Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22301) harry3 válasza gergo0328 (#22298) üzenetére


harry3
őstag

Most játszottam én is vele jó hosszú kihagyás után. Én is egy lövés= egy ölés fegyverekkel mentem, de nem érzek rá nagy kényszert, hogy minden nap játsszak a játékkal, még így is unalmas.

Gondolkozok rajta, hogy megvegyem-e az új COD-ot, eddig úgy volt, hogy a megjelenés napján rohanok, de lehet hogy meg se veszem.

[ Szerkesztve ]

(#22302) madgie válasza harry3 (#22301) üzenetére


madgie
titán

Jó öt hét kényszerű pihi után tegnap beizzítottam a játékot, berakott szépen egy meccs közepébe, azt sem tudtam hirtelen, CQ-ban vagy Rush-ban vagyok :D Persze csináltam is vagy egy 2/9-et az első pár percben :))

(#22303) Polllen válasza v!ct0y (#22289) üzenetére


Polllen
nagyúr

AlterIW-t is kreáltak... :U

Persze nem támogatom a warezt, inkább vegye meg mindenki, aki játszani akar vele!

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#22304) Źşë' válasza SzlobiG (#22293) üzenetére


Źşë'
addikt

van egy érzésem h a 7 kb uolyan lesz mint a 6. tele csiterekkel +túlzásokkal... annyira sokat vártok tőle, nekem már rég megbukott az a játék, már a 4. résznél mikor tosztak kiadni hozzá új pályákat, jött az 1.4es pecs és kiadtak hozzá kemény 4 mapot, a 6 hoz meg ezek remakejét... ráadásul pénzért... ez a társaság egy az egyben megbukott nálam! az 5 nél is mi volt?! kiadtak gigantikus méretű pecseket, a pecsek többet foglaltak majdnem mint maga a játék! elcseszett egy társaság ez az iw, activison, treyarch bobby kotikkal az élen! annyira idióta vigyora van az öregnek h ránézek és sírva fakadok!

Support szinten még azt mondom h a treyarch alkotott a legnagyobbat, de könyörgöm ne adjanak már ki 1gigás pecseket :s ráadásul vagy 7db pecst!

A 6. sztorijáról meg nem is érdemes balladákat zengeni, akkora "szuper akció vígjáték" lett mint az atom! telis tele túlzásokkal, mintha mindent beszoroztak volna 1000-rel! Helik mellé besasszézik egy vadászgép! és lelassít mint valami auto, mekis pályán rohangálok mint a hülye az ellenség között, de túlélem mint állat. városba bevonulásos pálya mikor a gatlingot a hummeren úgy forgatom mintha papírból lenne... igaz ezt cseszték el most talán a bc2ben is a zu93 és vads párosnál! Akkor jégszirten 360 fokban meg tudok fordulni... A 7nek is kiadtak pár wallpapert ahol a scope útjában közvetlen ott van az irányzék :W ( 01 02 03 04 05 06 ) Hihetetlen az egész, napokban láttam egy trailert 7ről és úgy kezdődik h ott áll vagy 4-5 anyahajó, a levegőben helikopterek és vadszgépek rajzottak... túlzás kategória a köbön :DDD
BC2 sp kampányában sehol sem éreztem ezt a túlzás részt. Szépen végiggondolt sztorija volt. Nem is kell nagyon elgondolkozni h miért lett a cod6 ilyen amilyen! Hogy sokan megvegyék a szuper akciójelenetekkel dúsított játékukat! A multi része miatt meg azért lett sztimes, h ne warezolják le mint a 4et, és ne lehessen kalozkopival multizni. Ja és 4. rész sikeressége után azért sok ember nyálcsorgatva várta a 6. részt, aminek sztem nagyobb volt a füstje mint a lángja :) Én a 4et untam meg, mint kb most ti a bc2t, csak kb2x előbb, de még bonus mapokkal együtt! Ne makarom elvenni senkinek se ma kedvét tőle, de én így reagáltam le a sorozatot! Elvileg ez is iw netes lesz úgy olvastam?!

(#22302) madgie aranyszabály, harc közelében levő squadtársakra sose spawnolj :)) de tényleg, legtöbbször szívás van belőle, pl rámentem egyre, erre a nubja nem vette észre h vagy 2en mögötte osontak, gondolom késelni akarták, bejövök én, erre bedarálnak engem elsőként a másik picit élt még azt meghalt :DDD

[ Szerkesztve ]

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#22305) v!ct0y válasza Polllen (#22303) üzenetére


v!ct0y
veterán

Na de az egy teljesen más rendszer volt. Itt dedi szerók lesznek egyetlen host céggel.

(#22306) Polllen válasza v!ct0y (#22305) üzenetére


Polllen
nagyúr

És elég lesz egy ember, aki kiszivárogtatja a dedikált szerver file-t ;) Az iwnetet is egy cég hostolja csak... :U

Amúgy az m16-tal mi történt? Fél tár mire megdöglik az enemy...m4 erősebb nála... :Y

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#22307) v!ct0y válasza Polllen (#22306) üzenetére


v!ct0y
veterán

bc2 be sincs crackelt host.

(#22308) Polllen válasza v!ct0y (#22307) üzenetére


Polllen
nagyúr

Nem tudom, nem kerestem rá soha, de pl most bc2-ben van 21k online játékos kb, mw2-ben 58-60k... Ez a hivatalos és alteriw még +6K...szóval felhasználótábort nézve nem egy kategória a két játék...ha nagyobb igény lenne bc2-re valszeg oda is megoldják.

[ Szerkesztve ]

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#22309) gergo0328 válasza Polllen (#22308) üzenetére


gergo0328
senior tag

Én nagy codos párti vok és a bc2 az 1. battlefield játékom... teljesen más a kettő.
cod: meseszerű, válósághűtlen, de a single nagyon jól megvan csinálva (engem nem az érdekel mennyire nincs köze a valósághoz, hanem az h mennyire akciódús) cod4-ben is amikor a csipánál a röppályát kellett nézni a szél miatt és menekülni az enemy elől és a rohadék kutyáktól.
bc2: cod-hoz képest baromi jó fizika rombolható környezet, és ami nekem új az h járműveket lehet vezetni,csak az h 2 nagyobb játékmód van elcseszett( szvsz). A hitbox meg idegesítő. De jó ez is, de a cod nekem mindig jobb volt.Cod7-et nem akarom nagyon megvenni mert drága. De ha nem lesz vmi tört verzsön akkor hát üsse kavics.

Dedikált szerver lesz, csak Iw alatt kereshetsz rá. Úgy mint most az alterIw net-nél.(ha jól tudom) :R

(#22310) v!ct0y válasza gergo0328 (#22309) üzenetére


v!ct0y
veterán

IW ? :U Szerencsére nem ők csinálják :)

(#22311) ciry


ciry
őstag

Hosszú idő után nyomtam tegnap egy kis rusht és jó volt úgy tolni, hogy nem idegeskedtem, laggoltam, hanem adta rendesen: a PP 2000 után az AKS-74 is igazi felüdülés :))
Egyedül az zavart, hogy Arican nem tudtam az első B pontot belőni tankkal, pedig a szokott helyről löttem :F

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#22312) WhiteWalker válasza bul07 (#22296) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

játssz assaulttal,mindjárt izgalmasabb lesz a játék ;]

(#22313) medvezsolt válasza Źşë' (#22304) üzenetére


medvezsolt
senior tag

szép is véleményt rettyintettél:P

Amugy ez nem iwnetes..semmi köze az IWhez..Treyarch jó csapat!

Dedikált szerverek lesznek, sok sok pályával és játékmóddal:P

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

(#22314) gergo0328 válasza v!ct0y (#22310) üzenetére


gergo0328
senior tag

akkor a treyarch-osok nete. :D

(#22315) Źşë' válasza medvezsolt (#22313) üzenetére


Źşë'
addikt

hát mert ez a véleményem a sorozatról... olyan szinten lehet köze h a mind1ik fejlesztőcsapat Activisionnak dolgozik, még ha az iwseké is az iwnet, a licensz jog az activisioné, azaz bármikor bármelyik játékban felhasználhatják azt... és úgy tudom h a csalás figyelés az iwnetes módszerrel történik majd, h ez mit is jelent nem nagyon érdekel... kb annyira mint maga a játék, egy casual tömegcucc, amit agyoncicomáztak h vegye meg lehetőleg minél több ember... maga a játék nekem üres, semmi látványvilág, glel alálövök az embernek és sztem a scriptelt animációtól 1xűen összerogyik vagy ami még rosszabb, feldobja a levegőbe és a levegőben animálva esik össze _)és még sorolhatnám az előre bescriptelt dolgokat... az arcfestés meg egyéb dolgok picit viccesek, ha terep pályák lennének tömkelegével akkor ok, de épületek közé minek álca? és még sorolhatnám, ezer sebből vérző alkotás volt a 6 is, röviden mese, ez miért lenne más az eddigi látott anyagok kapcsán? A plusz pályák ingyenességére nem vennék mérget, ami lehetséges az a -kevés official map vagy -fizetős dlc, vagy -gigantikus pecsek, nem is tudom melyik jobb ;] mondom nekem leszerepelt a sorozat az előző részek után, nem is értem h bárki hogy képes ezért pénzt kiadni :N Bc2 ben ha sokat is mérgelőd(ök)tem de legalább élvezem a játékmenetet... és sosincs uolyan szitu, mindig változik hála a fizikai modellnek, kb mint a gta4, ott is az unalmas várost ennyi játékidő után is nekem a fizika meg azon bizonyos dolgok teszik újfent élvezhetővé h minden hat mindenre, nincs az az előre "legyártott" mozdulatsor, akció... (am érkezőben egy új muvi, csak anyagot szedek hozzá még). Bc2 is addig lesz fajint, míg ide nem ér a bf3, sztem az is ütni fog! Ja és igen ez az én egyéni szubjektív véleményem, saját szemszögemből, természetesen ennek nem kell így lenni mindenkinél, rossz is lenne, nem fogyna a játék ;] vagy egyéb más dolog. Az a jó h nem egyformák az emberek, és valakinek ez tetszik valakinek meg az. Nőknél is jó példa, mi lenne ha mindenkinek Anettka tetszene :)) "kárba vesznének" az Adriana Lima féle drágaságok :K no offense

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#22316) v!ct0y


v!ct0y
veterán

VIP Map pack 7![link]

(#22317) HEMP


HEMP
aktív tag

Összeraktam a másint, a brutálisan elég a bfbc2höz.
A pingem is ugrott 100 alá, nem véletlen volt 220 körül mindig, szegény lapos nem birta kinyögni a datát... :R
Most már talán mehetek Ph! szerverre talán ez már elbirja a 32 játékost!
Üdv ott!

''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''

(#22318) BalaNce87 válasza v!ct0y (#22316) üzenetére


BalaNce87
addikt

Végre történik valami jó is a játékkal? mert videókból elég jónak néznek ki az első rész mapjai, eredetileg az az igazi bf map, bár bevallom én sose rajongtam az óriási mapokért nah meg maga a bf2 se jött volna be egyrészt a 64 fő miatt meg hogy ott inkább járművekkel megy a fight. Bár azért ezt se mondamá teljesen új dolognak, eltudom képzelni mennyi munka lehetett egy meglévő mapot meglévő motorhoz átdobni. :U

(#22319) creedszl válasza v!ct0y (#22316) üzenetére


creedszl
aktív tag

meghallgatásra talált a kívánság hogy adjanak már új mapokat?ez biztató!

Hulligaaan

(#22320) Źşë' válasza v!ct0y (#22316) üzenetére


Źşë'
addikt

ez nagyon fless lesz, már érzem :))

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#22321) v!ct0y válasza creedszl (#22319) üzenetére


v!ct0y
veterán

Vagy lehet, hogy kész a vietnam :)

(#22322) F_Zolee válasza HEMP (#22317) üzenetére


F_Zolee
veterán

Arról már lekéstél, mert nincs már ph-s szerver.

(#22323) r-chee válasza HEMP (#22317) üzenetére


r-chee
őstag

Ahogy F_Zolee is írta, lekéstél PH! szeróról :) . Más néven, más beállításokkal nyomatják tovább, az oldaluk ITT található.

creedszl: A kissé gyér petíció biztos nem talált meghallgatásra, mert el sem lett küldve sehova :D. De biztos megérezték egy maroknyi ember szervezkedését és gyorsan félelmükben nekiláttak új mapoknak :D . A-hogy nézem, frankó kis mapok lesznek talán. Jó, hogy azért nem sz*rnak teljesen a fejünkre, és meglepnek minket. Végre lesz valami tényleg új. És talán elkezdődhet valami új is, ami egy ideje nincs jelen köztünk :U ...

Mostanság elég keveset játszottam meló miatt, fáradtan csak gyűlne a... genny a számban...azaz...izé az elhullásaim száma. De kis szünet után mindig jó érzés visszatérni a csatatérre :) .

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája

(#22324) F_Zolee


F_Zolee
veterán

Na az végre jó hír, hogy jönnek új mapok. Viszont elfelejtettem egy régebbi jelenséget feltenni.

Rossz manőver után kiugrottam a gépből de neki ez maradt a nyugalmi állapota. :) 2x bele is lőttem tankkal de semmi se történt vele majd mikor nekimentem akkor lepattant a földre aztán meg felrobbant. ;]

(#22325) Źşë' válasza F_Zolee (#22324) üzenetére


Źşë'
addikt

szép kép :R baszki, fenn voltam egy 1500as szerón erre kb 2óra játék után megunta és kilépett, pedig volt már 9x ölésem :) kiv lettem volna a végére, mikor 5x volt akkor kaptam kör végén 12ezer xp-t, semmi award és csillag! :D ezzel mennyi lett volna :O +átálltam a smoke glre, próbálok ölni vele, nem is nehez : )

járművek a levegőben :))

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#22326) Źşë'


Źşë'
addikt

mekkora bohóckodást csinálnak már bo körül :DDD :U vissza is számolnak mintha valami messiás érkezne... röhej

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#22327) ciry válasza v!ct0y (#22316) üzenetére


ciry
őstag

Nem nagyon vágom az angolt, mikor jön ez?

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#22328) v!ct0y válasza ciry (#22327) üzenetére


v!ct0y
veterán

Azt nem irják de remélem nem vietnam után jön ki.

(#22329) ciry


ciry
őstag

Tegnap Isla Inocentes-en 3 helit találtam el AT4-el, az eredmény: 2 lezuhant, 1 füstölő heli, 0 halott :F

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#22330) BalaNce87 válasza Źşë' (#22326) üzenetére


BalaNce87
addikt

Hát ez tényleg iszonyat gáz, sok f...fej...
lehet így utólag bontok egy pezsgőt én is eme zseniális alkotásra. :U
Akkor szilveszterkor már nem is lesz ünneplés most már cod évforduló lesz? átrakták a szilvesztert a cod megjelenési napjára vagy mi?

(#22331) Yany


Yany
addikt

Tényleg nem linkelte be még senki?? Vagy csak ábgrédeltessem a szemüvegem?

[VIP Map Pack 7]

szerk.: a szemüveg lesz a jó irány :DDD

[ Szerkesztve ]

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#22332) Zolás válasza Yany (#22331) üzenetére


Zolás
addikt

Pedig a kis csigának milyen szééép naaaagy szemei vannak :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#22333) eugabesz válasza v!ct0y (#22328) üzenetére


eugabesz
őstag

Mér nem?

Szerintem itt írják,de az is lehet,nem tudok Ainglisul. :B

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

(#22334) Yany válasza eugabesz (#22333) üzenetére


Yany
addikt

Ezen a képen én sem látok időpontra utaló megjegyzést. :U

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#22335) gergo0328


gergo0328
senior tag

Valaki megvette a cod7-et?Milyen?

(#22336) kacsyx válasza gergo0328 (#22335) üzenetére


kacsyx
aktív tag

Ugyanolyan mint a 4 óta az összes. Egyébként nem vettem meg és ki se fogom próbálni.

Ezt a fórumot viszont biztosan olvassa valami DICE fejes, mert pont pár nappal ezelőtt sírtam új pályákért, erre itt a bejelentés ;)

[ Szerkesztve ]

(#22337) gergo0328 válasza kacsyx (#22336) üzenetére


gergo0328
senior tag

Igen szerintem is a te kérelmedre figyeltek fel és csak számodra csinálták az új pályákat :D :R

(#22338) eugabesz válasza Yany (#22334) üzenetére


eugabesz
őstag

Aha tényleg :) Nem jót linkeltem be.Mind1 a cikk alján ez talán utalás:And there you have it. Check back this Wednesday for an in-depth look at Heavy Metal, one of the largest multiplayer maps ever for Battlefield: Bad Company 2

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/

(#22339) kacsyx válasza gergo0328 (#22337) üzenetére


kacsyx
aktív tag

De jó, hogy itt vagyok nektek, nem igaz? :))

(#22340) D1Rect


D1Rect
félisten

Lehet érdekel BFBC2(PC). Akár több darab is.(max. 3)
Csak 0 perces.

g2p-ről én is meg tudom venni 4K-ért.
Szóval ha valakinek van pluszban és szabadulna tőle, dobjon rám egy PÜ-t.

MOD:
Mennyire sikerült hatékonyan fellépni a csalók ellen(még mindig PC)?
Ugye nincs az mint a MW2-nél, hogy ömlenek a cheaterek warez verzióval?

[ Szerkesztve ]

(#22341) Def26 válasza D1Rect (#22340) üzenetére


Def26
félisten

Orosz szervereken nyüzsögnek, de a nyugati szervereken már szvsz elég jó a helyzet. Napi szinten tolom, és hetente olyan 2-3 csalóba futok bele úgy, hogy nem egy megszokott szerveren játszom, hanem kóválygok össze vissza. Az biztos, hogy a forteam.ru szerverekre nem megyek többet, (mondjuk ezt már ígértem magamnak párszor) ott egy "fucking russian cheaters" nélkül nem nagyon lépek ki a szerverről. :U

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#22342) ciry válasza D1Rect (#22340) üzenetére


ciry
őstag

Én 3 magyar szerverre járok, ott max. havi 1-2 ami beesik, de rendszerint ki is bannolják hamar.
A legfontosabb a szerverválasztás.

Origin: ciryboy ..."Csak semmi buzulás!"...

(#22343) D1Rect válasza Def26 (#22341) üzenetére


D1Rect
félisten

Köszi.
Kicsit azóta visszaolvastam az elmúlt pár száz hsz.-et, és meggyőztek, hogy nem is kell ez a játék. :D
Persze nem.

A napi féltucattól ne legyen több cheater, azt még elviselem. :)

(#22342) ciry: Köszi. Ha van stabil gépem, és meg megvettük a BC2-t jelentkezem. :R

[ Szerkesztve ]

(#22344) Yany


Yany
addikt

Valaki leírná 2-3 jobb magyar server nevét, amire rá tudnék keresni? (hun szóra próbáltam, de nem jutottam eredményre). Nagyon köszi...

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#22345) kacsyx válasza Yany (#22344) üzenetére


kacsyx
aktív tag

http://www.gametracker.com/search/bc2/HU/

(#22346) Illusion1010


Illusion1010
senior tag

Az összes "'+%%/=/%(=/= szerver lagol mint az állat......hogy a csipába lehet így játszani?????? Métereket repülnek az emberek. Egy tár kevés beléjük....2 méterről telibe lőttem 40mm gránáttal, erre semmit sem sérült....elegem van ebből a sz@rból.

:O

(#22347) Yany válasza kacsyx (#22345) üzenetére


Yany
addikt

:R

Egyébként a napokban, hogy toltam a gémmel, nagyon kellemes élményeim voltak. Semmi különös, de bugokkal sem futok szembe lépten nyomon. A chat mögött maradó cucc is eltűnt (az engem borzasztóan zavart), meg maga a játékmenet is jónak tűnik (hitbox, lag, stb). Szóval én most a ritka elégedett userek sorát szaporítom. Egyébként meg van egy frissen, ropogósan begyűjtött Gigabyte 6850-esem és egyszerűen gyönyörűen fut vele a játék 1920x1200 4xAA maxban. Szóval én most megint gyakrabban tűnök fel erre-arra, mert megint nagyon élvezem. A VIP7-ről meg már nem is szólok, nekem az egy csodás ajándék...

Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

(#22348) Def26 válasza Illusion1010 (#22346) üzenetére


Def26
félisten

semmi, azt hittem hogy a black ops topikban vagyok. :D

[ Szerkesztve ]

Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

(#22349) D1Rect válasza Yany (#22347) üzenetére


D1Rect
félisten

Ritka hasznos hsz. lett, akkor legalább 1 valakinek még teszik. :))

(#22350) mj111-hun válasza Yany (#22344) üzenetére


mj111-hun
csendes tag

A hun szót nagy betüvel írd be,és kapcsolj ki minden keresési feltételt.[IRAM] clan server HUN
HOGY CSAK EGYET EMLÍTSEK. :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.