Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
válasz
ez_meg_emaz #7246 üzenetére
Hmmm, oks elismerem h. az ATI-nak bizony a legerősebb kártyája,ettől független egy 8800gtx eleve nem is sorolható vele egy kategóriába kb a gts és a gtx közti résbe van bepozicionálva, ettől független nézztük meg a dolgok mostani állását, crysis-en kivül ugyebár mindent nagyon szépen visz, kijön a crysis ami nem picit nyújt többet a mai játétkoknál grafban (idáig mindeki aki tolta csak dícsérte a látványvilágot) aminek persze ára van, nagy ára, ráadásul nem értem a panaszokat, ahogy itt a fórumban olvastam 1280*1024ben High-on 32fps megvan átlagban, és nem esett 25 alá, ami azt jelenti h. folyamatos és játszható, ami nem rossz. Plusz ugye mégcska demó, nem mintha a csodát várnám majd a teljes verzióból de ebben az esetben 1-2+ fps sokat számíthat.
bernyo Kell 100fps? ott a cf és az sli és használj low resolutiont és ott van. Nem tudom h. singleben miért nem elég kb 40
Azt se hinném h. rosszul van optimalizálva, te meg hol játszottál vele h. a hl2ben szebb volt a víz?...
Soak Végre valaki
-
bernyo
csendes tag
válasz
Egyetértek ez_meg_azzal. Szerintem is elvárható lenne, hogy a legerősebb kártyák legalább 1280-ban mindent vigyenek fullban min 60, de inkább 100 frame-val.
Mondjuk a fejlesztők a hibásak, hogy ilyen game-kat írnak. Egyébként szerintem a crysis nem annyival szebb mint a far cry volt, mint amennyivel lassúbb. A víz pl ma már kifejezetten csúnya benne, hl2-ben pl. sokkal szebb a víz (és gyorsabb is). HW meg SW gyártók egymást rángatják felfelé, hogy mindig vegyél új vidkarit, stb...
-
Soak
veterán
válasz
Ultra a legerősebb dx10-es vga, és az sem tud sokkal többet. Majd a final-t kell birálni optimalizácio szempontjából, ez még csak egy félig beta demo.
szerk : amugy meg nem tudom miért várja el mindenki ,hogy ilyen látvány 100fps-el fusson
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest