Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Blu-ray lejátszók

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-30 14:13:21

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1051) BrTH válasza electrocarlo (#1050) üzenetére


BrTH
tag

Én már ajánlottam neked egyet csak nem is reagáltál rá.

By BrTH

(#1052) Zanik válasza Mardel (#1049) üzenetére


Zanik
addikt

Na most akkor emberünk visszaviszi a lejátszót, és reklamál, hogy nem működik megfelelően, hisz nem játsza le az írott BD3D lemezeket! Nem igaz?
2 lehetőség van:
- igazat ad neki a kereskedő (vagy akár a Sony), a termék nem nyújt megfelelő szolgáltatás
- nem ad igazat neki a kereskedő/Sony, hisz a gyári BD3D lemezek gond nélkül futnak a lejátszón.
Szerinted melyikre nagyobb az esély? :U

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1053) Mardel válasza Zanik (#1052) üzenetére


Mardel
őstag

Hát ha vissza szeretné vinni max megveszi azt a lemezt eredetiben amivel gondja van és leteszteli, ha akarja.

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#1054) Zanik válasza Mardel (#1053) üzenetére


Zanik
addikt

Pontosan. Ha visz minden eredeti BD3D lemezt, akkor nincs miért reklamálni. Ha azokkal is gond van, akkor már lehet! Hogy a másolt/rippelt/átkódolt verizókat nem játsza le, az csupán egy hatalmas bukta, és akár az is előfordulhat, hogy a Sony szándékos genyóságából kifolyólag. Lehet cserélni PS3-ra, vagy csak eredeti kiadványokat venni. Ez van.

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1055) Murphistic válasza Zanik (#1052) üzenetére


Murphistic
aktív tag

Bocs, hogy belekotyogok, de szerintem van eset, amikor lehet reklamálni, ha nem viszi az írott 3D-s lemezeket. Persze csak akkor, hogy a specifikácíóban benne van, hogy kell tudnia a BD-R lemezeket olvasni.

Erre talán csak egy 3D-s házi felvétel kell valamilyen 3D-s kamerából, ami BD-re van kiírva. Ha azt sem viszi, akkor az talán már jó alap, mert nem sértetted meg senkinek a szerzői jogait viszont nem évezheted a gyereked szülinapját 3D-ben. Gondolom itt a fórumon is akad valaki, aki készít a 3D-s kamerájával egy pár perces felvételt, amit átküld gabennek, hogy tudjon tesztelni.

Egyébként ha gondoljátok a vita hevében mondhattok erre is véleményt, bár talán a Samsung felé hajlok : [link]

Murphistic

[ Szerkesztve ]

"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."

(#1056) Zanik válasza Murphistic (#1055) üzenetére


Zanik
addikt

Bevallom, fogalmam sincs milyen formátumban rögzít egy 3D-s kamera! Ha szerepel a lejátszó specifikációjában, hogy az adott formátumot (legyen az akár vinyón, pendrive-on vagy épp BD-R lemezen) lejátssza, akkor elvárható tőle, hogy tegye is meg. Amennyiben nem működik, úgy jogos a reklamáció.

Én viszont továbbra is valami olyasmire gyanakszom, hogy egész egyszerűen rosszul lett rippelve az a film, ami problémát okoz az fórumtársnak.

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1057) stanley00 válasza Mardel (#1046) üzenetére


stanley00
tag

Hát elég korlátoltan és egyszerűen gondolkozol. Valószínű az az ember vagy aki gondol valamit egy dologról és abban a hitében nem lehet megingatni függetlenül attól van-e fogalma arról amit beszé vagy seml. Csak, hogy a TV-s példádnál maradjunk. Szerinted létezik ma olyan full hd TV jónevű gyártótól akinek a TV-je mondjuk egy 1080i-s adást csak hd readyben jelenít meg mert mégsem annyi képpontja van a kijelzőnek amivel eladták vagy csak simán gyenge a vas?:) Elég nagy hülyeséget reklámozol itt.

(#1058) Mardel válasza stanley00 (#1057) üzenetére


Mardel
őstag

Nemtudom nem én kezdtem el személyeskedni hogy hülyeség meg nem én kezdtem el rizsázni ide nem való dolgokról.
Kb 2004 óta torrentezem töltök le filmeket dvdben, xvidben és néha kódolgatok is magamnak ezt azt, anno dvdt is szerkesztettem (DVD9et, DVD5-re, csak film meg 2 szinkron 2 felirat menüvel), menüszerkesztés meg hasonlók.
Az analógia Blu-ray esetében sem változott, tudom hogy miket szedhetnek ki a méretcsökkentés miatt, de ennek köze sincs a szabványhoz.
Ha esetleg van még valami érdemi infód szívesen várom.
Egyébként ha én az az ember vagyok akkor te meg még annyira, mert próbálsz meggyőzni az igazadról.
Én meg egyszerű logikvál levezettem neked, hogy miért szaggathat, az egiyk oldalon egy erősebb processzor van, a másik oldalon meg nincs smemi infó róla hogy miylen paraméterrel rendelkezika BD lejátszójának a lelke.
Ezek után rádbízom milyen bullshittel próbálod megmgegyőzni a kedves felszanálót, hogy biztos a letöltött tartalommal van a gond.

[ Szerkesztve ]

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#1059) Mardel válasza stanley00 (#1057) üzenetére


Mardel
őstag

Hogy a példámnál maradjunk.
Van egy dvd lejátszónk ami xvidet is megeszi sőt usb csatlakozója is van.
Pendriveról a legtöbb xvid szaggat gyors vagy lassú jeleneteknél, vagy mikor részletgazdagabb képet kell megjelenítenie.
Ugyanaz a film és fájl dvdről szaggatásmentesen megy, a probléma nem is a pendriveal, nem is a filmmel, hanem az usb csatival és puffereléssel van.

Vagy pl az hogy megadják a lejátszón hogy mkv és h264 formátum támogatott, akkor minek tesztelik még le külön a lejátszót sample pakkokkal pl. ezzel, hogy megbizonyosadjanak róla tényleg mindent visz?

Mert a szaggatás 99%-ban hardveres problémára utal, hogy gyenge vas van a lejátszó alatt és nem arra hogy eleve a fájl a szar.
Mivel a PS3 lejátsza akadásmentesen, ebből kikövetkeztethető hogy nem a letöltött tartalommal van a gond, és mivel a PS3 alatt erősebb processzor van ebből az is kiderül, hogy a másik alatt jóval gyengébb és akadhatnak olyan filmek amiket nem visz rendesen.

Váltottképsoros theát interlaced (1080i)-hez gyengébb hardver is elég.
Legalább ha tudnád miről beszélsz nem beszélnél zöldségeket, kezdve a szabványtól az 1080i-ig.

[ Szerkesztve ]

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#1060) Zanik válasza Mardel (#1059) üzenetére


Zanik
addikt

Én továbbra is kételkedem abban, hogy egy olyan nagy gyártó mint a Sony, képes lenne olyan terméket forgalomba hozni, ami nem felel meg a leírt specifikációnak, és olyan gyenge hardvert raknának bele, ami nem bír el a 3D-s tartalmakkal. És továbbra is gyanús, hogy másolt anyaggal van gondja a fórumtársnak. Ha eredeti 3DBD-vel is szaggatna, akkor már viszont jogos lenne a felháborodás.

u.i.: ez meg egy amazonos értékelése az adott Sony lejátszónak: "Blu-ray playback is superb. Significantly better than my PS3 and pin sharp" :F

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1061) Mardel válasza Zanik (#1060) üzenetére


Mardel
őstag

Igen egy átlagfelhasználó értékelése.
Placeboról biztos hallottál már. Amíg csak ömleng és nem írja hogy miben jó vagy mi változott, addig azt nemtudom komolyan venni.
Hidd el a Sonyról bármit eltudok képzelni.
Egyébként nem az összes 3D-s tartalommal van gondja hanem csak 1-2-vel, szelektív olvasás látom befigyel.

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#1062) Zanik válasza Mardel (#1061) üzenetére


Zanik
addikt

"szelektív olvasás befigyel" - ezt most mégis miért kellett? Nem kéne lekezelőnek lenned. :N

Egész pontosan tudom, hogy a Fel! című animációs film ncore-ról letöltött 3D-s változatával van gondja az illetőnek! És csak azzal. Ezek után rögtön hardveres okokkal magyarázni a szaggatást több mint elhamarkodott. Szerinted nincs egy hangyányi esély se arra, hogy valami különbség legyen egy "ki tudja milyen beállításokkal" berippelt, majd BD iso-ból "valahogy" kiírt anyag és az eredeti, jogtiszta 3DBD lemezek minősége között? Szerintem meg simán előfordulhat. Épp ezért gyanús, hogy másolt, nem eredeti anyaggal van gondja a lejátszónak.

Az átlagfelhasználókról meg annyit, hogy ha nekik nincs gondjuk, problémájuk, akkor az a termék általában nem lehet olyan rossz. A "szakértők" által észrevett hiányosságok a felhasználók kb. 90%-nak fel sem tűnnek!

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1063) Mardel válasza Zanik (#1062) üzenetére


Mardel
őstag

NFO-ból: Tesztelve: BDP S480, BD-C6900 , PS3

Ha S480 vitte szaggatásmentesen, meg a BD-C6900, akkor csak hardveres problémára tudok gondolni.
2D-hez High 4.1 profilt használt, ezt minden lejátszó viszi, 4.1 feletti profillal vannak gondjaik.
3d-hez 9200 kbit/sec-es MVC codec-el dolgozott gondolom semmi extra beállítással.
Mivel maga a codec támogatott, ha nem lenne szabványos le se játszaná, de ezt már többször is leírtam csak valahogy nem sikerült eddig senkinek elolvasni...
Még a hangra tudnék gondolni, hogy a 3D miatt nemjut elég kakaó a hang dekódolásához, és emiatt elkezd szaggatni, de 2D-ben meg viszi.
Egyéb kérdés?

[ Szerkesztve ]

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#1064) Mercutio_ válasza Mardel (#1063) üzenetére


Mercutio_
félisten

"Mivel maga a codec támogatott, ha nem lenne szabványos le se játszaná"
:N
Nekem egy philips DVD-lejátszó annak ellenére, hogy nem támogatott - de a lejátszó által ismert - volt a codec elkezdte lejátszani, de persze beszaggatott az anyag.

"MVC codec-el dolgozott gondolom semmi extra beállítással"
Na innentől bármi lehet, ha nem tudjuk, hogy konkrétan milyen programmal, milyen beállításokkal lett kódolva.

Amúgy teljesen értelmetlen ezen rugózni, attól, mert egyes lejátszók visznek a szabványtól eltérő anyagokat még nem kötelező a többinek is vinni.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#1065) Vhiktor


Vhiktor
veterán

Sony rendszerekről valamilyen tapasztalat?

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#1066) nagyvonalú20


nagyvonalú20
csendes tag

sziasztok! nem régóta van egy LG bd670-esem. a számbillentyükön lévő betüket hol és hogyan lehetne használni ezen? a kereséseknél jól jönne, ha nem csak lépkedve lehetne beirni a cimeket! Nekem csak számokat enged beirni a virtuális billentyüzeteken. köszi. Béla

(#1067) dudzsi válasza nagyvonalú20 (#1066) üzenetére


dudzsi
tag

Én is kérdeztem az LG-t hogy lehet azt használni. Azt mondták ahol lehet használni ott jelöli. De hogy mik azok? Én még nemtalálkoztam vele eddig. Pedig pl youtubon jó lenne.

(#1068) nagyvonalú20 válasza dudzsi (#1067) üzenetére


nagyvonalú20
csendes tag

Heló! Köszi. Akkor nem csak én nem vágom. Betüket nem ir, csak számokat. A youtube keresöjében megfigyeltem, hogy a betük beütése után, az ahoz a betühöz következö kézenfekvő betüket kinálja föl 4 irányban. Láttad? Üdv.

(#1069) dudzsi válasza nagyvonalú20 (#1068) üzenetére


dudzsi
tag

Ezt nem is figyeltem. Bár mostanság nem nagyon volt idöm használni a smart funkciot.

(#1070) Gaberking


Gaberking
senior tag

Sziasztok!

3D -t nem tud a tv-m. Legtöbbet winchesterről néznénk full hd, mkv kiterjesztésű filmeket.
Melyik lejátszót vegyem meg ezek közül?

panasonic dmp-bd77, lg bp120, LG BD 650, PEAQ PBR110

előre is köszönöm a segítséget!

(#1071) Warter válasza Gaberking (#1070) üzenetére


Warter
őstag

Ha HDD-ről nézel leginkább filmeket, akkor vegyél egy 10-20e Ft-os sima média lejátszót inkább.

(#1072) Gaberking válasza Warter (#1071) üzenetére


Gaberking
senior tag

Azt később szeretnék majd vásárolni, felsőbb kategóriásat. Ha ezek közül a playerek közül kell választani, melyiket javasolnád?

(#1073) Zanik válasza Gaberking (#1072) üzenetére


Zanik
addikt

Ha csak blu-ray lemez lejátszására kell, akkor esetleg a Pana jó választás lehet. Nekem az elődje van. Buta, de gyors, viszonylag halk, és a képe gyönyörű! :K

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1074) Gaberking válasza Zanik (#1073) üzenetére


Gaberking
senior tag

:) Köszönöm! Mit értesz az alatt, hogy "buta" ? Ez miben jelent hátrányt?

(#1075) Zanik válasza Gaberking (#1074) üzenetére


Zanik
addikt

A "butát" úgy értsd, hogy nincs rajta sok csatlakozó (nincs spdif, koax vagy épp sok-csatornás analóg hangkimenet), a menüje faék egyszerűségű, és nem fogsz mindenféle csili-vili smart funkciókat találni benne! Lejátsza a Blu-ray lemezeket (azokat viszont tökéletesen), illetve usb-ről pár fájlformátumot, oszt annyi. Egy jobb médialejátszó mellé kitűnő BD-player, de amúgy nem szabad tőle csodákat várni.
Én pont ezért vettem, hogy az eredeti 2D(!) blu-ray lemezeimet lejátszam vele (HDMI-n AV erősítőre kötve), mást nem várok el tőle! :DDD

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#1076) Gaberking válasza Zanik (#1075) üzenetére


Gaberking
senior tag

Köszönöm szépen! Kezdésnek jó lesz! :)

(#1077) kiki22


kiki22
senior tag

Sziasztok!Milyen araktegoriatol erdemes nezegetni bd lejatszokat ?

(#1078) endib


endib
tag

Sziasztok!

Nővéreméknek kellene blu-ray lejátszó, csak sose nézegettem még őket...
Hátha tud valaki segíteni, leírom nagyjából mire lenne szükség.

-hdmi kimenet
-usb bemenet (pendrive vagy külső hdd-ről, avi, mkv, mp4..ami épp jön, akár nagyfelbontás)
-játszon le írott dvd-ről is filmeket
-illetve kezeljen feliratot és lehessen méretet is állítani

Ezek a fontosabbak :)

Előre is köszönöm ha tudtok tippeket adni! :R

(#1079) Vhiktor válasza endib (#1078) üzenetére


Vhiktor
veterán

Erre bármelyik megfelel.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#1080) spiky03


spiky03
veterán

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék.
Szerintetek az miért lehet, hogy egy adott mkv-t a haver LG BD550-es lejátsza az én LG BD570-em pedig nem?
Nem úgy kéne, hogy azért tudja azokat amiket az úgymond az "elődje"?

ITT a mediainfo a két file-ról.

Valakinek valami ötlete esetleg?

:R

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#1081) Pierre75 válasza endib (#1078) üzenetére


Pierre75
senior tag

Ez pont olyan felhasználói igény, amire nem BR lejátszót kell venni, hanem médialejátszót rákötve egy külső dvd-írót.

(#1082) endib válasza Pierre75 (#1081) üzenetére


endib
tag

De mivel egyik sincs, így gondoltam egy készülékben meg lehet oldani a kettőt és semmit nem kell kötögetni :)

(#1083) Pierre75 válasza endib (#1082) üzenetére


Pierre75
senior tag

Ezt írtad:
(pendrive vagy külső hdd-ről, avi, mkv, mp4..ami épp jön, akár nagyfelbontás)
Ha blu-ray-t nem tervez nézni a készüléken, akkor erre a felhasználási körre médialejátszót kellene venni, mert igen gyorsan talál olyan anyagot, amivel a Bd nem fog megbírkózni. pl.nálam van olyan brrip, aminek szétesik a képe bdt-110 alatt, míg a médialejátszó hiba nélkül viszi. Ha kék lemezek is felkerülnek a palettára, akkor meg egy BD+médialejátszó kombóval járna a legjobban. Egy olcsóbb bd-vel lejátsza a lemezeit, míg pl egy Dune 101-re rádugja a hdd-t és nincs gond.

(#1084) endib válasza Pierre75 (#1083) üzenetére


endib
tag

Értem, azt hiszem most már leesett..és köszönöm! :R

(#1085) gabesz198210


gabesz198210
csendes tag

Sziasztok!

Pár hete vettem egy LG BP620-at, és nagyon szeretem, a kép nagyon szép és éles, bejátszik mindent stb., de van egy zavaró problémám :) Szóval nézem a filmet, Boomer éppen készül lelőni Adamát... és akkor puff, megjelenik egy kis ikon a jobb felső sarokban. Egy kis téglalap alakú, közepén a Föld nevű bolygó... ha jól sejtem, ez az internet akarna lenni. Gondolom azt jelzi, h. van-e vagy sem. Vagy nem tudom. De folyamatosan ezt csinálja, 5 másodpercenként felvillan, aztán eltűnik. Borzasztó zavaró. Nem is értem ki csinálhatta így meg ezt a gépet, h. filmnézés közben is folyton ott villogjon nekem ez. Mit lehet tenni ellene? Beállításokban nem találtam semmi erre vonatkozót, persze kézikönyvben sem. Azt hittem, ha beállítom a netet rá, akkor jobb lesz, de nem. Pedig szépen beállítgattam, még neteztem is kicsit... de hiába, akkor is villog. AKár be van dugva a net, akár nincs. Aztán mondta valaki, h. frissítsek, hátha az segít. Hát az megtörtént, legújabb SW van rajta, de ettől függetlenül ugyanúgy ott villog az a nyomoronc téglalap. Please help!

(#1086) spiky03


spiky03
veterán

Hey!

Olyan találkozott már itt valaki, mint én?
Adott egy BD lejátszó, név szerint LG BD570, és egy pendrive, 32 gigás Maxell.
Nah a probléma pedig az lenne, hogy amik a pendrive "elején" vannak filmek, azokat úgy játsza le, hogy pl a múltkor 30 percenként kifagyott a kép, megállt a lejátszás és kikapcsolt a lejátszó. Majd vissza kapcsoltam, oda ugrottam a filmnél ahol kifagyott, majd néztem tovább, de 30 perc után ismét ugyan ezt csinálta. Így egy 2 órás filmet 4 "kék halállal" tudtam végignézni.
Oda adtam havernak is a pendriveot, hogy nézze meg nála csinál-e ilyet a lejátszó, az is egy LG, de DX350 ha jól tudom (ha van ilyen. :) de az tuti, hogy valami 350-es. :) ) Nála ment rendesen. De az a fura, hogy nálam a lejátszó viszi rendesen a DVD-t is meg a DLNA-n megosztott filmeket is, sőt a pendrive-ról is amik utána vannak filmek.
Még egy másik havernak is odaadom a pendrive-ot, hogy nézze emg ő is, hogy nála lesz-e ilyen jelenség. Neki egy LG BD550-e van.

Valakinek valami ötlet esetleg?

Első körben egy ScanDisk-re vagy egy Töredezettség mentesítésre gondoltam a pendrive-nál.
Vagy inkább a lejátszó a hibás?

:R

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#1087) gomzol


gomzol
tag

Sziasztok!

Az év végén tervezek venni egy nem túl drága lejátszót, ami tud 3D-t, és optikai kimenet is van rajta. Esélyes pl. ez.

Igazából adná magát az LG, de a mostani DVD-s házimoziszettem is tőlük van, és a lejátszója rendkívül válogatós a lemezekkel, sőt, korábban a pc-mben lévő LG lejátszókkal is hasonló rossz tapasztalataim voltak.

Más is tapasztalt ilyet? Van valamiféle tendencia abban, hogy melyik márka válogatós a különféle lemezekkel?

[ Szerkesztve ]

(#1088) Pierre75 válasza gomzol (#1087) üzenetére


Pierre75
senior tag

Ha az LG válogatós, akkor a Panasonicot messzire kerüld. 10 DL lemezből, amit az LG vitt, a Pana 10/2-t. Sonyt nem ismerem, de a Pioneer háza táján is szétnézhetnél.

(#1089) Pimpuszka


Pimpuszka
csendes tag

Sziasztok!

Egy egyszerű kérdésem lenne. Konkrétan az hogy egy HDI DUNE HD TV-301 média lejátszó le tudja e játszani az M2TS formátumú 3d-s filmeket? A leírásban ott van hogy kezeli ezt a file típust, de nem tudom hogy 3d ben is kezeli e.

Köszi előre is.

(#1090) ferob


ferob
őstag

Érdeklődnék, hogy mik a lehetőségek olyan BD lejátszó ügyben, ami támogatja a 3D ISO lejátszást?

Másik kérdésem, hogy jelenleg az XBMC esetleg képes-e az ilyen 3D lemezképeket lejátszani?

(#1091) Ed Parker válasza ferob (#1090) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

Az oppo 95 támogatja ha még a régi április előtti fw van rajta.

Kérdezd Béci-t fórumtársat,ő tesztelte.

(#1092) Marcus88


Marcus88
tag

Sziasztok egy kis segítséget vagy tanácsot szeretnék kérni.
BluRay lejátszót szeretnék vásárolni,kinéztem magamnak ezt az LG-t :[link]
nagyából árban is tökéletes,mert max 25 től többet nem adnék érte.

Abban kellene segíteni,hogy van nekem egy 5.1 hangfalamszettem és hogy rátudom e dugni erre a lejátszóra?
Mert olyat nem látok,hogy 5.1 kimenete van e,vagy nem tudom hogy írják az ilyet.

Vagy ha esetleg valaki tudna ezek közül a lejátszók közül ajánlani jobbat,és olyat ami nekem kellene akkor az is jó lenne:
[link]

(#1093) gomzol válasza Marcus88 (#1092) üzenetére


gomzol
tag

Ahhoz szerintem kellene egy erősítő is a lejátszó és a hangfalak közé.

(#1094) Ed Parker válasza Marcus88 (#1092) üzenetére


Ed Parker
nagyúr

25ezerert nem annyira van 5.1-es kimenet a bd játszókon.
Ezen is csak egy hdmi és egy koax van.
A hangfalszetted milyen bemenetekkel rendelkezik?

(#1095) BrTH


BrTH
tag

ajánljatok egy 3d-s tv tuner lejátszót (DVB-T és -C)

By BrTH

(#1096) Marcus88


Marcus88
tag

Sziasztok lenne egy kérdésem kinéztem magamnak ezt a házimozit:
[link]úgy van írva,hogy nem játszik le xvidet csak dvix.Én általában több 1,5gigás BDripet is szoktam tölteni,most akkor azok fognak menni vagy nem? Olvastam régebben valahol hogy az avi,divx,xvid az ugyan az csak más a kódolása tán. Ennyi pénzért már igazán játszhatna xvidet is.

[ Szerkesztve ]

(#1097) SentryGun


SentryGun
aktív tag

Sziasztok!
Ultrabook mellé gondolkodom egy USB-s külső blu-ray író/olvasóban. Van már ebben a kategóriában olyan, amit érdemes megvenni, és az ára sem csillagászati? Csak kiegészítésre kellene: sorozatok archiválása, időnként esetleg kölcsönzős BD filmek lejátszása notira kötött monitor/tv-n.
Előre is köszönöm a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#1098) Vhiktor válasza Marcus88 (#1096) üzenetére


Vhiktor
veterán

xvid-divx ugyanaz.

ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

(#1099) spiky03


spiky03
veterán

Hey Boys!

Tudtok nekem abban segíteni, hogy az LG BD570-em lejáton egy adott mkv-t? Pontosabban kódolásút? Az a furcsa, hogy haver LG BD550-e simán viszi, az enyém meg nem indítja el.
ITT láthatjátok az infókat az mkv-ról összehasonlítva.
Arra rájöttem, hogy azokat nem viszi, amiben szerepel az, hogy "Header stripping"
Ez mi amúgy??

Előre is thx
:R

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#1100) Mercutio_ válasza SentryGun (#1097) üzenetére


Mercutio_
félisten

Ez a topic elsősorban az asztali BD-lejátszókról szól.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Blu-ray lejátszók
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.