Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
Hello,
nagyon sokalltam én is a hőmérsékletet ezért tegnap beszereztem egy Thermalright
HR-03-GT hűtőt.
Ezt a tipust fel lehet rakni fordítva is,nálam ez alapvető szempont volt mert a TV tuner kártya miatt nem lehet 2 slotos megoldású hűtő.
Tökéletes lett alap 32 C szőrösfánkkal sem megy 50 C fölé.
Fullra lehet húzni a kártyát,tökéletesen megy.
-
fdisk
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
Az attól függ.
Ha indításnál felvillan,akkor nincs baj.
De ha folyamatosan világít üzem közben,akkor vmi gebasz van.(Vki vmikor linkelte itt egyszer,h melyik led mit jelent.)ahh.meg is van:ledek jelentései
-
dangerzone
addikt
-
_Toka_
senior tag
-
LamaCube
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
Elnézést a félrevezetésért,de tényleg nem nagyon vágom ezeket.Én mikor állítottam össze a gépem vagy 1.5 hónapot fórumoztam,hogy mi is legyen egy adott keretből és akkor ajánlották aE 5200(dualcore igazad van)) vagy E7200-es procit a 8400 helyett,de nem tudom biztosan már melyik volt.A lényeg,hogy tuningoni nem akartam 8400-as nem volt ahol vettem az alkatrészeket így 8500-as lett ( 41000Ft-ért most 53000Ft:S )
-
LamaCube
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
Szerintem azzal az órajellel már több fps-nek kell lennie,mert alapórajelen az a proci tutira nem "hajtja" ki a vga-d.Általában E5200-as procit ajánlanak,hogy fel lehet húzni E8400 szintjére és árban sokkal olcsóbb azt hiszem 20 körül van már,de én nem nagyon értek a tuninghoz így inkább csak "találgatok".
-
LamaCube
addikt
-
_Toka_
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Ha húzva van a géped - igen, miért ne lenne
-, vedd vissza alapra a cuccot, aztán próbáld meg úgy! Nagy valószínűséggel menni fog. Aztán keresd meg újra a vas végét!
Illetve már nem emlékszem... Új a VGA? Az esetben ajánlom a leírtakat. Ha régóta megy így húzva, csak drivert cseréltél, akkor storno. Ill. egy próbát tán akkor is megér... -
_Toka_
senior tag
-
danilla
őstag
válasz
cellpeti
üzenetére
Katt tesztoldala : itt a segítségre kattintva, a rivatuner venti beállítását megtalálod.

-
bim
veterán
válasz
cellpeti
üzenetére
ATT-ben tudsz hőfokra vezérelt ventifordulatot beállitani. Katt oldalán komoly leirás van a progi használatáról. Érdemes belemélyedni mert nem csak ezt érdemes állítgatni..

szerk: fákk.. beelőztek

-
DigitXT
félisten
válasz
cellpeti
üzenetére
Ha nagyon a realitásoknál akarsz maradni, akkor jobb, ha tudod, hogy az átlagember nem vesz 60K-s VGA-t sem: a középkategória teteje 40K, de van akinek még az is sok. (Ill. az igazán átlagembernek fogalma sincs, hogy mi a különböző árkategóriákbeli különbség, és megveszi az 1GB-os 8400GT-t.
) Amúgy abba a 40K-ba a 4850 belefért anno. Viszont a konkrét esetben ha a 4870-ét 60-ért eladja, és a GTX 100-ba került, akkor tkp. csak 40-et költött rá, azt meg ugye rá szokott költeni az ember egy-két évente. Szóval megközelítés kérdése, hogy kinek mi éri meg.
-
_Toka_
senior tag
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi