Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Szevasztok!
Már biztosan mindenki csak rám várt...Én személy szerint örülnék, ha összevonnák a 2 szervert. Rengeteg emberrel nem csatáztam még pvp-ben azok közül akik a német szerveren vannak
és a feljebbjutás is könnyebb lenne. Minél több játékos annál (majdnem anált írtam
) jobban fellazul a mezőny és annál igazságosabb a sorsolás. Plusz amit OnSeT írt mindig lesz játékos egy jó pve-hez vagy pvp-hez, bármelyik napszakban. Én örülnék neki és nem számít nálam, hogy németül is bohóckodnak emberek.Én úgyis a Magyarokkal vagyok

Ui.: de lehet meglepődök és mindenki kap 5 promo harvit meg 2 promó juggert, no meg bilibe lóg a kezem most veszem észre

Ui.: ja és akkor már kérnék 1 promo Swamp Drak-et is meg pisztáciát!

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már biztosan mindenki csak rám várt...
és a feljebbjutás is könnyebb lenne. Minél több játékos annál (majdnem anált írtam
) jobban fellazul a mezőny és annál igazságosabb a sorsolás. Plusz amit OnSeT írt mindig lesz játékos egy jó pve-hez vagy pvp-hez, bármelyik napszakban. Én örülnék neki és nem számít nálam, hogy németül is bohóckodnak emberek.