Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #345 üzenetére
Csak most olvastam hogy mit irtal..... ja reszegen OC.... az lett volna az igazi.... 16 magos fFxX 9.6 gigan rohangalva. Ezert nobel dijat kaptunk volna.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Malibutomi
nagyúr
Ezt láttátok már?
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #355 üzenetére
Ez nagyon jo filmnek nez ki 1.37 nel nemtudod mi a zene cine?Ugyanez a zene volt az uj Most Wanted trailereben is.
-
Stepo
aktív tag
válasz Malibutomi #355 üzenetére
Ezt tuti
le fogom húzkhmm..meg fogom venni -
gyiku
nagyúr
hüllő
-
gyiku
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
"Komodói sárkánybébik születtek fogságban" - Gratulálok a gyermekáldáshoz! Ha meguntad a fogságot, szólj BomiBoogienak, amióta megkapta a turbómeghajtását, kiszabadításban nagyon jó!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Malibutomi
nagyúr
válasz BomiBoogie #359 üzenetére
Inkább nézd meg az önéletrajzi filmed bemutatóját feljebb
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
MrM94
addikt
Asszondja hogy,beszamolok ittis arrol amit lattam.Talaltam egy hirdetest,hogy elado szamitogep es ami kiszurta a szemem hogy" videokartya gtx 260 gigabyte 896mb de overclockolva van 2.4gb ra".
Ezen besirtam kesz feldobta az estemet...Isten barmai..Biztosan ragasztoszalaggal raragasztott meg 2gb ramot..Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Az olyan mint amikor az egyik bolond arulta a 16 ghz-es processzorjat. Mert hat 2500K ami negy mag OC4 ghz-en ami azt jelenti hogy 4 ghz x 4 = 16 ghz.
-
MrM94
addikt
Most komolyan,hogy lehet ilyen kijelentest tenni?
Irjatok amig visszaerek...elmegyek a boltig veszek 1 gigahertzet!
@Miklos: aztakurv@ beteg emberek az ilyenek..
Nekem 35.2ghz es processzorom van![ Szerkesztve ]
-
Stepo
aktív tag
-
MiklosSaS
nagyúr
Emberek, legyunk mar egy kicsit normalisabbak. Vegig olvastam az utolso 100-120 hozzaszolast a "milyen asztali gepet vegyek" topicban. Ha ami ott folyik az komolyan mondom egy remalom. Mintha 14-16 eves fanboyok vitatkoznanak. Megy a verpisiztus kemenyen.
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #371 üzenetére
Viszont nagyon tanulságos, mert így megtudhattuk, hogy hiper-super-über HD esetén megfelel a 7970-es mellé egy G440 vagy egy Sempron is, s mindez persze egy olyan alaplappal, amin még a PCH/FCH-n sincs hűtőborda...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #372 üzenetére
Kedves kollega, nagyon tevedsz a sempronal kapcsolatba, Egy 7970-et meg egy 8350 sem "hajcsa" ki AMD oldalon, de viszont az intel-tol eleg a celeron/pentium, egy i3 eleg egy 7970CF-hoz is.
Hutoborda minek ? Ugyan mar, az elavult mese. Kell a gtx 680/HD7970, egy jo i3 vagy i5-2300 (jobb esetben i7, mert most az a trendi) a legolcsobb alaplap mert az ugysem szamit, csak ra kell pakolni a cuccokat es egy "ocsso" 550W-os tap, aztan jovunk sirni a forumra hogy miert indul ujra a gep.
Regi mese, mindenki noveli az epaniszet cpu+vga-val es le se sza@jak az MB+PSU dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #373 üzenetére
" ...egy i3 eleg egy 7970CF-hoz is." - Szerintem elírtad, nem Quad CF-t akartál írni?
És akkor egy ellenpélda (gyári északi és déli-híd hűtés egy 775-ös DFI-lapon):
-
gyiku
nagyúr
válasz BomiBoogie #376 üzenetére
igy van, de eleg limites vazz. munkahely meg private life full kihajcsa.
hüllő
-
gyiku
nagyúr
hüllő
-
MrM94
addikt
Jaja
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Basszuskulcs,ma osztalytarsamat nagyon beszivattam..Utolso oran hianyzott mert volt dolga,ottmaradt a kulon matekoras fuzete.Ugyebar nalunk az osztalyba az egyik havertol felkapott szoveg megy "Nekem te nem pofazol",en elvettem a kulon matekes fuzetet es beleirtam ugy h kb a fel oldalt elfoglalta,szal jo nagyba,mert unatkoztam.
Idokozben en elfeledkezdtem errol..Latom hiv a haver "Nem tudod ki irta bele a fuzetembe?Mondom nem,miert mi tortent?" S elkezdi meselni ,hogy volt kulon matekoran oldogatja papiron nyugodtan a feladatokat...kozbe a tanarnoje lapozgatja a fuzetet es mondja neki ,hogy bele van valami irva a fuzetebe..Osztalytars gondolta hogy biztos valami paca vagy valami..megkerdezi ,hogy de megis mi van bele irva?Erre a tanara,hogy "Nekem TE nem pofazol"Erre a srac bevagja a fapofat es felkialt ,hogy Mivan? a tanar,hogy ez van ide irva es , hogy ezt a srac neki irta?Erre a gyerek ugy valtogatta a szineket mint a vga kabel mikor nem erintkezik normalisan le is fagyott mint a windows,es mondta ,hogy nem.Tanar magyarazkodik neki,hogy a kisfia is beleirta a matek konyvbe hogy ez meg az..
Mindezekutan megmondtam neki hogy en voltam es jol kinevettem es kb fel oraig rohogtem utana
Szegenynek egett a pofaja egy picit[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ma megvettem a krajzisz3-at. Kaptam hozza 3 jatekot APPLE gepre, vagyis 3 aktivalasi kodot, ha valakinek van MAC-ja es szeretne jatszani akkor irjon PV-ben es elkuldom a kodokat ingyen.
A jatekok a kovetkezok :
- DL APPLE NFS
-DL APPLE MASS EFFECT
-DL APPLE FIFA GAMEVarok itt par orat meg az FX topicban, es ha nem jelentkezik erte senki irok az apple-s topicban.
-
Yeffy
veterán
válasz MiklosSaS #371 üzenetére
intel tollnokok játszótere, de ezt most miért nekem címezted?
#373 mikloss: remekül illusztráltad a helyzetet...
[ Módosította: BomiBoogie ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
gyiku
nagyúr
lofaszt, ez mar diktatura
hüllő
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #398 üzenetére
Jesszjessz, ahogy Csiga Ur mondja.
Koszonet erte innen is...Gyiku: nyugi, nem diktatura!!!444negynegynegy
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest