- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Sziasztok!
760 usd körül járunk... szerintetek mekkora esés várható?
Brexit miatt én még lehet így is bevásárolnék addig...
-
Overlocker
veterán
Gyerekek, két nap alatt 30-40% emelkedés, minden különösebb indok nélkül, nem fura?
-
Overlocker
veterán
Valaki megy? CEBE 2014
-
Overlocker
veterán
Mi a fucking van már megint hogy esünk??
-
Overlocker
veterán
Na ez talán segíteni fog az árfolyamnak..
-
Overlocker
veterán
Valaki tud segíteni hogy a legújabb QT tárca esetén hogy alakulnak a transaction fee-k?
-
Overlocker
veterán
Újabb bizonyíték, hogy mekkora lúzer egy banda volt ez a Mt.gox !
Mesés: 26 milliárd forintra bukkantak egy pénztárcában
ui: Úgy néz ki h a barátom mtgox accountján, látszódik a kikért bitcoinjai összege, tehát lehet h még sincs minden veszve..
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Mi ez a jump?
-
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
válasz
Kozmonauta #7106 üzenetére
Túl sok pénz van már benne...Több milliárd dollár... Konkrétan regulázni is nehezen fogják... Tax? Mire? Nem elég videokártyán és áramon behajtott áfa és adó?? ...- Amit eleve az adózott pénzemből fizetek ki?? Aki beszáll/beszállt mindig is rizikót vállal az árfolyamra...Ha plusszba jövök ki, adózzak? És ha a következő hónapon mínuszos? Visszafizetik? Hát piszkosul biztos hogy nem, közben áramot ugyanugy használsz és a videokártyád amortizálódik.. Az emberi tényezőt, hogy összerakod, beállítod, figyelsz rá, foglalkozol vele stb már nem is nézem..
Bocsánat, de ez már kikivánkozott..
-
Overlocker
veterán
válasz
Nakivagyok #7096 üzenetére
Annyira én se vagyok perfect.. :S
-
Overlocker
veterán
válasz
Overlocker #7094 üzenetére
-
Overlocker
veterán
Valahol van közvetítés a New York-i kongresszusról?
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
válasz
Kozmonauta #6860 üzenetére
Jó lenne, igen..
Vissza kell keresnem kivel is fogadtam
Újévi 800 dollár feletti értékbe is fogadtunk egy sörbe, mtgox-on meg is volt (803 dollár körül
), viszont többi váltón nem. Na majd megkérdem mit szól a dologhoz, de inkább a következő fogadásom jönne be
-
Overlocker
veterán
900 dollár a kanyarban
-
Overlocker
veterán
válasz
#13260800 #6547 üzenetére
Túl sok spekuláns lépett be, mikor a kínaiak által beindult a piac.. Kína most szabályoz 2. hullámban és a gyors meggazdagodást váró spekulánsok kilépnek...Majd eldől most hogy ki gondolkozik hosszú távban..és most fogunk kapni kb reális képet, mennyit is ér most a BTC.. Bár a karácsony se tesz jót neki, hiszen sokan inkább valamilyen valutában költik el a BTC-jüket - tehát beváltják - mivel még nem tudnak relatíve sok helyen vásárolni vele..
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
wow, US massive buying, check http://fiatleak.com.
Nem lennék meglepődve ha hamarosan pozítivan fogadnák a BTC-t az USA-ban..
-
Overlocker
veterán
Miért estünk?
-
Overlocker
veterán
19 év alatt nőhetett neki is szemellenző..
Persze hogy sokan ellene vannak és lesznek mikor féltik a hatalmukat.. Én személy szerint nagyon örülök hogy végre valami talán majd kimozdítja a világot a sarka körül és kicsit felborítja az olajra és egyéb korrupcióra épült nagytőkés kört..
"A világ egyik legnagyobb Bitcoin befektetője azonban pozitívan néz a jövőbe. "Ez az első olyan alkalom, amikor Kína vezetheti a világot" - véli egy kínai Bitcoin milliomos, Li Xiaolai, aki a virtuális pénz árfolyam-emelkedésén gazdagodott meg. Jelenleg körülbelül 100 millió dollárnak megfelelő Bitcoinnal rendelkezik, de nem válik meg tőlük - árulta el a The Wall Street Journalnak. A legnagyobb kínai BTC-tőzsdén, a BTC China börzén az elmúlt egy hónapban 64 ezer Bitcoin cserélt gazdát. Így a teljes tőzsdei Bitcoin forgalom harmadát tudhatta magáénak a BTC China."
AAnti: no jah
-
Overlocker
veterán
""Egyszerûen nem értem, honnan ered a Bitcoin ereje. Nincs semmilyen fundamentális alapja annak, hogy bárki visszaváltja bármi olyanra (pénzre - szerk), amit mindenki elfogad. Ez szintén belső értéket adhatna a pénznemnek, vagy ilyen a kibocsátóba vetett bizalom, legyen az egy magánszemély vagy egy kormányzat" - véli Greenspan."
Hát ezen jót röhögtem
Vagy ennyire nincs képben és nem nézett utána, vagy csak be akart vásárolni ő is!
-
Overlocker
veterán
válasz
ignorant #5957 üzenetére
Nem tudom, de valóban érdekes.... Én biztos hogy nem adom el a coinjaim.. A legutóbb elrabolt 96000 bitcoin után is jobban beesett az árfolyam mint most, ugye ami pár napja volt... Na már most sok mindent megél(t) az árfolyam én még mindig bízok a jövőjében, rendületlenül!
ngabor2: Mindig ez van..
-
Overlocker
veterán
Vásárlós oldal BTC/LTC-vel is akár..
-
Overlocker
veterán
-
Overlocker
veterán
Btc-e vel mi van? Minek koszonheto a leallas?
-
Overlocker
veterán
Ennyi volt. Jon a tamasz.. 1300 coming soon ..
-
Overlocker
veterán
Valaki át tud nekem küldeni 1 btc-t? Fontos lenne! Részletek privátban! Köszönöm!
-
Overlocker
veterán
válasz
Nakivagyok #5593 üzenetére
Szia!
Eladni nem lehet! Viszont ellenertekkent meg nem tiltjak tudtommal.
Tehat egy memoriat elvileg cserelhetek btcre vagy 100db turorudira vagy barmi masra.. Ennek korlatozasat nem is ertenem meg..
-
Overlocker
veterán
ignorant, Csol-T, sparks és egyéb pozítiv szemléletű személyeket invitálnék egy karácsony előtti pezsgős bitcoin meetup-ra! Mit szóltok?
-
Overlocker
veterán
válasz
ignorant #5423 üzenetére
+1
Így van, egy zseniális payment system!
A legutóbbi 194BTC összegű átutalásról:
"A BitcoinTalk fórumain sokakat nem is annyira a tranzakció kezdeményezőjének valós kiléte érdekelt, hanem sokkal inkább a Bitcoin infrastruktúrájának eleganciája és könnyedsége nyűgözte le, amely ilyen nagy összegek esetében is éppen olyan könnyen, gyorsan és akadálytalanul bonyolítja le a tranzakciókat, mint ahogyan teszi azt az apróbb, hétköznapi vásárlásoknál is. És persze egyetlen szabályozói hivatal vagy ügyvéd sem szól bele a folyamatba egyetlen ponton sem, és égbekiáltó tranzakciós díjakat sem kell fizetni érte (a tranzakció kezdeményezője nem is ajánlott fel semennyi tranzakciós díjat). Mi több, egy ekkora összeg átadása még készpénzben is igen komoly logisztikai kihívást jelentene."
-
Overlocker
veterán
Go to 1000! UP-up
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Egyedi ékszerdobozka
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!