Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolii92i
tag
Némi töredezett kenyér(morzsa) arról h mi is folyik éppen a "garázsban".
Az elmúlt időszakban habár nem sokat haladtak különböző elfoglaltságok miatt de állítólag a tervük az hogy nemsokára újraírják a szervert C++-ban,melytől teljesítményt javulások mellett nagyobb stabilitást várnak és ha ez megvan akkor tudnák növelni a szerveren egyszerre jelenlévő játékosok számát.
Ha ez nekik mint önképzett,hobbi programozóknak túl nagy falat lesz profi segítséghez fognak folyamodni és külsős,teljes munkaidős c++ programozók/fejlesztők-et fognak felbérelni a feladatra.
Emellett még a bugok kigyomlálása is folyamatos.
Ugyan elképzelésem sincs mennyi idővel jár az előbb említett "számítástechnikai folyamat" de van egy sanda gyanúm h még legalább 1(újabb) évet muszáj várnunk a játszható verzióra. -
rolii92i
tag
Még pár mondat arról hogy a játék mennyiben is az ő tulajdonuk:
"Ahogyan már korábban mondtuk,a projectünk soha nem fog a steamre kerülni.
Mi nem vagyunk tulajdonosai az eredeti játéknak,tehát nem is tudjuk kiadni újra,a mi projectünk csak egy tribute(tisztelgés) az eredeti játék előtt, és az Ardent Peak zöld utat kapott arra hogy újjáélessze ezt a Skylords Reborn név alatt." -
rolii92i
tag
válasz
Gyuri27 #23138 üzenetére
A donate miatt senki nem fog előnyöket élvezni,mint írtam nem lesz pay2win a játék ahogy pay2play sem szal ingyenesen lesz és az is marad.
Már régen olvasgattam a fórumot de annyi biztos hogy lesznek változások,alapvetően kevésbé akarják farmolósra venni a játékot,napi belépési jutalom megmarad meg küldetések is várhatóak plusz bfpért naponta.
De az egész még képlékeny,folyamatosan tesztelik gondolom még a béta sem kezdődött el az után várhatóak csak konkétumok sztem -
rolii92i
tag
válasz
Zotya21 #23137 üzenetére
Könnyen lehet hogy ez a cég is támogatja a fejlesztőket némi apróval..illetve ők maguk is lehet hogy még invesztálnak a projectbe ugyan,de szem előtt tartva a jövőt amikor is majd referenciaként hivatkozhatnak egy sikeres játék felfuttatására..igazándiból én is csak találgatok
Donációkról annyit hogy már 500 illetve 1000 jurós támogatás is érkezett úgy hogy a közösség még nyilvánvalóan csak azokból áll akik valaha játszottak ezzel a játékkal és gyakorlatilag még ők sem próbálhatták ki újra élesben(márpedig akkor fognak jönni a donate áradatok ha kellően sok emberhez eljut a játék híre ami értelemszerűen csak azután lehetséges miután ténylegesen játszhatóvá válik.) -
rolii92i
tag
válasz
Zotya21 #23135 üzenetére
Konkrét megjelenési időpont még mindig nincs de az open beta indulásának időpontját a "really soon" jelzővel illették szal hónapokon belül remélhetőleg
Ami a stream fő témája volt hogy az EA zöld utat adott a projektnek(gondolom megvették a jogokat egy bizonyos Ardent Peak nevű cégen keresztül akik neve alatt fog futni ez az egész project)
Ami nagyon fontos és immár hivatalos hogy nem lesz Pay2win/a fejlesztők "fizetését" donációkból fogják finanszírozni /,viszont módosíthatnak a már meglévő dolgokon illetve fejleszthetnek és ki is adhatnak hozzá új tartalmakat mint pl új kártyák,mapok !
Szóval a játék(Skylords Reborn)/akár át is lehetne nevezni a topicot/ jövője biztosított,és dicsőséges lesz
-
rolii92i
tag
1 óra múlva nagyon fontos bejelentenivalós stream
BF -
rolii92i
tag
Hali!
Nyitottam egy topicot a hivatalos bfreborn fórumon(perfekt angolsággal firkálva),nektek mi a véleményetek róla?
BFR
Eddig szinte senki sem támogatja,kivéve egy béta tesztelőt aki viszont nem tartja rossz ötletnek és elképzelhetőnek tartja hogy változtassanak rajta ha majd kiforr a rendszer.
Én nem tudok semmit sem felhozni ellene,sztem csak még sokkal-sokkal élvezhetőbb,változatosabb lehetne a játék ha kapnánk még egy 5 slotos férőhelyet a paklinkban. -
rolii92i
tag
-
rolii92i
tag
válasz
Gyuri27 #23041 üzenetére
Az Ea még nem biztos hogy tud róla
de ez a véleménye a srácnak a jogokról:
We're not going to make any profits of this server. (You wont have to pay to play, or get BFP). Donations will help us paying the dedicated server, and after it goes to a charity called "Save the children".
The objective of the projet isn't to earn money, it's to bring back a game, that we all love, and play, that's it -
rolii92i
tag
Hali!
Hoztam egy jó hírt,sztem nem mindenki láthatta még
imáink meghallgatásra találtak.
ez is készül a LegacyReforge mellett
https://www.facebook.com/pages/BattleForge-Reborn/1631379693773798
https://www.youtube.com/watch?v=j-UZo2m6SxI
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest