Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

Más.
    Elhatároztam magam hogy decket váltok mert a Deathrifler deckem ami kb a saját szórakoztatásomra elengedő volt illetve volt benne 1-2 sablon de fél counter szinten volt már nem elég.

Hát lecseréltem a Corpse battléra ebből kikerült a kedvenc kis s counterem a wrattblades és az ashbone is.
    betettem a még félkész cultistot t3-ra.

ebbe a deckbe nevéből adódóan a corpse gatheringre építek így embalmer+corpse főleg illetve főnix.
    bár az embalmer is még csak lvl1-es.
    gondolkodtam afof-on mert pure sahdow ua ellen fasza lenne bázisokhoz és az ua blokkolásán kívül még az embalmerrel lehet kombózni de nem azt akarom középpontba illetve nem fér be.
    sog is jó lenne vagy a booster mert azok purék és hát úgy lenne az igazi de azokra nincs hely.
    végül is jól mutatkozott be emrt q fury illetve bane ellen amiből az eggyik pure frost volt nyertem szal még kell egy kicsit bele szonkom a helyes embalmerezésbe:D
    a frost meccs nagyon érdekes volt t1 rush én 2well ő 1 aztán lenyomta az első wellem én még hülye védtmfeleslegesen,de a másodikat nem tuzdta és ott emg megfordítottam a meccset közelbe húzott 2 wellt amivel power előynbkerült de sikerült kiütnöm és én húztam be e welleket így a végére durván lemostam:)
    volt egy hosszú t3 is szal ez a meccseimen ritkaságba megy:)
    wolt wintertide is bár nem vettem észre a hatását:D

különben ha a darkelfet,crawlert és még pár spash lapit ki tudnának irtani valamivel a pure deckekből én nagyon örülnék mert rohadtul idegesítő és unalmas azokat használni.
    azt se értem h a pure lapokat mért gyengítik.

nézzük a lost és darkelf,crawler szisztémát.
    lostosok mivel is tunak operálni.
    ott a bp a sok frost spell a frost spalshek,lsot lapok illetve a crawler,darkelf és ezek pl alapjai egy pure shadow decknek is de ez egy akkora baromság h nem igaz.
    ez a két lap counterel szinte mindent elég jól amellé még egy rakás splash lap, de a pure deckek meg ezek nélkül a spalhek nélkül meg van hallva....
    dúrván fasság ez!!!

majdnem minden színbe ez a téma...
    ennek így mi értelme, kibaszás a pure játékosokkal.

crawler,darkelf,aoc ki kéne írtani őket a pure deckekből
    de ha oylan hasznos splahs lapok jönnek mint az eliminator akkor nem nagyon értem a fejlesztőket.

egyéb tipp a bandit lancert használjátok képessége állat lon rangjé tesz egy célpontig a saját egységeidet:)
    elég faja bár vulcan és pyro féle támadásokkal bugzik és azok nem llőnek a hatás alatt...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés