- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Valaki a driver felismerési problémámra?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
banderasz77 #43295 üzenetére
Csak akkor ugrál ha elkezded monitorozni ha jól értem... Mert akkor nyilvánvaló, hogy a Riva kavar be (vagy amivel monitorozol).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
banderasz77 #43290 üzenetére
Játékok alatt is lagol? 3DMák pontszám mennyit esett (vagy kezdetektől ugrál az órajel)?
-
cellpeti
nagyúr
Az mondjuk egy vicc az ATI-nál,ekkora cégnél,hogy nincs egy büdös nagy kocka,aki megtudná írni normálisra a drivereket! Ilyen nincs!
Megpróbáltam feltenni a 8.12es verziót! Hiába teszem fel 32bites Vistára,nem csinál semmit,egyszerűen nem ismeri fel a karit,és azt írja ki,hogy Alapértelmezett képmegjelenítő vagy vmi ilyen f****ságot!
Valaki tudna segíteni? -
Hali Mindenkinek!
Tudna-e esetleg valaki nekem összedobni egy jó modbios-t ref. Saphire 4850-re?
Elsősorban több feszhez kellene, a hűtés bírja jelenleg 1,158v a max ATT-ben és 51 fokos szőrösfánkal szadizva 765-ös GPU clock-al.
A másik meg az 2D órajelek és fesz miatt, mert nem tudom 500/700 alá vinni ATT-ben.
Tehát kellene egy olyan bios amiben van valami alacsony 2D órajel/fesz, és kb 1,20/1,25v 3D fesz (órajelet úgy is ki kell tesztelni). Memók feszemelése is érdekelne ésszerű határokon belül.Köszi!
-
banderasz77
addikt
Na ahogy nézem a rivatuner monitorozó részét kiderült, hogy azért laggolok 3DMARK06 közben, mert ott is váltogat a GPU sebesség 500/750 között folyamatosan 1-2 mp-es lépésekben. Mi a szar ez kérem szépen?
-
kemi
tag
Hi!
Noss ASUS eah4850et vettem, amin már nem refi hűtő van...
Ilyen Zalman féle, szétterülős,lemezes,felülventis(nem hőcsöves, mint a régi zalmanok, azokhoz hasonlít) de eddig jónak tűnik, idle 54, terhelt 75 nincs hang, még csak fel se kellett pörögnie... Húzósabban Cod4-gyel, és WoW-val teszteltem, na és a Burnout és a Fallout is futott rajta egy órácskát.Viszont cod4 és Fear 2 alatt is találtam graf bugokat... Cod 4 alatt egy helyen feket volt a képernyő ha balra néztem a helikopterben(csak ott), fear 2 demo-ban meg a föld volt fekete(textúra helyett sima feketeség)...
Rem nem a kari fos, hanem a friss rendszer bizonytalanságai még az első restartok közben:S
mindenesetre a hűtése ennek a karinak(EAH4850,ASUS) jónak tűnik.
-
banderasz77
addikt
Nem hiszem, hogy a táp a kevés. Én inkább az alaplapra gondolok. Eddig is furán viselkedett tuninggal, nagyon érzékenyen reagált piti dolgokra. Most is csak az FSB 1650-ről 1600-ra történő állítása megoldotta a helyzetet eddig.
Viszont a kártya nem tudom miért akadozik (laggol) Mark06-ban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
banderasz77 #43281 üzenetére
Lehet, hogy kevés a tápod. Én is cseréltem Chifi 550-ről egy Corsair TX650-re és kapásból +100MHz-et tudtam húzni a procin (pedig +1db 320-as vinyó és 2x1GB ram helyett 2x2GB is bekerült az új táppal együtt). Teszt a logout blogomon.
Ettől függetlenül, nem érdemes tápot cserélned szvsz. FSP jó táp, csak a szétszabdalt 12V-os köre nem előnyös manapság.
-
thedealer
csendes tag
válasz
danilla #43279 üzenetére
szerintem a mem I/O aza memoria input output , tehát a bementi és kimenti adatok összekapcsolására szolgáló gpu-n elkülönitett tranzisztorok eggy csoportja ami a gpu szélén helyezkedik el.mivel hogy ezek részben különállóan dolgoznak ezért különállóan mérve nagyobb hőt is termelnek mint a többi tranzisztor.szerintem ezért is kell a külön szenzor .hogy a vga felügyelni tudja a gpu ezen tulajdonsága végett, végrehajtott feladatok által termelt hőt.és tulhevűlés esetén meg óvja a vga-t az elhalálozástól.
"(ez vezérli a memóriát)gpu memio"
-
virkir
veterán
válasz
danilla #43279 üzenetére
DispIO=SIMDCores
MemIO=GDR5 Memory Interface
ShaderCore=Texture Units
körülbelül.(#43269) utolsó sora
És igen ha megnéznéd figyelmesen a monitorozó programok csak a GPU belsejéből kapnak adatokat + a 4870-es kártyáknál a VRM-nek van hőszenzora.
Hát ettől normálisabban szvsz nem lehet leírni -
danilla
őstag
válasz
virkir #43277 üzenetére
Mivel, hogy XoZ hsz-ig én azt hittem, hogy MemIO(hiába gpu-ből jön az infó) a memória hőmérséklete, így én úgy gondoltam, mivel te is írtad, hogy valós érték, ezért meg főleg azt hittem, hogy így van, és hogy azokkal a progikkal meg lehet mérni.
Ezek szerint tévedtem, de neked pl nehezedre esett volna normálisan leírnod, úgy mint XoZ-nak. Gondolom jobban élvezed, hogy beszólogathatsz.gratula
cellpeti: Tegnap énis játszottam egy kicsit, a Cod4-el multiba, el azt tapasztaltam, hogy nekem is elkezd néha szaggatva mozognak az emberek. Lehet az új driverrel lehet valami gubanc.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne,hogy van egy 4850em,feltettem a drivert és a CCC-t is. Előtte nVidiám volt,letöröltem a progijait,meg végig engedtem a Driver Sweeper-t is. Ennek ellenére COD4-ben 75-125 között ugrál az FPS és szaggatva mozognak az emberek!
Mit tegyek? Rakjam újra a rendszert? -
virkir
veterán
válasz
danilla #43275 üzenetére
Hát csak annyi, hogy Silent77 ezt kérdezte: "A memóriák hőmérsékletét meglehet vhol nézni?"
Erre írtál neki két programot ami szintén nem jelzi ki a memóriák hőmérsékletét.
Ha nem méri semmi a memóriák hőmérsékletét akkor milyen programmal tudod megnézni áruld már el nekem.Szerintem neked kéne gondolkodnod főleg ha még mindig nem esett le miért írtam nagybetűvel félkövéren amit írtam.
-
XoZ
aktív tag
válasz
danilla #43275 üzenetére
A félreértés oka a megtévesztő elnevezés lehet: 4850/4870 esetén 3 hőmérsékletmérő szenzor van, de mindegyik a GPU-n belül, és annak különböző részein, a GPU-Z program elnevezései szerint: DISPIO, MEMIO, SHADERCORE. 4870 esetén van külön VRM hőmérséklet is (referencia kártya esetén), de a RAM-okat sajnos ott sem méri semmi. Ha jól tudom, jelenleg csak az ASUS speciális Matrix kártyáján van külön memória hőmérséklet mérés: [link].
-
danilla
őstag
válasz
virkir #43274 üzenetére
Hát csak annyi, hogy Silent77 ezt kérdezte: "A memóriák hőmérsékletét meglehet vhol nézni?"
Erre írtam válaszul neki két programot ahol meg tudja nézni a valós memória hőfokokat.
Erre te: "SOKADSZOR LEÍRJUK A 4XXX KÁRTYÁKON NINCS A MEMÓRIÁKNAK HŐÉRZÉKELŐJE" Az oké, hogy nincsen, de nem is ez volt a kérdés. Hanem csak kért infot, hol tudja megnézni a hőmérsékletét.
Szal akkor, ezt gondold csak át újból: "Viszont tudok olvasni és amit elolvastam tudom értelmezni egyesekkel ellentétben."
-
XoZ
aktív tag
válasz
banderasz77 #43268 üzenetére
Nekem is ezt csinálja Rivatunerrel és 4850-es kártyával, viszont csak azután kezdte el, hogy bekapcsoltam néhány további monitorozást is a defaulton felül (pl. CPU órajel, hőmérséklet). Ezután már hiába kapcsoltam ki bármit, az ugrálás megmaradt. A GPU-Z-vel monitorozva nincs ez a másodpercenkénti órajel fel-le kapcsolgatás, viszont az látható, hogy néha még így is indokolatlanul felugrik az órajel (pl. ablakváltásnál) XP alatt, 64 bites Vista esetén nálam szerencsére "nyugodtak" az órajelek. Olvasd el katt777 írását, nála is volt ugrálás, és ATT használatával oldotta meg.
-
danilla
őstag
válasz
virkir #43269 üzenetére
1. amióta ide írok(amióta radeonom van) még nem láttam, hogy ez ki lett volna tárgyalva, ezért én abban a tudatban voltam, hogy (mindegy, hogy honnan jön az adat) de igenis valós az az érték amit a programokban látni lehet.
2. szerintem tisztában vagyok a saját hozzászólássommal, és szerintem eléggé jól értelmezem azt is amire válaszolok. Mivel én úgy tudtam, hogy valós az az érték, ezért nem válaszoltam hülyeséget!
3. igenis, nagyon lenéző ez a "nagybetűs", "félkövér" kioktatás... ilyenkor lehet normálisan felvilágosítani, azt aki rosszul tudja, vagy nem hozzászólni!Nahszal, akkor amit ki lehet monitorozni: Shader/Memo értékek valótlanok?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
banderasz77 #43268 üzenetére
Nem a 2d-3d mód váltás miatt ugrál?
-
virkir
veterán
válasz
danilla #43267 üzenetére
Nem nem vagyok király.
Viszont tudok olvasni és amit elolvastam tudom értelmezni egyesekkel ellentétben.
Főként egy olyan dolgot ami kb 200 hozzászólásonként ki van tárgyalva és kezd unalmas lenni legalább annyira mint a milyen hűtést vegyek a kártyámra kérdés.
Ráadásként ha a saját hozzászólásoddal sem vagy tisztában, hogy kinek mire válaszolsz akkor nem igazán tudom mire fel ez a felháborodás.
Ha nem lenne tiszta te arra a kérdésre válaszoltál hülyeséget, hogy mivel lehet mérni a memóriák hőmérsékletét.
És igen ha megnéznéd figyelmesen a monitorozó programok csak a GPU belsejéből kapnak adatokat + a 4870-es kártyáknál a VRM-nek van hőszenzora. -
banderasz77
addikt
Az új rivával monitorozva a GPU sebesség ugrál 500-750 között 1-2 mp-enként. Mekkora szar bios ez tényleg.
-
danilla
őstag
válasz
virkir #43263 üzenetére
!
! Mi vagy te hatökör vagy királyi többes, hogy többesszámban beszélsz magadról.
Nem kell semmit sem nagybetűkkel és félkövéren nyomatékosítani
Bocs de nem bírom, az én vagyok a király értsd már meg te hülye végre, megjegyzést, amit itt próbáltál sugallni.Namármost, amit látok a programokba, hőfokok, memo, shader, azokat akkor a gpu kreállja. ÉS? Valótlanok?
-
banderasz77
addikt
3DMark06-ban találkozom a laggolási hibával. Tehát Bios csere kell...
-
banderasz77
addikt
Na közben egy érdekes dolog történt. Újraindítottam a gépet, a szoba melegebb azóta 17,5 fok és az idle hőmérséklet 68-69 fok lett (esett tíz fokot). Ezt nem tudom mivel magyarázni.
Most feldobtam 30%-ra közben a ventit, kb. 1760/perc ahogy látom, megnézem meddig húzza le.
Szépen megy lefelé... bocsi, csak real time csinálom
52 környékén megállt. Egész jó (nyáron majd lesz 60)....+5 perc és most 48 fok.
-
banderasz77
addikt
Jó reggelt mindenkinek. Na bent van a kicsike a gépben ref. HD4870.
A hőmérsékletek elég kemények szerintem. 15 fokos helyiségben is 80 fok körül volt idle. Feltettem hozzá a legújabb 9.1-es Catát. Akkor kérdeznék pár dolgot.
Érdemes programmal állítani a fordulatot, vagy inkább egy Bios csere javallott?mod.: Most gyorsan rivával 30%-ra tettem a ventit, így kicsit barátibb. Hangja még OK, hőmérséklet 46-47 fok idle.
-
TTomax
félisten
Mióta?Jó kérdést tettél fel....Esetleg linkelhetnél te is ide néhány gyári szoftvert amivel feszt adsz az RV770-ednek...Pl szétnézhetünk a HIS a Sapphire,vagy az Asus oldalán én ugy tudom nincs de lehet hogy tévedek.
Bár én azt hiszem te a Ray Adams féle ATT-ra gondolsz igaz?Elárulom neked hogy az RV670-re nem adott plusz feszt anno...igaz,ezt te nem tudhatod,mert akkor egy 512-es 8800GTS-ed voltemlékszek rá amikor megnézted a 3tréfa márk eredményem akkor azt mondtad nem szabad még váltani,jó neked az a GTS,és milyen szuper az NV...
A múlt tükrében érdekes ez a hozászolásod, de nem akartam én ezzel semmit írni.Ugye érted? -
Sziasztok!
A memóriák hőmérsékletét meglehet vhol nézni? Giga 4870...
-
Tidus
addikt
válasz
Gaboman #43255 üzenetére
Ma reggel szereltem be,jelenleg 1280x1024-en használom 650/1000-en, mondhatom alapon! Att-ben csak a gyári venti teljesítményét vettem le nullára, mást nem bántottam. Per pillanat Crysis Warheadod nyomom full beálításon, 37 fok-on megy a kari! terhelés nélkül pedig 31-en. Egyébként tervezek egy komplett tesztet a két Schythe hűtővel cuccok, csak idő kérdése mikor tudom lebonyolítani!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Owerlord #43256 üzenetére
A nemsokára azért még odébb van,tudomásom szerint nyáron jönnek az új szériás ATi kártyák.
Az biztos hogy 5xxx széria megjelenésével esni fog a 4xxx-nek az ára.
Az az ártól függ hogy érdemes lesz e venni,hogy ár/teljesítmény arányban jobban megéri e majd mint a 4xxx széria. -
Owerlord
tag
Szevasztok!
Érdemes most 4870-et venni ,vagy nemsokára jön az új széria és lejjebb mennek az árak / illetve az új lesz olyan jó h inkább azt vegye az ember?
köszönöm
-
for3l
senior tag
azt a rézlapot nem kell feltétlen felhasználni, opcionális kiegészitő azokhoz a kártyákhoz, ahol a gpu körül valami perem magasabban lenne a nyáktól nézve, mint maga a gpu kupakja, és arra feküdne fel a hűtő alja. szóval azt a tátongó űrt töltené be ez a kis lapocska.
(én pl. a 4850-hez nem használtam fel, de nem is kellett)
-
Tidus
addikt
Problémáról álmodni sem lehet, ez egy csúcs hűtő, aki kételkedik higgye el meg éri az árát, mert profi minőség, és tudja a dolgát, de nagyon! Az a kérdésem a hűtő tulajdonosaihoz az, hogy a hűtőhőz adtak egy réz hézagoló lemezt, ennek mi a szerepe pontosan, a képenjól látszik a tartozékok között! Én beépítettem a szerelési rajz alapján, de nem látom értelmét, miért találták ki?
-
sgteam
aktív tag
válasz
Csiborbogár #43250 üzenetére
sajnos nálam a furmark nem megy
és fogalmam sincs, hogy miért
-
Macka
veterán
Ebben a topikban mindenki örül, hogy az EVGA programjával lehet a GPU feszt állítani.
Ezt az ATi-nál mióta is lehet?
-
sgteam
aktív tag
Hali megjött Lali!!!
asus 4870 karit meddig érdemes felhúzni? 750/900 az alap 800/960 most így megy! ennél feljebb érdemes még húzni? gyári hűtő van rajta feszt nem akarok állítani!!
-
danilla
őstag
-
Noop
csendes tag
Hali!
Szerintetek ASUS Radeon EAH4850 512mb vagy Sapphire Radeon HD4850 512MB?
Memória órajelet mennyire érdemes figyelembe venni? -
R1200GS
aktív tag
Gigabyte 4870-ről van valakinek tapasztalata?
Függ a gyártótól a kártya tuningolhatósága?
Érdekelne menyire lehet húzni Gainward, Asus, Sapphier, Gigabyte 4870 512-es kártyákat?
-
Skizz
addikt
Valakinek esetleg eladó 4870 (1gb), 4850 beszámolással?
-
Hunnia
tag
Láttátok a pixmania-n 49e a sapphire 4870 512mb?
-
for3l
senior tag
Motion_Blur & maflame,
hát, sztem ha +5 fokot hozzádob az ember a nálam (default hd4850) mért load értékekhez, akkor kb ott lehet a 4870, szóval szinte biztos, hogy 70°C alatt marad
-
maflame
aktív tag
-
mert_csokis
senior tag
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó, de a ref. hűtős Sapphire 4850-es mennyire ajánlható kari?
Itt most csak a hangjára vagyok kíváncsi. A melegedése nem igazán érdekel. A házam nagyon szellős, és nyitott oldallappal használom mindig
Jelenleg egy Asus 7600GS Silent hűtőbordás karit használok, inkább csak mint monitorvezérlő. De jó volna kicsit megint játszogatni
Szal mennyire zajos a kártya? Gondolom auto venti vezérlése van, és ez is terhelés függvényében változtatja a venti fordulatszámát. A hang elég fontos tényező lenne, így is zavaró lesz a Silent Asus után, biztos meg kellesz szokni -
for3l
senior tag
válasz
maflame #43223 üzenetére
hali!
konkrétan ilyen ventik vannak a coolerhez (2000rpm) és mivel ezek 3pines kábellel vannak szerelve, sajnos a pwm-es szabályzás nem működik.
második kérdésed elég összetettszóval a 3-3 pinből megy ugye a szabályzókhoz vezeték plusz 1-1venti csatiban vágződik, amihez adnak átalakitót.
a linkelt képen ott van illusztrálva a hűtőzsir is, abban a kis műanyagzacsiban... hátna..én, amit nem értek, hogy minek kellett a 2ventit külön szabályzóra kötni (sőt, talán egy csatlakozó is elég lett volna nekik..
)
mod.: ja, egy kis apróság, bár igaz csak 5perce megy, de ettől melegebb nem szokott lenni semmilyen game alatt (900rpm).
-
maflame
aktív tag
Szia, arra lennék kiváncsi, hogy csak a szabályzóval lehet állítani a sebességét vagy van-e illetve választható-e PWM szabályzás?
Meg, hogy a 2 ventihez ugye, van egy madzag ami 2 csatlakozóban (3tűs?)végződik. Az egyik megy a kártya csatlakozójához a másik meg valami toldalékkal mehet egy szabad molexhez? Nálam nincs már az alaplapon 3 tűs venti csatlakozó. Van hozzá ilyen átalakító, vagy mi?
Ja, és milyen hűtőzsírt mellékelnek hozzá? -
for3l
senior tag
hali!
nekem scythe musashi van a hd4850-emen és teljesen meg vagyok vele elégedve!
a két slim 100milis ventit 900tól-2000rpm-ig tudod szabályozni, 900-on semmi hangjuk nincs (én igy használom 24/7) és idleben ~30°C-os a gpu, loadban pedig nem nagyon megy 100% terhelés mellett sem 60°C fölé. -
maflame
aktív tag
válasz
Motion_Blur #43220 üzenetére
Itt:[E bolt XI.ker]
-
Tidus
addikt
Sziasztok, olyan fórumozót keresek akinek Scythe Mushasi van az Ati VGA-ján, (4850 v. 4870-en) egyeztetés céljából!
-
Skizz
addikt
Mennyi különbség 1GB-os és 512-es HD4870 között? 1920*1080-ban használnám...
-
Kissjeno
tag
válasz
sosperecek18 #43183 üzenetére
Kösz.
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Salvador20 #43210 üzenetére
persze persze tudom sajnos hogy hogy megy ez
csak csupán azt vázoltam hogy sokallom az árát
tudom hogy ennek a körforgásnak sosincs vége
na asszem elteszem magam holnapa. a viszont beszélgetésre -
Salvador20
őstag
válasz
Motion_Blur #43208 üzenetére
neked tökéletes lenne egy accelero1 rev.2 + 2 db ház ventilátor(4000~5000Ft + a 2 bármilyen ventilátor)
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Salvador20 #43207 üzenetére
nekem is csak nvidiáim voltak idáig,bár nekem is volt s3trióm
hát nemtudom, ha lesz rá pénz, lehet hogy beruházok egy ilyenre. de valahol azt olvastam hogy nemsokára jönnek az új szériák, akkor meg ezeknek illene olcsobbnak lenniük. na de mennyivel?! 3ezerrel nem vagyok kisegítve... ha a 40-43K-s ár helyett 30-33k lenne na az már döfi lenne, bár az se kevés pénz....
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
A kártyám hűtésével nem igazán vagyok megelégedve (legfelső kártya). Nem a teljesítményével, hanem a hangjával. Bizonyos fordulaton (általában Win alatt 2D-ben) úgy zörög, hogy az már szinte elviselhetetlen..
Mire tudom lecserélni a gyári hűtést? Olyan cuccot keresek, ami lehetőleg halk és nem csak külföldön kapható. Mit tudtok ajánlani?
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Thunderzolee #43205 üzenetére
hát ez a 8400gs ez egy szükségmegoldás, ahogy az egész gép kissé, mert az előző konfigom egy 2 hete elszállt, aztán most szűk költségvetésből ezt tudtam kihozni, de attól függetlenül sztem nem rossz.(előző s478 -as tokozású aszem ezzel mindent elárultam) a videokártyára azt a 8 ezret sajnálom hogy kiadtam mert annyit se ér, de kép nélkül nézhetném a gépet ugye... de olyan 60-62k körül jött ez így ki. az 1080p-s filmet valós időben konvertálja, szóval van azért szufla a prociban
uhh elírtam sorry e7300
-
válasz
rb26dett #43201 üzenetére
Ettől függetlenül vehetsz az E7200-es mellé egy HD4850-et. Legalább nem a VGa lesz a szűk keresztmetszet. A 8400GS után felüdülés lesz.
Bár attól függ újat, vagy használtat vennél-e hozzá.
Elég olcsó a HD3850, HD3870 is. Esetleg HD4670.Hát igen, az Asrock egyik ismérve, h kíváló alaplapokat készít elérhető áron, de nem lehet benne tuningolni.
Tényleg, most 7200-es, vagy 7300-as a processzorod?
2,66GHz az a 7300-ashoz passzol. -
rb26dett
aktív tag
válasz
Salvador20 #43200 üzenetére
megtörtént. amúgy én sose szerettem az Atit (most biztos megköveztek érte) de annyi helyen írják hogy sokkal jobb ár érték arányú mint egy nVidia abban az árkategóriában, hogy lehet hogy mégiscsak megkísérlek átállni a sötét oldalra
bár most még egyenlőre nincs hozzá "kedvem"...
-
-
rb26dett
aktív tag
válasz
Salvador20 #43200 üzenetére
sorry nem tudtam hogy ilyen van
work in progress...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest