Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Oké, tisztázzuk a dolgot. A bejelentkezési szerverrel van valamiféle probléma, ami kb. ma reggel 8:15 óta ledobálta az összes, addig bent lévő embert és azóta nem lehet belépni. Már TBO és botAIM (mindketten EA Phenomic-os, battleforge-al foglalkozó játékfejlesztők) is megmondták, hogy (magyarra fordítva botAIM válasza):
"A bejelentkezési folyamat most fő problémákkal néz szembe. Még nem tudjuk megmondani mikor lesz újra működőképes, de biztosítalak titeket arról, hogy mi és az összes többi csapat, akikre ez hatással van, keményen dolgozunk ezen, hogy újra működésre bírjuk."
Illetve a patch kérdésre pedig TBO válasza:
"Mi nem patchelünk szombatonként!"
Eddig újabb hír nem jött tőlük, reggel 10 óta, szóval szerintem még saját maguknak sincs fogalmuk arról, hogy mikor fog újra állni a szerver...
A 3. fordulóban vagyok, a következő ellenfelem pedig cDKiLLrOy lesz, már ha a szerver menni fog, és én is itthon leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Apple MacBook
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hobby elektronika
- Samsung kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest