Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
help pls!
Gtx 980-at kivettem a gépből, és beraktam helyette egy MSI armor 1080-at. Az nvidia drver ikonja eltűnt a jobb alsó sarokból, és ha a pubg-t próbálom indítani, azt reklamálja, hogy:
"DX11 feature level 10.0 is required to run the engine."
Elvileg mennie kellene a korábbi driverrel ennek a kártyának is, nem? Vagy az is jó lenne, ha megtalálná a driverét, és tudnék neki valami frissítést nyomni, de nem találja
Eszközkezelőben a hang-videó és játékvezérlő menüpontnak két alsora van:
NVIDIA High Definition audio
Realtek High Definition AudioA VGA ventik felpörögtek, rá van duga a 8+6 táp (a 980 is ugyan erről ment), illetve most is erről gépelek, ad képet rendesen 2560*1440-ben.
Szerintetek hogyan tovább?"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest