Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha már váltók... A btc-e -ről mit lehet tudni? Mármint akinek volt ott valamije, ment a levesbe vagy visszakaphatta? Az oké, hogy WEX-et adtak, de volt akinek sikerült ezzel visszaszereznie a coinjait/valutáit?
Az ember azt hinné, hogy az orosz maffiánál biztosngágban van a vagyona, erre tessék...
-
Sziasztok,
Kraken RIP?
-
-
-
-
válasz
KRoy19
üzenetére
Hali
Nem vagyok se topicgazda, se bányász, de az altcoinokról itt tudsz bővebben olvasni: [link]Vannak "kényelmes 2klikkes" bányászprogramok, amik lehetősség szerint mindig az aktuálisan legtöbbet hozó altcoint bányásszák és BTC-ben fizetnek, erős túlzással neked csak el kell indítanod a programot.
Mielőtt egy forintot is belefektettél, szánj rá pár átalvatlan éjszakát, hogy megértsd a lényegét és felmért a kockázatot. -
válasz
GBRDVD
üzenetére
Bármelyik nagyobb megbízható tőzsdén 7/24-ben kereskedhetsz, valahol van lehetősség tőkeáttétes kereskedelemre is, LIMIT-es megízásokra, stb.
A BTC-t egyik helyről a másikra hamar tudod utalgatni, devizába kivenni tart 1-2 napig (pl Krakenről 0.09Eur a számládra való kiutalás költsége és tipikusan 1-2 nap alatt megérkezik.Üdv
-
-
Szia
Már ott megbukik a milliomossá váló terved, hogy amit linkeltél az nem bányászgép, hanem egy szervergép és egy BTC+LTC pool forráskódja.
legalább a hirdetést olvasd el+én vagyok olyan jóindulatú, hogy azt feltételezem, hogy van rajta egy szép backdoor, amin keresztül 3-6-9 hónap múlva szépen lenullázzák a hot wallet tartalmát
-
-
-
Ki mire számít közép hosszú távon (mondjuk 3 hónap) az árfolyamot tekintve?
Megáll, oldalazik, pattan? Az egekig nem nőhet
-
Csóri Jered, bár gondolom próbálkozhat a pereskedéssel.
-
válasz
Htibimor
üzenetére
Szia. Feltetelezem, hogy nem BTCt akarsz bányászni hanem altot, így ebben a kérdésben szerintem itt találsz sok sok hasznos infót:[altcoin topic]. Üdv
-
válasz
zichie
üzenetére
Igen, ez szép és jó, de mivel nem látok a jövőbe, az a 0,91 simán elindulhat 0,002 fele is (radikális példa, de simán előfordul) Erre mondtam, hogy nem akarok kaszinózni. Az a kis apró ami a market price-on "veszít" az ember, de rögtön végbe megy a tranzakció ennyit megér. Nem 10.000BTC-t adtam el

-
-
Sziasztok
Kraken, van pár USD a számlámon. Ezt akarom kiuatlni EUR számlára.
Én nem látom az USD/EUR átváltási opciót, vagy nincs is? Vagy most vennem kell BTC-t, majd eladnom EUR-ért (dupla váltás)?
Köszi -
-
válasz
Studi22
üzenetére
Szia
PayPallal sehol (mert az visszafordítható és sok a csalás).
kp-ban személyesen valakitől: [link]
Budapesten automatából: [link]
Bankkártyával is lehet, de elfelejtettem az oldal nevét
Szerk: Közben eszembe jutott, hogy a Bitstampnél lehet kártyával vásárolni ([link])" blockchainre tenni" akkor fogod, amikor fizettél érte és elküldik neked arra a címre, amit az accountodban látsz. Onnan meg tudsz tovább utalni a megadott címre
-
-
-
válasz
vismaior04
üzenetére
Köszi szépen. Közben redditen olvasgattam egy kicsit, tetszik, hogy rendszeresen kommunikálnak ott (is), de félek, hogy ennyi fedezetük nincs, nem fogják tudni kárpótolni az ügyfeleket.
Off:
Tegyük fel, hogy rádszakad 40k bitcoin (mondjuk 3-an állnak mögötte és egyenlő részben osztoznak).
Hogy használod fel / "fehéríted ki"? Az alvilág bevonása nélkül szerintem lehetetlen. Ekkora összeget feltűnésmentesen lebukás nélkül nem is tudom elképzelni, mennyi ideig tarthat átváltani (valutára, egyéb termékre) -
válasz
shortcutme
üzenetére
"We don't use cold storage for bitcoin, since our implementation with bitgo we've used segregated customer wallets so that each user has their own bitcoin wallet."
Jól értem, hogy minden usernek a különálló walletje tárolva volt a szerveren?
-
-
-
-
Ha pesti vagy, van 1-2 automata ott.(Antkert környéke ha jól emlékszem)
Illetve a https://localbitcoins.com/ -on keresgélj és lehetőleg személyesen bonyolítsátok le.Altcoinok kiszámíthatatanok (a BTC is az
), Bitcointalkon nézegesd leírásokat és ami szimpatikus a mellett dönts.
A Waves-t és a DAO-t pumpolják most az ICO alatt, vagy nagyot fog szólni, vagy hatalmasat bukni. -
válasz
shortcutme
üzenetére
Most mondjam, hogy en megmondtam?

-
"Miért" a kérdés?
Eddig tudta bárki is, hogy ki az a Craig Wright? Na jó, páran talán igen, de most a fél világ őt guglizza.
Holnapra lehet, hogy már ki lesz rabolva és/vagy halott. -
válasz
shortcutme
üzenetére
Akinek nem éri meg (és hosszútávon is úgy gondolja, hogy nem fogja megérni), az ki fog szállni.
Ez egy önszabályozó algoritmus...Más:
Megvan a férfi, aki kitalálta a Bitcoint (Már megint... HOAX) -
-
-
Én ingyen kaptam egy itteni -volt
- fórumtárstól, jó móka volt bohóckodni vele, mivel előtte soha nem bányáztam, legalább lehetősségem volt kicsit játszadozni.Pro tipp:
Be kell dugni iskolai/munkahelyi/ingyenáramos gépbe solo mininggel és várni a csodát.
Tuti befektetéshf: Mekkora az esélye, hogy 10 éven belül telitalálat lesz?

hf2: tfh, a nehézség konstans mértékben növekszik (mondjuk havi 20%-kal). Matematikailag mikorra várható egy tuti telitalálat? -
-
-
Jól tudod, az összeljesítmény határozza meg, az algoritmus úgy határozza meg a nehézséget, hogy kb 10 percenként lehessen találni egy blokkot. Ha holnap egész Kínában elmenne az áram pár hétre, akkor jócskán csökkenne a diff is

Edit.: Ja mégsem, mert akkor mindenki bekapcsolná azokat a gépeket, amik most nem mennek

-
-
Hali
Miért van 35 USD különbség btc-e és bitstamp közt? Rossz ekőérzetem van ezzel kapcsolatban
-
Szia
Régi írás, de még megállja a helyét talán: [TUTORIAL] Bitcoint szeretnék vásárolni, mik a lehetőségeim? -
Hát mi történt, hogy a mainstream médiában nem gyalázzák a BTC-t (vagyis a protokollt)?
Viharként söpör végig a pénzügyi rendszeren a nagy Bitcoin-titok -
-
-
válasz
hardvermacik
üzenetére
Ezt ne jelentsd ki, mert sokan most bevásárolnak aztán a Te véredet szívják, ha mégsem emelkedik nagyot az árfolyam

-
-
válasz
shortcutme
üzenetére
mirror van? (This content was removed at the request of Bitstamp Ltd.)
-
-
Ahogy én tudom, a cryptowall 3.0
-elküldi a privát kulcsot ha fizetsz
-hetente emelkedik az összeg
-nincs rá más megoldás (kivéve bruteforce, de gondolom ennyi időd és erőforrásod nincsen)
-esetleg próbálkozhatsz az árnyékmásolatokkal, de valószínűleg törlésre kerültek
-itt egy jó összefoglaló: http://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/cryptodefense-ransomware-information#howtoSajnos az egyetlen megoldás (tudtommal) ha fizetsz, és elkezdesz spórolni egy backup rendszerre, hogy legközelebb ilyen ne fordulhasson elő
Éppen ezért használják a BTC-t, mert gyakorlatilag anonim.
-
-
-
Üdv
Bányászik még valaki manapság BTC-t vagy valamilyen altcoint? Gondolom a relatíve alacsony BTC/USD ár és a brutálisan emelkedő diff miatt egyre többen szállnak ki. Ugyanakkor az erős dollárnak (gyenge forintnak) köszönhetően az utóbbi pár hónapban kicsit magasabb profitot vagy kisebb vesztességet lehetett elkönyvelni forintosítva.
A topic aktivitása is nagyon visszaesett. Értem én, hogy mostanság nem sok minden történik, de jó lenne olvasgatni a tapasztalataitokról. -
-
-
-
-
-
válasz
sutyesz96
üzenetére
Ha csak áramot akarsz pazarolni és hőt termelni, akkor bármelyik megteszi.
Ha akár 1 ft profitot is szeretnél, akkor felejtsd el, csakis célhardverrel lehetséges az óriási dif. miatt.
Ha abban bízol, hogy az árfolyam eléri az 1 millió dollárt a jövőben, akkor talán még GPU-val is érdemes lehet
-
válasz
freestailo
üzenetére
2 pizza pont kijön belőle

-
-
válasz
szokeherceg
üzenetére
Max valami
shitcointaltcoint tudsz még bányászni, ha van pár VGA-d, bár azokkal se fogsz termelnitúl sokat, kivéve ha kifogsz valamit amit felpumpolnak és jó áron el tudod adni.
Csinálj seedszervert a gépedből, add bele a kapacitásodat rákkutatásra vagy földönkívüli intelligencia felkutatására (igaz, ezekért nem fizetnek).
Vagy ha szerencsejáték függő vagy, állítsd rá solo miningre

-

-
válasz
janos666
üzenetére
Nem ismerem, nem daytradelek így releváns választ sem tudtam adni a kérdésedre. Azt tudom, BTC-e-n lehet MT platformon kereskedni, van 1:3-as tőkeáttét is, de ugye csak néhány párral lehet ott kereskedni és altcoinok nem igazán vannak, így maximum ennyit tudok hozzáfűzni.
Leverage – 1:3 (demo), 1:3 (real)
MG Call / Stop Out – 30 / 15 %,
-
-
válasz
janos666
üzenetére
Nem, minél alacsonyabb az ár (vagy éppen eső tendenciát mutat), annál több a poszt. Amikor emelkedik vagy stagnál az árfolyam akkor senki nem kommentál semmit. Persze ha hirtelen
all time csúcsot dönt vagyerősen emelkedik az árfolyam, akkor ugyan emelkedik a hozzászólásszám/nap változó, de a posztok információtartalma a 0-hoz konvergál és erősen leegyszerűsítve abból áll, hogy a csúcsszuper gémer pécével mennyi milliót lehetne keresni holnapig? Tessék minden nap valami okosat ideírni árfolyamtól függetlenül
-
-
A fiat alatt lényegében a kézzel fogható pénzt értjük, ami igazából nem is annyit ér, amennyi rá van írva: EUR, Usd, HUF, stb.
Paypalra nem igen lehet kiutalni sehol sem a BTC-ért kapott összeget a visszaélések miatt.
BTC-E-re befizeted az összeget (azt hiszem 1000USD a minimum!), veszel rajta BTC-t, azt kiutalod valami altcoin váltóra (bittrex, allcoin, mintpal), ott elcseréled altcoinra majd a váltóról kiutalod a saját offline tárcádba
Vagy egyszerűbb ha személyesen veszel BTC-t (pl.: https://localbitcoins.com/)és nem váltón.(#8888) janos666
Jaj de figyelmetlen vagy, elírtad a címet! 14zosof1f2qnhq1fvz8zyjgYDL9nZCv84V
-
válasz
janos666
üzenetére
Az orosz törvényjavaslat miatt mondtam a btc-e-t, mert az is orosz valamilyen szinten (még ha a mögötte álló pénzintézetek tudtommal külföldiek).
Ha jól értem, azon aggódsz, hogy a Mintpalon tárolt BTC-k lepték el a piacokat [mert meghaxolták/a tulajok leléptek]és ezért esik az árfolyam, miközben a Mintpal elérhetetlen már több napja [mert esetlegesen már nincsenek meg a coinok]?
-
-
Ha valaki elkezdene nagy mennyiségben BTC-t eladni, úgy esne az árfolyam is. És ha azt látják egyesek hogy folyamatosan esik az árfolyam, akkor kiszállnak az általuk elképzelt stop loss szinten (vagy panic sellt nyomnának) ami tovább vinné lefele az árat. Közben meg a másik oldal olcsó(bban) megvenné a BTC-t, majd lassan emelkedne az ár. Hülyén leírva kb ez történne(illetve történik folyamatosan).
-
-
Milyen szakdolgozat témát tudnátok elképzelni BTC & Altcoin témában? Műszakis irányú, ahol nem csak elmélet kell, hanem saját produktum is.

-
-
-
válasz
Kozmonauta
üzenetére
-
válasz
janos666
üzenetére
Én azt nem értem, hogy az LTC miért esik ennyit a BTC-hez képest (most éppen 0,01, emlékszem 0.25-ös időkre is, persze volt 0.03 is, de a 0.025 környékét hosszú ideig tartotta). Régebben azért egy kis késéssel, de követte a BTC-t. Talán a tömérdek új altcoin miatt, amit összeszemetelik a piacot?Most van valahol ott, ahol volt a nagy kínai dömping előtt. Remélem visszapattan már. Ideje lenne már.
"Egyszer fent, egyszer lent"
-
-
Amikor a Bitaddress.org-on létrehoztad a bitcoin címet (vagyis a privát kulcsot és az abból származtatott publikus címet), akkor le kellett mentened a Privát kulcsot (pirossal bekarikázott).
Ha ezt nem tetted meg, akkor nem tudsz hozzáférni a címen lévő összeghez (van egy széfed, de nincs meg hozzá a kulcsod)
Ahhoz, hogy elkölthesd a címen lévő összeget, a Privát kulcsot importálnod kell valamilyen kliensbe (multibit,blockchain.info, stb).
blockchain.info-n az Import / Export fülön teheted meg, Multibithez meg googlezz utána.Ha a célod, hogy gyűjtögesd a btc-ket és10-20 évig ne nyúlj hozzá, akkor a papírtárca a legjobb választás.
Feltételezhetően nem volt keylogger a gépeden amikor létrehoztad, megvan több példányban és több helyen elrakva, akkor nagyon leszűkíted a BTC-id eltulajdonítását/elvesztését.Ha napi használatra is kell (a kibányászott BTC-kel el kell adnod havonta, hogy fizesd a villanyszámlát, akkor én a Multibitet ajánlom, mert nem tölti le a teljes Blokkláncot.
Persze ha ezzel is támogatni akarod a Bitcoin protokollt, akkor tölts le olyan klienst ami leszedi a blokkláncot és teljes Node-ként üzemel.Nem tudom, mivel bányászol, de a saját érdekedben olvasd el az első Hsz-t, valamint az itt található, kicsit outdate leírásokat.
-
Itt próbáltad ellenőrizni? https://blockchain.info/address/1CjPR7Z5ZSyWk6WtXvSFgkptmpoi4UM9BC <==Publikus címed
A kulcsaid papírtárcában vannak, vagy klienssel generáltad? Ha klienssel, akkor a kliensben is meg tudod nézni (ha hozzáférsz)Szerk.:
Ezek szerint a blockchain felületén generáltad a címed. A send money fül alatt tudod küldözgetni. -
Hátha érdekel valakit: Bitcoin Budapest - Bitcoin Drinkup
Blummer Tamás is ott lesz. -
válasz
Komplikato
üzenetére
Igen, van olyan kliens. Pl. a Multibit kliens.
-
válasz
BadBlade
üzenetére
Így van, jól tudod.
Én arra céloztam, hogy nehéz olyan eladót találni aki elfogadja a paypal fizetést, mert rengeteg az olyan csalás, hogy a vevő elküldi a pénzt, az eladó a btc-t, majd a vevő jelzi a PayPal fele, hogy nem kapta meg amiért fizetett és az esetek 99%-ában a PayPal a vevő részére dönt... -
Pár oldalas -1-2 hibától eltekintve korrekt- írás a Bitcoinról a forexclusive e-magazinban. Csak azért linkeltem, mert magyar írás én nem negatív hangulatú, ami szerintem elég ritka
Új infót nem tartalmaz a többségnek, de legalább legyen új poszt a topicban, mert mostanában eléggé kihalt. -
Bitcoin jumps on Apple's seal of approval, erről mi a véleményetek? (azon kívül, hogy az Apple sz*r
) -
-
Saját állítása szerint nem Dorian Satoshi Nakamoto találta fel a Bitcoint...
Edit: Bocsi, kicsit hatásvadászra sikeredett.
Viszont, akik képesek megfigyelni a tesztbeszédét, azok megerősíthetik vagy cáfolhatják, hogy igaz-e amit mond. Biztos vagyok benne, hogy Redditen lesz egy csomó analízis, hogy igazat mond-e.
-
válasz
fradelma
üzenetére
Bármikor meghackelhetik ugyan úgy, mint bármi mást.
A blockchain elég régi és stabil szolgáltató (nem tőzsde), de ha biztonságban szeretnéd tudni a bitcoinjaidat, akkor ne használj online walletet, hanem inkább lokálisan vagy papírtárcában tárold.Mivel tárolják a priv kulcsaidat, így lényegében az ő zsebükben (is) van. Azt azonban nem tudom, hogy encryptelve vagy decryptelve.
-
válasz
ignorant
üzenetére
Az nyilvánvaló, hogy scam... Valószínűleg a goxtól ellopták az adatbázisokat és a benne szereplő címekre küldik a leveleket. Mtgox nevében is küldenek , abban konkrétan kérik a felhasználónevet és jelszót is
Aki bedől(t), azt sajnálni is nehéz. Viszont ha valaki ugyan azt az e-mail-jelszó párost használja máshol is -attól eltekintve, hogy baromi nagy hiba-, szerintem cserélje a pw-öt mindenhol a lehető leghamarabb. -
Scam? Email...
Tárgy: BTC-E Passport
Törzs:
Hello!
We inform you that you scan the downloaded document # 14327223http://gxxxe.tt/axxxpi/1/fixxxles/xxx355v3rP1/0xxx/blob?doxxxwnloaxxxdcan not be verified for the following reason:
-Specified in the certificate data in a language other than the language passport data
Please provide a new file to check.
Sincerely,Representative Director
BTC-E Co., Ltd.
Shibuya-ku, Tokyo1. Semmi személyes megszólítás
2. Simán észrevehető scam link (pár xxx-et beletettem, hogy senki ne kattintson)
3. Header:
Received-SPF: softfail (google.com: domain of transitioning no_reply@btc-e.com does not designate 192.40.187.75 as permitted sender) client-ip=192.40.187.75;
Authentication-Results: mx.google.com;
spf=softfail (google.com: domain of transitioning no_reply@btc-e.com does not designate 192.40.187.75 as permitted sender) smtp.mail=no_reply@btc-e.com;
dkim=pass header.i=@smtp.comValaki kapott hasonlót esetleg?
-
válasz
A_Jeges
üzenetére
Én azt mondanám ebben az esetben, hogy kezd az altcoinokkal. Ahogy előttem htc07 írta, a szerverrel esetleg XPM-et vagy valami mást. (Elég sok féle altcoin létezik már)
A pár száz ezer forintos tőkével meg talán Litecoin rig-et érdemes építeni pár db ati 270-es vagy 290-es kártyából. A Litecoin topicban nagyon sokat tudnak és szívesen fognak segíteni, ha az alapokkal már tisztában leszel és úgy kérdezel, hogy azért már kb. van róla fogalmad a protokoll működéséről (wiki, google, első hsz).
Pár napja voltak is számítások, milyen rig mennyiből jön ki kb. És ezeket az eszközöket valamennyire el is lehet adni a későbbiekben. Az ingyen áram meg csak dob az egészen. Ilyen körülmények közt én belevágnék, de mindenképpen olvasnék amennyit csak bírok.butterfly azért nem jó, mert ha újonnan veszed, akkor előfordulhatnak késések a szállításban amivel kemény pénzeket vesztes, ha meg használtan akkor beszerezni, akkor csak elavult gépeket találsz csillagászati áron (ebay, vatera, fórumok, stb)
-
válasz
A_Jeges
üzenetére
Bár ezt a kérdést a bányászatban jártasabb kollégák fogják megválaszolni pontosan, én azt tudom elmondani, hogy
-butterfly-t felejtsd el
-Az ASIC Miner-ek általában kb. plug n' play működésűek, ha mégse, nem kell erős vas nekik, elég egy Raspberry Pi is akár
-A szerverrel talán altcoint még érdemes bányászni, (bár azt se nagyon szvsz), BTC-t nem, de ha magát a BTC kezdeményezést akarod támogatni, akkor a szervert üzemeltetheted teljes értékű node-ként (ha amúgy is üzemben van)
- írd meg a kb anyagi kereted, amit bányászhw-ba szeretnél fektetni+ van-e "ingyen" áramod -
MtGox oldalán új közlemény van, aki érintett az ügyben, elolvashatja.
Röviden: Telefonon lehet majd érdeklődni, mi a helyzet (csak nem emelt-díjas?
) -
Nem hinném, hogy leléptek. Bár ki tudja.
"Dear MtGox Customers,
In light of recent news reports and the potential repercussions on MtGox's operations and the market, a decision was taken to close all transactions for the time being in order to protect the site and our users. We will be closely monitoring the situation and will react accordingly.
Best regards,
MtGox Team" -
válasz
subaruwrc
üzenetére
Próbáld megkérdezni a Helpdesken. Bár kétlem, hogy kapnál választ.
-
-
Az @MtGox törölte az összes tweetjét.
Nem túl biztató gesztus a részükről. -
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Hobby rádiós topik
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Sorozatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- fórumtárstól, jó móka volt bohóckodni vele, mivel előtte soha nem bányáztam, legalább lehetősségem volt kicsit játszadozni.

)
)