Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4551) TCr válasza Champipi (#4549) üzenetére


TCr
veterán

Persze, hogy az, ahogy egy 300 millás Bugatti Veyron is... ;)

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#4552) salapp válasza Champipi (#4549) üzenetére


salapp
addikt

És ez nem tegnap volt, hanem kb. 6 éve...
Szóval a high end tényleg olyan hobbi, amiben van hova fejlődni és költeni.
A lényeg, hogy mindegy, audió vagy videó, az embernek olyan megoldásokat kell találnia, ami éppen neki megfelelő és megfizethető. De ugyanabból a keretből nagyon eltérő megoldásokat is ki lehet hozni.

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#4553) Tristis válasza salapp (#4552) üzenetére


Tristis
őstag

Szóval, hogy visszatérjünk kicsit, digit jellel hogy álltok? Volt aki így össze tudott hasonlítani médialejátszókat mondjuk 100e Ft-ig. Tudom, hogy vannak hifi médialejátszók, de hagy ne linkelgessem az árukat :Y :W. Digit jelet talán kicsit nehezebb elrontani, mint az analógot. Ez ugye nagyon nehéz ügy, mert el kell kérni, és csak Bp-n lenne annyi ismerős, hogy több emberke ketyeréjét meg tudja hallgatni. A biztos jó MAC mini pedig már nem fér bele a keretbe semmiképp.

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#4554) Devdi


Devdi
aktív tag

Sziasztok. Nem igazán értek a médialejátszókhoz, ezért inkább hozzátok fordulnák. Médialejátszót szeretnék vásárolni maximum 20k-ig. Olyan médialejátszót keresnék, amivel felvenni is lehetséges. Esetleg mindegyikkel lehetséges a felvétel?
A TV HD-Ready-s.

(#4555) Gulyopapa válasza Devdi (#4554) üzenetére


Gulyopapa
addikt

TV adást felvenni csak a drágábbakkal lehetséges ha jól tudom ...

(#4556) tlala válasza Devdi (#4554) üzenetére


tlala
addikt

Inkább úgy mondanám: "egyikkel sem lehet".
Van néhány modell, amiben DVB-T digi tuner van, és arról lehet felvenni (pl. a minapi hadver hírekben), de bemenete ezeknek nincs - "player"-ek, azaz lejátszók.

(#4557) Ance


Ance
őstag

Esetleg a vita lezárható lenne az alábbiakkal :D

Kép: Az emberek nem egyformák. Nem lehet azt mondani, hogy mindenkinek ugyanaz tetszik egy film képminőségén. Van aki a természeteshez közelítő színeket kedveli, van aki a kiemeltebb színeket, van aki normálon, van aki meleg árnyalat beállítással, van aki hideg árnyalat beállítással néz tévét.

Ez egyébként egy ugyanazon filmre igaz, mert egy következő filmnél már megint kezdhetünk állítgatni, hiszen a rendező és főleg az operatőr is alapból határozza meg, milyen képi hatásokkal készíti a filmet. Lehet már alapból az nem tetszik.

Szóval én úgy gondolom, nem lehet egyértelműen kijelenteni melyik a jobb, melyik a rosszabb chip addig, amíg mindkettő lejátsza hiba nélkül amit nézel. Innentől már csak egyéni beállítás kérdése.

Van amikor gép/szoftver segítségével állítják be a tévét. Volt amit kipróbáltam azzal a beállítással, nem tetszett. Most akkor mi is van? :)

----------------

Hang: Gondolom nem mondok újat, hogy mindene embernek más a hallása. Kb. annyiféle, ahány fül van a világon :) ami tovább bonyolódik az életkorral, hiszen nem mindegy az sem, hogy egy 17 éves, vagy egy 30 éves hallgatja meg ugyanazt. Sőt, már a 25 és 30 éves között is van szignifikáns különbség.

Pont az emberi fül különbözősége miatt két 20 éves is különböző hangzást hall, mindegyiküknek más a szép és jó, más a rossz, kellemetlen.

Szóval olyan ez, mint a borszakértés. Nagyjából áltudomány. Amit múltkor ittam arról azt írták: A ringló és a friss zamatvilágát a vulkanikus talajra jellemző markáns mineralitás, szép savak és rózsás reflexek teszik teljessé.. Szerintem szar bor volt, bármit is írt róla valamelyik görény, mert megfizették.

Én azokat a tesztelőket szeretem, akik azt írják le mit tud, mit nem tud, büdös-e ha bekapcsolod, vagy füstöl, zizeg, rázkódik. Ha megnyomod a gombot, akkor megy-e vagy sem, csíkos a kép, bevilágít, nem tesz ilyet. Ezek fontos információk. Az már kevésbbé, hogy szép színei vannak-e, meg túlszaturált-e a kép (ilyenkor szoktam becsukni a tesztet).

Ha tévét, médialejátszót, hangfalat stb. választasz, akkor:

1. Ha megteheted, akkor nézd meg saját magad, úgy döntsd el.
2. Ha kevés pénzed van és nem is szánsz rá többet, akkor csak azokat nézd, amit meg tudsz venni, meg ne tetszen a másik, amit nem.
3. Ha nincs időd megnézni, akkor ne panaszkodj, hogy olyat vettél, ami nem tetszik.
4. Soha ne bízz teljes egészében egy másik ember véleményében, mert ő a saját álláspontját mondja, nem a tiedet.
5. Soha ne bízz egyetlen tesztelő véleményében, mert lehet bal lábbal kelt fel aznap (vagy elhagyta a csaja és most 1 hónapig mindent lehúz), vagy nem kapott szép ajándékot azért, hogy tesztelhet. Ennek pedig a fordítottja is igaz. Mindenesetre a saját szubjektív véleményét mondja, bármit is mond, hogy nem így van.
6. Nem általános igazság, hogy ami drágább, az jobb, csak annyit jelent, hogy annak vagy jobban megkérik az árát, vagy jobb minőségű alkatrészekkel rakják össze, vagy olyan országban rakják össze, ahol drágább a munkaerő. Ezt eléggé nehéz megmondani, melyik igaz arra az adott cuccra.

Na most már abbahagyom.... :)

(#4558) TCr válasza Ance (#4557) üzenetére


TCr
veterán

Nagyjából egyetértek és a boros témán is jót röhögtem, köszi! :C

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#4559) romulan válasza Devdi (#4554) üzenetére


romulan
tag

Némelyik Novatron tud felvenni külső forrásból, pl.: http://novatron.co.kr/eng/index.php?m=2&s=83
de eléggé limitáltak a képességei és nem 20k.

(#4560) Alex91 válasza Ance (#4557) üzenetére


Alex91
félisten

Na, akkor ezek utan:

Most CD-rol vagy pendrive-rol szol jobban ugyanaz az mp3? :C

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#4561) Tristis válasza Ance (#4557) üzenetére


Tristis
őstag

Jó sokat írtál ahhoz képest, hogy nem mondtál semmit. Ködösítésnek tökéletes volt. :C

(Érdekes felénk a hifi baráti körben egyformán szoktunk hallani dolgokat. Az ízlés csak töredékében határoz meg, de ezt akkor el is mondja a másik. Ködösíteni [számomra legnagyobb trollkodás] azért jó, mert nincs mondanivaló de jó lenne beírni valamit, és most elégedetten lehet menni vissza dolgozni. :W )

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#4562) Minimoa válasza Ance (#4557) üzenetére


Minimoa
tag

Na ja. Én is szeretném kipróbálni a jelöltjeimet, csak épp nincs rá mód.

Bementem a "szakértőkhöz". A Hausert ajánlották, mint legjobbat. Egyéb nem is nagyon volt....
Irány át szembe a "nem-hülyékhez". Ott is csak bedobozolva volt néhány média lejátszó. Volt kb. 3 féle (Iomega, Maxell és még valami "noname").

Szóval én momentán kénytelen vagyok a kollektív tapasztalatokra hagyatkozni, meg a speckókra.

Pedig tényleg rászánnám azt az egy délelőttöt, vagy akár csak 1 órát, amíg kipróbálnám azt a pár jelöltet, de nincs hol....

(#4563) salapp válasza Ance (#4557) üzenetére


salapp
addikt

nagyjából minden tudomány áltudomány, hipotézisek összessége, amelyeket rendszerbe foglalva könnyebben elfogadunk :D

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#4564) Ance válasza Tristis (#4561) üzenetére


Ance
őstag

A gyengébbek kedvéért pontokba foglaltam amit mondani akartam.

Úgy látszik vannak még gyengébbek. :DDD

A többit nem kommentálnám....hosszú lenne.

(#4565) Ance válasza Alex91 (#4560) üzenetére


Ance
őstag

Attól függ, hogy az általad korábban írt piros, vagy a kék kábelt reggelizted-e előtte. :))

(#4566) tucsok.


tucsok.
senior tag

Sziasztok!

Milyen médialejátszót ajánlotok megvételre? Wlan nem fontos, beépíthető vinyo nem kell, ami fontos, hogy fagyás nélkül dolgozzon. Asus HDP-R1 és A. C. Ryan HD Mini között vaccilálok.
Minden véleménynek örülnék, köszönöm. :Y

"So say we all"

(#4567) Sonor


Sonor
tag

Sziasztok!

Kérlek ajánljatok nekem egy médialejátszót, amibe be lehet építeni egy vinyót és lehetőleg wifis, mert nem tudom a routertől elvinni a kábelt a nappaliig sajna. Elsősorban 720p filmekhez kéne, de az sem gond ha viszi az 1080p-s filmeket is:) Lehetőleg 40k huf alatti érdekelne.
Köszönöm előre is!

(#4568) Joshi


Joshi
titán

Üdv. Igazából nekem Blu-Ray lejátszó kellene de olyan ami egyben egy média lejátszó is tehát visz minden formátumot a lehető legkisebb kompromisszummal. Tud valaki ilyen lejátszót?

(#4569) Warter válasza Joshi (#4568) üzenetére


Warter
őstag

Persze, Dune HD max esetleg Popcorn C200. :)

tucsok.: Acryan HD mini2-t vegyél

Sonor: Keress olyat amibe vinyót lehet rakni, a legtöbbhöz van külön kapható wifi adapter. Pl Dune Lite53D

[ Szerkesztve ]

(#4570) Tomics válasza Joshi (#4568) üzenetére


Tomics
addikt

Ilyet Blu-ray lejátszót nem fogsz találni. Samsungnak vannak olyan termékei aminek már a médialejátszó funkciója elég jó, de egy olcsóbb asztali médialejátszó nagyságrednekkel jobb.

Viszont van olyan médialejátszó, amihez tudsz külön venni BR egységet, vagy olyan is ami egybe van vele építve. De ezek elég drágák.

PH! addikt since 2004

(#4571) Joshi válasza Warter (#4569) üzenetére


Joshi
titán

Ne hülyéskedj :Y , nincs az a lejátszó ami ennyi pénzt megérne. Lehet hogy rosszul fogalmaztam de én olyan max 50k-ig gondoltam és szinte kizárólag csak BD lemezek és mkv fájlok lejátszása lenne a lényeg.

(#4570) Tomics: nekem azért lenne fontos egy külső lejátszó mert PC-ről nem igazán tudom akadás, judder nélkül lejátszani a HD filmeket. Engem rettentően idegesít hogy meg-megakad időközönként a kép. Első körben egy BD lejátszót szeretnék eredeti filmekkel aztán lehet hogy veszek egy média lejátszót is. Ha jól emlékszem akkor az LG BD5xx-as széria tud mkv-t is nem?

[ Szerkesztve ]

(#4572) Warter válasza Joshi (#4571) üzenetére


Warter
őstag

Szerintem rossz topicban vagy, erre van egy külön topic, szerintem ott próbáld meg. Bár most pont nem találom azt a topicot. :F

[ Szerkesztve ]

(#4573) Tomics válasza Joshi (#4571) üzenetére


Tomics
addikt

Én a samsungot javaslom, BD-D5XXX verzió és afölött. Ezek már szépen lejátszák az MKV-t (elvileg 25MB/S-ig) is és a feliratokat, több hangsávot is kezelik. Nyilván lesz olyan média amivel nem birkózik meg, de ha nem vagy HC fullhd függő akkor használható a cucc. Samsung ebben a szegmensben kiemelkedik a többi gyártó közül.

PH! addikt since 2004

(#4574) Champipi válasza TCr (#4551) üzenetére


Champipi
senior tag

Á-á! :N

A bugatti veyronnak legalább vannak műszaki mérőszámai, amik alapján lehet vitatkozni (lóerő, nyomaték, gyorsulás).

Egy interconnect-nek melyik mutatószámai alapján döntöd el, hogy melyik jobb? Olyat mondj, amit mérni is lehet. :D

(#4575) Champipi válasza Ance (#4557) üzenetére


Champipi
senior tag

Ott a pont Ance-nél ezért:

"Hang: Gondolom nem mondok újat, hogy mindene embernek más a hallása. Kb. annyiféle, ahány fül van a világon ami tovább bonyolódik az életkorral, hiszen nem mindegy az sem, hogy egy 17 éves, vagy egy 30 éves hallgatja meg ugyanazt. Sőt, már a 25 és 30 éves között is van szignifikáns különbség.
Pont az emberi fül különbözősége miatt két 20 éves is különböző hangzást hall, mindegyiküknek más a szép és jó, más a rossz, kellemetlen."

Fórumokon riták olvasni ilyen műszaki beállítottságú véleményt. :R

(#4576) Champipi válasza Tristis (#4561) üzenetére


Champipi
senior tag

Pedig éppen, hogy eléggé sokat és alaposat mondott a fórumtárs, jobba lenne ha figyelnél rá. Arra hívta fel a figyelmet, hogy az emberi fül az nem objektív műszer! Aki végzett valamilyen reál főiskolát, azok 95%-a nem fog ebben kételkedni. :K

[ Szerkesztve ]

(#4577) Alex91 válasza Champipi (#4576) üzenetére


Alex91
félisten

Inkább arra adj választ, hogy az azonos digitális forrásból hogy lesz jobb vagy rosszabb digitális!!! hang! Mert ez itt a kérdés, nem az analóg átviteli...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#4578) salapp válasza Sonor (#4567) üzenetére


salapp
addikt

xtreamer sidewinder 2 is megfelelhet a célra, és 32 most az ára asszem

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#4579) Joshi válasza Tomics (#4573) üzenetére


Joshi
titán

Köszi utánanézek ennek a Samunak. Egyébként a magas Reframes értékbe fulladnak bele a médialejátszók, általában max 5 esetleg 7 reframes ami még lejátszható.
Gondolom ez a Dune HD Pro vinni fog mindent egy jobb 3D TV áráért. :D

(#4580) Ance válasza Joshi (#4579) üzenetére


Ance
őstag

Egy nagyon jó 3d HD tv áráért :) 500.000 lesz az előzetes kalkuláció szerint.

(#4581) cigam válasza tlala (#4529) üzenetére


cigam
félisten

Persze, de azt is irtam, hogy menüből átkapcsolható:
(SCART CVBS → I-SCAN → P-SCAN → SCART RGB)
Az én értelmezésem szerint ezek jelentése:
- scarton adja ki a komopzit jelet
- rca-kon adja ki az interlace rgb jelet(!)
- rca-kon adja ki az prograsszív rgb jelet
- scarton adja ki a interlace rgb jelet

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

(#4582) zodo válasza vlevi (#4498) üzenetére


zodo
nagyúr

Ezt a HiMedia HD560B-T néztem.
Amit nem értek hogy a Speedshop oldalán a T néküli típus miért drágább 8k-al mikor minden paraméterük egyezik és nincs benne tuner és annak megléte miatti plusz funkciók: EPG, PVR, Timeshift. :F

Ezekhez van olyan frissítési lehetőség ami magyar nyelvű menüt varázsol a készülékre?
(említett weboldalon egy-két típusnál láttam a magyar menü lehetőségét viszont a gyártó oldalán nem szerepel a felsorolásban)

Hálózat kezelésük mennyire stabil, használható és körülményes vagy sem a beüzemelése?
(sajnos ezekben a hálózati dolgokhoz sem értek, TL-WR741ND routerem van)

Amiért ez érdekes az az hogy ha minden tökéletes a hálózati kérdésben akkor részben lemondanék a beépíthető hdd lehetőségről és pl. a Egreat EG-S5A lejátszó választanám.

Valaki ajánlotta itt az mpeg4-players oldalt.
Köszi. Nagyon klassz csak kár hogy senki nem válaszol. :W

(#4583) Tristis válasza Champipi (#4576) üzenetére


Tristis
őstag

Én meg arra hívom fel a figyelmedet a 4.7-es reál (van humán is ha az szeretnél, sőt még mezőgazdasági végzettségem is van, illetve kamion sofőr is vagyok, hogy ne tudj sehonnan kizárni észlény) egyetemi diplomámmal, hogy a hihetetlen nagy szubjektum ellenére az őszinte emberekből álló hifis baráti körben egy véleményen szoktunk lenni vakteszt után. Egy marha van, aki pont ezt hajtogatja hogy ezt így nem lehet megmondani meg minden fül más. Ő szépen objektíven megnézi a márkajelzést, megnézi mi van bedugva és már is van véleménye, hogy melyik a jobb. :DDD Na neki van 3D-s tv-je két ótvar hangfallal, de hangjavító erősítője van cserébe. :P

Nekem meg erről ez a véleményem. Aki nem lát meg nem hall az tényleg ne adjon tanácsot, de ne is magyarázzon nekem hogy mire való egy fórum, itt vagyok már egy ideje. Egyébként javaslom a reál diploma helyett az orvosi pályát, ha mindenképpen az emberi fül és a hallás körül akarsz erőlködni. Bosszantó emberek vannak a Földön!

Nem kell hinni IC kábelban, nem kell hinni digit kábelban sem. Nem hit kérdés, hanem tapasztalat. Kipróbálom, megtapasztalom. Ha nem hallom, akkor megkérdezem az énektanító nénimet, vagy a kántor bácsit, vagy a hangmérnök bácsit és ő megmondja nekem.

Bocsánat az offért, de kivan már a nagylábujjam attól, hogy emberek attól, hogy nem tapasztaltak meg valamit vagy biológiailag alkalmatlanok egyértelmű különbségek érzékelésére (kizárt!) itt erőlködnek ténykérdéseken. :R

Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.

(#4584) szucsinka válasza zodo (#4582) üzenetére


szucsinka
őstag

[link]
nekem ez van és ugyanojan routerem mint neked szépen muzsikálnak wifin és madzagon is bd filmek sem akadály neki

[ Szerkesztve ]

(#4585) zodo válasza szucsinka (#4584) üzenetére


zodo
nagyúr

Köszi szépen. :R

Viszont egyelőre a fentebb említett két gyártó közül választanék. Rca mindenképp fontos és pár extra miatt pl. külső sata cuccok csatlakoztatása vagy beépített kártya olvasó

(#4586) szucsinka válasza zodo (#4585) üzenetére


szucsinka
őstag

ebben is van Esata meg kariolvasó de rca az nincs :U

(#4587) tucsok. válasza Warter (#4569) üzenetére


tucsok.
senior tag

köszi a tanácsot :R

"So say we all"

(#4588) zodo válasza szucsinka (#4586) üzenetére


zodo
nagyúr

Igen láttam azokat csak a Sztereo erősítőm miatt fontos az RCA megléte.
Amúgy ez a külső sata portos megoldásuk jobban bejön .

Lehet ez lesz a nyerő cucc számomra: Egreat EG-R200-II
Gyártó honlapján (igen lassan tölt)

Kicsit képzavar szóval valamelyik nem stimmel. :U

[ Szerkesztve ]

(#4589) Sir Fisher válasza dh66e (#4480) üzenetére


Sir Fisher
tag

Üdv,
sikerült kideríteni, hogy az Egreat EG-R6C tudja-e kezleni a rákötött külső DVD lejátszót?
köszi!

Öt sört mindenkinek!!!

(#4590) dh66e válasza Sir Fisher (#4589) üzenetére


dh66e
veterán

Holnap megyek át hozzájuk napközben ,megnézem.Hétvégén nem voltak otthon.Egy usb-s külső íróm van azzal tudom neked megnézni.Az enyém az megy vele szépen,de csak hubról mert két usb-s a táp miatt,de kíváncsi vagyok rá hogy az R6C kezeli e ahogy nekem megy vagy sehogy.Délután már olvashatod itt az eredményt. :)

(#4591) dh66e válasza zodo (#4588) üzenetére


dh66e
veterán

Az a honlap egy szégyen 2011 végén.Mindig ilyen volt.

(#4592) gumisxxx válasza Sir Fisher (#4589) üzenetére


gumisxxx
tag

Szia!

Nekem ma hozta a futár az R6c-t, csak külső cd iróm van,de azt simán vitte. Mp3 volt a cd-én,és azt simán játszotta:)

Asus m2n-e,AMD Athlon 64 X2 5600+,Gigabyte Radeon R7 250 OC 1GB 128bit DDR5 PCI-E GV-R725OC-1GI,4GB Kingmax KLDD48F-A8KB5,Western Digital 320GB WD3200YS-01PGB0,chieftec gps-400aa-101a

(#4593) zodo válasza dh66e (#4591) üzenetére


zodo
nagyúr

Szerintem holnap bemegyek a bemutatótermükbe és kiválasztom a nekem megfelelőt.
Valamelyik Egreat EG-R200 típus lesz (mondom ezt most) de majd kiderül.
Mondjuk egy fekete színű jobban örültem volna de talán így jobb vásárolni ha ott van előttem.

(#4594) dlaccc


dlaccc
aktív tag

Akinek gondja van az Oplay hálózati megosztással, törölje le a live messengert. Teljesen véletlen jöttem rá, hogy az miatt kért jelszót folyton :DDD

(#4595) dh66e válasza zodo (#4593) üzenetére


dh66e
veterán

Az a legbiztosabb ,de vigyél adathordozót is magaddal a cuccaiddal apróba erejéig.TV van kint náluk ,de hdmi-s erősítőjük nem volt mikor mi vettük az R6C-t(speedshop 13.ker).

(#4596) zodo válasza dh66e (#4595) üzenetére


zodo
nagyúr

Igen oda készülők és épp válogatok egy két teszt anyagot. :)
Hdmi-s erősítő hiánya nem is annyira lényeg mert csak rca-ban gondolkodom a meglévő erősítőm végett.

(#4597) dh66e válasza zodo (#4596) üzenetére


dh66e
veterán

Akkor hajrá!

(#4598) Ance válasza Tristis (#4583) üzenetére


Ance
őstag

Akkor zárjuk egy viccel:

- Elnézést, Önnek milyen a hallása?
- Nekem? Római katolikus.

(#4599) crazyzozy


crazyzozy
tag

Sziasztok!

Van egy HD DUNE TV -101-em és az lenne a kérdésem,hogy tudja-e valaki,hogy ennél,vagy olyan média lejátszónál aminél van torrentkliens hogy, hogy működik?Úgy általában a média lejátszóknál :)

(#4600) szucsinka válasza dlaccc (#4594) üzenetére


szucsinka
őstag

nem teljesen. a megosztási kis ablakban nem elég beirni hogy mindenki azt is be kell hogy rendszergazda és akkor megy.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.