- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Nem a Musashi-val votl gond és nem az öntapadós sünikkel. Sajnos én voltam balfék. Egyedi hűtést akartam a VRM-ekre, egyedi hűtőbordából kivága. Egészen kiváló lett volna, csodás lett a borda is, minden... Csakhogy a csavarok húzásánál elb...szarintottam, bárkivel előfodulhatott volna...aki ilyen figyelmetlen mint én.
Úgyhogy most 4830-at hajtok, majd ha lesz pénzem egy nagyobb VGA-ra, akkor ezt bedobom az asszony gépébe (ami az én pótgépem is lesz egyben), aztán beruházok megint vmi 4870-be, illetve van most nagyon jó lehetőségem a törött VGA-ra, majd meglátjuk, hogy bejön-e, nem akarok semmit elkiabálni.
Ha már írok: gfefe nem volt teljesen korrekt. Előszöris beírta ide azt, amit priviben beszéltünk, holott senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi milyen árakról alkudozunk, ez kissé bunkóság volt, de nem érdekes. Másodsorban pedig nem a pénz keveslés volt a lényeg, hanem az, hogy külön a hűtőt nem akartam eladni, csak akkor ha a kártya már elkelt, mivel lehet, hogy vkinek azzal kellene ugye... Ezt úgy gondolom, elég érthetően leírtam neki priviben, de úgy tűnik, nem tudta megemészteni, hogy nem jutott bagóért egy jó cucchoz, így elhatározta, hogy majd jól leéget itt, előttetek....ejnye...
Májsztró: az 5k-s ajánlattal kapcsolatosan: várd ki a végét, lehet, hogy meg fogsz még lepődni!
Nagyon jó volt veletek, remélem, majd ide fogok tartozni egyszer megint...
-
tzsolesz
nagyúr
Végül nem az lesz, hanem egy Dual Slot-os Sapphire.
Az utolsó pillanatban el kezdett zavarni, a kártya zártsága, és az ahogyan az a képen látszik, az én házamban nem a legelőnyösebb kártya.
De ez csak az egyik ok. a másik a +2K-ért +512Mb VRAM, ami a jövőben még jól jöhet, no meg az FC2-ben, és GTA4-ben is, már ma.
-
sellerbuyer
őstag
Kösz, de ahogy már írtam is, van egy Zalman előlapi szabályzóm. Nem tuningolok ATT-vel, a VGA BIOS-t írtam át... nem tuningolok VGA-t és nem melegszik egyáltalán......a többi stimmel.
Emellett semmi problémám nem volt a kézi szabályzással. Mindössze azt nehezményeztem, hogy miért hátra vezették ki... Érdemes előbb elolvasni rendesen, mit ír a másik...
-
sellerbuyer
őstag
Igen, én is erre hajtok, köszi. VRM és egyebek hűtése láthatólag ennél van legjobban megoldva, mivel az egész VGA-t lefedi rendesen a hűtő és jó közvel van hozzá. A 2x 10cm-es ventik is meggyőzőek, egészen biztosan halkak és jól hűtenek. Kicsit a kézi szabályzás megoldását nem nagyon értem, miért hátlapi kivezetést adnak hozzá és miért nem esetleg egy olcsóbb előlapi megoldást... Mondjuk van saját előlapi Zalmanom, amire remélhetőleg csatlakoztatni tudom.
-
for3l
senior tag
azt a rézlapot nem kell feltétlen felhasználni, opcionális kiegészitő azokhoz a kártyákhoz, ahol a gpu körül valami perem magasabban lenne a nyáktól nézve, mint maga a gpu kupakja, és arra feküdne fel a hűtő alja. szóval azt a tátongó űrt töltené be ez a kis lapocska.
(én pl. a 4850-hez nem használtam fel, de nem is kellett)
-
for3l
senior tag
hali!
nekem scythe musashi van a hd4850-emen és teljesen meg vagyok vele elégedve!
a két slim 100milis ventit 900tól-2000rpm-ig tudod szabályozni, 900-on semmi hangjuk nincs (én igy használom 24/7) és idleben ~30°C-os a gpu, loadban pedig nem nagyon megy 100% terhelés mellett sem 60°C fölé. -
DerStauner
senior tag
jó hűtő lesz rá az ac s1 rev 2. vagy az acc twin turbo, v. az auras fridge. gfx chilla ide nem elég.
itt láthatod a twin turbo-t, hogy elfér cross fire-ban. a többiről (s1 rev 2, és az auras fridge) nem tudom, hogy elfér-e. én a twin turbo-t javasolnám, mert meg vagyok vele elégedve. igaz, nincs két kártyám, így nem cf-ben nyomom. idle 35-38 fok (35% venti - hallhatatlan), load (full load - 99% - 50-52 fok - 75% venti, már hallható, de még mindig halk, és egyáltalán nem zavaró).
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest