Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
az a helyzet hogy nekem nincs arra 3k bfp-m hogy a használhatóbb verziót használjam a discenhantból....
LOL te is hozod a kifogásokat mindenre.
parasyte swarm knockolható, és? ott az oink 45 power, rádobod pl az ellen 150 poweres aggressorára aztán mehet az irányítás átvétele.
nature/frost nál ott van a Stone Shards t2-n 60 powerért, breeding mellett mennyi talán 40 power egy lehívás.. a drága ez a vonal elmélet itt megbukik....
fire t2-n csak m-es egységek vannak, a shard m-es sebzésű elég jó hp-val, innentől nincs miről beszélni...
fire-ben ált. gyik kezdés van utána a rushnál Sunstriders az eseteg 90%-ban, persze wreckler olcsó, meg m-es, de nagyon lassú, bár a képessége jó.
egyébként én még olyan fire ellent nem láttam akinek nem lett volna bent a Sunstriders a paklijában,
Fire gyíkot, vagy wreckert, lol, ezekkel csak az a baj hogy légi egységet nem támad és a falra se tud felmászni. és egyiknek sincs S-es egység ellen bónusza, szal hamar halnak.és a hurrican pont ilyenkor hasznos mikor fent vannak az egységek a falon.
pure naturebaól t2-n hiányzik a légvédelem, ok.
pure firebe t2-n hiányzik a védelem az ua, phoenix+ embalmer és a lost shade ellen, mivel nincs egy használható L sebzésű lap t2-n mint ahogy L méretű se, amivel a többi szín rendelkezik.
(#6868) Gyuri27 nem kell rögtön 120 poweres egységet lehivni, van nálatok is jópár olcsó lap, a deep meg, amennyivel drágább , annyival nagyobb a sebzése és az életereje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Crimson Desert
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest