Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciPeti
őstag
-
_Bishop_
tag
Sziasztok!
Irànymutatàst szeretnèk kèrni! Olyan topicot keresek, ahol 2DIN mèretű, multimèdiàs, beèpìtett navigàciòs fejegysègekről van szò! Vagy esetleg itt is lehet tàjèkozòdni?
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
Ha valaki beleszaladna jó áron 2x2Ohm-os esetleg 2x4Ohm-os 30-as, 500-700Rms nyomóba ami makulátlan állapotú, lehetőleg reflex ládás dobjon egy privit legyen szives.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
-
_Bishop_
tag
válasz szinimini #49956 üzenetére
Köszi! Informàciòt szeretnèk gyűjteni vásárlás előtt. Próbáltam keresgèlni, de valahogy zavaros az egèsz téma, sok helyen szàmomra csak nonèm gyàrtòk termèkeit találtam. Pl arra is keresem a vàlaszt,h lètezik e olyan kàbel nèlküli mirror link v a tudom e a telefon tartalmàt (zenéket) kezelni. Mennyire megbìzhatòak a készülékek,hol tartanak hardveresen, mennyire jòk a kijelzők telefonhoz kèpest? Stb stb...
Lehet,h csak èn keresek bènàn, de vhogy hiànyosnak és kesze-kuszànak talàltam azt is,amit felderìtettem! -
m3gtr
senior tag
Bocs ha hülyén fogalmaztam, Jelenleg egy Blaupunkt MP57 van aminek az alábbi képen látható a hátulja, és ezekkel a kábelekkel van bekötve, az első hangszórók mellé amik szintén cserélve lettek, Hertz ESK 165.5, és még egy Blaupunkt aktív mély. Vettem egy Pioneert amit a kolléga is belinkelt, de annak ugye teljesen más a csatlakozása hátul. ISO kábel ugyan van hozzá, de a Balupunktnál van még egy sárga csatlakozónak hely ami a Pioneeron nincs, ami gondolom a mély nyomóhoz van, mert kipróbáltam és anélkül nem szól a mélynyomó. Azt szeretném kérdezni hogyan kell a Pioneer ba bekötni hogy minden szóljon rendesen.
[ Szerkesztve ]
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
szinimini
senior tag
válasz mivamma #49962 üzenetére
Vissza szívtam mindent sorry feladtam...
_Bishop_
Nem vagyok nagyon járatos a témában én is csak most kezdtem el érdeklődni az autó hifi iránt,de ahogy láttam eddig a leírásokat az android-os telókat tudod vezeték nélkül kezelni meg szerintem fejegység függő,hogy mennyire megy bele a részletekbe.
A kijelző minősége ég és föld, a fejegységé pl 640x480 egy telóé pedig akár 2560 x 1440Majd a többiek kiegészítik
m3gtr
Van egy Pioneer DEH-X9600BT fejed és elől Hertz ESK 165.5 hangszórók ezen kívül van egy aktív ( nem mondod meg milyen ) mély ládád. Ezt akarod össze kötni. Ugye?[ Szerkesztve ]
-
-
m3gtr
senior tag
válasz lautnermark #49968 üzenetére
szia
Az a piros fehér rca kábel az a képen a piros fekete ugye? És a harmadik amit mondasz az a képen látható sárga rca csatlakozó? Mert ugye nekem most a sub úgy van bekötve, hogy a képen látható, sárga csatlakozóba megy, amiből ki jön a három, fekete, piros és sárga rca csatlakozó.[ Szerkesztve ]
Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
lautnermark
aktív tag
1. Ha a Piot akarod bekötni, akkor ne azzal foglalkozzál, hogy mi van a Blau hátuljánál! Húzd szét a jelenlegi csatlakozásokat!
2. Piros jobb csatorna, Fehér (néha fekete) bal csatorna, Sárga az a videojel. A remote meg egy vékony kábel, nem szokás rca-val csatlakoztatni. -
szinimini
senior tag
válasz lautnermark #49972 üzenetére
+1
-
m3gtr
senior tag
Akkor a lényeg, amit az előző hozzászólásodban írtál.
-
-
kacsa7
őstag
Almát az almával, körtét a körtével lehet összehasonlítani. Kenwoodból ami BT-s és több mint 1 RCA van rajta, az a BT45U, de az már a 3RCA miatt jóval drágább. Mellesleg a Kenwood és a JVC egy cég.
Hangkarakter alapján elektronikus zenére inkább Pio-Alpine vonal, hangszeresre Kenwood-JVC a jobb. A többi márka meg kb. felejtős. -
bl0ck
tag
Értem.
Akkor a kérdés az említett Pio, vagy az említett JVC. BT nem létszükséglet, nem telefonálok olyan marha sokat. Nem tudom most ki, de mondta, hogy Pio BT-je elég korrekt, ha már annál tartunk. -
simi811118
aktív tag
Predator kick-ek a Face-n, ha valaki ilyet keres (nem az enyém, csak gondoltam szólok. ...)
[ Szerkesztve ]
-
m3gtr
senior tag
Sikerült!!! De bebizonyosodott mennyire kopasz vagyok ehhez az egészhez, mert ott volt a sima sub rca csatlakozó, csak kijjebb kellett húzni a kábel köteget Köszönöm a segítséget mindenkinek! Most már csak azt kell kitalálnom, milyen erősítő és milyen sub passzol a cucchoz.
Köszi még egyszer.Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
m3gtr
senior tag
Még egy kérdésem lenne e Pio tulajdonosokhoz.
Azt szeretném meg tudni, hogyan lehet levenni az előlapot hogy biztos ne sérüljön az a kis pöcök.Asus Prime z590- i7 11700kf 3.6 -Asus Radeon RX 6800 16G 2 x16 gb ram 3200mhz Kingston FURY Beast
-
kacsa7
őstag
válasz simi811118 #49981 üzenetére
Ha nem 83 mm lenne a beépítési mélysége, már megvettem volna, de ekkora még nekem is neccesen fér be... 80mm volt bent, az már elég szűkösnek nézett ki. Kérdés a 83 beférne-e, illetve a 6020-hoz képest milyen a hangja.
-
LógaGéza
veterán
Nagy örömmel felszaladtam, hogy fúú, megint elköltöm a fizum, és mikor megtaláltam akkor jutott eszembe, hogy Raptort keresek
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
opeter70
senior tag
-
bojti175
csendes tag
Ti találkoztatok már ilyen megoldással? vagy valaki használja? Ilyenkor hogy kell bekötni a kondikat? a kondik negatív lábait a testkábelre forrasztani, a pozitív lábakat pedig a fejegység pozitívjár forrasztani? milyen értéket érdemes ilyenkor használni? gondolom valami 16V-os kondi kellhet ide a kapacitás értéke pedig a méret függvényében minél nagyobb
-
civicfan
tag
Üdv!
Az mitől van ha beindítom a motort pukkan egyet a magas hangszóró. De nem minden esetben, vagyis ha újra beindítom akkor nem. Lehet megtört az RCA?[ Szerkesztve ]
-
PiciPeti
őstag
Most nézem én is, annyiért ajándék... Aki szereti a dobot, annak melegen ajánlom. Kell mögé egy erőmű, de megéri.
Nem akarok butaságot mondani, illetve üzletet rontani, de úgy rémlik, valamelyik bajos volt. Ő vette meg tőlem a Morel Tempo közepeket, és úgy rémlik ennek a helyére, mert az egyik elhallgatott. De rég volt, nem emlékszem tutira. Mindenesetre egy kérdést megér, hogy volt-e javítva.
-
Czimby
addikt
Pioneer subokkal valakinek esetleg személyes tapasztalat? A 311D4 elég jó árban van újonnan is.
95dB / 1W már túl szépnek hangzik nekem, igaz lehet?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
lautnermark
aktív tag
válasz Czimby #49996 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért írja az érzékenységnél: IN CAR??? A hsz-t szabad levegőn (freeairben) szokták kimérni. Itt mit jelenthet az, hogy autóban mérve???
Most jut eszembe, Pio 2x4-s de csak 25 cm-s esetleg? Végül is, ha a kartámaszos megoldás lesz, akár elég is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz lautnermark #49997 üzenetére
A kartámaszba nagyon max 20-as nyomó férne le, de inkább 18-as :-(
Az ülés hátlapját meg csak akkor faragnám szét ha tudok szerezni egy másikat, de nem értem miért csillagászati árakat akarnak érte a bontósok :-S Nem egy kelendő cucc szerintemHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
lautnermark
aktív tag
válasz Czimby #49999 üzenetére
Mi 20 meg 18? Lehajtod a kartámaszt és mögötte kinyitod és kiszereled (ha van) a síléc alagutat.Ezzel egy folyosót nyitsz a csomagtér felé. A subot a csomagtérbe rakod és amennyire közel lehet, teszed a háttámlához. Figyelj a membrán kitérésére. A ládát rögzíted. Nem a könyöktámaszt építed be, az csak állandóan nyitottá teszed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Windows 11
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest