Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Valószínűleg azért, mert nyersanyagfüggő a dolog. Azaz bizonyos filmeknél gubanc van, másoknál nincs.
szerk:
Érdemes lenne utánanézni a "rossz" filmeknek. Egyébként milyen konténerről van szó? MKV, TS, esetleg ISO képfájl? Meg lehetne nézni, hogy mit mutatnak ezek a filmek Mediainfoval, esetleg release szerint nyomozni, stb.[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
vlc-vel rá kellene nézni pc-n a cuccra...én mindig ezt csinálom, ha valamit furát észlelek....vagy a forrásboltot megnézni, hátha másnak is rossz és akkor hsz-ban ezt jelezték is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Dune Smart D1-re szeretnék Youtube klienst. Megoldható valahogy? -
Motyi
senior tag
válasz erdoke #31947 üzenetére
Sajnos nehéz eset az öreg, igazából semmi nincs ami kihasználná, ezt én is tudom... Erről próbálom majd holnap meggyőzni, csak fel akartam készülni arra az esetre ha nem sikerül (végül is az Ő pénze, arra költi amire csak akarja ) Én inkább egy Panasonic TX-P60ZT60E típust fogok neki javasolni.Picit drágább, de az a tévé egy álom Amúgy kb. 3 méterről lesz nézve, egy SONY KDL-55W805A-t cserélnek le rá, amit én öröklök meg, így lebeszélni semmiképp nem fogom őket, csak megpróbálom módosítani a célt .
[ Szerkesztve ]
-
Giovanny
őstag
Üdv,hozzáértők,ERRŐL mi a véleményetek?
Zero Defect.No Compromise !
-
-
vilga
tag
Felraktam az iptv plugint a dune101-re, nos tallózik, nem fagy le, csak nem nyit meg egyetlen csatornát sem
Hibakód:16 az üzenet
Működik ez valakinek? avagy a a 101-nek már nehéz dió? /4gb rendszermemória van rajta/ -
dh66e
veterán
Szia!
Egyetlen egy sem?
Szerintem a 101-en is kéne mennie.
A magyar közszolgálati adások atombiztosak,ha azok mennek akkor működik nálad is a plugin.A beépített plugin csak tájékoztató jellegű mint írtam korábban azért készült hogy a kezdő felhasználók láthassák hogy formailag hogyan kell szerkeszteni egy playlistet.A többi a használatiban nagyjából le van írva de ha nem megy akkor priviben segítek.[ Szerkesztve ]
-
b.lajos
tag
Sziasztok,
Nos hosszas latolgatás, válogatás után a döntés egy Med600-ra esett, pedig sokáig a Dune termékei körül forgott a világ. Jelenleg egy, legalább 500Gigás külső merevlemezt keresek, ebben kérném tanácsot. Ezernyi van a palettán és nem akarok mellé fogni, vagy talán nem is lehet?! Pl ez a toshiba?b.lajos
-
Viktor89
aktív tag
Miért van az,hogy egy bluepanther iptv5 médialejátszóval nem tudok semmit letölteni google playről? rámegyek,h letöltés és kiírja,hogy hiba (-101).Minden más működik.
-
mixi80
aktív tag
válasz Multibit #31953 üzenetére
Sziasztok!
Megtaláltam mi volt a hiba. NFS server a PC-n problémás volt (haneWIN) akadtak a filmek alatta (volt amikor jól működött egy darabig) vagy nem is akarta lejátszani a A210 (ilyenkor újra kellett configolni az haneWIN-t).
SAMBA megosztás alatt, a másik probléma a A210 beállításokban volt, BD vagy BD ISO file formátumok esetén. MKV lejátszásánál nem volt probléma.
Beállítások/"BD/DVD/Zenei CD"/ 5 féle lehetőség közül lehet választani.
Fájlválasztás - működik tökéletesen a lejátszás csak darabonként lehet kiválasztani a filmrészleteket (2mts esetén)
Egyszerű BD - el sem indul a lejátszás vagy elindul és akadozik, nincs hang, szétesik a kép; vagy megy egy darabik és utána kezdődik az akadozás
AVCHD + Egyszereű BD - u.a. mint Egyszerű BD esetén
Teljes menü - tökéletesen működik minden
Rákérdezés
Jelenleg SAMBA megosztás, Teljes menü kiválasztása mellett, minden tökéletesen működik, ahogyan kell.
Megnéztem azokat a filmeket amivel problémáim voltak és minden probléma mentes.Üdv!
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Kb. 1 éve néztem utoljára be a topicba, gondolom azóta sok minden változott a piacon.
Van valami összefoglaló, ársávonként ajánlott típusok, azok tudása, előnyök/hátrányok?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Giovanny
őstag
válasz Mercutio_ #31970 üzenetére
Feladom a keresést...mivel soha nem volt médialejátszóm/htpc-m így hiába keresek,csak nem tudom hogy mit..Amire szükségem lenne: 1080p hibátlan lejátszása,ehhez az erősítőhöz csatlakoztatása (nincs rajta optikai sem hdmi ) FLAC minőségű lejátszására is szeretnék használni,ha minden igaz Dali Zensor7 hangfalakon.Szóval minden megoldás szívesen meghallgatom.Amit az árát illeti, 50-60k jó lenne ha megállna
-
Mercutio_
félisten
válasz Giovanny #31971 üzenetére
Izé, ezt miért nekem írod?
Egyébként egy FM1/FM2-es AMD rendszer és egy a hangkártyás topicban javasolt kártya szerintem megoldaná a problémádat, de ha HTPC akkor a HTPC-s topic a te barátod.#31974: Semmi gond
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sbazsi
veterán
Tud valaki olyan olcsó kütyüt, amit sima monitorra rá lehet kötni?
Az sem baj, ha csak képet tud lejátszani, kezdetben egy 1440*900-as monitorra lenne rákötve, viszont mondjuk a full hd-t nem árt ha tudja.(nem feltétel)
Alapvetően képlejátszás volna a feladata. Mint egy képkeret, csak nagyobb.Bármi ötlet?
-
törölt tag
válasz sbazsi #31975 üzenetére
Amit te kerersel, azt úgy hívják, hogy digitális fényképkeret, vagy digital photoframe, de ez nem az a topik.
Általában egy RCA tipusú kimenettel rá lehet kötni őket TV-re, vagy monitorra, de sima VGA (D-SUB) csatlakozó nemigen van rajta gyárilag. Én HDMI verzióst láttam, de ez sem része az alap verzióknak.
Az, hogy a FullHD-t nem baj ha tudja de nem feltétel, számomra nem mond semmit, akkor most tudja, vagy ne tudja?
Amúgy is a fullHD kb 1.5 mpixel, amit szinte már már az összes ilyen megjelenítő ismer, az más kérdés, hogy a kijelző felbontása általában ennél kisebb.
És igen, ezeknek a képlejátszás a feladatuk, nem egy esetben tudnak digitális kamerával készült videokat is kezelni.
A monitorra meg hogy rá tudd kötni az első sorban a monitoron lévő csatlakozó tipusától függ. -
-
törölt tag
válasz sbazsi #31977 üzenetére
Mit szeretnél vele csinálni? Nekem valahogyan egy kicsit zavarosak az igényeid.
Állóképek, fotók lejátszása a cél? Amit kiraknál egy régi CRT monitorra? Amihez gondolom nincs már számítógép, különben nem kellene vacakolni vele.
Esetleg egy hordozható DVD player? Annak van képernyője is, és rádugható különböző módokon berendezésekre, kijelzőkre.De ahhoz, hogy érdemben tudjunk segíteni, kell tudni, hogy milyen célra akarod használni, és hogy a monitor, amire rá akarod kötni, milyen bemeneteket tartalmaz?
-
törölt tag
válasz sbazsi #31980 üzenetére
Értem, reklámok, termékbemutatók Ez eladó, az meg akcióban.
Mennyit szánsz rá?
Több okból is egy kisebb PC-t vagy laptopot javasolnék
Az egyik pl az, hogy vannak olyan szoftverek, amik kifejezetten erre a célra vannak specializálódva.Szóval ami kell az keret, és a monitor csatija.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sbazsi #31982 üzenetére
használt digitális fényképező? Talán ez a legolcsóbb megoldás, bár kell hogy rendelkezzen kompatibilis kimenettel. Esetleg hordozható dvd lejátszó? Kérdés mennyire sűrűn kell változtatni a képek tartalmát. Meg még mindiog azt mondom, a digitális fényképkeret amelyik rendelkezik megfelelő kimenettel.
Esetleg egy használt olcsó PC. Sajna nincs párezer forintos ötletem -
Fisha
őstag
Egy kicsit én is offolok (bár kevésbé), mert ez az egyetlen ilyen jellegű topik, ahol van is forgalom.
Szóval a problémám: a dune 102-esem az mp3-ak igen nagy százalékát nem akarja lejétszani, mondván hogy nem tetszik neki a formátuma. Nem teljesen tudom hova tenni a dolgot, mert az 5 éves autóhifim is simán viszi ugyanezeket. Esetleg más is tapasztalt hasonlót? Van valami ötlet, hogy mitől lehet? Valaki 102-es tulaj letesztelne nekem egy-egy ilyen problémás mp3-at?Előre is köszi a válaszokat!
FishaÍme két info. Az elsővel nincs gond, a második nem tetszik neki:
Jó:
Payload Size: 9613218 bytes
Header found at: 2649 bytes
Enc Delay: 576, Zero Padding: 1092
Length: 288 seconds
MPEG-1 layer 3
266 kbps (VBR), 11029 frames
44100 Hz Joint Stereo
CRC: No, Copyrighted: No
Original: Yes, Emphasis: NoneNem jó:
Payload Size: 14015480 bytes
Header found at: 4513 bytes
Enc Delay: 576, Zero Padding: 732
Length: 390 seconds
MPEG-1 layer 3
286 kbps (VBR), 14964 frames
44100 Hz Joint Stereo
CRC: No, Copyrighted: No
Original: Yes, Emphasis: None -
Giovanny
őstag
Üdv, lenne egy kérdésem DUNE Base 3.0 ért 45.000 az jó árnak számít,vagy sok érte?
-
BBéci
legenda
válasz Giovanny #31989 üzenetére
Ha teljesen makulátlan és újszerű, akkor megér annyit. Én mostanában alkudozom egy olyanra, de 35-nél többet nem szeretnék adni érte.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Receptor
csendes tag
Sziasztok!
(Ha volt már kérdés akkor bocsánat, nem találtam keresőben)Szükséges-e az USB 3.0, ha külső merevlemezről FullHD 3D tartalmat szeretnék lejátszani? Van olyan bitsebességű film ami már eléri az Usb 2.0 határát?
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Zol33
tag
Hali!
Tudja valaki, hogy rá lehet-e venni a Dune HD Smart lejátszót, hogy dual audio fileokat is lejátszon? Kép van, de hang nincs. Ha megnyomom az audio gombot azt mondja hogy no audio.
-
törölt tag
Ide akartam betenni csak elkeveredtem 6 oldalon, képekkel illusztrált Darbee Edition BDP-103D teszt. Persze még mindig inkább BD player, mint médialejátszó, de érdekelheti néhányotokat. A képeken jól szemléltetik az egyénileg szabályozható képjavítók áldásos, és kevésbé áldásos munkáját. A 103EU-hoz képest van fejlődés, kérdés kinek van szüksége arra, amivel többet tud. Egy biztos, a kinti 600 dolláros árát nagyon megéri.
-
törölt tag
válasz robi-k #31999 üzenetére
Egyetértek, jobb mint az A400, de Magyarországon az ára is 3x. Nekem már volt vitám A400 tulajjal, hogy ami neki gyönyörű kép, nekem túlélesített borzalom , mert nem tudja kordában tartani a VXP-t. Jó, hogy ennyire skálázható a kép, más kérdés, hogy hol áll meg a felhasználók keze mikor a "csúszkát" tologatják, és ez ez Oppora is vonatkozik. Kedvencem mikor annyira túlélesítik, hogy a képernyőn látható fehér részletek már világítanak, mint egy LED izzó, de lényeg, hogy a ráncok jobban látszódnak az arcon.
HTPC mellé BD ill 3D BD játékosként én sem mondnék rá nemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest