Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-06 07:34:25

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz. :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3160) szecsgeri válasza GEIL (#3159) üzenetére


szecsgeri
tag

Szerintem nem ilyen kávésbögrékkel szálltak oda le, mint amiket mutatnak. :DD Állítólag már a nácik is voltak a Holdon. Amúgy olvastam valahol, hogy valamit találtak amitől megijedtek és inkább nem mennek oda. "Túl drága..." De olvastam olyat is, hogy az oroszok bombát robbantottak rajta és kongott mint egy harang, azaz fémből van. Nem tudom, hogy hogy "hallották", csak olvastam. Olyan mint egy "Halálcsillag", egy megfigyelő állomás, amiről figyelik a Földet. Ha belegondolsz szerintem nem akkora hülyeség, mert mekkora annak az esélye, hogy pl. mindig ugyan azt az oldalát látod, vagy Napfogyatkozáskor pl. pont kitakarja a Napot. Ez SZERINTEM nem véletlen. Bocsi az offért! :R

Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak, így dialógusunk kontinuitása megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.