Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21556) Zolás válasza ciry (#21543) üzenetére


Zolás
addikt

A baj az szerintem hogy szépen lassan kikerültek a kis csirazsákok közé a szerverfileok. És ha már tudja a kis csirazsák hogy melyik szerverfilet hogy buherálja meg külső progival el lehet dobni a játékot. Onnantól hogy változtatod a szerver beállításait ilyen módon még a pb se fog tudni elkapni. Beállsz egy helyre nem kell aim csak jobbkézzel nyomod a tüzelést a ballal meg folyton elédspawnoltatod az ellent. Ilyen godmode ellen nem véd meg a PB mert nincs rá felkészülve. Beállsz medikkel és csak darálsz és darálsz. És mivel minden szerón ugyanazok a fileok vannak ha mindenki kitakarodott mert meguntak keresel egy másikat és azt is elqrod.
Most azon gondolkozom hogy nem lehet-e hogy direkt kiszivárgott valahonnan ez a csalástechnika. Ahogy az MW2őről átjöttek ide mert jó a játék és nincsenek csalók ugy mennek is tovább ha csak csiterek lesznek és veszik az uj Mohát meg az uj dolgokat. Elég jó és összeszedett lett ahhoz hogy ne tegye el valaki el uj játékért pláne ha az még koppintás is. Na de ha nem tudsz vele gémelni mert mindehonnan aimolnak lecseréled. És a kör bezárult. Aztán lehet csak én gondolkozom ilyen marhaságon de akárhonnan nézem ezzel rá lehet venni hogy vegyél valami újat és költsd a pénzed.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.