- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tilos az Á
junior tag
válasz
schawo #15131 üzenetére
Nem akarok megint vitát. Nekem elég, ha csak az válaszol, aki annyira benne van a témában, hogy eleve tudja miről van szó. butch3r is a googlet túrja válasz előtt, mert ennyire nincs fogalma a kérdésről, majd google találat nélkül válaszol. Ilyesminek nincs sok értelme ebből megint csak vita lenne amiből ezúttal még most az elején kiszállok. Ha vitatkozni akartok, azt a továbbiakban nélkülem kell megtennetek. Aki meg tudja miről van szó az külön magyarázat és google találat nélkül is fog tudni válaszolni, így abból vita se lesz s ilyen párbeszédben én is szívesen részt veszek, ha lesz.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo #14679 üzenetére
Az megvan, hogy vannak decentralizalt exchange oldalak ugye?
(#14680) 8zabi : Ennek a valasznak semmi koze sincs ahhoz, amit o mondott. Most van a BTC konferencia? Most. Lehet BTC-vel fizetni? Nem, mert alkalmatlan ra. O errol beszelt.
(#14681) butch3r : Persze, mindenki aki kritikat fogalmaz meg a BTC ellen, az hsz szam noveles es egyeb idiotasagok miatt teszi.
-
A21
tag
válasz
schawo #14674 üzenetére
Január elejéről volt szó, nagyon várom már, remélem annyit emelkedik majd, hogy nullásan kiszálljak. A továbbiakban pedig nagy ívben kerülni fogom ezt a spekulatív szart. Majd amikor nem lesz drasztikus hatással az árfolyamra a lepkefing is, mint amikor valami kriptoceleb elprüsszetni magát twitteren, vagy a töménytelen fake hírek, a bennfentes kereskedelemről nem is beszélve...
-
csaba951
veterán
válasz
schawo #14481 üzenetére
Nekem az jött le a white paper-ből, hogy a pénzintézetek egymás közötti (elsősorban transzkontinentális, illetve országok közötti) utalási díjainak csökkentésére, illetve idejének lerövidítésére (azonnal, vagy pár másodpercen belül) épül az üzleti modelljük. Ehhez szerintem kell, hogy vásároljanak maguknak a napi működéshez szükséges fedezetet. Rossz az elgondolásom?
-
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo #14481 üzenetére
A WireCash az penzintezet nem? Nekik van egy partneruk a Cuallix, ami konkretan XRP-t hasznal.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo #14478 üzenetére
Mondjuk pont tegnap posztoltak egy wallet-et redditen, amibe vasaroltak 2.9 billio xrp-t. Ennek mindenkepp penzintezetnek kell lennie. Itt is a topik, itt meg "csak" 700 milliot irnak, de valaki kommentelte a wallet-et, amiben mar 2.9 billio van
-
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo #14315 üzenetére
TIl. En eddig abban a tudatlan eltem, hogy a ketto ugyanaz.
(#14316) 8zabi : Hol irtam en ilyet barmirol is? Az pedig, hogy mit irnak a /r/CryptoCurrency/-n egyaltalan nem erdekel, mivel szerintem, az a sub a reddit uj segglyuka, ahol minden 16 eves, rendszert megvaltani akaro, bankokat utalo, a harcosok klubjak tegnap megnezo hulyegyerek randalirozik. Nem veletlenul az az elso post, ami. Az egesz sub arrol szol, hogy emberek vallast epitettek az adott coin kore, es azt istenitik. Akinek meg van esze, az nem istenit semmit, hanem mindig felul a hajp vonatra es kiszall a csucson. Persze lehet tolni ezt a BTC uberalles dumat, csak nem kell meglepodni azon, hogy el fogod veszteni a penzed baromi nagy reszet a kovetkezo idoszakban, mielott kiszallsz.
(#14322) csaba951: Kiszalltam az LTC-bol 212 euron. Elotte meg jatszottam az arfolyammal, igy sikerult visszahoznom majdnem azt az osszeget, amivel beszalltam 292 euron. Egyenlore minden penzem xrp-ben van (sajnos vissza kellett mennem a kraken-re), es egyenlore ugy nez ki, hogy baromi jo dontes volt. Kesobb majd lehet visszanezek LTC-be is, de biztosan nem teljes osszeggel, mint legutobb.
(#14327) nyogo83: Ez a grafikon minden heten elokerul, egyszer majd talan bejon
-
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo #14250 üzenetére
Igen, eddig kepben vagyok, de ennek megis mi az ertelme vagy miben befolyasolja a BTC-t (meg ezzel egyutt mindent igazabol)?
Kozben megtalaltam ezt. Igy mar inkabb kepben vagyok. Szoval most azert kaksi az arfolyam, mert jott egy hard fork meg meg a Morgan Stanley is nyilatkozott. Eddig ugy gondoltam, hogy minden ilyen fejlesztesnel ugrani fog az arfolyam
-
brd
nagyúr
válasz
schawo #13658 üzenetére
Igen, fejlődik a srác, tényleg egész korrekt a cikk, gyorsan átolvasva egyelőre csak az "Az egyes fiókokból való lopás azért így sem lehetetlen..." szöveggel kezdődő bekezdést kifogásolom. Továbbra sem tárcákból lopnak ilyen esetben, hanem valahogyan megszerzik a privát kulcsot, ezzel átkerül a tárcával való technikai rendelkezési jogosultság a tolvaj kezébe.
Továbbá az "Ezek miatt a bitcoin hiába akarja leváltani a jelenleg forgalomban" bekezdés is kicsit problémás, ki mondta pl., hogy ebben kell felvenni hitelt? Pláne magánszemélynek? Én még soha nem vettem fel semmilyen hitelt, FIAT-ban sem, oszt' mégis élek (és nem kenyéren és vízen). Ill. miért kellene FIAT-ból fizetni a BTC-ben felvett hitelt? Fizesse vissza BTC-ből! Ja, hogy nincs BTC bevétele? Ki az a hülye, aki egy mindennel szemben emelkedő pályán lévő commodity-ben eladósodva vesz fel hitelt? -
Verticoin
junior tag
válasz
schawo #13588 üzenetére
Én 7400 óta várok a csend utáni zuhanásra. Lehet kiröhögni.
)
Igaz volt 7800 után egy rövid zuhanás 5500-ig, te túl rövid volt ahhoz hogy beszálljak így azóta is a zuhanásra várok.
Szóval nyugodtan röhögjetek ki.
De mindez semmi se lenne ahhoz képest, ha most végül beszállnék 18 ezren s utána lenne a zuhanás)
Mindenesetre a látnoki képességeim szerint egyáltalán nem szabad beszállni mert most fog bedőlni
)))
-
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo #13573 üzenetére
"Felteve, hogy az ATM-ben van eleg 1M sosincs"
Az atlagos ATM tud $200k tarolni, azaz 54 millio forint. Persze a suttyo kornyeken levo nem fog ennyit, de egy normalis, frekventalt helyen levo igen.
"Bankból is csak előzetes, legalább 1 napos bejelentés után vehetsz fel 1M-t."
Az ugye megvan, hogy en nem magyarorszagon lakok es nem magyarorszagrol beszelek?
"1M dollár éréke jelenleg mondjuk 55,5 BTC, 1 perc alatt megcsinálom az utalást egyik tárcából a másikba"
Ez tok jo, de itt meg mindig arrol van szo, hogy mennyi ido penzt csinalni a BTC-bol. Olvasd el az indito hsz-t. Azzal, hogy te elutalod X tarcabol Y-ba ugyan ugy nem lesz egy forintod sem.
(#13574) REIT: gdax-en en nulla petakot fizetek eladaskor es vasarlaskor is.
-
törölt tag
válasz
schawo #13573 üzenetére
Egy ATM-ben több millio HUF van. Csak a számla és a kártya jelenthet limitet. Max többször kell betenni a kártyát. Próbáld ki.
És ha beteszed, akkor sem kérdeznek semmit egy bizonyos összeghatár alatt, szóval max minden nap bejársz egy vékonyabb paklival
(Bár nem tudom miért tartana valaki inkább bankban pénzt, mint kp-ban ha nem kell utalnia....)
-
törölt tag
válasz
schawo #13569 üzenetére
Számomra érthetetlen, hogy miért a váltó vezeti, hogy hány BTC-ja van egy usernek
Az egész blockchain értelmét veszti. Ezt pont arról szólt (volna), hogy van egy elektronikus wallet-ed, amihez csak te férhetsz hozzá.
Abszolút indokolatlan a váltók magas jutaléka. Nem is váltanak semmit, csak jegyzik a BTC-ra való igényt és ha akarják fedezik magukat.
Meg ha már eleve ilyen a rendszer, miért ne működhetne tartalék rátával (10x annyi BTC van vezetve, mint amennyivel a váltó valójában rendelkezik). Innen meg egyenes az út a csődhöz egy nagyobb esésnél....Hogy van-e BTC-om?
Egy rokonom vett egy csomót és már annyira nem bírta hallgatnia szkepticizmusom, hogy azt mondta ad 1-et. Mondtam neki, hogy 10.000-en adja el, elvileg ez már megtörtént, de a pénzt még nem láttam
De legalább annyira jó volt, hogy ligitimizálja az
trollittartózkodásom -
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo #13571 üzenetére
Hat pedig de. Az alap (uk)lloyds-os kartyamon 80k font a maximalis limit, mig a szingapuri HSBC kartyamon unlimited, azaz annyi penzt veszek ki, amennyit akarok ha kikapcsolom a limitet. Felteve, hogy az ATM-ben van eleg. Bar ha nincs, akkor besetalok a bankba es 1 alairas meg 1 igazolvany utan a kezembe nyomnak akar 1 milliardot is, felteve, hogy a bankban van eleg penz illetve a szamladon is. Na te ezt mikor csinalok meg btc-vel? Egyebkent pontosan ugyan ennyi ido akarmekkora osszeget betenni a szamladra.
Mint irtam en hamarabb jutok el a bankba / atm-hez, mint ameddig tart a gep bekapcsolasa es X weboldal megnyitasa majd X osszeg atvaltasa / kiutalasa
-
válasz
schawo #13551 üzenetére
Egyébként semmilyen nemzetközi jogalkotói tervről nem tudok a bitcoinnal kapcsolatban. Attól a pillanattól, amikor először hivatalosan szóba kerülne valamilyen korlátozás terve, addig a pillanatig, amíg valódi nemzetközi eredménye lesz, tehát globálisan (vagy akár eu-szinten) megszületnek, és hatályossá válnak a jogszabályok, általában 15-20 év telik el (EU-n belül, kapkodás esetén ez lehet legkevesebb 8-10 év). Nem a szabályozástól fogja összefosni magát a kriptopiac.
-
válasz
schawo #13510 üzenetére
Ezt egyik hw wallet gyártó sem tagadja, a Trezornak meg a faq-jában is benne van, hogy időigényes és költséges módszerekkel kinyerhetőek belőle a privát kulcsok. A "védelem" abból áll - és ezt ajánlja a faq is -, hogy valószínűleg gyorsabban veszed észre a Trezor eltűnését és a backup seedet felhasználva simán elutalod róla a pénzt, mint amilyen gyorsan a kulcsokat ki tudják belőle hackelni.
https://doc.satoshilabs.com/trezor-faq/threats.html
Tulképpen az egész történet megint csak oda kanyarodik vissza, hogy a fenti probléma összemérhetetlen egy mai operációs rendszeren futó wallet szoftvernél felmerülőkkel.
-
gipszklipsz
csendes tag
válasz
schawo #13390 üzenetére
Amúgy nem lehetne megvalósítani a 60 sec blokkidőt és a blokkonkénti difficulty retargetet? Eleve 10 perc alatt 10x annyi tranzakció hajtódna végre, és nem lehetne megbénítani a hálózatot, ha a network hashrate 50%-a átruccanna BCH-t kaparni, vagy egy éjszaka alatt ellopnák az összes kínai/orosz farmot.
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
schawo #13373 üzenetére
És mihez kezdenél a bitcoinoddal, ha egyszerűen betiltanák Magyarországon és elkezdenék keményen büntetni az átváltását? Az emberek 99%-a befektetési céllal szállt be, szerintem ezt kár tagadni. Mekkora összegnél érné meg külföldre költözni emiatt? Hány embernek van ennyi bitcoinja magyarországon?
A reális forgatókönyv az, hogy a jelentős többség átváltaná fiat-ba a törvény hatálybalépése előtt. Ha ugyanezt eljátszanák Németországban vagy az USÁ-ban, annak milyen hatása lenne az árfolyamra? Hány olyan ember lenne, aki milliókat kockáztatna miután elkezdődne egy ilyen betiltási hullám?Mit tudnának tenni a bányászok, ha hoznának egy olyan törvényt Kínában, hogy mostantól csak az államilag regisztrált címekről érkező tranzakciókat építhetik be egy blokkba? Mi lenne az árfolyammal, ha kiesne a kínai bányászat? Mi lenne, ha ugyanezt Ororszországban is meglépnék utána?
Nem a technológiai lehetőségekről beszélek, persze hogy technológiailag nem lehet betiltani, de azért azt látni kell, hogy ha nincs lehetőség kripto-fiat váltásra, akkor az kivéreztetné az egészet. Alapból el se terjedt volna, ha nem jelennek meg az első váltók és a Silk Roadon nem tudták volna az eladók átváltani a bevételeiket.
Ameddig fel nem épülnek teljesen bitcoinra épülő ellátási láncok (ami szintén nem túl valószínű a közeljövöben), addig mindig lesz egy láncszem, ahol muszáj átváltani a kripto-t fiat-ra, ha nem akar a veszteségesen működni az ember.
Szép dolog az optimizmus, de szerintem azért nem árt elgondolkodni a kockázatokon sem. Az szerintem teljesen irreális, hogy az országok kiadják a kezükből a monetáris politikát, ami a gazdasági irányítás egyik alappillére.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
schawo #13354 üzenetére
Én az LTC "kilövésre" várok, mióta péntek után ugrott egy nagyot, folyamatosan be-benéz a 140 euró feletti tartományba és 120 alá nem is nagyon esik, mert ott mintha újra elkezdenék venni.
Szerk: BTC-t és ETH-t már eladtam, ezt nem nekem találták ki, most már csak arra várok, hogy nullán kiszállhassak, ahhoz egy 145 euró körüli LTC kéne
-
válasz
schawo #13274 üzenetére
Azért rendkívül kockázatos a short, mert a visszavásárlás fölfelé viszi az árfolyamot, és egy ilyen kevéssé likvid piacon hamar az egekbe tudják vinni az árat, ha nincs elég eladási ajánlat. Márpedig a visszaadási határidőkor muszáj vásárolni, bármi áron. Ezt egy ideig lehet tolni úgy, hogy nyitnak rá egyre nagyobb short kötéseket, de ez csak gyorsuló tempó a szakadék felé. A short csak akkor működik, ha a piac megrémül, és elkezd eladni.
-
válasz
schawo #13235 üzenetére
Értem, de a fenti vita arról szól, hogy már túl vagy ezen a ponton, tehát az említett 10%-ból vettél coint, vagy miner riget, szóval nem teljesen értem hogy jön ez ide
Ennek ellenére persze igazad van.
Vagy ha úgy érted, hogy az a 10% nem is 10%, mert valaki túlvállalta magát (olyan pénzt is beletett aminek az elvesztése nagyon fájó lenne), és ezt úgy akarja kompenzálni, hogy inkább hw-t vesz crypto helyett... Nos, ez már igazi veszett fejsze nyele szituáció
-
sanzi89
addikt
válasz
schawo #13202 üzenetére
Egy fikció kitalált számokkal: májusban volt 500.000 Ft-od, vegyél belőle BTC-t vagy bányagépet, amivel lehet túrni valamit és azt beváltod BTC-be és elrakod, nem veszed ki. Most van mondjuk 1.500.000 Ft-nyi BTC-d meg a vasad. Ha BTC-t vettél volna meg lenne 5.000.000 Ft-nyi. Utólag nagyon egyszerű okosnak lenni.
De!
Én májusban úgy ítéltem meg, hogy annak kisebb az esélye, hogy egy aránylag modern hardver értéke lenullázódik, mint egy olyan digitális "valami", amit akkor sokkal kevésbé ismertem. Ezt a döntésemet persze már megbántam, de nem véletlenül döntöttem így, és az akkori érveimet a mai napig el tudom fogadni.Utólag 5 számot helyesen beikszelni se egy nagy művészet...
-
Yany
addikt
válasz
schawo #13202 üzenetére
"Vagy most azt állítod, hogy aki most hozzáfog a bányászathoz, az csak pluszban jöhet ki a buliból, nem is bukhat rajta?"
Látsz ilyen állítást? Leírtam, visszaolvashatod.
Kezeld helyén az elhangzottakat, szerintem elég balanszolt az infó, nincs ferdítés, ellenben te eléggé feketefehérre akarod festeni, amiben nem leszek partner egyik irányba sem.
-
Yany
addikt
válasz
schawo #13200 üzenetére
schawo, lol, write-only-ban vagy? Egy olyan állapotban teszel fel kérdést a múltra vonatkozóan, ami akkor a jövő volt, egy bizonytalan jövő, amit nem lehetett előre látni. És a hardveres értékcsökkenés sem vethető össze azzal, ha egy számodra ismeretlen piacon beteszel egy rakat pénzt mondjuk bytecoinra. Miért arra? Miért, mire? BTC? Jaaa, hogy most már olyan okos vagyok, hogy abba kell tenni. Ne haragudj, de nettó trollkodás megkérdőjelezni egy full bizonytalant a múltban arra alapozva, amit ma tudsz. De persze lehet értetlenkedni, meg süket fülekkel hajtani a saját gondolatmenetedet, csak nem sok értelmeset sugall...
szerk, csak hogy ne feledjük az eredeti felvetést: "Ha nem éri meg bányászni, akkor miért is olvasgatom, hogy ez+az ilyen vasat pakol össze bányászatra?" -- szerintem igenis érthető érveket hozott fel mindegyikünk, sőt, kb. ugyanabba az irányba is mutatnak a gondolataink.
-
sanzi89
addikt
válasz
schawo #13192 üzenetére
Akkor több.
De!
Én mikor elkezdtem foglalkozni a kriptopénz világgal, erősen szkeptikus voltam, továbbá nem volt több millióm, amit fel tudtam volna tenni a piros 7-resre, hogy majd a 800 dolláros BTC árfolyamból lesz-e 15.000 esetleg 500. Annyira nem állok jól anyagilag.
Vettem egy közepes RIG-et (szerencsére csak VGA-t kellett, minden más volt) és bányásztam. Úgy voltam vele, hogyha bedől az egész, a vas megmarad, kis bukóval eladom. Azóta kikaparta az árát, és hozott is, én szerencsére mindent BTC-ben tartottam, így annak elég rendesen megugrott az ára.Ha a legelején BTC-t veszek jobban járok? Igen. Tudtam ezt előre? Nem. Beszari voltam és inkább a kisebb kockázatot vállaltam? Igen.
Ennyi a bányászat mögötti érv. Most már én se veszek hardvert, ami van azt is szépen lassan elcsorgatom, és havonta egy fix összeggel próbálok kapitalizáció követő portfóliót kialakítani BTC-ből és pár altcoin-ból.
-
Yany
addikt
válasz
schawo #13192 üzenetére
Ha a hegynek gatyája volna. És ha az árfolyam romlik? Akkor buktam volna busásan a ára alapján, így viszont már hamarosan áram árán veszem a coinokat, miután kicsengette a saját árát (bár persze hülye lennék beváltani őket fiatra). Szóval most könnyű "okosakat kérdezni", de amikor nincs rálátásod egy piacra, pláne a jövőjére, akkor onnan indulsz, amit átlátsz, márpedig a hardverekkel elvagyok akkor is, ha bukóba fordul, ugyanis ha lezuhan minden és bányászni sem éri meg, akkor is kb. 0-san szálltam volna ki, mivel 20%-kal a piaci ár alatt vettük a cuccokat (mázli volt, nem kapcsolatok vagy trükközés). Amikor mindenhol 500 volt a VGA, mi 400 Euróért tettük a gépbe, az akkor 370 eurós tápot 320-ért és így tovább. Szóval fölösleges ebbe az irányba menjünk. Attól mert úgy alakult, hogy akár jobb is lehetett volna ebbe tenni pénzt, mint bányát indítani, attól még megéri a bánya is. Akkor megérte és _most_ megéri. És ez volt a kérdés. Hogy holnap megéri-e? Ezt mondd meg valamelyik coinra is légyszi és már veszem is. (ja nem, mert nem így megy)
szerk: amúgy coint is vettem, mert szerencsére belefért a keretbe, de mint látható, ez is egy diverz felállás. be is vált eddig.
-
GabN73
addikt
válasz
schawo #13004 üzenetére
Szőrszálhasogatás on
Bankok alapból számítanak fel SEPA fogadás díjat, itthon pl az összes bank. Igazából forgalom, tárgyalás kérdése, hogy engednek e. "Alapból" az indításra adnak kedvezményt, külföldi vagy "más" magyar bankból kapott deviza utalás jóváírása általában 100€-ig ingyenes, felette van egy kis sarc.
+ kérdés az, hogy van e külön forgalmi díj.
Szőrszálhasogatás off -
mepet
addikt
válasz
schawo #12988 üzenetére
Akiknek letiltották az accountot, azoknak (kb. mindenkinek) nem az a hiba, előzmények: letiltották többünknél a withdrawot Name Mismatch kamu szöveggel. Tele van vele az internet. a Bittrex azt kommunikálta a twitteren (ilyen körítéssel, hogy ne higyjétek el, amivel tele van az internet, hogy letiltogatjuk az usereinket, pedig de. Állítólag az usereik 0.01%-át érinti verifikációs probléma, de ezt ők sem hiszik el, akkor mégis mitől "dugult be" a support, és miért van tele ezzel az internet?
-
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo #12895 üzenetére
Szingapur ugy jon ide, hogy szingapurban elek es hetvegen is bankolok. En eddig abban a tudatban eltem, hogy az euroval rendelkezo orszagok kozt pont ugyan ugy megy az utalas (pont a sepa es az azonos valuta miatt), mint orszagon belul (peldaim).
Legalabb ezt is megtudtam, hogy nem igy van
Ettol fuggetlenul mint irtam, a kraken meg mindig nem kuldte az utalast megerosito emailt (csak az elotte levot, ahol leirjak, hogy rovidesen jon a megerosito), ami viszont teljesen fuggetlen attol, hogy a bankok dolgoznak vagy nem dolgoznak hetvegen.
-
YASKATIR
senior tag
válasz
schawo #12893 üzenetére
Igen, euro sepa, viszont meg a megerosito email sem jott meg, pedig tobb mint 5 oraja csinaltam. Termeszetesen a support sem valaszol arra a ticketre, ahol rakerdeztem a hianyzo email-re.
"Csak mert hétvégén nincs bank sehol a világon"
Mifasz, Angliaban es Szingapurban is gond nelkul utaltam / utalok penzt hetvegen, ami meg is erkezik, felteve ha ugyan azon a currency-n megy a dolog, itt pedig eurorol kuldenek eurora, vagy eurozonan belul nincs ilyen?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged