik az olaj az is lesz vagy 50k ha nem bontós cuccot akar bele...
az autóban eddig így, 2-2,5 milla van... én mondtam neki, hogy inkább beáldoztam volna a navit és a bőrt valamint az egyéb "extrákat" és inkább németből behozattam volna egyet, pont most nézegettem és 8-12k euro között már igazán szép példányok vannak coupéban is... -
MPowerPH
félisten
Valaki írta itt, hogy az E60 katasztrófa. Miért? E90 -re is ugyan ez vonatkozik?
-
Jojo5
őstag
ma ülhettem 1 m-packetes E46 coupéban amiben 230000km volt legalább, de az az élmény... áh, nem véletlen, hogy oda-vissza vagyok jóideje az E46-ért...

-
Zewa
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Sok a motorozni nem tudó de nagy gépet birtokló vese donor van... Az ügyesebbek kanyarban is elég jó. tempót tudnak menni. A gáz a koszos útfelület és a minősége. Egyszer csúszik meg...
Neked azért ott vannak a széles pacskerek, m-es futómû meg némi rutin..

Gebriel: Tenyleg szép! Durva már csak a számokra ránézve is látni hogy milyen ütemben fejlõdik a dízel. motorok. ...
-
MPowerPH
félisten
válasz
Gebriel
üzenetére
Nem tudom jártál e már Orfű és Pécs közötti végig kanyargós, szűk úton? Ott nem egy motorost értem már utol nyaranta. A rövid egyenesben ellépett, kanyarban feltartott. Volt amikor rávillogtam, mert teljesen belassított egy-egy hajtűben. És igen, veszélyesen csinálta, amit csinált, csak túl pökhendi volt lehúzódni. Erről beszéltem.
Egyenesben könnyen jampiznak, ugye a gázkart húzni, meg a pedált nyomni sem egy nagy tudomány.Én távol tartom magam minden motoros gondolattól, és vágytól. Tudom, hogy nem vagyok alkalmas nagymotorra ülni. Nem állnám meg, már az első nap otthagynám a fogamat. Sajnos mások nem mérik fel az érettségüket, mielőtt ráülnek.

-
orvil
tag
nem a kanyarban kell az autost lenyomni

eleve a hazai utakon, ki az a hulye motoros, aki nekiall harcolni? katyu tegnap meg nem volt ott, ma ottvan, pont iven vagy mondjuk 130-al, aztan a kovetkezo megallo a szalagkorlat meg a fa az ut mellett, autos pedig meg sem all, pedig vegignezte az egeszet, hany ilyenrol hallottam, de hanyrol .... mert igy szokott lenni. raadasul a szerpentinen valo gecizestol meg hanyni tudnek ha kocsi jon hatul, mert eleg szar erzes, mert ha elbaszol valamit meg keresztul is mennek rajtad

en pl motorossal mar rutinbol nem kekeckedem, mert barmi van, o huzza a rovidebbet, ha piszkal, hagyom, keressen masik jatszotarsat, en nem jarok senki hulyesegeert birosagra, az biztos.
-
MPowerPH
félisten
Dehogynem tudott. Mondom, hogy úgy otthagyott, mint kutya a sz@rát. Kanyarban ellenben hiába a sok lóerő, a motornak is vannak korlátai, főleg egy utcainak.
Na meg egyébként is, egyenesben is oda lehet nekik pörkölni a megfelelő technikával.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aero.
veterán
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
KINKY_007
üzenetére
Dehogy megy jól... Csak szórakozott velem. A kanyarokban lemaradt, ott tényleg nem volt keresnivalója. Az egyenesben úgy otthagyott, mint kutya a szivarját.
Talán egy M5-el lett volna keresnivalóm. Vagy az Evo X-el, amit tegnap előtt elvihettem egy körre. Áhhh... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
aero.: Hihetetlen az, ahogy a váltó dolgozik. Nincs várakozási idő, fordulat egyből a helyén van, nem gondolkodik.
Brutál. -
aero.
veterán
Úgy vettem amúgy észre, hogy szinte csak a BMW forgatja bele a pirosba az automatáit.
-
MPowerPH
félisten
Héten szabadidőmben kiwaxoltam az autómat. Aztán kicsit autókáztam, találkoztam egy sportmiocival. Jött utánam elég tempósan. Gondltam egyet, akkor fogócskázzunk. Padló, 3db majd egymás után, kb. 160-al vágódtam bele az elsőbe. A 3. kanyar végén már kicsi lett a motoros a tükörben.
Aztán jött az egyenes... Én nyomtam neki, de a motoros is. Szépen jött, és elment mellettem. Ránéztem a km órára, 235-öt mutatott akkor, amikor elhaladt mellettem nem kis lendülettel. Szvsz ment vagy 270-el.
Ott nem volt esélyem, de kanyarban csúnya verést kapott.
Mindig rácsodálkozok, hogy ezekkel a kerekekkel milyen tempóval indíthatom a kanyarbejáratokat, és már a közepén simán padlózhatok, mert elfordul. -
Gebriel
veterán
Ma egy óceán kék M-pakketes E39 (talán M5 volt
) úgy jött ki keresztbe az egyik kanyaról ahol én max télen jampizok
..hogy a szám tárva marad.
Vagány volt.
-
orvil
tag
válasz
KINKY_007
üzenetére
annyira nem is sz@r, mint TC-tol megszoktuk, de csak azert, mert a nagy igazsag benne van:
"állapotot vegyél, ne évjáratot"mellesleg E39 alatt mar nem probalkoznek 5ossel, oregek, lelakottak, ha tenyleg allapotot akar az ember, akkor az penz lesz, sok-sok penz.
nameg, a 2000-es E39 az en szememben meg fiatal kocsi, de a teny az teny, 12 eves!!
12 ... es ez a szeria mar nem az orokkevalosagnak szol, akkor milyen a tobbi? -
KINKY_007
aktív tag
Érdekes cikk a totalcaron.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- Le Mans Ultimate
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- PlayStation 5
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(a rohadt mázlista...
)
De ettől még jó a diesel, sajna ez benne van a pakliban. 

....ez van.most nem kell azzal jönni menjek oda dolgozni.....