Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4851) #09634560 válasza Satyricon (#4840) üzenetére


#09634560
törölt tag

NTFS: épp a vinyóhoz van köze: olyan merevlemez formátum amire 4 gigánál nagyobb fájlokat is rárakhatsz, röviden kb. változó hosszuságu címhosszt jelent

(#4852) Egon válasza #09634560 (#4849) üzenetére


Egon
nagyúr

Nagy általánosságban igaz, amit írsz, de vannak kivételek.
Pl. az általam fentebb linkelt LG BD-lejátszó rögzít is, illetve a korlátozott lejátszó-funkció is csak részben igaz (sok embernek nem hiányzik az iso fájlok lejátszásának lehetősége); ráadásul az 50K-s árával, nem túlzottan szignifikánsan drágább a megadott 40K-s keretnél.
Az nagyon vicces (ráadásul a rosszabbik fajtából), hogy 100K fölött vesztegetnek hasonló tudású (sőt, ennél némileg "butább") lejátszókat.

"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

(#4853) #09634560 válasza Egon (#4852) üzenetére


#09634560
törölt tag

Épp néztem: azzal a modellel lenne a legkevesebb kompromissszumot kötnie,csak vinyót kell mellé vennie.
És neked is igazad van: kivételek mindig vannak mégha nagyon ritkák is.

[ Szerkesztve ]

(#4854) Satyricon válasza #09634560 (#4851) üzenetére


Satyricon
addikt

Értem, köszi!

Semmi gond, nem haragszom! :N Am mondtam hogy nem vagyok képben ilyen téren és még nem is láttam ilyen masinát élőben... Én más kütyükben vagyok otthon, (pl.:Hancuccok, vga, cpu és 1éb hardverek) emiatt is kérdeztem itt rá, hogy mit ajánlotok. Am még lenne egy kérdésem ezzel az ntfs dologgal kapcs.ban: ata-s wnyóm van, 3 db 250-es. Ezt hogy lehetne rákötni majd a lejátszóra? Vagy szgépbe való winyót nem le7 rákötni? Bocs ha hülye a kérdés...

Am 1 jó tanács: Ne nyiss új hsz-t ha még az előző hozzászólásodat szerkeszt7ed! A modik nagyon allergiásak az ilyenekre! :U

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#4855) #09634560 válasza Satyricon (#4854) üzenetére


#09634560
törölt tag

Hsz: sejtem melyikre gondolsz de az egy másik kérdésedre volt válasz.

(#4856) Ance válasza Satyricon (#4854) üzenetére


Ance
őstag

Az alap kérdésedre visszatérve:

A lényeg az lenne, hogy le tudja játszani a divx-et, a hd filmeket, a dvd-t és a blue ray-t is.

Szerintem ezzel lesz gond az olcsóbb lejátszóknál. Mármint az .mkv és .divx formátumok lejátszásával. Egy olcsóbb nem biztos, hogy boldogul mindegyikkel, ezért mondták itt többen is, hogy inkább akkor egy médialejátszó, amihez csatlakoztatni lehet külső BD-t vagy olcsó BD lejátszó és olcsó media player kombináció. Így nem lesz olyan gond, hogy a filmek felét játsza csak le.

Ha jól értem az utolsó kérdésed, akkor oda sata vinyót akartál írni, mert az ata az eléggé régi 50-pines csatlakozóval ellátott formátum. Szóval ha sata, az azt jelenti, hogy milyen módon csatlakoztathatod az adott cucchoz, az ntfs meg az, hogy milyen fájlrendszerre formázod (fat32, ntfs stb.). Szóval a kettő különböző dolog. Ha felvenni is tud a gép amit veszel, akkor lehetséges, hogy ő fogja majd leformattálni pl. exFAT-ra, mert azt tudja csak kezelni. Általános tanács, ha olyat veszel, ami felvenni tud, akkor ne másolj rá semmit a vinyóra előtte, kösd rá, nézd meg valami saját formátumot szeretne-e a felvételhez és akkor nem morogsz, hogy másolhatsz mindent újra. :)

Ja. Nem válaszoltam. Amit veszel, annak a leírásában benne lesz, hogy milyen vinyót lehet belerakni. Általában a sata az jó szokott lenni.

[ Szerkesztve ]

(#4857) bajnokpityu válasza Ance (#4856) üzenetére


bajnokpityu
félisten

tudtok ilyet ajánlani?

digit koakszon jó minőségű hang kijárat
br isoból,könyvtárból lejátszás,divx,xvid...
hd hangok hdmin továbbitva
belső 3.5ös winyó

nasként szükség esetén működik, akár torrentezni.

Egreat EG-R200-II ?

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#4858) JaniS


JaniS
senior tag

Popcorn Hour A-300 a filmmel azonos mappában levő különböző nyelvű feliratfájlokat meg tudja jeleníteni? (pl. akármi.avi akármi_hu.srt akármi_eng.srt) Ha nem, várható egyáltalán ez a funkció, mert ha jól rémlik a régiek sem tudták? Dune-nek (Duo vagy Smart) gond az ilyesmi?

(#4859) Mercutio_ válasza Satyricon (#4854) üzenetére


Mercutio_
félisten

Most jó ára van a vinyóknak próbáld meg a 3 vinyót eladni és venni az árukből egy nagyobbat.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#4860) TCr válasza JaniS (#4858) üzenetére


TCr
veterán

A kérdésedre nem tudom a választ, de az azért érdekelne, hogy miért kell egy filmhez több felirat?

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#4861) Satyricon válasza Ance (#4856) üzenetére


Satyricon
addikt

Megpróbálok sorban válaszolni: Hmmm... Azon gondolkoztam pont az előbb, hogy nem gond ha divxet nem játszik le... Igazából nem vágom azt sem, hogy mit lehet az alatt érteni, hogy média lejátszó... Asztali sima dvd lejátszóra értitek ezt? és amit hozzá lehet csatlakoztatni külső bd lejátszó... vagyis akkor 1 sima dvd lejátszó, plusz hozzá egy blueray asztali lejátszó kellene? :F De akkor ez már többe kerülne, mint 40.Nem? :F Am a 40k-t nem véletlenül írtam ki, ennyi a rászánt összeg, sajna jelenleg ennyit tudunk rászánni! A másik: Nem a satára, hanem a régi ata csatikra gondoltam. Tudom hogy baromi régi, emiatt sem használom már a gépben. Viszont le7 kapni ata/sata átalakítót pár1000 ft-ért, de ezt a részét én megoldom.

Összefoglalva: Elég, ha a lejátszó, amit venni szeretnék, le tudja játszani a dvd-t a blue ray-t, meg a hd filmeket. A divx-et nem muszáj hogy vigye(vagy a divxbe beletartoznak a hd filmek is? :F ) a hangzás terén az ilyen über brutál dolby-s true hd-s meg live-os hangzásokat fontos lenne, hogy 5.1-be ki tudja majd küldeni(van hozzá megfelelő hangcuccom). A hangzásról ennyit... Az pedig, hogy legyen benne író, szüleim szerint nem szükséges, bár ha van benne, az nem hátrány! Az sem lenne rossz, ha le7ne hozzá kapcsolni satás winyót is(mostmár tudom h csak satásat le7), és az utolsó dolog, aminek személy szerint én tudnék örülni, az az internetes video nézegetés(pl youtube-on) Szóval ethernet csatlakozási lehetőség is lehetne rajta. Nagyjából ez lenne az a pár dolog, ami fontos lenne! Megpróbáltam összefoglalni :U

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#4862) JaniS válasza TCr (#4860) üzenetére


JaniS
senior tag

Párom angollal nézi vagy anélkül, én meg magyarral. Persze nem egyszerre :)

(#4863) TCr válasza JaniS (#4862) üzenetére


TCr
veterán

Világos. :)

IBKR - - Revolut - - Gránit Bank <--- ajánlói kódokért küldj privát üzenetet. ;-)

(#4864) Patice válasza Satyricon (#4861) üzenetére


Patice
Topikgazda

Akkor ajánlom figyelmedbe az eladó BD-játékosomat! :DDD

Rögzíteni ugyan nem tudsz vele műsorokat, de sokféle lemezt megeszik (CD/DVD/Blu-ray), valamint a médialejátszó része sem rossz, van rajta net, n-es Wifi, analóg és digitális hangkimenetek. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#4865) #09634560 válasza Satyricon (#4861) üzenetére


#09634560
törölt tag

Médiajátszó: különböző hang és videofálok lejátszására szán tkészülék amelyk egy kivetitör(tv,projektor) és optimális esetben hangrandszerre csatlakozva megjeleniti a tartalmat. Ata/sata csatlakozást meg kell toldanod USB-remivel onnan ismeri fel a tartalmat.Tehát optikai és koaxon(de még HDMI-n is) mindegyik "kinyomja a hangformátomukat egy AV erősitőre.
Divx-be nem tartoznak HD de .mkv-ba már igen,akár hang,akár képet veszed figyelembe,a divix még a DVD korszak maradványa csak attol jóval kisebb.És jol láttad: mindegyiken van RJ45 és jópáron akár Wifi is igy kell is internetre vagy hálozatra csatlakoztatni és onnan is lejátszhatnak tartalmakat.

(#4866) kano válasza Mercutio_ (#4859) üzenetére


kano
nagyúr

A 3 vinyót hiába tudja eladni drágán, ha csak szintén arany árban tud venni nagyobbat. :DD Egyébként az Aldiban van egy 2TB-os külső vinyó 25k-ért. Az most jó ár érte.

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#4867) #75912448 válasza bajnokpityu (#4857) üzenetére


#75912448
törölt tag

Ha ilyen széleskörűen akarod használni, akkor Popcorn A-210 alá nem adnám. Nas-ként ugyan lassúcska, mint mindegyik lejátszó, de legalább működik. :)

(#4868) Gulyopapa válasza Satyricon (#4861) üzenetére


Gulyopapa
addikt

le7 ... na ezért eltörném a fiaim kezét ...

(#4869) Satyricon válasza Gulyopapa (#4868) üzenetére


Satyricon
addikt

Khmm... Ezt biztos nekem akartad írni? :D Ha igen, kifejt7néd bővebben, mit akartál ezzel mondani...

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#4870) bajnokpityu válasza #75912448 (#4867) üzenetére


bajnokpityu
félisten

nem ez lenne a fő funkció.szóval ha emiatt kb dupla az ára egy Egreat r200hoz képest,akkor már nem is olyan fontos.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#4871) Ance válasza Gulyopapa (#4868) üzenetére


Ance
őstag

Király élete lehet a gyereknek. Sokszor nem kell suliba mennie a törött kezei miatt?

(Igen, neked írta, a 7-es használata miatt a szó kiírása helyett.)

[ Szerkesztve ]

(#4872) gtamate2


gtamate2
veterán

Sziasztok.
Bocsánat hogy ide írok de a dvd lejátszós topic halott, és ma szeretnék dvd lejátszót venni. Szóval a kérdésem az lenne, hogy adott egy Samsung led tv, amin nincs se scart, se ez az rgb csatlakozó csak hdmi-vel van felszerelve.
Ha vennék egy hagyományos dvd lejátszót akkor hozzá van átalakító?
(csak mert tudom hogy vga-t át lehet alakítani hdmi-be, rgb-nél nem tudom hogy van)

Vagy hdmi kivezetésű kell mindenképp?

Előre is köszönöm a válaszokat :R

*Sn0w

(#4873) Satyricon válasza gtamate2 (#4872) üzenetére


Satyricon
addikt

Üdv

Nekünk is samu led tv--nk van és járt hozzá egy hdmi scart átalakító. Ha újonnan vettétek a tv-t tuti hogy kaptatok Ti is hozzá!

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#4874) Mercutio_ válasza kano (#4866) üzenetére


Mercutio_
félisten

Nincs sehol, most hívta fel asszony az aldi raktárközpontját :(

gtamate2: Sok asztali DVD-lejátszón van HDMI kimenet, bemény a mászaki boltba és megmondod, hogy olyat kérsz amin van, ha nem tartozék vegyél hozzá HDMI kábelt is!

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#4875) Satyricon válasza Ance (#4871) üzenetére


Satyricon
addikt

Soha senki nem kötött még belém emiatt. Nem tudom mi ezzel a probléma. Tudtommal nem érettségiket és ZH-kat írnak itt... :DDD

A másik: Szeretem amikor off topic híján akarnak nem témába vágó dolgokat írni.. Nade mind1... Nincs harag?! :N

Ami viszont Neked szól Ance, az a szép 'kis' hsz, amit visszaírtam. Érdekelne a válaszod! :K

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#4876) Minimoa válasza gtamate2 (#4872) üzenetére


Minimoa
tag

composite videó kimenetet át lehet alakítani HDMI-re, de az többe kerülne, mint egy blu-ray lejátszó.

Szóval a válaszom inkább az, hogy felejtős, mert ritka és drága állat az ilyen átalakító és értelme sincs sok emiatt.

(#4877) dh66e válasza Mercutio_ (#4874) üzenetére


dh66e
veterán

Tegnap voltam Aldiba is meg Lidlbe is valamelyikben volt Medion tipusú külső vinyó.Az árát nem néztem,de hogy volt az biztos.

(#4878) gtamate2 válasza Satyricon (#4873) üzenetére


gtamate2
veterán

Aha tényleg van hozzá, köszi a tippet :R
Még annyi hogy ez a dvd lejátszó elég lenne a ledtv-nek? Csak mert ez egy elég alacsony kategóriás cucc, és a fullhd-s tv-n nem mutatna gyengén? (divx lenne leginkább rajta, mivel a h264-et nem tudja)

[ Szerkesztve ]

*Sn0w

(#4879) Satyricon válasza gtamate2 (#4878) üzenetére


Satyricon
addikt

Hát kedves barátom, ebben nem igazán tudok Neked segíteni... :( Ha visszaolvasol 1 kicsit, lát6od, hogy én se igazán értek ezekhez a dolgokhoz... :(

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#4880) gtamate2 válasza Satyricon (#4879) üzenetére


gtamate2
veterán

Bárki válaszát szívesen fogadom :R

*Sn0w

(#4881) zodo válasza Minimoa (#4811) üzenetére


zodo
nagyúr

Szerintem a HD600B jobb vétel lehet az extrák miatt pl.: Andriod, USB3, Web böngésző, Érintő gombos kijelző de tudásban szinte azonosak.

Editor Review fülön van egy összehasonlító táblázat, igaz nem tudom miért jelölnek USB3-at az R200-II-nél.

Fogyasztásban is szinte ugyanott lehetnek a mellékelt adapter teljesítményből ítélve amihez talán a kijelzőnek is köze van.

(#4826) salapp

Hogy jókat írtam volna az túlzás (de ezt Minimoa is tudja) mert eddig szinte csak az analóg hangjáról számolhattam be ami tényleg jó.
Most indulok az új tv-ért amivel már használatba tudom venni a lejátszót és akkor majd tudok érdemben válaszolni ha úgy alakul.

[ Szerkesztve ]

(#4882) #09634560 válasza gtamate2 (#4880) üzenetére


#09634560
törölt tag

Ha progresszivre állitod komponensen,akkor jó lesz,nem fogsz benne csalódni.

[ Szerkesztve ]

(#4883) dlaccc válasza zodo (#4881) üzenetére


dlaccc
aktív tag

Na mostmár tényleg nem tudom melyik legyen. 30k körül még beleférek az árba. Wifi végülis nem létszükség úgyis rálesz kötve a routerre.

(#4884) zodo válasza dlaccc (#4883) üzenetére


zodo
nagyúr

Sajna a választásban nem tudok neked segíteni.
Itt olvastam pár hsz-t ill. megnéztem az Egreat R6C videótesztjét aztán körbenéztem a "gyorsbolt" oldalán és kiválasztottam egyet lesz ami lesz alapon.
Szerintem nem lehet mellé lőni igaz nem tudom hogy itthon is lehet-e kapni a HD600B-t csak a gari miatt.

(#4885) dlaccc válasza zodo (#4884) üzenetére


dlaccc
aktív tag

Olyat olvastam h az Egreat-ben nincs külön vezérlő a lanra és csak 10/100mbit.. hát nem tudom gari ide vagy oda inkább maradok a HD600B-nél.

(#4886) Arcus77


Arcus77
csendes tag

Sziasztok! Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek a Popcorn A-210 és az A-300 között van annyi tudásbeli különbség, ami megér 20000 Ft többletkiadást. Megvan rá a pénzem és hosszú távra tervezek a lejátszóval, csak érdekelne a hozzáértők véleménye. 50"-os PY80P Panasonic tévét és 7.1 hangrendszert hajtana, leginkább FULL HD filmeket és sorozatokat nézünk. A filmek egyenlőre a PC-n lennének, amíg ilyen magasak a meghajtó árak.
A válaszokat előre is köszönöm!

"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának."

(#4887) Gulyopapa válasza Arcus77 (#4886) üzenetére


Gulyopapa
addikt

Szerintem nem nagy áttörés a 300-as a 210-hez képest, szóval szerintem nem éri meg a +20k-t.

(#4888) jas39 válasza salapp (#4833) üzenetére


jas39
tag

Kiegészíteném, van 3. is! Dune D1 -em van és nem akarok mást! :)

(#4889) #75912448 válasza bajnokpityu (#4870) üzenetére


#75912448
törölt tag

Azért az R200 II-nél nem dupla az árrés. Ha "normális" hang cucchoz lesz és egy jófajta tévét, vásznat szolgál ki, akkor megéri a +20k-t. Hidd el nekem, hogy rengeteg bosszúságtól kíméled meg magad ha a drágábbikat választod. Főleg ha nem csak film lejátszáshoz használod majd. Általános felhasználás mellé nem érné meg, neked megérné :)

(#4890) tlala válasza Arcus77 (#4886) üzenetére


tlala
addikt

Nincs.

(#4891) vlevi válasza Gulyopapa (#4887) üzenetére


vlevi
nagyúr

Hát, az újabb dolgok általában drágábbak, aztán majd talán lejjebb megy az ára, és akkor már megéri :)

(#4892) Gulyopapa válasza #75912448 (#4889) üzenetére


Gulyopapa
addikt

Neked sok bosszúságot okoz az A 210 ?
Mert nekem semmit.

(#4893) #75912448 válasza Gulyopapa (#4892) üzenetére


#75912448
törölt tag

Valamit félreértettél :D Bajnokpityu fórumtársnak ment a válasz Egreat R200 II vs Popi A210 témában.

[ Szerkesztve ]

(#4894) salapp válasza jas39 (#4888) üzenetére


salapp
addikt

Grat. hozzá! Az is csak a koax. dig. csati hiánya és az ára miatt esett ki, de sztem a leghigh-tech-ebb (ha van ilyen szó) kütyü mind közül, azonnal beleszerettem a pofázmányába és a kijelzőjébe).
És ugye, hogy nem is olyan rossz az a Dune-terméktámogatás se! ;]

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#4895) #75912448 válasza salapp (#4894) üzenetére


#75912448
törölt tag

Majd megtudod milyen ha neked kell levelezni mindkettővel. :D

(#4896) salapp válasza dlaccc (#4885) üzenetére


salapp
addikt

Valld be, hogy téged is megfogott a 600B külsőre és ár/szolgáltatás arányában is! Én csak a kérésed kapcsán akadtam rá, de ha korábban megtalálom, bizony elgondolkodom rajta.

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#4897) dlaccc válasza salapp (#4896) üzenetére


dlaccc
aktív tag

Eltaláltad! Csak nehogy zsákbamacska legyen!! Nincs véletlen ilyen lejátszója valakinek? Tapasztalatokat elfogadnák vele kapcs.ban :)

[ Szerkesztve ]

(#4898) GBRDVD válasza JaniS (#4858) üzenetére


GBRDVD
tag

Tanúsíthatom, hogy a "régi", pár hónapja vett A-210-esem nem tudja. És rohadtul idegesítő, hogy 2011-ben egy ilyen orrba-szájba reklámozott, prémiumnak avanzsált, elit-, csúcs-, és hadd-ne-soroljam-még-milyen- készülék nem tudja az ilyen alapszintű feliratkezelést...

Röhej, hogy a fájlnévnek utolsó karakteréig egyeznie kell a feliratnévvel, különben nem ismeri fel. A 6 évvel ezelőtti Yamada 6700-as játékosnak a menüjében lehetett állítani, hogy min. X számú, vagy annál több karakter egyezésénél automatikusan játssza a feliratot.

(#4899) salapp válasza #75912448 (#4895) üzenetére


salapp
addikt

Nyilván azért lett Egreat, mert Kínában még a mobilt is ingyen hívom voip-telefonnal. Már csak a kantoni nyelvre kell kicsit rágyúrnom. :DD

Cathrine Tate: -Computer says: nooo!

(#4900) GBRDVD válasza Arcus77 (#4886) üzenetére


GBRDVD
tag

Ha megengeded, leírom az én véleményemet, még ha fájni is fog. :) Mivel már az A-210 magában is egy többletkiadás, ezért nem éri meg! Alig van különbség, gyakorlatilag csak a processzor az újabb változat, még a külső, és a távirányító is ugyanaz. Meg a menüje flash-es, mint a V8-nak, ami viszont inkább hátrány, mint előny. Én csak abból tudok kiindulni, hogy ha a két éves készülék (a 210-es, ami ugye = 200-as) tele van buggal, akkor milyenek lehetnek az újak?

Ezt írja a magyar hivatalos oldal, tessék rámenni, el lehet olvasni, hogy még ők is elismerik, milyen hibásan jönnek ki a készülékek a Popcorntól: "[2011.11.08] Frissítés jelent meg végre a Popbox V8-hoz. Számos kezdeti hibát javít a november 4-től letölthető új firmware..."

Az árakkal kapcsolatban pedig meg lehet nézni a gyártó hivatalos oldalát. Az A-210-es 199$, az A-300-as pedig 219$. SEMMI nem indokolja a magyar 20ezer Ft-os árrést, kivéve a magyar viszonteladó profit-éhsége, de ezt már 2 hónappal ezelőtti hozzászólásaimban kifejtettem... [link] [link]

Milyen érdekes, hogy akkor még csak rebesgették a 70ezres árat, és hoppá: 75 lett a vége. Mindenhol. Mintha nem lenne árverseny. És ezt nem lehet a forint gyengeségével magyarázni, mert az A-210-es évközben akkor is 54900 Ft volt, amikor a dollár pl. 178 Ft volt...

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.