Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

válasz Gyuri27 #22239 üzenetére

A sunreaver -t szerintem elég egyszerű megfogni azonos powerből:

- pure nat: parasite swarm (+ cc, ha neki is van valamiféle cc-je)
    - pure shadow: kék knight of chaos
    - pure frost: timeless one + silverwind lancers
    - pure fire: giant slayer + neked ugyanúgy van sun reavered.
    - lost: silverwind + cc + szükség esetén bp
    - twilight: neked is lehet sunreavered + cc, mint neki, szóval csak u.annyi skill kell, mint az ellenfelednek
    - stonekin: aggressor, és akkor már esélye sincs
    - shadow-nature: cultist master + cc, vagy drones és szükség esetén heal, vagy egy harmadik opció: root + ashbone
    - fire-frost: timeless one + silverwind, vagy u.úgy van sunreaver-ed és akkor a bp-ről még nem is beszéltem
    - bandit: nah, ez a legnehezebb, mert itt u.annyi powerből kb. semmit sem lehet megfogni, hiszen semmi komolyabb védekezésre alkalmas dolga nincs, de egy bő százzal több powerből meg úgy bonthatod az ellenfeledet, hogy nyoma sem marad (a sandstormra gondolok). De egy giant slayer egy lifeweavinggel, vagy két cultist master szerintem meg kell, hogy tudja oldani a problémát

Szerintem a giant slayer, a cultist master, és a timeless one sokkal csúnyább dolgokra képes egy profi kezében, mint a sunreaver (persze hozzá kell tennem, 1v1-ben, ahol ez a 40 powerköltség nagyon is sokat számít, mert 2v2-ben egy unholy-zott sunreaver ha elér bármit is, az nem fog ott életben maradni, vagy ha mégis, akkor rendesen kell fizetni rá a bp-k tömkelegét). De 2v2-ben már annyi t3-as nuker jön be, hogy ott a sunreaver csak 1 a sok közül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés