Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39041) fematthew89


fematthew89
tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni médialejátszó vásárlás előtt.
Édesanyámnak szeretnénk venni karácsonyra egy médialejátszót, amivel ki tudnánk váltani a VHS-DVD kombót. Fontos lenne, hogy legyen belső tárhelye, mert szokott nap mint nap filmeket, sorozatokat felvenni, illetve szeret képeket is nézegetni a tv-n dvd-ről. Hálózati funkcióra (Wifi, stb.) nincs szükség, viszont szeretnénk minél jobb kép- és hangminőséget kapni cserébe. Régi típusú TV-je van, tehát nincs rajta HDMI port, valamilyen más megoldással kell csatlakoztatni (SCART és RCA 100%-ra van a TV-n) a médialejátszót. Garanciás készüléket keresek ugyanis ajándékba lesz használt most nem jöhet szóba.
Körülbelül ennyi lenne a "kívánság", ha valami infó hiányzik még, akkor később megírom!
Köszönöm a segítséget!

fematthew89

Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos! / Tel.: 30/820-2515 E-mail: FEMatthew89@gmail.com / PH! megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=fematthew89

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.