Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Dune HD Smart D1 ez olcsóbb és tud mindent mint a nagy popi
-
cekkk
veterán
KTTechnek is szól.
Én erről nem tudtam
Nekem megfelel , mert szépen rendezve vannak az albumjaim így elnavigálok rajta és ha elindítok egy albumot akkor nem nagyon piszkálom ugy is kb annyira van időm, bár lehet tervezek megint egy Squeezebox beszerzését
A divixes problémáról sem tudtam, mert lehet sznobság, de mióta megvettem az első média lejátszómat egy WD TV Live-t azóta nem láttam divixet, és nem is tudom elképzelni, hogy én azt nézzek, akkor csak mkv-t néztem mióta Dune Base-m van csak BD filmek a sorozatok amik mkv-k.
Jah de hazudtam, mert volt avi amit leszedtem sorozat, de nem vettem észre ilyet, hogy zöldes árnyalat lenne.
És az nem lehet , hogy azok a bizonyos kódolású SD anyagok nem szabványosan voltak lekódolva?Én tudok olyan emberkéről aki úgy kódol hogy színvak, és amikor megmertem említeni, hogy jé lilásak az emberek akkor még én voltam a bunkó
-
cekkk
veterán
Nincs mit, bár nem olvastam végig , de itt nézted?
Az összes kiadás DDben lett kiadva. Végül is 6 éves, akkoriban még nem volt olyan nagy divat a HD hang ha jól emlékszem. Akkoriban kezdtek el szállingózni. Majd gondolom egyszer kiadják újra. -
cekkk
veterán
Most nézem a film kiadása az 2012es. Akkor ez van, ott is spórolnak a kiadót, vagy már eleve nem volt jobb alapanyag a hanghoz.
Mert neked nincs otthon nassod. Meg majd ha véletlen tönkre megy a vinyód több tera anyaggal, akkor elgondolkozol rajta, hogy lehet egy RAID tömbös NAS lesz a jó megoldás
De az oppo BD-t, bármilyen formában lejátszik, vagy vinyóról?
regger
Nem akarok elektroszogban meghalni3D-t még mindig nem tartom életképesnek TV-n, a méret korlátok miatt Én véleményem, de mindenki azt élvez és úgy ahogy akarja, nem vita alapnak.
[ Szerkesztve ]
-
-
cekkk
veterán
válasz #75912448 #14722 üzenetére
Hát nagy kamu gép tud lenen a HDI, lásd a Pro készüléket amit lassan 3 éve mutogatnak üres dobozként és nem tudom mennyi féle verzióban, hogy majd jön stb... Szóval, ha ki lesz állítva és MŰKÖDIK is, akkor hihető lesz, hogy érkeznek, de ha csak ott állnak, akkor sanszos , hogy üres dobozkák
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #14728 üzenetére
Ezt a zajt én soha nem értettem. Elég érzékeny vagyok a zajokra, de soha nem halottam még ki a vinyó hangját a Duneből. Ha filmezek vagy sorozatot nézek azért ha meg nem használom, akkor ugye ki van kapcsolva, torrentezésre nem használom, nem is arra valók a média lejátszók. Na és az a 1-2 Wos különbség hány év alatt térül meg?
-
cekkk
veterán
válasz erdoke #14730 üzenetére
Milyen média lejátszód van, megkérdezhetem? Mert én a Duneben se a ventilátor se a vinyót nem hallom, főleg filmnézés közben, de még este sem amikor igazán csendbe nézünk valamit. ebben egész jó csapágyas venti van, ami pici is, és halk is, De a Nast a 12 centis ventijével nem tenném be a szobába mert az az őrületbe kergetne Bár lehet a kicsi a venti zajosabb ami a tápban van. De ha nem hiszed, szívesen látlak egy hallgatózásra, hogy nem hallanál semmit az tuti.
Ha arról nézel filmet nem lenne neki szabad fel/le kapcsolnia, ha meg nem használod, akkor pedig azért. -
cekkk
veterán
válasz erdoke #14736 üzenetére
Én nem hagyom hálózaton, csak akkor van bekapcsolva, amikor használom, mivel nekem már nem garanciális eleve a lejátszóm, így miért is járassam feleslegesen. Az adattárolásra, és jobb ötletnek találom a NAS-t, mint sok vinyót egy médialejátszón bekapcsolva tartani folyamatosan. De tényleg nem lehetünk egyformák
-
-
cekkk
veterán
Egyébként nálam is egyre jobban érik, hogy össze rakok egy XBMC-s gépet.
Iszonyat jó szolgáltatásokat nyújt, és ezzel egyik média játékos sem veheti fel a versenyt -
cekkk
veterán
-
cekkk
veterán
Még csak laptopon Ez nem neked szólt Peak!
Ő nekem sem ennyi van mint amit itt látsz, de ha egyszer össze szedted akkor már jó lesz. Amikor meg volt a squeezeboxom, akkor is minden albumot rendeztem, letöltöttem az infókat stb, hogy ha telóról irányítom, akkor szép legyen.
Egyébként magától keresi az infókat és 70-80% helyesen, szóval, az a 20 % nem sok idő, és egyszer kell megcsinálni
Viszont az, hogy rá kattintok egy BDre és elindul, egy pillanaton belül, míg a Dunenél akár 30-60 másodperc is van[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Ki próbáltam ezt a Lite indítást, mit ne mondjak elég fura, mert ha, feliratot, vagy hangot váltok akkor a videó előre ugrik, szóval ez a tökéletestől igen messze áll.
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #14857 üzenetére
Mert 24pben játssza le azért? Volt valami a képfrissítéssel, hogy bizonyos időtartam a frissítések miatt lehet kevesebb és több is, de majd keresek valami linket erre, de lehet lesz olyan aki pontosan letudja neked írni.
[link]Egyébkén simán számolhatja rosszul is egy kicsit az időt a popi mert ugye nem egy atom óra van bennük
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #14859 üzenetére
Akkor lehet 25pben volt De írtam, is hogy majd valaki okosabb megmondja
A stoppered sem biztos, hogy halál pontos
Én edzés közben használok órát elég drága volt, nem egy 20 ezres kategória, amikor kardiózok, és elindítom az órát és a gépet az edzés végére van, hogy 5-6 másodperces különbség is jelentkezik a gép és az óra közt, na most akkor döntsük el hogy melyik a pontos
Szerintem nem egy military cucc egyik sem, így ennyi pontatlanság nálam megengedett, holott bosszantó, de most nem tudok vele mit csinálni.
Emlékszem, pl amikor WD lejátszóm volt, az meg a zenék lejátszási idejét nem tudta rendesen kiszámolni -
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #15117 üzenetére
Rá kell fogni, hogy adatvesztés történt másolás közben és csókolom
De pl pont az ilyen adat vesztéses dolgok miatt javaslom mindig a nast, főleg raid5ben, mert ha ott kiesik egy vinyó akkor újra épül, az adat, míg ha meg egy vinyón tárolod és az megy tönkre , akkor sok százezer forintba is kerülhet, vissza hozni az adatokat
Bár lentebb mehetnének már a merevlemezek árai[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Nem tudom mennyire fogynak, lehet az ipari szegmensben igen, de az én baráti körömben is visszább esett jócskán a vinyó vásárlás, teszem hozzá, hogy Infón végzek hamarosan, szóval kocka ismerős van rendesen
Peak
Alap lenne, de sajnos még mindig nem hiszik el az emberek, és sajna az optikai sem örök élet De tényleg aki csak egy helyen tárol ilyen dolgokat az majd magára vessen. -
cekkk
veterán
Nekem olyan semmilyen
De igazad van, kinek a pap, kinek a papnéregger
Pro nem lesz, csak egy hülyítés, ami megy már évek óta.
Simán tudtak volna eddig is építeni, egy olyan lejátszót, amitől besza behu, nem csak a procitól függnek itt a dolgok.
De
1. vagy nem is akarnak, mert hülyítik az embereket
2. vagy nem tudnak, és akkor így hülyítik az embereket az ígérgetéssel.Nekem Dune Base van, lassan 2 éve, imádom is, de menjenek a píbe a sok hazudozásukkal.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Ed Parker #15242 üzenetére
Aha, csak a popinál azt írták, hogy az ő lejátszójukban lesz egyedül.
Toobee
Potenciál van, mert iszonyat haszon van a gépeket. De amikor legutóbb is bemutatták a Pro készüléket, az avforumon beszélgettük róla, és azt hiszem pont turbó írt a csatlakozókról, hogy náluk is van ilyen, és pár dolláros tételek, igaz a lejátszó meg 3000 euró
Na pont az ilyenek miatt nem tudok hinni az ilyen felső kategóriás cuccokba
Nem mintha az én költségvetésembe bele férneAmugy pont egy jó daccal, és táppal, és egy ütős szoftverrel, mint amilyen az xbmc, amit rendesen lehetne távról is irányítani akkorát tudnának durrantani, hogy hihetetlen
Nem, hiszem el, hogy lassan 2013ban, nem lehet mondjuk egy ilyen média lejátszót telefonról irányítani, és zenét úgy hallgatni
Ne azért is erősen gondolkozom a htpc-n . -
cekkk
veterán
Azért még azt is hozzá tenném, amikor meg jelent a MAX és a DUO, akkor is meg ígérték, hogy lesz majd bele, DVB-T/C kártya, aztán azóta is van, én is gondolkoztam a cserén, akkoriban, de még jó hogy nem léptem meg. Szóval igérni tud a HDI, de elmentek az olcsóbb régióba, gondolom az oroszok miatt, és az ottani IPTV-t erőltetik.
De nálam sajnos eléggé hitelüket vesztették -
cekkk
veterán
Ez jó hír
Csak igaz is legyen -
cekkk
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest