Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Blu-ray lejátszók

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:01:24

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6001) digikábeles válasza jeni (#5999) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Az olcsó azért olcsó, mert nincs bennük semmi multifunkcionalitás. Csak lemezek lejátszására jó.

(#6002) djnice válasza digikábeles (#6001) üzenetére


djnice
veterán

Ez nem igaz, pont hogy a Samung és az LG a legjobb választás ha nem csak lemezeket szeretnénk lejátszani, USB-ről és DLNA szerverről is visznek mindent kadenciahelyesen. Ráadásul ha Smart kell, azzal is tömve vannak.

[ Szerkesztve ]

(#6003) digikábeles válasza djnice (#6002) üzenetére


digikábeles
aktív tag

Nekem is egy 90 ezres Samsungom van idestova 3 éve, a belseje megpakolva minden finomsággal, és nagyon szeretem. Mániám a tűéles kép, nálam mégis a komfort, a nagy tudás az elsődleges.

(#6004) Piftuka válasza djnice (#5970) üzenetére


Piftuka
veterán

"Szerintem ti még nem hallottatok halk BD lejátszót (ajánlom az LG-ket meghallgatásra). A Pio 150-es, 160-as és 170-es szériában ugyanaz a drive van, az ennyit tud, egyszerűen hangos, van akit zavar, van akit nem. És nem az én példányom volt hibás. Elég csak megnézni pl. az amazon-os vásárlói kritikákat:[..]"

Ne haragudj, de nem győztél meg!

Egyrészt, a "zajosság" lehet egyedi jelenség. Igen, "egyedi. Ugyanis több ezer eladott termék esetében néhány tucat ilyen tapasztalat még nem számít mérvadónak. A "zajosnak" vélt lejátszók aránya így még alacsony.

Másrészt meglehetősen szubjektív fogalom a "zaj". Személyes véleményem ("akinek nem inge, ne vegye magára, akinek inge, az öltözködjön fel"), hogy amint a High-End zenehallgatók körében, úgy a házimozisok körében is erőteljesen jelen van egy bizonyos "sznobhatás".

Olyan dolgokat is hallani, látni, tapasztalni, ill. tudni vélnek (önmeggyőzés útján), ami valójánan nem is létezik.

Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a hangukat legjobban hallatók az ilyen emberek közül kerülnek ki, és egy teljesen (valóban) "hangtalan" lejátszó, és egy még érezhetően éppen csak hallható "sziszegő-cicergő" lejátszó közül az utóbbit már "elviselhetetlenül zajosként" tálalják a nagyérdemű elé, amikor véleményezni kell.

Mindezeken túl mindenkinek más és más a hallása, más és más az ízlésvilága és a tűréshatára is. De...

Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy jelen esetben - lejátszók - is van egy "megfogható", körvonalazható határ, amit "zajosnak" nevezhetünk.

Ez pedig az szint, amikor egy "átlagos" (lám, ismét egy szubjektív tényező) hangerejű otthoni "mozizást" zavar a lejátszó hangja, a legkisebb mértékben is. Arra lehet mondani, hogy "zajos".

Namost én nehezen tudom elképzelni, hogy akár egy-két kerregő, csörgő, kattogó, garantáltan gyárilag hibás darabon kívül bármelyik lejátszó elérje ezt a hangerőt. (Függetlenül attól, hogy melyik cég gyártotta.)

Márpedig, ha valaki otthon akár sztereóban, akár 5.1, akár 7.1, vagy más konfigurációban filmtartalmak hangját hallgatja, nem fogja meghallani, és zavarónak, "zajosnak" találni ezeket a Pioneer lejátszókat, ebben biztos vagyok.

Maximum a fentebb említett "hiperérzékeny szuperemberek" képesek hallani, akik váltig állítják, hogy az alig 1-2 dB-es "lemez-zajt" kihallják a legnagyobb "égzengéssel" járó házimozizás közepette, és még közben arra is rászűr a fülük, hogy a szomszéd utcában, 800 méterre a fán egy fülemüle halk énekbe kezdett, a padláson pedig egy denevér szellentett. ;]

Egyébként segond... mindenki azt vél hallani, amit akar. ;)

Én mindössze azért tartottam fontosnak ezt a témát megbeszélni, mert úgy tapasztaltam, hogy a topic-ban tudatosan kerülöd a Pioneer készülékek ajánlását bárki kérdésére, és jellemzően ezt pusztán arra hivatkozva teszed, hogy ezek a lejátszók "hangosak".

Ez pedig félrevezető lehet.

Szerk.: Egyébként az én Pioneer BDP-170 lejátszóm hangját csak akkor hallani (egészen közelről), amikor egy lemezet beolvas közvetlenül a behelyezést követően. (Szóval ez valójában a felpörgetés hangja.)

Ezt követően semmi olyat nem hallottam, még egy teljesen "nyomott" hangerejű Dolby Digital 5.1 hanglejátszás mellett is, ami a legkisebb mértékben is akár, de zavart volna engem.

[ Szerkesztve ]

"Aquila non captat muscas."

(#6005) Piftuka válasza Zanik (#5978) üzenetére


Piftuka
veterán

"Ez a beszámoló érdekelne, mert még mindig nehezen döntők a két jelölt közül."

Mint említettem fentebb, ha lesz is ilyen beszámoló, majd később szándékozom megírni. (Nyilván a lehetőségeimhez mérten kellően alapos tesztelést követően.)

A privát üzenetben írt kérdéseidre vonatkozóan viszont itt is megosztom, amit találtam, mert jól jöhet az információ mindazoknak, akik a jövőben egy Pioneer BDP-170 lejátszó megvásárlásán gondolkodnak:

- le tudja-e játszani a FLAC-ot hálózati meghajtóról (DLNA)?

Nem tudom, milyen módon hoznád létre a DLNA kapcsolatot, de a következő teszt alapján a válasz: nem.

Lásd:
"The beauty is that you can access all of these files from disc, USB or over a network – except AVCHD and FLAC, which can only be played via USB or disc. But on the plus side it plays hi-res FLAC files up to 192kHz/24-bit."

- kompatibilis-e valamelyik iControl AV app-pal (iOS, Android)?

Nincsen okostelefonom, de gyártó honlapján található ismertető, és termékleírás alapján a válasz: igen.

Lásd:
"Last, but not least, the user friendly iControlAV5 app allows you to control the BDP-170 directly from your smartphone. It is freely available from the App Store or via Google Play."

[ Szerkesztve ]

"Aquila non captat muscas."

(#6006) jracz válasza djnice (#6000) üzenetére


jracz
tag

Köszi :)

(#6007) djnice válasza Piftuka (#6004) üzenetére


djnice
veterán

Hidd el, mint márkát a Pioneer-t jobbnak tartom mint az LG-t, vagy a Samsungot, ezért is vettem magamnak először Pio-t. Engem zavart a hangja, mert akkor még 1 éves volt a kisfiam és sosem kapcsoltam be a házimozit este filmnézés közben hogy ne zavarja, csak a TV hangszórója szólt halkan. Van aki nem ilyen érzékeny erre, én csak felhívtam rá a figyelmet és nekem az jön le a többi ember tapasztalata alapján hogy nem egyedi probléma. Miután lecseréltem LG-re, akkor tudatosult bennem, hogy létezik halkabb lejátszó is. Amúgy 2 m-re ülök a lejátszótól. Ami még zavart a BDP-150-ben, hogy az írt BD50-es lemezeket nem, vagy csak sok próbálkozás után olvasta be (TDK lemez volt, az LG-nek és a Samsungnak nem volt vele gondja).

(#6008) Flashget válasza v!ct0y (#5986) üzenetére


Flashget
félisten

Tessék az ígért videó Pioneer 150-re. Csináltam egy újat a lemez Verbatim DL 50gb-os mert ezt a lemez típust nem minden lejátszó szereti. A beolvasást leszámítva semmi hangja 3cm-re raktam a mobilt. Néha "kalapálom" a tetejét, hogy legyen viszonyítási alap a lejátszó hangjához. Nem művészi felvétel nem youtubra készült tessék így kezelni. :)
[link]

[ Szerkesztve ]

Realme GT Master Edition

(#6009) Oldzol


Oldzol
újonc

Sziasztok.
Please Help Me!
Sony BDP-S790 frissítés Wifi-n keresztül nem sikerült. (2014.12.18.)
Kijelzőn "Wait" villog (8 órán keresztül is), kikapcsolni nem lehet sem távirányítóval, sem a készüléken, csak a cd lejátszó nyilik-záródik.
Nem reagált a Sony.hu-n leírt probléma megoldásokra. (CD-ről régebbi és legújabb frissítés (2014.12.19), hálózati kikapcsolás, több órás pihentetés, stb).
Garanciája 3 hete járt le ...
Köszönettel várom válaszotokat.

(#6010) mola21


mola21
tag

Üdv!

Zenére melyik lejátszó a jobb választás? Oppo BDP 103EU vagy CA751BD?

(#6011) BBéci válasza mola21 (#6010) üzenetére


BBéci
titán

Mindkettőt teszteltem, használtam, de nem egy időben voltak nálam. Ezért passz!
Talán CD-vel egy hangyaf@sznyival jobbnak tűnik a CA, így másfél év távlatából.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6012) mola21 válasza BBéci (#6011) üzenetére


mola21
tag

És az Oppo95?
Ez a teszt elég érdekes a CA751BD-ről. El is bizonytalanodtam, ezért érdeklődöm itt. Nekem már volt CA 650BD lejátszóm és annyira nem jött be.
http://www.ingatlankezeles.com/cambridge_audio_751bd_teszt.pdf

(#6013) BBéci válasza mola21 (#6012) üzenetére


BBéci
titán

Más audio DAC-ot alkalmaz a két gyártó, ezért ízlés dolga, hogy kinek, melyik tetszik jobban.

Legközelebb használd a link gombot!

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6014) mola21 válasza BBéci (#6013) üzenetére


mola21
tag

Ok!
Az Oppo 95 mennyivel jobb zenén mint a 103? Megéri a +100ezret?

(#6015) BBéci válasza mola21 (#6014) üzenetére


BBéci
titán

Erre sem tudok válaszolni. AB teszttel lehetne eldönteni.
De miért Blu-ray lejátszóval vacakolsz CD-lejátszó helyett? OPPO 95 hangminőségét megkapod egy 30-40000 forintos, 10 éves CD-játszótól.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6016) Longue63 válasza BBéci (#6015) üzenetére


Longue63
tag

Talán FLAC-ot szeretne hallgatni USB-ról és nem kiírni lemezre a rengeteg zenét. Nem is beszélve a DSD-ről!

[ Szerkesztve ]

(#6017) BBéci válasza Longue63 (#6016) üzenetére


BBéci
titán

Bocsánatot kérek, amiért olyasmit feltételeztem, hogy valaki Blu-ray lejátszóval eredeti lemezeket akar lejátszani.
A DSD pedig nem egy nagy pukkanás. Aki nem elégedett a sima CD hanggal, az a rendszerében keresse a hibát! Volt szerencsém high end sztereó láncon összehasonlítani és a különbség annyira elenyésző, hogy szóra sem érdemes. Sajnos rengeteg FLAC, kb. a fele, gyatra minőségű. Ha az rendben van, és az ember kihozza belőle a maximumot, nincs létjogosultsága a DSD-nek.
Szerintem.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6018) Longue63 válasza BBéci (#6017) üzenetére


Longue63
tag

Valószínűleg nincs mindenkinek high-end sztereó lánca; én a nem vájt fülemmel is határozottan jobbnak hallom a SACD-ot a CD-nél, és nem vagyok vele egyedül. Ma már egyre több dsd-file (flac is) található a neten, és inkább azt hallgatom, mint a cd-t. Ezért gondolom, hogy egy majd mindent játszó oppo-t szeretne. Nekem egy Oppo 103D van, de nem gondolnám, hogy az USB-t le kellene ragasztanom, mert csak eredeti blu-ray lemezeket játszhatnék le vele.

(#6019) BBéci válasza Longue63 (#6018) üzenetére


BBéci
titán

Valóban olcsóbb hangminőség javító módszer a nagyfelbontású alapanyag, de változatlanul az a véleményem, hogy nem alapértelmezett az ilyesmi, ha Blu-ray lejátszóról érdeklődik valaki. Ha a kérdésben az szerepelt volna, hozzá sem szólok.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6020) mola21 válasza BBéci (#6019) üzenetére


mola21
tag

Nem USB-ről szeretnék zenét hallgatni. A CD lemezeim mellett vannak még koncert DVD és blu-ray lemezeim is. Ezért kérdeztem, hogy zenén melyik jobb a CA vagy az Oppo? Sztereón és több csatornán.
Azt olvastam, hogy a CA-ban jobb DAC van....de az OPPO jobban tetszene csak még nem hallottam a hangját.

[ Szerkesztve ]

(#6021) mola21 válasza mola21 (#6020) üzenetére


mola21
tag

Denon AVR 4310 erősítőm van és Monitor Audio RX6 szett. Lehet, hogy így jobban tudtok segíteni....

(#6022) BBéci válasza mola21 (#6020) üzenetére


BBéci
titán

Akkor jól gondoltam. :K
Ezért utálom, amikor mások, kívülállók próbálnak "segíteni". :(((
Mindkettő volt nálam, de mivel nem egyszerre, nem tudom megmondani, melyiknek jobb a hangja. Ahogy már írtam, van köztük különbség az eltérő DAC miatt. Nem jobb a CA DAC-ja, csak más.
A Denon AVR-4310 egyiknek a hangminőségét sem tudja maximálisan visszaadni, ezért totál felesleges annyi pénzért lejátszót venned.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6023) mola21 válasza BBéci (#6022) üzenetére


mola21
tag

Akkor mit ajánlanál helyettüK???

(#6024) mola21 válasza BBéci (#6022) üzenetére


mola21
tag

Most aztán elvetted a kedvem az egész házi-mozi rendszertől. Ha ilyen sz@r gép a 4310 , akkor mi került benne 560 ezer forintba anno..... Most már végképp nem tudom milyen lejátszót vegyek.

(#6025) Longue63 válasza BBéci (#6022) üzenetére


Longue63
tag

Ha utálod, hát utálod...

(#6026) BBéci válasza mola21 (#6024) üzenetére


BBéci
titán

Az egy kiváló házimozi erősítő, de a sztereó hangja nagyon messze van attól, amit egy OPPO megkíván.
Legalább egy Denon PMA-1520 kellene a frontsugárzók meghajtására.

(#6025) Longue63
Erre szokták mondani, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

[ Szerkesztve ]

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6027) BBéci válasza mola21 (#6024) üzenetére


BBéci
titán

Arról még nem beszéltünk, hogy milyen módon csatlakoztatnád a megvásárolandó lejátszót a házimozi erősítőhöz? Amennyiben HDMI-vel, akkor a lejátszó DAC-jának hangminősége lényegtelen, mintha ott sem lenne, mert az csak az analóg kimenetekre juttat jelet. Az erősítő dekódol és végzi a D/A konverziót.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6028) Longue63 válasza BBéci (#6026) üzenetére


Longue63
tag

Szerinted, az egyetlen bölcs szerint...

(#6029) BBéci válasza Longue63 (#6028) üzenetére


BBéci
titán

Ennek nem volt semmi értelme, mert a kérdező optikai lemezek lejátszására keres készüléket:

"Talán FLAC-ot szeretne hallgatni USB-ról és nem kiírni lemezre a rengeteg zenét. Nem is beszélve a DSD-ről!"
De muszáj volt gondolatolvasót játszanod. :((( És most, ahelyett, hogy beismernéd a hibádat, még arcoskodsz.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6030) Longue63 válasza BBéci (#6029) üzenetére


Longue63
tag

Szép Karácsonyt!

(#6031) Csabroncka válasza mola21 (#6024) üzenetére


Csabroncka
addikt

A stream audiónak van egy tökéletes leírása erre a témára:

A házimozi erősítők hangminősége alkalmas zenehallgatásra?

Nyilván nem szar gép a 4310, sztereón sem kell vele szégyenkezni, ugyanakkor egy vele egy kategóriájú sztereó a földbe döngöli!
Ezért érdemes átgondolni! Ha mindenképpen kell lemez akkor valamilyen középkategóriás BD futómű (pl Pio 450) és mellé egy kisebb Dune média forrásnak

Oppo-t én csak vászonhoz, vagy igazán felső kategóriás HE erősítőhöz illetve minimum listaáron 1,5milliós hangfalszetthez vennék... (egyéni vélemény)

"in medias res"

(#6032) Szevaszam


Szevaszam
csendes tag

Sziasztok!

Apukámnak szeretnék venni egy Bluray lejátszót LG 42ub820 uhd 4k smart tv-hez. Milyet tudnátok ajánlani 15-30e Ft között? Érdemes LG-t venni a TV-hez? Előre is köszi!

(#6033) MaCS_70 válasza Csabroncka (#6031) üzenetére


MaCS_70
félisten

Nagyon hasznos összeállítás, de pont az Általad kiemelt rész mintha erősen betenne a híres-hírhedt 2:5 ökölszabálynak. Így legyen okos az ember... :) :(

Üdv: MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#6034) BBéci válasza MaCS_70 (#6033) üzenetére


BBéci
titán

Kerestem, de nem találtam azt a részt. Viszont impedancia helyett ellenállást, azt találtam és ott hagytam abba az olvasást.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#6035) MaCS_70 válasza BBéci (#6034) üzenetére


MaCS_70
félisten

Nem kell keresni, ha rákattintasz a linkre, minden keresgélés nélkül az jön elő:

"Általánosságban elmondható, majdnem márka függetlenül, hogy egy 60-150.000.-Ft áru házimozi erősítő, egy 50-70.000.-Ft értékű sztereó erősítővel sem tudja felvenni a versenyt, míg egy 200-400.000.-Ft értékű házimozi erősítő, jó esetben a közelébe tud kerülni egy, 80-100.000.-Ft körüli sztereó készüléknek. Azok a házimozi erősítők, amik képesek egy 100.000.-Ft feletti sztereó erősítő hangját utolérni, azok jellemzően fél millió felett kezdődnek, de nem ritka az 1-2 milliós nagyságrend sem!"

Persze nyilván nem lehet fix aránypárt felállítani, de ez azért a tolerálhatónál szerintem jóval nagyobb eltérés -- de nyilván baromi szubjektív témáról van szó, ráadásul két szempontból is szubjektívről: hallás és hallani akarás szempontjából is.

MaCS

[ Szerkesztve ]

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#6036) Piftuka válasza djnice (#6007) üzenetére


Piftuka
veterán

"Van aki nem ilyen érzékeny erre, én csak felhívtam rá a figyelmet és nekem az jön le a többi ember tapasztalata alapján hogy nem egyedi probléma."

Én pedig változatlanul úgy gondolom, hogy az a "jelenség" egyáltalán nem létezik, amire hivatkozol. (Leírtam fentebb, miért.) "Vihar a biliben", szőrszálhasogatás, "önámító sznobéria"... nevezzük akárhogyan.

Miért gondolod azt, hogy rajtad kívül sokan "nem érzékenyek" a zavaró zajokra, amelyek egy lejátszóból jönnek?
Én is éppen olyan érzékeny vagyok rá. Viszont szerencsére a lejátszómból semmi ilyen jellegű zaj nem hallható, így értelme sincsen azon tanakodni, hogy "mi lenne ha"...

(Az írt lemezek olvasási képessége már más tészta, mert elég egzakt dolog, pláne, ha tényleg jellemző a típusra. Itt viszont nincsen értelme a BDP-150 modellt a BDP-170-el összehasonlítani. Különösen erre irányuló bármilyen következtetést levonni utóbbival kapcsolatban, a korábbi szériával szerzett tapasztalatok alapján.

Fenntartásra adhat okot, de például "rossz lemezolvasási képességekkel" kapcsolatos kijelentésekre (tudom, nem írtál ilyet; általánosságban írom) nem.

"Aquila non captat muscas."

(#6037) Piftuka válasza Oldzol (#6009) üzenetére


Piftuka
veterán

Én egy rosszul sikerült firmware frissítést követően (egyébként miért volt rá szükség? :F ) biztosan nem próbálkoznék ismételt frissítéssel.

A lejátszón nincsen lehetőség valami "gépi reset"-re? Nincsen olyan kapcsoló, amely segítségével megoldható lenne a dolog?

Esetleg valamilyen "helyreállító" CD/DVD nem áll rendelkezésre?

Az a helyzet, hogy szerintem itt - hacsak nem volt ugyanabban a "cipőben", mint te - annál több tanáccsal senki nem tud szolgálni számodra, mint amit a SONY fórumon olvashatsz.

Mindazonáltal, ha fontos számodra a lejátszó, akkor én mindenképpen a hivatalos szervizbe vinném el a helyedbe. Kérj árajánlatot a javításra. Ha megéri (és minden egyéb alternatíva csődöt mondott), akkor javíttasd meg.

Viszont kérlek, írd meg, mire jutottál, mert más tanulhat belőle a jövőre nézve! ;)

"Aquila non captat muscas."

(#6038) djnice válasza Piftuka (#6036) üzenetére


djnice
veterán

Jól van, akkor hazudok és az összes ember is hazudik az amazonon. Nevetséges ez az egész fórum komolyan....

[ Szerkesztve ]

(#6039) djnice válasza Piftuka (#6036) üzenetére


djnice
veterán

Amúgy meg azon sem csodálkoznék ha ekkora minőségi szórás lenne a Pioneer lejátszói között, hiszen a kínai TCL gyártja őket...

(#6040) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

Ha véletlenül valaki BD lemezt (ráadásul eredetit) szeretne lejátszani, Mediamarkt kiárusításba BD lemezek is kerültek, nem túl sok 1-2 ezer huf, kevés 3D 3000 huf. Magam egy x-men adamantium collectiont (10k) hoztam el, majd elpasszolom a külön lemezeket (mm Pécs).

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#6041) Mercutio_ válasza koncsik (#6040) üzenetére


Mercutio_
félisten

Abban milyen filmek vannak milyen verzióban?

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#6042) koncsik válasza Mercutio_ (#6041) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

6 film + üres hely a Days of Future Past-nak + 1 DvD 1 órás dok.film

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#6043) spiky03 válasza koncsik (#6042) üzenetére


spiky03
veterán

Durva, hogy ezt 10-ért adták. :Y Gratula hozzá.
Igaz nyitott szemmel és azért sűrűn kell látogatni a különböző plázákban található MM-eket, mert pl én a Daniel Craig-es Jams Bond packet vettem meg az utolsó darabot az Árkádban 5990 HUF-ért. Igaz nem olyan jó ár/érték aránya, mint ennek, de nekem így is megért.e :)

Holnap én is benézek a Duna plázába meg a Westendbe. Remélem a fizut is megkapom holnap :DDD

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 - Ticwatch Pro 2020 WearOS okosóra + extrák!

(#6044) Flashget válasza spiky03 (#6043) üzenetére


Flashget
félisten

akkor én meg benézek az Europarkiba. :D

Realme GT Master Edition

(#6045) spiky03 válasza Flashget (#6044) üzenetére


spiky03
veterán

Akkor majd holnap délután egyeztetünk ;) :D

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 - Ticwatch Pro 2020 WearOS okosóra + extrák!

(#6046) jeni válasza koncsik (#6040) üzenetére


jeni
félisten

köccke :R

(#6047) RudY válasza spiky03 (#6043) üzenetére


RudY
addikt

Nem szükséges személyesen, sőt, gyakran az online ár kedvezőbb ;) [link]
Karácsony előtt jócskán mellényúltam a válogatáskor, az egyik film szállíthatósága januárra volt írva...másnap mégis hozta az egész pakkot a futár :C

(#6048) RudY válasza koncsik (#6040) üzenetére


RudY
addikt

Simán eladhatnál pár csomagot némi tisztességes árréssel is, tuti lenne rá vevő ;)
[példa]

(#6049) spiky03 válasza RudY (#6047) üzenetére


spiky03
veterán

Tudom, szoktam nézni a weboldalukat is, de azért van olyan eset is, hogy a helyszínen ott olcsóbb, mint a neten. Lásd a James Bond csomagot. De van az ellenkezője i, pl Az Acélember díszdoboz, ami az MM-ben 9990 HUF, a neten meg most 6990 HUF-ért adják. Ha nem lenne már meg a sima verzió belőle, akkor lehet, hogy beújítanám, mert szobadísznek sem utolsó az a nagy S jel. :)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 - Ticwatch Pro 2020 WearOS okosóra + extrák!

(#6050) Piftuka válasza djnice (#6038) üzenetére


Piftuka
veterán

"Jól van, akkor hazudok és az összes ember is hazudik az amazonon. Nevetséges ez az egész fórum komolyan...."

Ugyan már, ne viccelj! :) Senki nem nevezett téged hazugnak. Én a magam részéről csak arról beszélek az elejétől fogva, hogy szerintem túlzás ez a "zajosság" téma. (Nem csak részedről, bárki részéről.)

Legalábbis általánosításként mindenképpen az.

"Amúgy meg azon sem csodálkoznék ha ekkora minőségi szórás lenne a Pioneer lejátszói között, hiszen a kínai TCL gyártja őket..."

Ez nem hangzik jól, de a kérdés az, hogy milyen minőségellenőrzés áll a gyártás mögött.

Egyébként a többi márka termékeit melyik cégek gyártják?

"Aquila non captat muscas."

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Blu-ray lejátszók
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.